|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
19.10.2009 8:05:02   
ključek
ne vem no.....user posted image .....včeraj smo bili na praznovanju rojstnega dne mojega brata.....in midve z ln se zunaj sprehajava, pa itak še ne hodi sama, jo je treba držat. pa prideta babi in dedi (moja stara mama), pa tko rečeta-kaj, a še zmeri ne hodi sama???? joj joj, če bi imela hodalico, bi že letala okrog. ju samo pogledam, in se na veliko ugriznem v jezik, da ne bi rekla kaj nesramnega. nato sva šli raje na sprehod z triciklom, ker se nisem imela namena kregati.  stara je 13. mesecev in če še ne hodi sama, a zdej je pa kej narobe z njo??????????'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.10.2009 8:19:55 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
19.10.2009 8:07:35   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
19.10.2009 8:10:40   
ključek
KAHLO.......user posted image user posted image user posted image

upam, da si se pomirila.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
19.10.2009 8:12:42   
ključek
jutro tudi tebi, Saraya. kako ste? zdravi? spanje?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
19.10.2009 8:18:30   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jutro tudi tebi, Saraya. kako ste? zdravi? spanje?

Hvala, zdravi še nismo čisto,no jaz sem še prehlajena kar fajn ampak gre na boljše.
Spanje super,M je enkrat jedla,sem ji samo flaško v roke dala in sem zaspala naprej.Ona pa tudi,ko se je najedla....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
19.10.2009 8:19:42   
arabela*

ne vem no.....user posted image .....včeraj smo bili na praznovanju rojstnega dne mojega brata.....in midve z ln se zunaj sprehajava, pa itak še ne hodi sama, jo je treba držat. pa prideta babi in dedi (moja stara mama), pa tko rečeta-kaj, a še zmeri ne hodi sama???? joj joj, če bi imela hodalico, bi že letala okrog. ju samo pogledam, in se na veliko ugriznem v jezik, da ne bi rekla kaj nesramnega. nato sva šli raje na sprehod z triciklom, ker se nisem imela namena kregati. samo, se mi zdi pa ful grdo od njiju. stara je 13. mesecev in če še ne hodi sama, a zdej je pa kej narobe z njo??????????'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma pusti jih,vidiš da imajo veselje.Ignoriraj jih,pa te bojo pustili.jaz bi že kako ojštro zabrusila v tem primeru,kot npr...ne ,še ne hodi,ker še ima časuser posted image ..ali pa kaj podobnega.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
19.10.2009 8:20:37   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

sem iz centra mesta,za zdaj še živimo v bloku,

no,pol sva "sosede"...user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
19.10.2009 8:22:30   
KAHLO
MTY.....ma ja....mi je tist pir zvečer naredil več k ponavadiuser posted image user posted image user posted image user posted image   da ti ne povem, moja babica je zadnič prišla na dan z idejo da bi šla z ronjo v London na zdravljenje, ker je gledala ona po tedniku enga fantka k se mu kao v nogicah ne ravzijajo mišice in ga bodo tam pozdravili......me je skoraj kap....ampak kaj k vem da ona ne zastopi v čem je sploh pri ROnji težava.....njej se zdi samo full grozno kako se premika s to ritjo....in pol zadnič k smo meli trgatev jo je na silo na noge postavlala, in z njo hodila....no pol je pa njo v križu grabilo...mala je pa itak noge v luft v turško sedeči položaj dalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah....sej je grozno...samo jaz tud grem pol vstran.....da česa neprimernega ne rečemuser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
19.10.2009 8:36:28   
Lara Croft

Sem pa mela spet sudar s taščo....

Najprej sem prebrala, da si se s taščo dobr imela.... pa čitam naprej.....pa grem spet na začetek.... user posted image
Samo je res kura.... đizus no... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
19.10.2009 8:39:11   
Lara Croft
stara je 13. mesecev in če še ne hodi sama, a zdej je pa kej narobe z njo??????????

Laro tudi sprašujejo, če še ne hodi sama?!

Najhujš pa, ker meni je zelo zelo v redu, da še ne hodi.... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
19.10.2009 8:45:00   
KAHLO
Lara....s taščo se imava najbolše k se poslavlavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čarli.......zdaj vem zakaj sem v soboto tako slabo spala in bla vsa utrujena............ni čudno če sem ga kar v triplu feštala v tvojem kafičuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
19.10.2009 8:47:35   
Olivija*
jutrooo!

vidim, da mi ej kahlo že dala dela...da preberem njene poste, juhu user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
19.10.2009 8:48:28   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO
....ampak mene od te trdote že tako rit in trtica boli....da ponovem sedim na povštru za dojenje

midve z A se večinoma igrava v njeni sobici, ker ima eno tako peno na tleh, pa puzzle peno...pa še bolj toplo je!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
19.10.2009 8:52:32   
ključek

Lara....s taščo se imava najbolše k se poslavlavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
19.10.2009 8:53:09   
ključek

Čarli.......zdaj vem zakaj sem v soboto tako slabo spala in bla vsa utrujena............ni čudno če sem ga kar v triplu feštala v tvojem kafičuuser posted image user posted image user posted image

vidve z Laro sta najbolj zaposleni..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
19.10.2009 8:53:35   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jutrooo!

jutroooooooooooooooooooooo.user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
19.10.2009 8:55:27   
KAHLO
Oli.....zgleda da ob ponedeljkih zjutraj ne znam bit kratkauser posted image user posted image user posted image user posted image

MTY....pol pa moram danes spet skočit malo k čarli na obisk sem mislila da me je povabla žurat pa ne delatuser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
19.10.2009 9:11:32   
Olivija*

vidve z Laro sta najbolj zaposleni

da ne bo Lara pregorela, sem drugo kelnerco zaposlila user posted image
Lara, lahko greš na dopust!

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 19.10.2009 9:12:21 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
19.10.2009 9:12:34   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Najhujš pa, ker meni je zelo zelo v redu, da še ne hodi.... user posted image user posted image

zakaj pa to?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
19.10.2009 9:12:55   
Olivija*

Oli.....zgleda da ob ponedeljkih zjutraj ne znam bit kratkauser posted image user posted image user posted image user posted image

to je super! user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
19.10.2009 9:40:34   
KAHLO
Oli.......ja mogoče ne vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak enmu moram izblebetat.........težko v sebi zadržim....user posted image

Mene je pa varuška prosila da za ronjo pripravim rokavice.....itak sem ji mogla it nove nabavti...ampak zdaj ne moram Ronji razložit, zakaj jih rabi.....najprej ji jih nataknemo ...si jih gleda, se začne režat pol pa tiste rokavice po dolgem in širokem odletijo!?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image tak da me prav zanima kaj bo danes varuška rekla, kako sta rešili ta problemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
19.10.2009 9:59:29   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

zakaj pa to?

nam je kaka buška prihranjena user posted image

mene pa sploh ne gane, če kdo sprašuje, ali naša A že hodi...in seveda naredi čudno faco, ko povem, da še ne...
realno se pričakuje, da otrok shodi tam nekje do leta in pol (brez vsakršnih dodatnih terapij), kar pomeni, da bo "normalno", če naši septembrčki shodijo do pomladi. a si predstavljate, koliko časa še imajo za to?!?!?!?!?! veliiiko!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
19.10.2009 10:05:32   
ključek

Mene je pa varuška prosila da za ronjo pripravim rokavice.....itak sem ji mogla it nove nabavti...ampak zdaj ne moram Ronji razložit, zakaj jih rabi.....najprej ji jih nataknemo ...si jih gleda, se začne režat pol pa tiste rokavice po dolgem in širokem odletijo!?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image tak da me prav zanima kaj bo danes varuška rekla, kako sta rešili ta problemuser posted image user posted image user posted image user posted image

ronja vsaj pusti, da jih gor daš. naša še to ne. in res ne vem, kako bomo rešili ta problem???user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
19.10.2009 10:06:36   
ključek
user posted image ..........živjo!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
19.10.2009 10:11:27   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

zakaj pa to?

nam je kaka buška prihranjena user posted image

mene pa sploh ne gane, če kdo sprašuje, ali naša A že hodi...in seveda naredi čudno faco, ko povem, da še ne...
realno se pričakuje, da otrok shodi tam nekje do leta in pol (brez vsakršnih dodatnih terapij), kar pomeni, da bo "normalno", če naši septembrčki shodijo do pomladi. a si predstavljate, koliko časa še imajo za to?!?!?!?!?! veliiiko!!!

ln hodi sama s pomočjo user posted image . in kako posrečeno vriska, ko dela korake!!!!user posted image  jo je prav veselje gledati.

Olivija*, imaš prav. časa je še več kot dovolj in tudi nekako realno se pričakuje, da naj bi okrog 15, 16 meseca otročki shodili sami. tko je meni razložila v RA.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 19.10.2009 10:14:12 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?