Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 22:44:02
|
|
|
|
mimi30
|
TOLE sem našla
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 22:48:14
|
|
|
|
mimi30
|
Ploha, sem brala jaz tudi....nejc si je tudi skoz vleku pleničko na obraz in špela si včasih tudi....jaz ji jo grem potem popravit in ji dam dol z obraza....razlika je, če si povleče sama, ker ji tako paše, kot pa če te z deko pokrijejo čez glavo, da zaspiš....je pa mene skoz mal strah tega, da si nekaj čez nosek in usta pokriva tako, da jo gledam preden zaspi in popravljam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 22:52:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 TOLE sem našla o super no, to so pa že bolj kul cene ploha ula si tud skoz vlači kovter čez glavo, pa skoz more bit pokrita, pa se tiščat z obrazom nekam, neo pa isto ma problem je pr bolj malih in šibkih dojenčkih, nedonošenčkih itd., k se niso sposobni odmaknt...večji pol se umaknejo, avtomatsko, če bi se preveč tiščali in bi bil oviran dotok zraka. edin če bi res nekaj težkega meli čez glavo ona tema je pa, kolkr razumem, da vzgojiteljice pokrivajo otroke čez glavo, zato da dajo mir in zaspijo, kar se tud meni zdi mimo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 23:01:44
|
|
|
|
khurde
|
čer, jaz sem tut dobla raco od plohe, hehe sam unih živali, k jih sam najdeš, ne moreš posvojit, une sam lah oddaš to z jedilniki je super ideja!!! pa to, da je seznam aktivnih tudi! midve sva šele na začetku uvajanja, pri brokoliju tle ni kej za dodat bom pa kasnej sodelovala zdej je končno začela mal več jest, brokoli ma ful rada, mi je kr čuden, k sam, brez začimb, ni baš neki... ona pa to je k zmešana, dons je še slinček polizala pa nima veze, a je spasiran ko juha, a je gosto k kaša, a je sam pretlačen... ona to kar požira jancci, sem se pa tudi jaz zadnjič na to tvojo kolegico spomnila, sam pozabila vprašat. držim pesti, da se vse porihta. sej ne vem, kva nej še napišem... mogoče to, da nas trenutno bere sjug... mogoče se pa tut pofočka
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 23:02:55
|
|
|
|
khurde
|
najdla kravo, babe v akcijo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 23:04:51
|
|
|
|
Anonimen
|
sam unih živali, k jih sam najdeš, ne moreš posvojit, une sam lah oddaš a vidiš!!! da nas trenutno bere sjug... mogoče se pa tut pofočka neo spet na joški
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 23:11:40
|
|
|
|
rubica
|
ej punce, kakšn riž dajete? pa tiste k dojite kokrat na dan ( ne štejte crklanja) še jejo tko za cel obrok?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 23:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
rubica pač riž, kakršenkoli. jaz navadno basmatija drgač pa jaz ne morem ločit crkljanja od hranjenja, ker se mi zdi da je eno z drugim na joški pa tk kr naprej visi, je, pa se mal crklja zraven, pa se crklja in mal je zraven tko je to pr nas. se mi pa zdi da vsaj mal več zanimanja kaže za hrano, zdej ko uno šalco zagleda, že kar zine mi je ful smešno, no, sam dlje od par žličk pa ne gre...ma bo že, očiutno ma dost tolk al kaj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 23:21:53
|
|
|
|
khurde
|
moja še ni do riža prišla dojenje... non stop... ene 5-7x čez dan skor zihr... k tut vode noče pit, razen v banji in se pol mal več doji kok vaši vode spijejo? k tale moja se sam igra s flašo in tok sprož izcejanje, da se lah poliva
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 23:23:36
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 očiutno ma dost tolk al kaj eh, sej moja ma tut to hrano namest malce med dojenjem brokoli ji gre ful, ene 5 žlic pa sprav vase ostalo je bilo do dve žlici
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 23:25:20
|
|
|
|
rubica
|
ulla tnx naša spije kak dcl vode na dan več noče ji pa ponujam velikrat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 23:28:00
|
|
|
|
Anonimen
|
eh, neo tud nč ne spije, jst mu kr po žlički dam mal za probat, pa kr špuka ven, pa tako faco nardi, kt bi nevemkaj blo po flaši brezveze, ker itak niti ne zna pit, sam mu je pa zanimivo jo po ustih žulit, pol pa ula pride in mu jo vzame, ker njej je zanimivo še bolj iin je ubitačno dretje pol zdej sem mu kr iz kozarca začela dajat, ma do takrat ko bo jedu kej konkretno, bo pa spil že tud kej
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 23:31:26
|
|
|
|
rubica
|
kaj pa dajete za pit? jaz sam vodo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 23:39:05
|
|
|
|
khurde
|
tut sam vodo, najraj ma uno iz banje k se napol potopi vanjo, pa sam usta odpre in itak se pač k da bi ne vem kaj v usta dobila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 23:41:09
|
|
|
|
rubica
|
hm ja pa skor bi pozabla ja za pit obožuje tut, če ji kaj fiziološke prteče skoz nos v grlo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 11.9.2009 23:54:55
|
|
|
|
rubica
|
lepo noč!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 12.9.2009 7:42:11
|
|
|
|
sonček33
|
JUtro! Želim vam led dan.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 12.9.2009 8:03:28
|
|
|
|
Zvezdica
|
jutro, danes je tamalček spančal do sedmih , zdaj pa že drugič kaka. Ej ta mali je res en sralec. Ko sem ga vn pritiskala (rojevala] kakal, še isto noč 7 kakal, skoz sam sračka. Pa še zdaj ko je ta gosto hrano bože mili. . V sedmih mesecih se je samo enkkrat zgodil, da en dan ni kakal, pa še to je nadoknadil naslednji dan. Evo, tkole se eni zbudimo dobesedno v šitu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 12.9.2009 8:17:32
|
|
|
|
Zvezdica
|
Danes mu bom spet ponudila kvinojo, upam, da jo bo jedel, torej puranji file, kvinoja + zelenjava. Za zajtrk sva pojedla riževo kašico z veliko sadno kašico vmešano (danes sem mu kar hippovo dala notri in mu je bila full všeč) Malica bodo slive + piškotek, kosilo že veste, za naprej se bom pa še domislila. Grem zajtrk pojesti.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 12.9.2009 8:49:23
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 TOLE sem našla jaz sem ravno zadnjič k nora iskala te copatke, pa jih nikjer nisem našla. Mimi hvala, jih grem naročit.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 12.9.2009 10:04:49
|
|
|
|
sonček33
|
Zvedzica inostale ...a ve recimo, ko naredite malemu npr. meso, pa zelenjavo pa krompir - a ve to potem v skodelici zmešate, al mu dajete posebaj...da so okusi vendarle mal ločeni? Zvezdica, kako mu pripraviš slive? Jaz sem mu jo enkrat skuhala pa dala in mu ni bial glih kej posebej dobra. Jih pa imamo ful inbi blo fajn, da bi jih jedel ..k so že domače pa tko.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 12.9.2009 10:37:45
|
|
|
|
yelci
|
Ja jst vse skupi zmesam,ampak ne miksam,samo z vilco pretlacm.Moj spije prib 1dc vode,vcasih mu dam tud caj. Rubica,najin jedilnik je tak: 8-9:kasica 10-11:sadje 13-13,30:dojenje 15-15.30:kosilo 18:dojenje 20:kasica 21:dojenje,ponoci obvezno2×dojenje,pa to ponoci ni crkljanj,k full dolg vlece A katera ze grah daje,a se sme?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 12.9.2009 10:47:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zvedzica inostale ...a ve recimo, ko naredite malemu npr. meso, pa zelenjavo pa krompir - a ve to potem v skodelici zmešate, al mu dajete posebaj...da so okusi vendarle mal ločeni? Zvezdica, kako mu pripraviš slive? Jaz sem mu jo enkrat skuhala pa dala in mu ni bial glih kej posebej dobra. Jih pa imamo ful inbi blo fajn, da bi jih jedel ..k so že domače pa tko. zelenjavo in reiž dajem skupaj pa vse mal pretlačim, velikokrat pa s paličnim, no zadnjič sem mu dala poleg rižka še meso v koščkih in se je kar zabaval. Samo če je preveč lačen pri nas to lih ne rata, tko da vse skupaj v kašico pa hitro pojest. Slive olupim, jih nasekljam in mu jih dam v skodelico pa jih sam je. Če je preveč lačen pade banana. Ampak načeloma rad sam nosi v usta.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 12.9.2009 10:49:11
|
|
|
|
Zvezdica
|
A katera ze grah daje,a se sme? yelcijast mu dajem grah že od 6m in pol, ga lepo prebavi in sploh je vegi tale moj sinko. Zdaj en dan mu bom mlad stročji fižol nardila. Pa bom poročala kako je to šlo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 12.9.2009 11:26:59
|
|
|
|
krtekxx
|
copatki.si: jaz sem jih že pred časom kupil, vel. 6-12m, pa so še precej preveliki. denar sem kar nakazala in jih že drugi dan dobila. Obroki: 6-8h: dojenje (preden vstanemo) 9h: sadna kaša jogurt ali skuta 11h: kosilo (skuham eno stvar, ki jo potem je več ali manj cel dan) 14h: obrok kot kosilo 17h: še enkrat tisto od kosila 18h: keksolino ali nekaj podobnega 19.30h: večerja (isto kot kosilo) 20h dojenje za lahko noč in potem dojenje celo noč vmes ji dam kak piškot ali rižev vafelj, spije do 3 dcl čaja, se včasih (zelo redko) doji Kolo: danes sem se razsula tako, da imam 2 buški na čeladi in 1 na glavi, pa še nekaj prask drugje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?