Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 23:02:17
|
|
|
|
farfala
|
Skrijejo se v zemljo in v senco, dokler sije sonce. Pri nas je pa še velik travnik zraven in je vse skupaj sizifovo delo.Kolk ostane pač ostane....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 23:06:05
|
|
|
|
mimi30
|
sizifovo delo sej pr nas je očitno tud ....mogoč jim bom celo odstopla vrt pa naj žrejo in se plazijo po travi, mi pa pridemo ko se bodo naveličali
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 23:06:35
|
|
|
|
farfala
|
Jaz sem pa tekoči gel za pranje skuhala pa moj pravi, da celo stanovanje smrdi . Kolk časa pa mora to zdaj še počivat pa nekam redko se mi zdi. Kaj katera tud belo perilo s tem pere?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 23:10:40
|
|
|
|
Anonimen
|
da celo stanovanje smrdi joj tile dedci ma tko po dveh dneh bo taprav gel mislim
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 23:22:47
|
|
|
|
kiara24
|
ful ste naklofale nima cajt brat grem hitr spat ker je Klar ful boga, je imela malo vročine pa upam, da mine da se vrnemo nazaj iz morja z zobki samo to sem uspela prebrat Ploha bravo za izpit v glavnem uživajte in lepo se imejte. Ne vem če bom imela cajt kajjutri napsiat. Lepe mirne noči
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 8:01:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro o kako fajn vreme, za polže idealno
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 8:03:07
|
|
|
|
sonček33
|
jutro tud meni zaenkrat še paše, da je tako vreme, dokler ne bo malega zagrabial tečnoba sam ulla a veš kaj, kaj boš pa dabnes počela, v tem vremenu, ko imaš že vse pospravljeno ... a nisi mogal pustit do danes :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 8:03:12
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jutro o kako fajn vreme, za polže idealno res je jutro, jem
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 8:05:22
|
|
|
|
sonček33
|
khurde dober tek
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 8:06:15
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček zabušavala bom v takem vremenu je to najbolš počet neke čist adijo sanje sem mela, sam morm še mal poštudirat kak točno je blo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 8:06:26
|
|
|
|
frrrr
|
sonček33 - lep vikend vam želim... uživajte in se fejst crkljajte!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 8:07:15
|
|
|
|
sonček33
|
frrr thx, sem ti glih na okt. pisala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 8:09:01
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jutro o kako fajn vreme, za polže idealno morgen
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 8:23:58
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 khurde dober tek hvala, zdej bom pa kavo pila, je tak dan, da prav paše na, pa še ena poletna za vas
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 8:25:38
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jutro o kako fajn vreme, za polže idealno imajo pa ziher mir pred mano, ker v takem ne hodim na vrt jutro
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 8:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
matr tak zeham tule, da bom monitor vsak cajt požrla o mimi...pa ja greš, zdejle je idealno da jih pobereš, pa preseliš pol....da naute pol v petek na srečanje vse polže zravn vlačle
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 8:32:45
|
|
|
|
krtekxx
|
ne folgam vseh teh strani. včeraj si je moj mož omislil novo kolo in sem jaz dobila njegovega starega Specalized-Stampjumper. Mi bo po čudežu z malimi popravki ravno pravšnji. Ploha, bravo za izpit. Ma res si dobra. puzanje. naša ta mala je začela ful puzat. največji magnet so ji rože in pa sifon v kopalnici. jo moram skoz lovit.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 9:12:17
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 9:20:10
|
|
|
|
Ploha
|
evo kako se imata rada
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 10:34:06
|
|
|
|
Jancci
|
Hvala za komentarje moje miške. Sm vesela! a ni pol nekak vseen če ga daš v neko škatlo al neki, pa recimo k sosedom (šala) neseš itak.. se vidi, da kmetuješ sonček jst se vztrajno upiram vabilo na FB ... me hočjo za soseda pa se ne dam Mene sta zadnjič sestra in njen frajer prosila da sem soseda al neki tacga, pa sem po pomoti neki kliknila in enga dodala, pa se je drugmu pol zmešal in sem mogla še druzga dodat. Sta me pa svarila, naj pazim, da nam še jest "not padla". Zaenkrat še nisem! Se pa zabavam, ko vidim kako folk pade na takele "traparije". U bistvu smo vsi ene ovce!! Eden se neki zmisle, pol pa vsi besno tapkamo... Razni FB-ji, pa forumi, pa TV, pa računalnik, mobitel, skype, msn.. osebne komunikacije pa skorajda ni več. Men je pa v bistvu najljubša, ker rada vidim kako se folk odziva... Rada samo sedim in gledam ljudi. Pogovor pa tudi paše sem pa tja, če je oseba prava. Mimi jest ti bom podatke tud drug teden dala ker imava v ponedeljek P Barba vsakič ko sem šla ven ta teden sem se spomnila nate, da bi šli lahko na kavo.. ker si zadnjič spraševala. Pa pol nisem poklicala. Če boš kdaj v KR se kar javi. Kdaj pa imaš P. Mi2 v ponedeljek. Mi mamo pa voluharja! Pa je fotr eno zvočno pištolo nastavu, no, pa ga zdaj nimamo več. Ja no, pa korenin od dreves tud nimamo več. Da malo na otroke prešaltam: včeraj je ob 20ih zaspala, pol se je pa ob 22ih zbudila in drla ko sraka. Komaj sva jo potolažila. A se to še komu dogaja?? Je pa ratala mali terminator. Jo je treba skos gledat. Rožo ste vidle, zdele mi je tele pisarniške smeti prevrnila.... ma skos akcija! Važno, da je zdrava!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 10:59:38
|
|
|
|
farfala
|
ulla ful sta dobra in luštna, kak je to lepo videt Polži imajo pa danes res veselico, meni je pa tako vreme tečno, dobro, če bi se lahko vlegla v posteljo in celi dan nemoteno brala al pa še mogoče kaj drugega počela ne bi imela nič proti , samo zdaj pa to pač ni možno in mam rajši sonce in vozičkanje. IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Da malo na otroke prešaltam: včeraj je ob 20ih zaspala, pol se je pa ob 22ih zbudila in drla ko sraka. Komaj sva jo potolažila. A se to še komu dogaja?? haha, vsaki ljubi dan Je pa ratala mali terminator. Jo je treba skos gledat. Rožo ste vidle, zdele mi je tele pisarniške smeti prevrnila.... ma skos akcija! Važno, da je zdrava!! ja, mislim, da so zdaj ti naši plazilci kar vsi taki škampeži mali , jih je treba imet cel čas na očeh
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 11:44:35
|
|
|
|
Jancci
|
haha, vsaki ljubi dan Pa kaj jim je? Jest sm razmišljala, da zato, ker se preveč baše s hrano?! Da jo trebuh boli... čeprav popoldan ne je nič težkega.. nazadnje okrog 18ih riž in mleko, pa potem pred spanjem joško. Mogoče se ji kaj sanja.. al je pa sam tečna?? Čeprav mislim, da bi nek razlog moral biti??
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 11:50:01
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 sonček zabušavala bom v takem vremenu je to najbolš počet neke čist adijo sanje sem mela, sam morm še mal poštudirat kak točno je blo Jst tud zabušavam pa spet se mi je sanjalo, da sm po parkirplatcu iskala avto. To se men res velikokrat sanja. Sam zadnč sm pa sanjala, da sem šla s traktorjem Fendt skoz karavanški predor na avstrijsko stran travo obračat in to s tavelkim pajkom odzad. Pa enga ata sm pobrala k je štopal in sm mu celo pot razlagala kva mam jst hud traktor. Jancci u četrtk mava P in se lohk takrat slišva. Mava pa ob 8.45. Meta pa mali terminator Naš sam une puzle razformira in mol Meta čist pop****, da to se pa sploh ne dela, pa dej reč mu, da nej neha, ... cela panika
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 11:52:44
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Mogoče se ji kaj sanja.. al je pa sam tečna?? Čeprav mislim, da bi nek razlog moral biti?? Naš začne ob 1h pa do 5h. Ful se premetava med spanjem, pol dudo zgubi, se butne v pojstlo, .. Dere se lih ne, sam tok da me zbudi in pol skoz vstajam. Verjetn je neki na tem, da se jim sanja sej so skoz bolj dojemljivi za svet okol sebe in pol podoživljajo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 11:54:03
|
|
|
|
Anonimen
|
neo ma tud vsak dan teke, od zvečer, ko ga dam prvič spat, pa do takrat go grem jst, je ziher ene petkrat dretje kr naprej, tud na 15 min...po moje se jim res sanja kej, podoživljajo dan, kaj pa vem....pa zdej k jim ful dogaja, za takega otroka je travmatično že, če kake igrače ne doseže, kaj šele če se obrne včeri sem mislna da bo naredu invalida iz sebe najprej se je postavu na vse štir, pol pa tko da je bil oprt na rokice in na stopala in se je mal guncal, pol se je pa prov odrino, kt žaba in valjda direkt na nos pa k se je nehal dret, spet jovo na novo...pa kr povsod pleza, ma to je k tank, ni ovir, mmi rušimo vse pol pa valjda ne more spat, če mu pol vse to sanja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?