|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
3.9.2009 21:56:08   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

aja, kako za vraga se na farmi dobi papirnat dnar? a se splača met traktor in kombajn?kako pol gorivo plačuješ, če ne vem, kako se papir zasluš? in kako je vama, ploha in ulla, ratal mene prehitet, k kmetujem par tednov dlje k vidve user posted image user posted image user posted image user posted image dejta mi kak recept user posted image

jagodeuser posted image user posted image user posted image

ma ploha bo tak plantažnik počasuser posted image jst zdej neki preurejam, mam tolk gnarja, pa ne vem kaj z njimuser posted image un papirnat denar pa mislim da za vsak ribbon dobiš engauser posted image

jst bi si rada razširla farmo, pa rabim še vsaj dva sosedauser posted image kak kandidat kjeuser posted image user posted image user posted image

sosedov imam 21 user posted image user posted image

khurde: jst mam ful njiv pa sadim bolj artičoke, bombaž, to k dlj rase pa več dnarja dobiš...kombajn nima nobene funkcije razn lepotne user posted image zdej zgledam onk kmet, lahko pa z njim požanješ pridelke, pa jst sm kupla un goriv za 3 papirnate dnarje, pa če sm ga porabla, ki je čez čs se nafilov, kako pa ne vem.

ja jst papirnat dnar res merkam, ker si bom bajto kupla, sam tooo pa traja da bom prej siva...kdaj pa ribbon dobiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
3.9.2009 21:56:16   
Anonimen
mimi kak ti nej zdej povem, dva zobka ma, jaz ne vem od kdaj točno, a se ktera spomneuser posted image user posted image user posted image user posted image ma recimo 6m, gh je od 6m, plazi se tud že kr en cajt, recimo 5,5...sedi od kajpavemuser posted image ma dej6,5 user posted image   grozna sm sej vemuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
3.9.2009 21:56:59   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

mi imamo tule ful probleme z rdečimi polžiuser posted image ....kaj na FB kmetijah so tuduser posted image

kupi polžomor user posted image user posted image glih to se zdej učim user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 278
3.9.2009 21:57:32   
Ploha

mimi kak ti nej zdej povem, dva zobka ma, jaz ne vem od kdaj točno, a se ktera spomneuser posted image user posted image user posted image user posted image ma recimo 6m, gh je od 6m, plazi se tud že kr en cajt, recimo 5,5...sedi od kajpavemuser posted image ma dej6,5 user posted image   grozna sm sej vemuser posted image

bad mama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
3.9.2009 22:03:25   
Anonimen
evo, moji otroc bojo šele psihopatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
3.9.2009 22:05:58   
Ploha

evo, moji otroc bojo šele psihopatiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 281
3.9.2009 22:06:07   
sonček33
nisresna ulla, res ne ....

user posted image user posted image user posted image

meni tudi dosti stavri uide iz galve ...si pa copipejstam moje poste od začetka našega keleptanja in delalm nekakšne Lovrov dnevnik ...no pejstam sam tisto, kar je povezano z malim..ne vseh traparij ki jih tukej pišem

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
3.9.2009 22:06:14   
Anonimen
matr sm se za ovco zagreblauser posted image user posted image men so te črne tok hudeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
3.9.2009 22:07:43   
khurde
aha, ulla, pol pa čakam na jagode... sam za un dnar se mi zdi, da ni sam k ribbon dobiš?!? k jaz mam sam 7 bankovcev, pa sem sam eno stvar kupila z njimi, se mi zdi, da korito za vodo user posted image

mimi, podatki:

skor pri sedmih mescih: 7740 g, 68 cm
sedenje: 6 mescev 1 teden
GH: 6 mescev 2 tedna
plazenje: 5 mesecev 2 tedna
kobacanje: 6 mesecev 1 teden
zob: se samo čuti, ni še nič
hoja: največ pol metra ob opori
besede: velik jih je, sam odvisno od domišljije poslušalca kaj sliši user posted image

za ribbon klikneš tja, k je una pentlja, pa vidiš kaj imaš in koliko ti še manjka za katero user posted image

rdeči polži... ma safr, sem slaba vegetarijanka, ker jih od prejšnjega tedna pobijam user posted image prej nikol nisem nobenega, zdej, ko so mi vso poflancano solato požrl (ne tiste na fb user posted image ), sem jim pa vojno napovedala... ker sem si rekla, al bojo oni umrl al pa jaz, k nam mela nič za jest... k res, je.bem*ti so mi požrl vso solato vsaj ene TRIKRAT!!! pol mi je pa živc poču user posted image user posted image user posted image ajde, pa odkar me je osa pičla in sem mela reakcijo, tut kero ubijem, k mi po kuhni in okol tamale leta... zdej pa ne vem, če nej se med mrhovinarje štejem user posted image user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 284
3.9.2009 22:09:05   
Ploha

matr sm se za ovco zagreblauser posted image user posted image men so te črne tok hudeuser posted image

a ti si jo user posted image user posted image šej mon ju, da veš,..nema koze user posted image user posted image user posted image itak ti je še ne morm poslat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
3.9.2009 22:09:21   
khurde

a za mojo? če ja, pol le dobr deli z njo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
3.9.2009 22:09:40   
Anonimen
zdej pa ne vem, če nej se med mrhovinarje štejem

ni se ti še treba, sej menda ne poješ onih polžev poluser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
3.9.2009 22:10:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

a ti si jo user posted image user posted image šej mon ju, da veš,..nema koze user posted image user posted image user posted image itak ti je še ne morm poslat user posted image user posted image

jst pa vsake 5 minut hodim gledat za uno kozo, če je žeuser posted image

user posted image user posted image

khurde tvojo ovčko, ja...nč bat, ne bo na talerju končalauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
3.9.2009 22:11:11   
khurde

ni se ti še treba, sej menda ne poješ onih polžev poluser posted image user posted image

pol sem pa vsaj psihopat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
3.9.2009 22:14:04   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

jst pa vsake 5 minut hodim gledat za uno kozo, če je žeuser posted image

user posted image user posted image

khurde tvojo ovčko, ja...nč bat, ne bo na talerju končalauser posted image

kaj pa je fora, da hočš določeno žvau...

jst nimam želje po drevesih recimo, ampak dobim pa zmer drevo,...sam sj veš šenkanmu konju se ne gleda v zobe...pač sprejmem user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
3.9.2009 22:15:25   
sonček33
O hudič, pa sem naivno mislila, da vas je kmetovanje že minilo

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 291
3.9.2009 22:15:58   
Anonimen
khurde če bi že glih rada bla...user posted image

ploha ne vem, pač mela bi kozo, da bi jo tam nek vmes utaknla, k je še nimamuser posted image

teb je tko problem kaj poslat, k nimaš placa ne za drevo, ne za živauuser posted image škoda k ni nafta opcijauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
3.9.2009 22:16:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

se boš mogla pridružituser posted image boš moja sosedauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
3.9.2009 22:17:02   
mimi30

to bo user posted image , sram te naj bo ubijaš jih pa jih niti ne ješ....moji majo tud vojno napovedano, greva z nejcem vsak dan skupaj v napad s soljo....sam črnega pa nisva, ker je bil nejcu všečuser posted image .....ko sva prvič to delala, je rekel nejc, mami sam polži pa te soli nimajo radiuser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 294
3.9.2009 22:17:34   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček: ne se kregat no, ti bo rit zrasla user posted image user posted image jst se drgač vzdržujem, sam k klele tele ženske neki težijo pa pojma nimajo kako se kmetuje pa sprašujejo pa komentirajo pol pa ne morm bit tih user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 295
3.9.2009 22:18:22   
sonček33
ulla sam ti znaš bit zaj*** soseda v nulo ...še tega se mi manjka ...da tud iz kurnika nam upala stopit

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 296
3.9.2009 22:18:59   
Anonimen
sam jst pa ne zastopim to s soljo....itak se morš pri vsakem ustavit in ga posolituser posted image a ni pol nekak vseen če ga daš v neko škatlo al neki, pa recimo k sosedom (šala) nesešuser posted image

men se jih res upira solituser posted image k se res vid da se matrajo....

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
3.9.2009 22:19:05   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

to bo user posted image , sram te naj bo ubijaš jih pa jih niti ne ješ....moji majo tud vojno napovedano, greva z nejcem vsak dan skupaj v napad s soljo....sam črnega pa nisva, ker je bil nejcu všečuser posted image .....ko sva prvič to delala, je rekel nejc, mami sam polži pa te soli nimajo radiuser posted image user posted image

a dej noooo, bogi otrok user posted image ...... pa bogi tvoj pridelk user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 298
3.9.2009 22:19:11   
sonček33
pa sej vem plohca kmetovanje maš u krvi

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 299
3.9.2009 22:19:37   
khurde
jaz tut črnih ne, k so mi všeč user posted image pa une s hišco pustim, k so simpatični user posted image pa zanč sem enega rdečga spustila mimo, ker sem jih dajala v eno posodo in pol posolila, pa sem zjutri videla enega, k je not lezel, pa sem rekla, da če ma že tok jajc, da srečo izziva, nej mu bo user posted image

jaz ne morm še koze poslat

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?