khurde
|
aha, ulla, pol pa čakam na jagode... sam za un dnar se mi zdi, da ni sam k ribbon dobiš?!? k jaz mam sam 7 bankovcev, pa sem sam eno stvar kupila z njimi, se mi zdi, da korito za vodo mimi, podatki: skor pri sedmih mescih: 7740 g, 68 cm sedenje: 6 mescev 1 teden GH: 6 mescev 2 tedna plazenje: 5 mesecev 2 tedna kobacanje: 6 mesecev 1 teden zob: se samo čuti, ni še nič hoja: največ pol metra ob opori besede: velik jih je, sam odvisno od domišljije poslušalca kaj sliši za ribbon klikneš tja, k je una pentlja, pa vidiš kaj imaš in koliko ti še manjka za katero rdeči polži... ma safr, sem slaba vegetarijanka, ker jih od prejšnjega tedna pobijam prej nikol nisem nobenega, zdej, ko so mi vso poflancano solato požrl (ne tiste na fb ), sem jim pa vojno napovedala... ker sem si rekla, al bojo oni umrl al pa jaz, k nam mela nič za jest... k res, je.bem*ti so mi požrl vso solato vsaj ene TRIKRAT!!! pol mi je pa živc poču ajde, pa odkar me je osa pičla in sem mela reakcijo, tut kero ubijem, k mi po kuhni in okol tamale leta... zdej pa ne vem, če nej se med mrhovinarje štejem