ronja
|
ronja, pa bote imele luč v predsobi prižgano Hehe, od 21h do 5h v njuni sobi ne - v moji pa verjetno bo prižgana do ene 2h, ja . POtem so pa duhovi že tok utrujeni, da se jim ne da več čakat, da končam svoje projekte... Zdaj mam en kup stvari za naredit: Včeraj sem sešila hlače za Lejlo, pa naredila čestitko za soseda, ki je imel rd, ta vikend moram naredit še čestitki za svojo sestro in brata (sta že mela rdje, samo zdaj praznujemo), pa marcipanove bonbone za tamalga (beri: brata - jih je sicer že dobil za rd, samo se mi zdi, da jih je tudi že pojedu ), pa potem sem si zamislila eno res hudo torto zanj, oz. za vse nas (praznovanje v ned. dop), tako da moram naredi 3 čokoladne "plastique", pa čokoladne vrtnice, pa pahljače, pa seveda spečt 3 torte (ker bo pač 3 nadstropna), pa tri kreme, pa eno za čez,... No, to je kar se tiče. No, potem moram pa še sešit Ronji majčko za v vrtec - včeraj sem en del odrezala in nalikala en del aplikeja (sem ji naredila tako veveričko, ker je to njen znak v vrtcu), potem pa moram še ta aplike gor prišit, pa ostale dele odrezat in majco sešit. Če mi bo ratalo, ji bom naredila še spodnje perilo z miškami, ker je v skupini miške . Ne obljubim... No, potem moram pa naredit še čestitko za svakinjo in pa darilo zanjo (mam par idej, če bo kiro zanimalo, se razpišem, hehe), ker ima kmalu rd, pa ne vem, če ne bojo že naslednji vikend prišli in potem moram met v pet. že gotovo - čez teden je pa bolj tak tak za kaj naredit - sploh glede na to, da bom seveda spet delala torto zanjo... Tak da: dolgčas mi ne bo in po moje se duhovom ne bo dalo tu viset . lahko pa pridejo pomagat . nejca sem si pa okol 24h prenesla v svojo posteljo Pri nas pa izvajamo obraten manever: Lejla zaspi v najini postelji, potem jo prenesem v njeno posteljico in ko se ponoči zbudi za dojit, jo spet prinesem k nama. se malo seli... lubi si je včeraj gleženj zvil - ampak je vseeno šel na teren, tak da smo vseeno same.
|