Anonimen
|
drugač pa ulla, če greš iz celja, bi ti jaz predlagala, da greš na vranskem dol in čez tuhinj, pa pol prot kranju, če ti je pa bliže črnivec, bi šla pa jaz tam čez... pa po stari cesti v kranj... ker drugač kr en krog nardiš, če greš prot lj, a ni tko ma...tuhinj mi je muka, resno...tolk k je p to eno morbidno cijazenje, ma za zjokat nkol ne grem tm...no, zate bi se reskirala mogoč, če bi te blo treba pobrat oz. se nebi, ker v tem primeru bi šla čez črnevc tam se je 100x bolj luštno peljat, čeprov večini je pa kontra jst bom šla kr na ac, sicer res narediš ovinek, samo tam samo pičiš ravno k po stari cesti...pa miljon unih naselij pa omejitev, sam to mi fali da nabašem kak radar al kej pa jst z mojo orientacijo še po ac ni ziher da pridem, po stari me pa v življenju nkol več ne najdete - kjub roza trenerki a je kak problem s čebulo in česnom? a katera ve, kako je s semeni (sončnino, laneno, sezamovo seme)? čebule jst sploh ne uporabljam, česen pa ful...pr tamaumu še sicer ne, sam takoj k bo začel jest kot mi, bo pa isto ga dobil....semena pa ne vem če se ne davi na njih, pa če niso problematična zarad kakih alergij...k itak jih pol cele pokaka, sej jih ne prebavi tko, pol k daš kak kruh, če je s semeni, je čist kul verjetno, sam ziher pa nisem...zarad teh olj, k jih vsebujejo, k recimo oreški so ravno zarad tega problematični.... aha, vidim dol, čičerka je kul, lohk daš, s sezamovo pasto bi jst počakala, ker to je pa itak obdelan sezam, je drgač kt če je recimo po kruhu gor potroseno par semen... farfala pridiiiii pijem kavo, pol pa akcija kranj hir aj kam
|