|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
7.10.2009 22:40:06   
mimi30
dejte še kaj napisat....jaz skoz berem, sam pišem ne, ker pol so tipke glasne pa ne čujem, če kdo hodiuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
7.10.2009 22:44:19   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

kaj pa ješ? mene zanima user posted image user posted image user posted image

jst jem vse, tko k prej, samo občutno manj....

joj, skoraj nič sadja in zelenjave, vse mora bit pasirano, pa ogromne količine sladkega, pa z žlico evrokrem zvečer... joj me boste kregale user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
7.10.2009 22:44:52   
rubica
zvezdica si sprašvala, kako bom hujšala, bom šla na dijeto manj žri in migej, ja pa zdravo prehrano.

grem na lmetijo pogledat pol pa spat, lepo noč, ja pa ulla hude so te fejk ugice, sam jaz morm tut hujšat predn jih kupm user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
7.10.2009 22:47:01   
Anonimen
u jeb.emti kmetijauser posted image user posted image user posted image user posted image jutr morm porihtat, po moje krave crknjene ležijouser posted image

(odgovor članu rubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3154
7.10.2009 22:52:52   
khurde

joj ka bi res ene mela....sam prej morm skujšat, sicer pa počakajo....

user posted image user posted image user posted image
jaz lah hujšam kokr hočem, pa bom še zmer mela cifro 40, tko da tuki ni kej za čakat user posted image edin, če je pr teb kej drugač user posted image user posted image

predvidevam, da k teb paše, k ma zvezdico user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

eh, sem pico pojedla, pa mal heroje gledala, zdej ma moj čik pavzo, jaz sem pa sem prišla, pa ste že toooooook napisale user posted image grem brat, sem na strani 124 ostala

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
   [Brisano sporočilo]
7.10.2009 22:55:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
7.10.2009 22:56:01   
Anonimen
a res maš 40user posted image pa taka mala in drobnauser posted image
jst mam 37 pa se mi zdi da mam velko tacouser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3157
7.10.2009 23:08:18   
*x*y*z*
Sem mela zdej virozo, bruhala, driskala in nič jedla dva dni. Rezultat -0 kg.

A je to možno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
7.10.2009 23:13:07   
Jancci
dejte še kaj napisat....jaz skoz berem, sam pišem ne, ker pol so tipke glasne pa ne čujem, če kdo hodi

user posted image user posted image user posted image user posted image si te kar predstavljam tam samo učki levo in desno švigajo user posted image user posted image

Sva gledala en fajn film zdele.. sem se narežala... user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
7.10.2009 23:16:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Sem mela zdej virozo, bruhala, driskala in nič jedla dva dni. Rezultat -0 kg.

A je to možno?

čist možno, sej ob taki virozi gre iz tebe večinoma voda, pa tist kar trenutno zaužiješ, bi moglo res dolgotrajno bit, da bi šlo iz zaloguser posted image jst sem mela kr naprej te viroze, vse od tamale poberem, pa ni nič manj kg zatouser posted image

jancc kaj si gledlauser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3160
7.10.2009 23:19:22   
Jancci
jancc kaj si gledla

SIDEWAYS

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
7.10.2009 23:21:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

jancc kaj si gledla

SIDEWAYS

ka pa je touser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3162
7.10.2009 23:21:48   
Anonimen
jancc

pa to ni blo mišljano ljubkovalno, ampak mi tipkovnica šteka user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
7.10.2009 23:23:58   
Jancci
ancc

pa to ni blo mišljano ljubkovalno, ampak mi tipkovnica šteka

adej.. jest sem se pa že veselila, da sva že na Ti user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
7.10.2009 23:24:29   
Jancci
Evo.. za dobro jutro.. da boste bolj z veseljem hujšale!! user posted image user posted image user posted image
user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
7.10.2009 23:28:02   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

jancc kaj si gledla

SIDEWAYS

ka pa je to

Dva modela gresta en teden pred poroko mal naokol,.. en je igralec, en pa učitelj/pistalej in ljubitelj vin.. fletn film. (2 zlata globusa za best picture)

< Sporočilo je popravil Jancci -- 7.10.2009 23:29:25 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
8.10.2009 0:50:33   
Zvezdica
tole je tu mač. Naš tamalček je zaspal ob 19ih, se zbudil ob 22.20 in še kar lomasti okoli. men se pa že meša. kolk časa bo tole še trajalo?!?!?!

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
8.10.2009 1:57:15   
Zvezdica
Konno zaspal. Čist sem uničena, ker sem nazadnje vstala ob petih zjutraj, ne pomnem kateri danuser posted image

nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
8.10.2009 7:34:29   
khurde
morning,

ena šalca močne črne za vas... jz jo rabm, za druge pa ne vem... večina verjetn tut user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

a res maš 40user posted image pa taka mala in drobnauser posted image
jst mam 37 pa se mi zdi da mam velko tacouser posted image

user posted image edin alstarke 39, pa še zimske štumfe lah vseen gor dam... se tko "tolažm" user posted image drugač pa kr 40, ja... živim na veliki nogi user posted image user posted image user posted image mam pa eno kolegico s št. 43, od nje mami ma še mal večjo nogo, se mi zdi, da 44... brat je itak ekstrem... user posted image tko da se lah obe, še posebi ti, skrijeva pred njima user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
8.10.2009 7:58:49   
Jancci
Evo nas tut. Ponoči je spala v položaju muslimanov kadar molijo in se posledično zaletavala v ograjco in se drla. Sem jo v mojo posteljo prestavila, pa ene 3x skoraj do nog prestavla, pa je vskaič do glave prilezla in se v stranico butala. user posted image Se je pol že ob 6in prklopla in sem jo ob 7ih odklopla pa se je drla ko žvau. Sva mogle vstat. Zdej se pa tuki žoga. user posted image
Dobro jutro vsem. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
8.10.2009 8:16:36   
Anonimen
jutrouser posted image user posted image user posted image

kje je una kava user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3171
8.10.2009 8:22:07   
krtekxx
Dobro jutro. Končno ena solidna noč. Samo ene 3x se je zbudila, ob 6h vstala, ob 8h spet zaspala.
Limonada: končajmo to debato, lepo prosim. Če je katera prosila, da naj ji pošljem, pa sem jo izpustila, naj mi piše na ZS. Jaz vse skupaj zmeraj berem diagonalno vsako drugo vrstico in veliko izpustim. Hvala vsem za tako lepe misli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
8.10.2009 8:50:28   
yelci
Hmmm,je pasala kavauser posted image .Mi spimo bolje,se zbudi 2×,ga podojim in spi naprejuser posted image .
Hej Ulla,men so bli eni tko hudi,k si jih na enem drugem forumu kazala,so roza barve,štrikane,če se spomneš,dej link,please
A vam povem kaj najraje jem,ko mam dan za požrtijo
SMOKIJI NAMOČENI V SLADOLEDU,mljaskuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
8.10.2009 8:59:57   
Anonimen
Hej Ulla,men so bli eni tko hudi,k si jih na enem drugem forumu kazala,so roza barve,štrikane

ja, tist so tud original ugg, TELE user posted image sam ne najdem une barve...enkrat k bom velikauser posted image fejki so pa sam v črni, rjavi in sivi....

pa še misel tedna - NI DOBRO, AMPAK GRE NA SLABŠE user posted image user posted image

(odgovor članu yelci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3174
8.10.2009 9:08:33   
ronja
Rada pa bi vsem povedala, da imaš tako življenje, kot si ga narediš. Če si pošten je marsikaj lepše okrog tebe.

cici, je res. Samo včasih rabimo malo pomoči pri tem, ko ga delamo... Lej, tudi jaz veliiiiiiikokrat napišem točno tako, kot se počutim - pa zakaj bi bila zato slaba? Pač takrat sem žalostna, jezna, karkoli... Včasih je treba samo dat ven, drugič rabiš nasvet... Zato je forum dober.

nejc se je odloču, da bo v svoji postelji spaluser posted image , ne zraven mene

A zdaj te pa noben fant ne bo varoval ponoči?user posted image
Mimi, če ti je kaj lažje, tudi me smo danes in jutri same...

x*y*z: a je tvoj mož tud gor? ker nas en mož* bere?

Hehe, je slišal, da opravljamo (tudi može in tašče) in je prišel pogledat, kaj ma pa njegova žena o njem za povedatuser posted image

ploha, zakaj bi pa za škornje obut morala shujšat?

ploha, to pa tudi meni ni jasno! Saj tok široke noge pa nimaš tudi če maš 10 kg več...

politanke začela jest, k so zravn mene postavlene, pa se jih še nism prtaknla

te občudujem - meni to ni nikoli ratalouser posted image . Ampak, ma, dej plohca, čist super zgledaš, da veš!

Ma, čist ste ponorele s temi škornji - najhujše je pa to, da si moram tudi jaz kupit ene čevlje za zimo - najtoplješje kar imam zdaj, so eni nizki semiš čeveljčki... (verjetno mi ni treba rečt, da premočijo...) V teh sem bila lani, ni bilo ne časa, ne volje, ne možnosti it po nove... Samo letos bom malo več zunaj, pa ipak ne bo šlo skoz (sploh če ne bo tako mila zima...)

Sej me ne motijo kile, ampak polna omara cunj, jst pa skorej naga...

Tole ap tudi zame velja - saj oblečem lahko vse, samo mi vse hlače dol lezejo in je ful štorasto... Si moram kupit vsaj ene kavbojke, ki mi bojo na riti stale!

khurde, jaz sem včeraj do 3h neki šivala, pa ustvarjala... Ampak kave vseeno še ne pijemuser posted image . Trenutno se probam privadit na misel, da jutra ne bojo več tako na izi - ker bo šla Ronja v vrtec... Skratka: vsatat zgodaj ni tak problem - hitet navsezgodaj se mi pa res ne da... No, saj ob 8h ni več navsezgodaj, samo vseeno se mi ne bo dalo... Jaz bi jo kar mela doma... Zdaj smo se pa res tok uštekale, da je tok luštno! ahhhh...
Pri nas je za velike noge odgovoren lubi, jaz mam male - 37, včasih lahko celo 36 nosim (odvisno od modela), včasih če ni cifre, mam pa 38, pa si dam vložke not.

jancci, nabavi si uno peno za ob rob posteljice. Jaz sem jo naredila kar za okoli cele posteljice, ker se ti mali tok zvirajo, da so takoj na drugi strani...

yelci, tvoja kombinacija me pa mal na razne nosečniške spominja... Je pa hec: meni v user posted image res ful pašejo kisle kumarce. Tudi ta2., ko še nisem vedla, da sem user posted image , sem v trgovini šla do kumarc: "A jih mamo kaj doma? morva kupit, za vsak slučaj..." no, pol čez en čas pa test naredim, pa plus, hehe. (sicer mi je bilo takrat že tok slabo, da itak ni bilo dvomauser posted image ). No, zdaj mi ni slabo in tut kumarce mi ne pašejo, tak da kondomi dobro opravljajo svojo nalogo (poleg tega m. sploh še nisem dobila), da me ne bo katera spet zezalauser posted image .

Jaz sem pa včeraj naredila Lejli ene hlače - ma, kok ji pašejouser posted image . Za otroke je tok fajn šivat - tamali so itak luštni, karkoli na njih navlečeš, pol pa vse super izpadeuser posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?