ronja
|
Rada pa bi vsem povedala, da imaš tako življenje, kot si ga narediš. Če si pošten je marsikaj lepše okrog tebe. cici, je res. Samo včasih rabimo malo pomoči pri tem, ko ga delamo... Lej, tudi jaz veliiiiiiikokrat napišem točno tako, kot se počutim - pa zakaj bi bila zato slaba? Pač takrat sem žalostna, jezna, karkoli... Včasih je treba samo dat ven, drugič rabiš nasvet... Zato je forum dober. nejc se je odloču, da bo v svoji postelji spaluser posted image , ne zraven mene A zdaj te pa noben fant ne bo varoval ponoči? Mimi, če ti je kaj lažje, tudi me smo danes in jutri same... x*y*z: a je tvoj mož tud gor? ker nas en mož* bere? Hehe, je slišal, da opravljamo (tudi može in tašče) in je prišel pogledat, kaj ma pa njegova žena o njem za povedat ploha, zakaj bi pa za škornje obut morala shujšat? ploha, to pa tudi meni ni jasno! Saj tok široke noge pa nimaš tudi če maš 10 kg več... politanke začela jest, k so zravn mene postavlene, pa se jih še nism prtaknla te občudujem - meni to ni nikoli ratalo . Ampak, ma, dej plohca, čist super zgledaš, da veš! Ma, čist ste ponorele s temi škornji - najhujše je pa to, da si moram tudi jaz kupit ene čevlje za zimo - najtoplješje kar imam zdaj, so eni nizki semiš čeveljčki... (verjetno mi ni treba rečt, da premočijo...) V teh sem bila lani, ni bilo ne časa, ne volje, ne možnosti it po nove... Samo letos bom malo več zunaj, pa ipak ne bo šlo skoz (sploh če ne bo tako mila zima...) Sej me ne motijo kile, ampak polna omara cunj, jst pa skorej naga... Tole ap tudi zame velja - saj oblečem lahko vse, samo mi vse hlače dol lezejo in je ful štorasto... Si moram kupit vsaj ene kavbojke, ki mi bojo na riti stale! khurde, jaz sem včeraj do 3h neki šivala, pa ustvarjala... Ampak kave vseeno še ne pijem . Trenutno se probam privadit na misel, da jutra ne bojo več tako na izi - ker bo šla Ronja v vrtec... Skratka: vsatat zgodaj ni tak problem - hitet navsezgodaj se mi pa res ne da... No, saj ob 8h ni več navsezgodaj, samo vseeno se mi ne bo dalo... Jaz bi jo kar mela doma... Zdaj smo se pa res tok uštekale, da je tok luštno! ahhhh... Pri nas je za velike noge odgovoren lubi, jaz mam male - 37, včasih lahko celo 36 nosim (odvisno od modela), včasih če ni cifre, mam pa 38, pa si dam vložke not. jancci, nabavi si uno peno za ob rob posteljice. Jaz sem jo naredila kar za okoli cele posteljice, ker se ti mali tok zvirajo, da so takoj na drugi strani... yelci, tvoja kombinacija me pa mal na razne nosečniške spominja... Je pa hec: meni v res ful pašejo kisle kumarce. Tudi ta2., ko še nisem vedla, da sem , sem v trgovini šla do kumarc: "A jih mamo kaj doma? morva kupit, za vsak slučaj..." no, pol čez en čas pa test naredim, pa plus, hehe. (sicer mi je bilo takrat že tok slabo, da itak ni bilo dvoma ). No, zdaj mi ni slabo in tut kumarce mi ne pašejo, tak da kondomi dobro opravljajo svojo nalogo (poleg tega m. sploh še nisem dobila), da me ne bo katera spet zezala . Jaz sem pa včeraj naredila Lejli ene hlače - ma, kok ji pašejo . Za otroke je tok fajn šivat - tamali so itak luštni, karkoli na njih navlečeš, pol pa vse super izpade .
|