Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 21:56:08
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: khurde aja, kako za vraga se na farmi dobi papirnat dnar? a se splača met traktor in kombajn?kako pol gorivo plačuješ, če ne vem, kako se papir zasluš? in kako je vama, ploha in ulla, ratal mene prehitet, k kmetujem par tednov dlje k vidve dejta mi kak recept jagode ma ploha bo tak plantažnik počas jst zdej neki preurejam, mam tolk gnarja, pa ne vem kaj z njim un papirnat denar pa mislim da za vsak ribbon dobiš enga jst bi si rada razširla farmo, pa rabim še vsaj dva soseda kak kandidat kje sosedov imam 21 khurde: jst mam ful njiv pa sadim bolj artičoke, bombaž, to k dlj rase pa več dnarja dobiš...kombajn nima nobene funkcije razn lepotne zdej zgledam onk kmet, lahko pa z njim požanješ pridelke, pa jst sm kupla un goriv za 3 papirnate dnarje, pa če sm ga porabla, ki je čez čs se nafilov, kako pa ne vem. ja jst papirnat dnar res merkam, ker si bom bajto kupla, sam tooo pa traja da bom prej siva...kdaj pa ribbon dobiš?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 21:56:16
|
|
|
|
Anonimen
|
mimi kak ti nej zdej povem, dva zobka ma, jaz ne vem od kdaj točno, a se ktera spomne ma recimo 6m, gh je od 6m, plazi se tud že kr en cajt, recimo 5,5...sedi od kajpavem ma dej6,5 grozna sm sej vem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 21:56:59
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 mi imamo tule ful probleme z rdečimi polži ....kaj na FB kmetijah so tud kupi polžomor glih to se zdej učim
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 21:57:32
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mimi kak ti nej zdej povem, dva zobka ma, jaz ne vem od kdaj točno, a se ktera spomne ma recimo 6m, gh je od 6m, plazi se tud že kr en cajt, recimo 5,5...sedi od kajpavem ma dej6,5 grozna sm sej vem bad mama
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:03:25
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, moji otroc bojo šele psihopati
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:05:58
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 evo, moji otroc bojo šele psihopati
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:06:07
|
|
|
|
sonček33
|
nisresna ulla, res ne .... meni tudi dosti stavri uide iz galve ...si pa copipejstam moje poste od začetka našega keleptanja in delalm nekakšne Lovrov dnevnik ...no pejstam sam tisto, kar je povezano z malim..ne vseh traparij ki jih tukej pišem
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:06:14
|
|
|
|
Anonimen
|
matr sm se za ovco zagrebla men so te črne tok hude
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:07:43
|
|
|
|
khurde
|
aha, ulla, pol pa čakam na jagode... sam za un dnar se mi zdi, da ni sam k ribbon dobiš?!? k jaz mam sam 7 bankovcev, pa sem sam eno stvar kupila z njimi, se mi zdi, da korito za vodo mimi, podatki: skor pri sedmih mescih: 7740 g, 68 cm sedenje: 6 mescev 1 teden GH: 6 mescev 2 tedna plazenje: 5 mesecev 2 tedna kobacanje: 6 mesecev 1 teden zob: se samo čuti, ni še nič hoja: največ pol metra ob opori besede: velik jih je, sam odvisno od domišljije poslušalca kaj sliši za ribbon klikneš tja, k je una pentlja, pa vidiš kaj imaš in koliko ti še manjka za katero rdeči polži... ma safr, sem slaba vegetarijanka, ker jih od prejšnjega tedna pobijam prej nikol nisem nobenega, zdej, ko so mi vso poflancano solato požrl (ne tiste na fb ), sem jim pa vojno napovedala... ker sem si rekla, al bojo oni umrl al pa jaz, k nam mela nič za jest... k res, je.bem*ti so mi požrl vso solato vsaj ene TRIKRAT!!! pol mi je pa živc poču ajde, pa odkar me je osa pičla in sem mela reakcijo, tut kero ubijem, k mi po kuhni in okol tamale leta... zdej pa ne vem, če nej se med mrhovinarje štejem
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:09:05
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 matr sm se za ovco zagrebla men so te črne tok hude a ti si jo šej mon ju, da veš,..nema koze itak ti je še ne morm poslat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:09:21
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 matr sm se za ovco zagrebla men so te črne tok hude a za mojo? če ja, pol le dobr deli z njo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:09:40
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej pa ne vem, če nej se med mrhovinarje štejem ni se ti še treba, sej menda ne poješ onih polžev pol
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 matr sm se za ovco zagrebla men so te črne tok hude a ti si jo šej mon ju, da veš,..nema koze itak ti je še ne morm poslat jst pa vsake 5 minut hodim gledat za uno kozo, če je že khurde tvojo ovčko, ja...nč bat, ne bo na talerju končala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:11:11
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 zdej pa ne vem, če nej se med mrhovinarje štejem ni se ti še treba, sej menda ne poješ onih polžev pol pol sem pa vsaj psihopat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:14:04
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 matr sm se za ovco zagrebla men so te črne tok hude a ti si jo šej mon ju, da veš,..nema koze itak ti je še ne morm poslat jst pa vsake 5 minut hodim gledat za uno kozo, če je že khurde tvojo ovčko, ja...nč bat, ne bo na talerju končala kaj pa je fora, da hočš določeno žvau... jst nimam želje po drevesih recimo, ampak dobim pa zmer drevo,...sam sj veš šenkanmu konju se ne gleda v zobe...pač sprejmem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:15:25
|
|
|
|
sonček33
|
O hudič, pa sem naivno mislila, da vas je kmetovanje že minilo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:15:58
|
|
|
|
Anonimen
|
khurde če bi že glih rada bla... ploha ne vem, pač mela bi kozo, da bi jo tam nek vmes utaknla, k je še nimam teb je tko problem kaj poslat, k nimaš placa ne za drevo, ne za živau škoda k ni nafta opcija
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 O hudič, pa sem naivno mislila, da vas je kmetovanje že minilo se boš mogla pridružit boš moja soseda
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:17:02
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 zdej pa ne vem, če nej se med mrhovinarje štejem ni se ti še treba, sej menda ne poješ onih polžev pol pol sem pa vsaj psihopat to bo , sram te naj bo ubijaš jih pa jih niti ne ješ....moji majo tud vojno napovedano, greva z nejcem vsak dan skupaj v napad s soljo....sam črnega pa nisva, ker je bil nejcu všeč .....ko sva prvič to delala, je rekel nejc, mami sam polži pa te soli nimajo radi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:17:34
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 O hudič, pa sem naivno mislila, da vas je kmetovanje že minilo sonček: ne se kregat no, ti bo rit zrasla jst se drgač vzdržujem, sam k klele tele ženske neki težijo pa pojma nimajo kako se kmetuje pa sprašujejo pa komentirajo pol pa ne morm bit tih
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:18:22
|
|
|
|
sonček33
|
ulla sam ti znaš bit zaj*** soseda v nulo ...še tega se mi manjka ...da tud iz kurnika nam upala stopit
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
sam jst pa ne zastopim to s soljo....itak se morš pri vsakem ustavit in ga posolit a ni pol nekak vseen če ga daš v neko škatlo al neki, pa recimo k sosedom (šala) neseš men se jih res upira solit k se res vid da se matrajo....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:19:05
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 zdej pa ne vem, če nej se med mrhovinarje štejem ni se ti še treba, sej menda ne poješ onih polžev pol pol sem pa vsaj psihopat to bo , sram te naj bo ubijaš jih pa jih niti ne ješ....moji majo tud vojno napovedano, greva z nejcem vsak dan skupaj v napad s soljo....sam črnega pa nisva, ker je bil nejcu všeč .....ko sva prvič to delala, je rekel nejc, mami sam polži pa te soli nimajo radi a dej noooo, bogi otrok ...... pa bogi tvoj pridelk
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:19:11
|
|
|
|
sonček33
|
pa sej vem plohca kmetovanje maš u krvi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 22:19:37
|
|
|
|
khurde
|
jaz tut črnih ne, k so mi všeč pa une s hišco pustim, k so simpatični pa zanč sem enega rdečga spustila mimo, ker sem jih dajala v eno posodo in pol posolila, pa sem zjutri videla enega, k je not lezel, pa sem rekla, da če ma že tok jajc, da srečo izziva, nej mu bo jaz ne morm še koze poslat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?