|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
16.9.2009 21:06:51   
farfala
ja potem pa prespi no pa jutri povejuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
16.9.2009 21:09:20   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

ma ne zdej pa takoj naroč pa pika. a je prou??

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
16.9.2009 21:18:13   
crtka
sem kupila eno kašico ala rižolino, pa naštimam prej in mu dam probat, 3žličke je pojedu, potem pa ratal čist flekast okol ust. pa že zadnjič ko sm mu skutko probala dat isto. zgleda, da mlečnih stvari še en cajt ne bomo jedli. user posted image

Petra tako je moj ratal, ko sem mu dala kašico z AP mlekom, je prvič glih ene pol žličke pojedu, ko sm mu dala drugič pa je malo več pojedu je pa ratal po celemu telesu flekast pa v obraz mi je zatekel. pa provej mu še kej mlečnega dat, ma glih tolko da mal poliže, pa boš vidla kaj bo. Ma kaj sam dojiš al mu tudi kej dodajaš'

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
16.9.2009 21:19:56   
sonček33
crtka WB

joj te reakcije...mene je kar strah

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
16.9.2009 21:25:50   
Anonimen
o crtkauser posted image pa kje si ti.

a to je petra pisalauser posted image se vid kok šlampasto berem....ma te kašice so kr neki, ma najbolš je da sam nardiš...pol so kao od 4.m naprej, pa z jagodami, pa s čokoladouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
16.9.2009 21:27:33   
sonček33
evo ulo to sem pa glih dons v milerju gledala - kaše kr vse so od 4. al 6. meseca pa z vsem mogočim ...med, jagode ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
16.9.2009 21:29:34   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ma ne zdej pa takoj naroč pa pika. a je prou??

oki doki, male številke prihajajouser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
16.9.2009 21:32:09   
khurde
crtka, zdravo user posted image mal većkrat se oglasi user posted image

moji sem dala dons jabolko, je take frise delala, da res ni, pa ene parkrat jo je kr stresel, k je v usta nesla user posted image morm jutr posnet to komedijo user posted image je pojedla MOGOČE eno petino čajne žličke, večino s tem, da je brodila in zajemala z roko, pa nosila v usta. in pol k je pojedla, se je še čez 15 minut kdaj pa kdaj zapačila. kok so to smešni user posted image user posted image user posted image

sem še pozabila, kaj ste napisale (razen copatk). včas mam občutek, da sem prav izmučena user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
16.9.2009 21:33:29   
Anonimen
včas mam občutek, da sem prav izmučena

še dobr da maš sam občutekuser posted image user posted image jaz SEMuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1534
16.9.2009 21:35:08   
khurde
kašice.... nočem bit nič nesramna, pa nobene užalit al karkol, samo men se zdi pa user posted image ko vidim kašico meso+zelenjava al pa jogurt+sadje, gor pa piše, da je rok uporabe vsaj še eno leto... za sadje kapiram, sam za te mesne in jogurt kombinacije me pa kr strese...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
16.9.2009 21:36:37   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

včas mam občutek, da sem prav izmučena

še dobr da maš sam občutekuser posted image user posted image jaz SEMuser posted image

tko se tolažim user posted image user posted image user posted image kej preveč naprej pa nočem o tem razmišljat... sam ti maš še vsaj enkrat daljši staž user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
16.9.2009 21:37:09   
Anonimen
khurde deliva občutkeuser posted image men se prov gravže dat otroku kaj takegauser posted image je pa res, da jst sem ekstra skomplicirana, kar se teh pripravljemih, predelanih zadev tičeuser posted image in če je men to ogaba, pač tud mojmu otroku ni treba jestuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
16.9.2009 21:38:04   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

kašice.... nočem bit nič nesramna, pa nobene užalit al karkol, samo men se zdi pa user posted image ko vidim kašico meso+zelenjava al pa jogurt+sadje, gor pa piše, da je rok uporabe vsaj še eno leto... za sadje kapiram, sam za te mesne in jogurt kombinacije me pa kr strese...

meni se tud ne zdijo v redu in če že kupim, kupim sadne

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
16.9.2009 21:39:31   
sonček33
khurde in ulla se strinjam...  tudi etle za zmešat z vodo - zakaj bi kupla tisto z banano, če mam glih en tolk dela, če ji frišno banano pretlačim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
16.9.2009 21:42:17   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

khurde deliva občutkeuser posted image men se prov gravže dat otroku kaj takegauser posted image je pa res, da jst sem ekstra skomplicirana, kar se teh pripravljemih, predelanih zadev tičeuser posted image in če je men to ogaba, pač tud mojmu otroku ni treba jestuser posted image

še ena taka user posted image user posted image jst ji tudi vse sproti delam in rihtam, pa še bio je user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
16.9.2009 21:43:17   
Anonimen
ja, tud v teh žitnih recimo, je ful cukra tud notri itd. kaj pa vem...jst nisem za to, sem bolj za varianto, da se vedno kupujejo osnovna živila in se pol iz teh dela karkol že....

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
16.9.2009 21:45:13   
rubica
čer

joj a sm prepozna jst bi tut 1 copatke, plizzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
16.9.2009 21:51:04   
crtka
Sej berem vas kr se da redno, sam pisat se mi glih ne dauser posted image .

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
16.9.2009 21:51:26   
sonček33
ja ploha ti sem maš sploh fajn, k maš ful stvari doma...men gre zdej že anživce, ker počasi na vrtu ne bo več kaj veliko..mal sme dala v skrinjo..sam sadje ..pozimi...to bo hudič vse kupljeno papripeljano iz bogsigavedikje ...

matr, če nau farfala še men naročila ene copatke

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
16.9.2009 21:53:40   
klavdiy4
IZVIRNO SPOROČILO: *m*o*j*c*a*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ja mojca lahko teb imet otroke, če maš pa varuško že rezervirano user posted image

ja ko bi to blo, bi jih mela še ene par..user posted image sej ne..eh, moja sestrica se sam mal ven meče tule (ups, upam da ne pride brat)user posted image user posted image ..mal heca mora bit..ima svojo pupo, tk veliko kot je moja Medea..sam ker bo mal ven iz vsega tega že padla, bo lahk hodla k men varvat..user posted image ji bom dovolila..user posted image

Tvoja sestrica se nč ven ne meče...pa ja te zasleduje....ker drugače ji nič ne poveš.... ja itak da bom hodla varvat..kar pripravi se, ko izpit naredim bova z Leilo skoz pri vam...user posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
16.9.2009 21:54:39   
Jancci
aja meta ma stopalo 11 cm

Moja tudi, pa sem ji vzela od 0-6, pa so ji za en prst preveliki!!! Tako da Ploha bojo kar v redu tamali. user posted image

sem danes ugotovila, da zna Samo že po stopnicah plezat

Moja tudi. Sem imela kavč raztegnjen in je neki časa gledala, pol pa hop gor čez prvo štengico in še potem čez drugo. Je do zdele telovadila, zdaj sem jo pa kar v postelco nesla in je nekam zelo tiho. Da ni po kakšni pomoti sama od sebe zaspala?? ...... ma sej ne morm vrjet... user posted image user posted image user posted image .. in kakšen položaj je to zavzela.. ko uni muslimani kadar molijo user posted image user posted image

Danes sem se neki hvalila kok je Meta previdna in tralalla.. je danes 3 buške pokasirala ko je vstajala ob mizi in stolu. user posted image Je čist naspidirana.

Ulla Q zate:
danes sem bila pri kolegici, k ije rodila isti dan kot jest. Njena gospodična je sicer zelooo mirno dete.. kakor jo daš tako pa je. Je pa fora, da ona niti kravc ne pase kaj šele da bi se na rokice upirala. Po nekaj minutah začne čist težit če jo da na trebuh. Če jo pa posede pa ona sedi lahko tudi eno uro brez opore in se nikamor ne zvrne. Sama pa sej pravim nič. No in v glavnem ji je prijateljica od prijateljice... , ki je hodila na fth rekla, naj mali ovije taveliko brisačo pod pazduho s konci brisače v njenih rokah (če si lahko predstavljaš) kot eni mali lutki in potem jo lahko tako postavlja na nogice. Mi je pokazala in sem ji rekla da to ziher ne more bit dobro.. mala dobesedno visi na brisači ko ena lutka. A si ti to že kdaj slišala oz. vidla?? Ji je ta fth rekla da to je faj nza take "pridno-lene" otroke???

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
16.9.2009 21:54:40   
crtka
Prnas pa je katastrofa sez spanjem, spi sam če je priklopljen drgagače pa nč. dns sm ga dala ob 8.30 spat pa sm bla že 4krat gor.

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
16.9.2009 21:58:08   
farfala
yelci kako je?

rubica konec tedna me spomni, pa sonček ti tuduser posted image , potem pa zaprem štacuno

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
16.9.2009 22:00:55   
Anonimen
Moja tudi, pa sem ji vzela od 0-6, pa so ji za en prst preveliki!!!

a vidte!!!!! user posted image

Ulla Q zate:

prvo kar je, nej gre v razvojno. tu sploh ni debate. kar se pa brisače tiče -OMG!!!sej verjamem da so ji tko pokazali, sam tud med fizioterapevti maš očitno milo rečeno butljeuser posted image jst enostavno niti ene same pozitivne stvari ne vidim v tem, mislim kako korist bi nej otrok mel od tegauser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
16.9.2009 22:03:32   
rubica

yelci kako je?

rubica konec tedna me spomni, pa sonček ti tuduser posted image , potem pa zaprem štacuno

o full hvala!!!!!!!! kdaj naj te spomnm a v petk bo ok?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?