|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
3.9.2009 23:02:17   
farfala
Skrijejo se v zemljo in v senco, dokler sije sonce. Pri nas je pa še velik travnik zraven in je vse skupaj sizifovo delo.Kolk ostane pač ostane....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 326
3.9.2009 23:06:05   
mimi30
sizifovo delo

sej pr nas je očitno tuduser posted image ....mogoč jim bom celo odstopla vrt pa naj žrejo in se plazijo po travi, mi pa pridemo ko se bodo naveličaliuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 327
3.9.2009 23:06:35   
farfala
Jaz sem pa tekoči gel za pranje skuhala pa moj pravi, da celo stanovanje smrdiuser posted image . Kolk časa pa mora to zdaj še počivat pa nekam redko se mi zdi. Kaj katera tud belo perilo s tem pere?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 328
3.9.2009 23:10:40   
Anonimen
da celo stanovanje smrdi

joj tile dedciuser posted image user posted image

ma tko po dveh dneh bo tapravuser posted image gel mislimuser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
3.9.2009 23:22:47   
kiara24
ful ste naklofale nima cajt brat grem hitr spat ker je Klar ful boga, je imela malo vročine pa upam, da mine da se vrnemo nazaj iz morja z zobkiuser posted image

samo to sem uspela prebrat Ploha bravo za izpituser posted image user posted image user posted image

v glavnem uživajte in lepo se imejte. Ne vem če bom imela cajt kajjutri napsiat.

Lepe mirne noči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.9.2009 8:01:02   
Anonimen
jutro user posted image

o kako fajn vreme, za polže idealnouser posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
4.9.2009 8:03:07   
sonček33
jutro

tud meni zaenkrat še paše, da je tako vreme, dokler ne bo malega zagrabial tečnobauser posted image

sam ulla a veš kaj, kaj boš pa dabnes počela, v tem vremenu, ko imaš že vse pospravljeno ... a nisi mogal pustit do danes :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 332
4.9.2009 8:03:12   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jutro user posted image

res je user posted image

jutro, jem user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
4.9.2009 8:05:22   
sonček33
khurde dober tek

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 334
4.9.2009 8:06:15   
Anonimen
sonček zabušavala bomuser posted image v takem vremenu je to najbolš početuser posted image

neke čist adijo sanje sem mela, sam morm še mal poštudirat kak točno je blouser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
4.9.2009 8:06:26   
frrrr
sonček33 - lep vikend vam želim... uživajte in se fejst crkljajte!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 336
4.9.2009 8:07:15   
sonček33
frrr thx, sem ti glih na okt. pisala

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 337
4.9.2009 8:09:01   
Ploha

jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image morgen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
4.9.2009 8:23:58   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

khurde dober tek

hvala, zdej bom pa kavo pila, je tak dan, da prav paše user posted image

na, pa še ena poletna za vas

user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 339
4.9.2009 8:25:38   
mimi30

jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image imajo pa ziher mir pred mano, ker v takem ne hodim na vrtuser posted image

jutrouser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 340
4.9.2009 8:27:27   
Anonimen
matr tak zeham tule, da bom monitor vsak cajt požrlauser posted image

o mimi...pa ja greš, zdejle je idealno da jih pobereš, pa preseliš pol....da naute pol v petek na srečanje vse polže zravn vlačleuser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
4.9.2009 8:32:45   
krtekxx
ne folgam vseh teh strani.
včeraj si je moj mož omislil novo kolo in sem jaz dobila njegovega starega Specalized-Stampjumper. Mi bo po čudežu z malimi popravki ravno pravšnji.
Ploha, bravo za izpit. Ma res si dobra.
puzanje. naša ta mala je začela ful puzat. največji magnet so ji rože in pa sifon v kopalnici. jo moram skoz lovit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
4.9.2009 9:12:17   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
4.9.2009 9:20:10   
Ploha
evo kako se imata rada user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
4.9.2009 10:34:06   
Jancci
Hvala za komentarje moje miške. Sm vesela!user posted image

a ni pol nekak vseen če ga daš v neko škatlo al neki, pa recimo k sosedom (šala) neseš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak.. se vidi, da kmetuješ

sonček jst se vztrajno upiram vabilo na FB ... me hočjo za soseda pa se ne dam

Mene sta zadnjič sestra in njen frajer prosila da sem soseda al neki tacga, pa sem po pomoti neki kliknila in enga dodala, pa se je drugmu pol zmešal in sem mogla še druzga dodat. Sta me pa svarila, naj pazim, da nam še jest "not padla". Zaenkrat še nisem! user posted image Se pa zabavam, ko vidim kako folk pade na takele "traparije". U bistvu smo vsi ene ovce!! Eden se neki zmisle, pol pa vsi besno tapkamo... user posted image user posted image Razni FB-ji, pa forumi, pa TV, pa računalnik, mobitel, skype, msn.. osebne komunikacije pa skorajda ni več. Men je pa v bistvu najljubša, ker rada vidim kako se folk odziva... Rada samo sedim in gledam ljudi. Pogovor pa tudi paše sem pa tja, če je oseba prava. user posted image

Mimi jest ti bom podatke tud drug teden dala ker imava v ponedeljek P

Barba vsakič ko sem šla ven ta teden sem se spomnila nate, da bi šli lahko na kavo.. ker si zadnjič spraševala. Pa pol nisem poklicala. Če boš kdaj v KR se kar javi. Kdaj pa imaš P. Mi2 v ponedeljek.

Mi mamo pa voluharja! Pa je fotr eno zvočno pištolo nastavu, no, pa ga zdaj nimamo več. user posted image Ja no, pa korenin od dreves tud nimamo več. user posted image

Da malo na otroke prešaltam: včeraj je ob 20ih zaspala, pol se je pa ob 22ih zbudila in drla ko sraka. Komaj sva jo potolažila. A se to še komu dogaja??

Je pa ratala mali terminator. Jo je treba skos gledat. Rožo ste vidle, zdele mi je tele pisarniške smeti prevrnila.... user posted image user posted image ma skos akcija! Važno, da je zdrava!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
4.9.2009 10:59:38   
farfala

ulla ful sta dobra in luštna, kak je to lepo videtuser posted image

Polži imajo pa danes res veselico, meni je pa tako vreme tečno, dobro, če bi se lahko vlegla v posteljo in celi dan nemoteno brala al pa še mogoče kaj drugega počelauser posted image ne bi imela nič protiuser posted image , samo zdaj pa to pač ni možno in mam rajši sonce in vozičkanje.

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Da malo na otroke prešaltam: včeraj je ob 20ih zaspala, pol se je pa ob 22ih zbudila in drla ko sraka. Komaj sva jo potolažila. A se to še komu dogaja??

haha, vsaki ljubi dan
Je pa ratala mali terminator. Jo je treba skos gledat. Rožo ste vidle, zdele mi je tele pisarniške smeti prevrnila.... user posted image user posted image ma skos akcija! Važno, da je zdrava!! user posted image

ja, mislim, da so zdaj ti naši plazilci kar vsi taki škampeži maliuser posted image , jih je treba imet cel čas na očeh

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 346
4.9.2009 11:44:35   
Jancci

haha, vsaki ljubi dan

Pa kaj jim je? Jest sm razmišljala, da zato, ker se preveč baše s hrano?! Da jo trebuh boli... čeprav popoldan ne je nič težkega.. nazadnje okrog 18ih riž in mleko, pa potem pred spanjem joško.

Mogoče se ji kaj sanja.. al je pa sam tečna?? Čeprav mislim, da bi nek razlog moral biti??

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 347
4.9.2009 11:50:01   
barba

sonček zabušavala bomuser posted image v takem vremenu je to najbolš početuser posted image

neke čist adijo sanje sem mela, sam morm še mal poštudirat kak točno je blouser posted image user posted image

Jst tud zabušavam pa spet se mi je sanjalo, da sm po parkirplatcu iskala avto.user posted image user posted image To se men res velikokrat sanja.
Sam zadnč sm pa sanjala, da sem šla s traktorjem Fendt skoz karavanški predor na avstrijsko stran travo obračat in to s tavelkim pajkom odzad. Pa enga ata sm pobrala k je štopal in sm mu celo pot razlagala kva mam jst hud traktor. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jancci u četrtk mava P in se lohk takrat slišva. Mava pa ob 8.45.

Meta pa mali terminator user posted image Naš sam une puzle razformira in mol Meta čist pop****, da to se pa sploh ne dela, pa dej reč mu, da nej neha, ... cela panikauser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
4.9.2009 11:52:44   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Mogoče se ji kaj sanja.. al je pa sam tečna?? Čeprav mislim, da bi nek razlog moral biti??

Naš začne ob 1h pa do 5h. Ful se premetava med spanjem, pol dudo zgubi, se butne v pojstlo, .. Dere se lih ne, sam tok da me zbudi in pol skoz vstajam. Verjetn je neki na tem, da se jim sanja sej so skoz bolj dojemljivi za svet okol sebe in pol podoživljajo. user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 349
4.9.2009 11:54:03   
Anonimen
neo ma tud vsak dan teke, od zvečer, ko ga dam prvič spat, pa do takrat go grem jst, je ziher ene petkrat dretjeuser posted image kr naprej, tud na 15 min...po moje se jim res sanja kej, podoživljajo dan, kaj pa vem....pa zdej k jim ful dogaja, za takega otroka je travmatično že, če kake igrače ne doseže, kaj šele če se obrneuser posted image
včeri sem mislna da bo naredu invalida iz sebeuser posted image najprej se je postavu na vse štir, pol pa tko da je bil oprt na rokice in na stopala in se je mal guncal, pol se je pa prov odrino, kt žaba in valjda direkt na nosuser posted image pa k se je nehal dret, spet jovo na novo...pa kr povsod pleza, ma to je k tank, ni ovir, mmi rušimo vseuser posted image user posted image pol pa valjda ne more spat, če mu pol vse to sanjauser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?