|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
24.9.2009 21:24:50   
Ploha
spetko in petra88 user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
24.9.2009 21:29:17   
mimi30
a tko pozno misliš it iz mbuser posted image kolk časa se res sploh voziš do kr?

ja eno uro in pol do lj, pol še pa kakšnih 20min do kr.....saj mam prav, a neuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
24.9.2009 21:29:56   
sonček33
jap mimi bo kr ok

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
24.9.2009 21:53:38   
spetko
no lahko noč punce pa se vidimo jutriuser posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
24.9.2009 22:04:07   
kiara24
čer

evo sam tolk na hitro je bilo pestro popoldan so nama prišli zmerit zg. štuk k nekaj morva pregradit prostor in pa s knafa narest steno in strop, pa sva dala predračun delat. Kolk bo to?

No pol smo šli pa v KR, da si je moj prbavu 2 kavbojke in pa srajco z dolgim rokavi.

Pa šla sem za Klaro gledat za copatke ali pa take v izi čevljčke za takrat ko smo zunaj in ko stoji, pa nisem nič dobila.

Ko smo prišli domov smo se pa kopali in pa jedli, zaspala pa danes psloh ni sama se je lepo kar nosila ni hotla itak je bila pa napaka da je spala ob pol sedmih pa do sedmih pol pa ni bla tolk zmatrana kt pa drugač.

Ploha- se strinjam so nekateri kle gor ki pač nočem, da kaj zvejo o meni takega, pa še nisem pogruntala kdo izdaja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image raje osebno!!

No želim vam lepo nočko.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
24.9.2009 22:08:00   
petra88
zvezdica si še tle? si spraševala za slive, ti jih lahk mal prnesem, kr sm jih zadnč preveč dobila, če ti še prov pridejo...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
24.9.2009 22:10:20   
Ploha
kiara: ZS user posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
24.9.2009 22:11:46   
farfala
rubica imaš ZS

Joj, me mika, da bi jutri prišla, samo ko pomislim kolk vožnje je to pa me kar mine.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
24.9.2009 22:13:41   
Ploha
farfala: pa daj no prid, lej kok nas bo, to je res veliko! prid user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
24.9.2009 22:22:53   
mimi30
Joj, me mika, da bi jutri prišla, samo ko pomislim kolk vožnje je to pa me kar mine.

farfala, ja pa prid do mb pol se pa skup naprej peljeva

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
24.9.2009 22:25:36   
kiara24
Ploha- maš ti ZS nazaj.

Zdej grem pa res spat.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
24.9.2009 22:29:13   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

farfala, ja pa prid do mb pol se pa skup naprej peljeva

ma saj mi ni problem do tja prit, problem je, če se bo jokal non stop, ker je siten zadnje dneve, nič mu ne paše, ne vem no, bom vidla kak bomo spali, ker dvomim, da še bo kdaj srečanje v tako velikem številu.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
24.9.2009 22:42:55   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

rubica imaš ZS

dobila odgovorila

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
24.9.2009 22:45:40   
rubica

ma saj mi ni problem do tja prit, problem je, če se bo jokal non stop, ker je siten zadnje dneve, nič mu ne paše, ne vem no, bom vidla kak bomo spali, ker dvomim, da še bo kdaj srečanje v tako velikem številu.
[/quote]

no če mi 2 prideva bota 2 januarčka taka, jaz ne vem kaj ji je user posted image očitno so tako dnevi, a je kaka luna, ščip, mlajuser posted image jaz ne vem.

mi2 bova tut poskušale prit, čeprav naju ne poznate še tok dobr, no če pustite?

orjentirali se bova pa po ulli, ki bo mela roza trenirko user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
24.9.2009 22:51:36   
khurde
jou,

moj gleda razočarane gospodinje, jaz pa heroje user posted image sem rekla, da je neki narobe s tem user posted image user posted image user posted image

midve tud prideva jutri... ulla, hvala za ponudbo,user posted image sam gre moj lih v kranj, pa naju bo tja dostavil in tut pobral... ma ja, sej bi bila tragedija zame, da jaz, k sem 20 km stran, ne pridem, pridejo pa ostale iz drugih koncev user posted image user posted image user posted image

drugač pa ulla, če greš iz celja, bi ti jaz predlagala, da greš na vranskem dol in čez tuhinj, pa pol prot kranju, če ti je pa bliže črnivec, bi šla pa jaz tam čez... pa po stari cesti v kranj... ker drugač kr en krog nardiš, če greš prot lj, a ni tko user posted image

moja je pa dons prvič nekaj kuhanega jedla, kot kosilo user posted image sem ji naredila bučko s kvinojo in je ful pojedla (skor tri zvrhane žlice)... mal sem na oljčnem olju popražila čebulo, dodala česen in na kocke zrezano bučko, podušila, da se je zmehčala, dodala kvinojo, zalila z vodo, prot koncu dala še peteršilj in to je bilo to... aja,. pa mal timijana sem dala, sam vseen, če ne bi

a je kak problem s čebulo in česnom?
a katera ve, kako je s semeni (sončnino, laneno, sezamovo seme)?

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
24.9.2009 22:54:17   
khurde
kako majo februarčice že šesti del? user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 23:02:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 23:03:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2268
24.9.2009 23:10:47   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: niia

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

kako majo februarčice že šesti del? user posted image

ja so pridne mamice.user posted image

res je, ja, zdej zdej bojo imele 7. del user posted image

hvala za odg., za oreške vem, da so alergeni, za semena pa nikjer ne najdem nobene info user posted image pa k ma ful enih namazov sončnično seme not, zato sprašujem... pa še če bi ji kasnej kej iz čičerike delala (humus), pa tut tahini not paše (sezamova pasta)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
25.9.2009 8:01:30   
Anonimen
drugač pa ulla, če greš iz celja, bi ti jaz predlagala, da greš na vranskem dol in čez tuhinj, pa pol prot kranju, če ti je pa bliže črnivec, bi šla pa jaz tam čez... pa po stari cesti v kranj... ker drugač kr en krog nardiš, če greš prot lj, a ni tko

ma...tuhinj mi je muka, resno...tolk k je p to eno morbidno cijazenje, ma za zjokatuser posted image nkol ne grem tm...no, zate bi se reskirala mogoč, če bi te blo treba pobratuser posted image oz. se nebi, ker v tem primeru bi šla čez črnevcuser posted image tam se je 100x bolj luštno peljat, čeprov večini je pa kontrauser posted image
jst bom šla kr na ac, sicer res narediš ovinek, samo tam samo pičiš ravnouser posted image k po stari cesti...pa miljon unih naselij pa omejitev, sam to mi fali da nabašem kak radar al kejuser posted image pa jst z mojo orientacijouser posted image še po ac ni ziher da pridem, po stari me pa v življenju nkol več ne najdete - kjub roza trenerkiuser posted image user posted image user posted image

a je kak problem s čebulo in česnom?
a katera ve, kako je s semeni (sončnino, laneno, sezamovo seme)?

čebule jst sploh ne uporabljam, česen pa ful...pr tamaumu še sicer ne, sam takoj k bo začel jest kot mi, bo pa isto ga dobil....semena pa ne vem če se ne davi na njih, pa če niso problematična zarad kakih alergij...k itak jih pol cele pokaka, sej jih ne prebavi tko, pol k daš kak kruh, če je s semeni, je čist kul verjetno, sam ziher pa nisem...zarad teh olj, k jih vsebujejo, k recimo oreški so ravno zarad tega problematični....

aha, vidim dol, čičerka je kul, lohk daš, s sezamovo pasto bi jst počakala, ker to je pa itak obdelan sezam, je drgač kt če je recimo po kruhu gor potroseno par semen...

farfala pridiiiii

pijem kavo, pol pa akcijauser posted image

kranj hir aj kamuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2270
25.9.2009 8:03:38   
kiara24
Jutro,

evo mi smo že vstali.... noč super. Samo za spanje je bil včeraj problem.

Sedaj pa nekaj pojest pol pa ven in naštimat za seboj, kar rabim in hopla v KR, da se srečamo.

No jaz bom prinesla fotiča, če mi ga seveda ne rata pozabit.

V gl. se vidimo ob 11tih.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
25.9.2009 8:04:49   
Anonimen
No jaz bom prinesla fotiča, če mi ga seveda ne rata pozabit.

uf, točno, evo men bi ga ratalouser posted image dobr da si reklauser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2272
25.9.2009 8:05:50   
kiara24
Joj pa za vse mamice še tole user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
25.9.2009 8:06:41   
kiara24
Ulla- pa ne pozabi gor dat roza trenerke da te ne bomo faliliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
25.9.2009 8:38:35   
Anonimen
user posted image

madona, sm mogla it še po plenice v hoferuser posted image smo že ceu tedn brez, k zanč niso v dm-u mel alane taprave št., smo res sam bombažne skoz furali, nisem onih sploh pogrešala....prejle po porajtam, da dons bi jih pa blo fajn met, da nam uno uscanijo in še kaj po svetu s sabo vlačlauser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?