|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
12.9.2009 22:21:05   
Anonimen
Zvedzica inostale ...a ve recimo, ko naredite malemu npr. meso, pa zelenjavo pa krompir - a ve to potem v skodelici zmešate, al mu dajete posebaj...da so okusi vendarle mal ločeni?

jst mu dam posebi, če je pač taka hrana...ma posebi meso, pa krimpir, al pa zelenjavo, al pa pire in špinačo...razn če mu kot juhco nardim pol pa vse skp.

dans sem mu naredila eno tako čorbico z zelenjavo, mal piščančka, pa špagete sem mu notri zakuhala, take brez jajc. tko da dons smo z glutenom začeliuser posted image
mu je blo pa všeč.
pa že včeri sem jogurt kupla, sam sem mu ga pozabla datuser posted image

O madona, pa ve te obroke konkretno šopate! Midva jeva 1x dopoldne in 1x popoldne. Sva šele do sem prišla. Ostalo pa se vse dojimo. A moram kej pohitet al lahko še naprej tko umirjeno?

pr nas je načeloma še zmeri sam en obrok, no vmes mu kako sadje turim kr tko mal, če se pa že odločim da bi mu pa še dala kaj, pa itak pol pozabimuser posted image občasno dobi večerjouser posted image če je priden user posted image user posted image

vo danes sem dobila ene bučke, ki so zunaj pikaste in to pravi ježkiuser posted image kot kostanj samo bolj ostro....pozna katerauser posted image .....aja in še to user posted image na bio tržnici sem našla eno zelenjavo, ki je mešanica med cvetačo in brokolijem user posted image , prvič vidla

te bučke so fajn, k ful dolgo počakajo, skor celo zimouser posted image
un križanc misliš tust, k ma tko v špico cvetke, svetlo zelenouser posted image a si vzela pol? jst sem že vidla, sam kupla pa še neuser posted image

Sem kupla prepečenec za otroke od Hipa - nisem v trgovini mela čas brat in seveda je not polno sladkorja, sem poskusila in ko da bi jedel kek

men je tole za ****user posted image pa vse stvai so tko, zato pa - tistga k piše gor da je za otroke, se je najbolš na dauč izognt...ker je sam cukr itd., katastrofa. pa ni važno a so keksi, jogurti, ma karkol.

mi se kr potepamo, jst pa utrujena ko pes...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
12.9.2009 22:23:12   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: spetko

moram tudi jaz eno slikico prilimat..da date gor od tiana..

a ima katera idejo..kaj bi lahko naredila za kosilo jutri..imam pa brokoli,cvetačo,por,kolerabo? hvala

porovo župo? na olju popražš, dodaš gres (če si že uvedla gluten), zaliješ in malo posoliš...

hmmm..okusno...točno to bom naredila...
hvala...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
12.9.2009 22:25:44   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

moram tudi jaz eno slikico prilimat..da date gor od tiana..

a ima katera idejo..kaj bi lahko naredila za kosilo jutri..imam pa brokoli,cvetačo,por,kolerabo? hvala

porovo župo? na olju popražš, dodaš gres (če si že uvedla gluten), zaliješ in malo posoliš...

hmmm..okusno...točno to bom naredila...
hvala...

no problem user posted image meta je to danes jedla...aja pa notri sta bla ene 2 krompirja, sm jih še umes pretlačla pa je blo full dobr...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
12.9.2009 22:25:45   
mimi30
rubica, zvezdica vse bom uredila samo ne danes, ker me skoz neki ven mečeuser posted image

jaz bi verjetno kr simpl por prepražla, dodala vodo, narezano zelenjavo in kuhala, pol pa mogoče not zakuhaš mal riža al pa ajde, al pa česa drugega al pa ničuser posted image
tolk sem zaspana, da mam kr veke mokre, ker moram oči odprte držatuser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
12.9.2009 22:27:59   
mimi30
un križanc misliš tust, k ma tko v špico cvetke, svetlo zelenouser posted image a si vzela pol? jst sem že vidla, sam kupla pa še neuser posted image

ja to....ja sem vzela in skuhala že tud in ji je všeč

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
12.9.2009 22:30:12   
spetko
hvala tudi tebi mimi...neki bom spacala...user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
12.9.2009 22:34:31   
mimi30

v hladilniku user posted image user posted image ....škoda pol, da sem jih v skrinjo dalauser posted image , prsti me pa tolk pečejo zdajuser posted image ....sem jih s krpo držala in prave umetnije izvajala, da sem tiste bodice dol oluplauser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
12.9.2009 22:35:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

v hladilniku user posted image user posted image ....škoda pol, da sem jih v skrinjo dalauser posted image , prsti me pa tolk pečejo zdajuser posted image ....sem jih s krpo držala in prave umetnije izvajala, da sem tiste bodice dol oluplauser posted image

user posted image user posted image

v kleti, tud v hladilniku verjetnouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
12.9.2009 22:42:57   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

user posted image user posted image

v kleti, tud v hladilniku verjetnouser posted image

v skrinjo jih tud lahko daš, pa čajoto lahko ješ presno tudi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
12.9.2009 22:50:33   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Sem kupla prepečenec za otroke od Hipa - nisem v trgovini mela čas brat in seveda je not polno sladkorja, sem poskusila in ko da bi jedel kek

men je tole za ****user posted image pa vse stvai so tko, zato pa - tistga k piše gor da je za otroke, se je najbolš na dauč izognt...ker je sam cukr itd., katastrofa. pa ni važno a so keksi, jogurti, ma karkol.

se strinjam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
12.9.2009 23:09:06   
spetko
no vse sem prečekirala na FB...

Ulla..tud tvoje slikce..na enih sploh nisem mogla verjet da si tiuser posted image

grem počasi spat..da ne bo isto kot prejšnjo noč..ki smo več bedeli kot spali..

lahko noč

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
13.9.2009 8:17:37   
yelci
Dobro jutro,o kaksno bedno jutro,kolk sovrazm meglauser posted image .
Vceri sm se pa jst mal razvajala,ze ponoc je lubi vstajal,zjutri je tud on,tako,da sm spala do 9,pop sm pa mela masazo.LUKSUZ.
Kiki je vceraj jedu,juhico s korenjckom,kolerabo,cvetaco in zajckom,bilo je mljaskuser posted image Mimi kok si ti pridna,a obstaja moznost,da se mojo slikico prestavis?
Dans grem na instrukcije,da si uredim avatar,profil,kako odebelit besedilo,beli okvircki....
Zdej si grem pa eno kavico narestuser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
13.9.2009 8:55:26   
Anonimen
Ulla..tud tvoje slikce..na enih sploh nisem mogla verjet da si tiuser posted image

kaj pa je blo tko neverjetnouser posted image

jutro....lubi je šu na sejm, jst sm pa zgleda zbolela al bom al kvauser posted image groza...

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
13.9.2009 10:01:49   
symona
Dobro jutro vsem!

No pri nas ni ravno blo dobro jutro, ker je lucija spet bruhala, že 3-krat je pobruhala mene, sebe in najino posteljo. Pa kaj še ne bo konec teh viroz? Sem ji pa dala prepečenec za jesti, pa je vse spet zbruhala. Zdaj sem ji dala čaj za piti in čakam, kaj bo.
Z amadejo pa moram zdaj hoditi po novem celo enkrat na teden (do zdaj smo meli enkrat na mesec) na fizioterapijo, ker so me tam nadrli, češ da je stara 7 mesecev pa se še ne kobaca in ne plazi, in zdaj doma delama vaje dopoldne pol ure in popoldne isto, in ni vrag, da se ne bi pokazal uspeh.
Ulla, je s tem kaj narobe, da se še ne kobaca in ne plazi? Saj postavi se rokici, ko pa bi se morala postaviti še na nogice, pa zgleda da ji zmanjka moči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
13.9.2009 12:51:07   
abc123
symona mi smo stari 8 mesecev pa tut še ne kobacamo in se ne plazimo, sedimo že, ampak sama se pa še ne usede. Kakšne vaje pa delate. Ker naša če je na trebuhu rookice stegne in se že popostavi po koncu ampak noge pa kar ostanejo na tleh. Če ji hočem pomagat da bi jih pokrčila na kolena, jih pa kar stegne in potem spet zdrsne nazaj na trebuh. Pri 7,5mesecih smo imeli posvetovalnico in je samo pogledal če že sedi in nič drugega - jerekla sestra da ostalo (denverjev test) delajo pri 9 mesecih. Če imaš kakšno idejo kako ji pomagat, prosim povej.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
13.9.2009 14:01:50   
benika
Hej,yelci tuki, abc123 iz kot si?Ce si blizu LJ ti priporocam eno fino telovadbo za dojencke.Midva telovadiva dobra 2 mesca in Kiki je neverjetno napredoval.Pojdi na IGRIVA VADBA,ANDREJA SEMOLIC,mal precekiraj,ce te bo kaj zanimal pa vprasi.

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
13.9.2009 14:15:26   
PAJO
dober dan

ej bejbe rada bi vprašala kje se da dobit klobuček za tamalo
za krst bi rabila.imamo ga čez 14 dni.oblekco mam zdej bi pa
rada klobuček pa ga nikjer nism zasledila.

hvala,a ga katera sama dela da bi nardila??lp

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
13.9.2009 14:19:57   
Ploha
čak, kdo je zdej kdo??? yelci, benika?? user posted image user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
13.9.2009 14:27:35   
abc123
Sem pogledala tole igrivo vadbo in je fajn vidt sam kaj k je v Ljubljani, čeprav sem iz okolice, mi je predaleč. A ima katera kakšne vaje al pa nasvete kako pomagat, kaj delat, da se bomo mal začel postavlat na vse 4?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
13.9.2009 16:53:59   
yelci
Ploha ne bit prevec firbcna.user posted image user posted image
abc123,jst mam to knjigo Igriva vadba,ce zelis,ti jo lahko posodim.

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
13.9.2009 17:11:02   
sonček33
Ojla bejbe!

Mi ali spi, ati kavča, jaz rreram.
Sem hotla nardit borovničeve muffine, pa nimam moke.

Včeraj sem bila na dekliščni. JE blo fajn.

Kosili smo v gostilni.
LOvru sem skuhala pire+korenček+ teletna+krfjolca.

Krtekxx_ kako si? Buške? Kje si se potepala?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
13.9.2009 17:16:52   
sonček33
Ulla boš šla na koncert RČ?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
   [Brisano sporočilo]
13.9.2009 18:28:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1273
13.9.2009 20:42:05   
krtekxx
2 dni smo se klatili po rojstnih dnevih. Ta malo so si podajali iz roke v roko dokler ni obakrat omagala.  Jedli smo kar so nam dali, punca obožuje roštilj, pa smetana iz tort ji je tudi blazno všeč, smoki pa malo manj. Pirček je tudi pokusila - je hotla sam iz flaše, piksn ne mara preveč.
Sonček-buška je kar ornk, še dobro, da mam čupo. Me tudi danes glava boli. Sem šla po eni tu blizu - planinska pot (markirana) iz Gozda na Golnik. Dobrih 300vm zemlje in korenin, podlegla sem pa na makadamu.
Jutri začnem mal bolj (še vedno le dopisno) za službo delat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
13.9.2009 20:59:37   
Jancci
Včeraj smo bili na poroki in je mala v celem dnevu spala 2 uri. Zvečer so vsi (starejši) otroci pospali lepo pri mamicah v naročju, Meta je pa do pol polnoči norela (puzala) po celem plesišču. Zaspala je malo čez polnoči v avtu in spala do 8ih zjutraj. Pol pa spet cel dan akcija. Malo imam prisotne na sumu, da so ji kšn red bull dal?! user posted image user posted image

drugač sem se pa zgleda pozdravila. Malo sem še na slabem glasu, ampak ne smrkam več in kiham tud ne več. Tamala se je zgleda tut zmazala brez prehlada. Upam, da je to bilo to kar se te zime tiče!!! user posted image

Jancci, kje kupiš od GAP-a stvari? jaz bi tud mam neki nagledano pa ne znam

Jest sem zaenkrat vse dobila preko znancev ki so šli v zda. Mislim pa, da je sestra enkrat naročala preko neta pa ni bilo težav. Če ni naročala A&F?! user posted image Samo mislim, da je fino, da ti trgovina pošlje kot "darilo" da ni treba plačevati carine. Nisem ziher. Malo se pozanimajte.

Khurde moja spije kšn deci vode na dan. Max. Dajem ji z unim lončkom ko ima trd/mehak nastavek ali pa kar s kozarca. Flaše itak še nikol ni marala.

abc123 jest ji nisem nič pomagala pri puzanju. Sej sami naštudirajo kako, ko je čas za akcijo.

Keri copatki so zdej ql? TELI ali TELI ali keri??? A je vseen K? user posted image Jest jih moram nujno naročit!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?