|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
6.10.2009 9:09:25   
sonček33
Ploha, mi imamo zjutraj in zvečer mleko+2x ponoči (kdaj se to konča???), čez dan ma GH, no tista malica ob 17h-18h enkrat je ponavadi tudi mlečna

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
6.10.2009 9:10:27   
sonček33
Krtekxx meni kar pošlji.

Pauser posted image user posted image user posted image za Brito.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
6.10.2009 9:16:32   
Zvezdica
Un roman v zvezi z mojo neplodnostjo mam v eordu - tista, ki bi ga rada brala namest španske nadaljevanke naj mi pošlje e-mail naslov na ZS. Drgaš mam pa še eno pisarijo o naših fantih, če hoče katera res jokat kt če bi gledala limonado.

veš da. s.zvezdica@gmail.com

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
6.10.2009 9:21:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Un roman v zvezi z mojo neplodnostjo mam v eordu - tista, ki bi ga rada brala namest španske nadaljevanke naj mi pošlje e-mail naslov na ZS. Drgaš mam pa še eno pisarijo o naših fantih, če hoče katera res jokat kt če bi gledala limonado.

metoda.gunca@gmail.comuser posted image

vlečem jst potomce ven, ker sta nooooorooooo tečnauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2904
6.10.2009 9:27:15   
Ploha

ja...   spela.kosmac@siol.net

pa oboje bi user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
6.10.2009 9:36:39   
mimi30
vrtnica s Samom sem bila ravno danes pri zobozdravnikuuser posted image , ker so nas v posvetovalnici naročili.Ampak je bolj svetovanje, zobozdravnice sploh ni bilo, o tem, da je treba že umivati zobke, da ne sme piti sladkih sokov, čim manj dude.....ma brezveze no, mi je žal, da sem sploh šla pa vedla sem, da bo bedarijauser posted image

tole je fajn tudi, če samo te reči razlagajo takrat, ko je otrok že tolk velik, da se s tem navaja prostora, da vidi da to ni noben bav bav in da potem enkrat, ko je treba odpre usta in pokaže zobke, ga ni preveč strah in da sliši še od zdravnice o teh stvareh....me pa v glavnem tako vemo kaj je dobro in kaj slabo za otroške zobke

Aja, nekaterim sem tud po mailu poslala slike, a ste jih dobile?

sem, farfala hvala

sem iskala zakaj naj kvinoja ne bi bila ok za male, pa nič najdla user posted image

khurde, niia je napisala, da na njeni embalaži kvinoje piše, da ni primerna za otroke....jaz pa sem rekla, da je bilo špeli tisti dan, ko je jedla kvinojo (ostala živila že poznana) slabo in je 2x bruhala....sem se pa spraševala, če je mogoče kvinoja pretežka hrana za njen želodček user posted image

aja, fižola še ni jedla, je pa včeraj prvič grah

špela še tud ni jedla fižola, grah pa ima rada, a jo napenja tako kot dosti stvariuser posted image user posted image

Khurde kak ti pripraviš topinambur, to še pa nisem niti sama nikoli jedla

jaz polovico stvari, ki jih kuham malim sama nisem nikol jedlauser posted image al pa ne jemuser posted image

Farfala in mimi , a tam pri vas imate zdaj največji igralni center v SLO? Nek bumbar al kaj? Ker kej ve?

zvezdica, ja tukaj blizu nas je....tisti, ki so že bili ga kar hvalijo....mi smo se zdaj mal izogibali zaprtih prostorov in gužve, ker je bilo zdravje bolj na najgi

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
6.10.2009 9:53:14   
Zvezdica
Vidim, da se o fižolu pogovarjate. Ker jast svojega pasulja še nisem začinila a mislite da patriku lahko dam  za probat?

Aja. smo pa rumenjakec probali, pa mu ni všeč.  (po mami)

Mimi, farfala, sploh štajerke  ko pridemo tja pkl za eno kavo.user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 6.10.2009 9:55:19 >

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
6.10.2009 10:05:59   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ja...   spela.kosmac@siol.net

pa oboje bi user posted image

jaz tudiuser posted image fras.sandra@gmail.com

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
6.10.2009 10:26:40   
Zvezdica
Zdaj sem brskala za ta fižol če ga lahko otrok je, pa sem v tej svoji knjigi NARAVNA HRANA našla da lahko (seveda ne z začimbami) v drugi literaturi pa bog ne daj. Mislim, kaj zdej, če človek prebere vse je potem itak čist zmešan.

Patrik je grah od 7 m,  sem ga dodala v rižoto in ga ne napenja nič bolj kot ponavadi. In ima ga zelo rad ker je take lepe barve. Torej, če bom jutri recimo nardila mladi stročji fižol mu tud ne smem dat? Ker jast vem, da sem pri liamu delala po tej knjigi naravna hrana pa HB ni bilo ni narobe.
Vseen sem se odločila da mu ne dam fižola, bom pa pobrala ven zelenjavo in dodala govedino, pa kruh mu bom dala pa da vidimo če bo to jedel.  Aja glede kruha, mi ga damo samo za poglodat, da bi ga prav za zajtrk jedel mu pa ni najbolj všeč.

Aja, pa en Q, naš mali sploh noče žvečit, on kr vse dol požre. Meni je to grozno ko ga gledam, je pa res da smo mi zgodaj začeli z uvajanjem GH ker ni maral flaške. Sam če je vse ultra zmiksan je, jast pa nočem miksat in se vsak obrok davi.

Tako, zdaj pa grem user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
6.10.2009 10:38:32   
petra88
sm vas prebrala, zdej pa ne vem več kaj naj komentiram...
aja, zobke pr nas še ne pucamo, je še premajhen. zdaj čakam na drugega da pokuka ven.
krompir: sm mu dajala od začetka kar pogosto v razne zelenjavne župce, zdaj so se mu pa zamerile. po novem obožuje ajdovo kašo.
kvinoja pojma nimam kaj je, ma se mi zdi brezveze kupovat, ker je midva ne jeva. počasi bova Davidu uvedla take obroke, kot jih imava midva. saj velikokrat že jeva oba isto, včasih če je pa kaj premočno mu pa še ne dam, samo tudi on ne je tako z užitkom če ne vidi da midva tudi jeva.
kruh jaz mu dam belega, enkrat na 2 dni. včasih mu dam zraven kosila, včasih zraven malice, da dobi malo več.
spetko mi bomo pa zgleda imeli podoben razvoj, naš je tudi včeraj začel kobacat. mimi za seznam: kobacanje pri 8m 3t.
krtekxx user posted image user posted image za Brito!
grah sem mu jaz tudi že zelo zgodaj dala, pa mu je bil dober. zdaj mu ga spet dajem v rižoto. čez dan al pa 2 je pa fajn v plenico gledat, kako pridejo enaki grahi ven kot so šli notri user posted image koruza isto user posted image kolk sm packa user posted image
zvezdica kaj pa če mu daš majhne koščke tudi kar pogoltne dol? naš lepo prežveči, tudi če nima zobkov user posted image . sem mu parkrat dala banano kar tako za odgriznt, pa je potem ves ponosen žvečil. jst ga probam na take finte vršt, čeprav pri jabolku se tudi meni davi.
včeraj sem imela namen it na uvodno predavanje na fax.. pa sem zamudila user posted image user posted image
aja ronja, luštne pupe imaš!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
6.10.2009 10:40:32   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

jaz polovico stvari, ki jih kuham malim sama nisem nikol jedlauser posted image al pa ne jemuser posted image

a zelenjava ti ni dobra?

Farfala in mimi , a tam pri vas imate zdaj največji igralni center v SLO? Nek bumbar al kaj? Ker kej ve?

zvezdica, ja tukaj blizu nas je....tisti, ki so že bili ga kar hvalijo....mi smo se zdaj mal izogibali zaprtih prostorov in gužve, ker je bilo zdravje bolj na najgi

Jaz sem pa slišala, da jim organizacija malo peša,predvsem zunaj, kjer imajo gokarte ,mogoče začetniške težave. Ampak zvezdica , ti kar pridiuser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
6.10.2009 10:44:30   
farfala
Pravzaprav bi lahko vse druge tud prišleuser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
6.10.2009 10:44:45   
yelci
Uff,sm rabla 3 ure,da sm vse prebrala,itak sm pol pozablauser posted image user posted image .
Za vse bolneuser posted image user posted image
Ploha,bli smo v Turciji,full je blo fajn,mal me je motlo,da so vsi Kristjana bozal,pa vsak k je mel sekundo casa ga je vzel v narocjeuser posted image ,na zacetku sm se goivorila dont touch,ampak je tamal tok sarmiral,pa se z njim pogovarju,da ni blo ucinka,pol sm pa kr pustila.Sm ful robckov pa razkuzila porablauser posted image user posted image .
Zvezdica,ns pa kokr se mi zazdi,vcasih full zveci,vcasih pa kr dol pogoltne,zdele je par dni grah jedu, k ga ne mors glih ful spestat,pa banane sm mu tud kr po kosckih dajala,je kr po bobkah kaku,ampak motl ga pa ni.
Povejte vi men,kok vasi kej cebljajo,ns nc noce govort,sam cvil,pa brrrr zravn pluvauser posted image .
Aja moski pa varstvo,moj je ful rad z user posted image ,pa skoz mi mori pejt na kolo,pa pejt mal vn,pa pejt mal se rekreirat,vse ok,sam,ko pa pridm domov,mali pokakan,ja nism ga sploh vohu,po obrazu umazan od hrane,eh sej je kul,sej sva doma,aja pa skoz ga spat dajeuser posted image user posted image ,ma sm rajs doma,pa mam 5kg prevec,pa sm mirna.....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
6.10.2009 10:53:52   
farfala
yelci ste si še privoščili zadbji dopust pred iztekom porodniške, kajuser posted image
Naš je še vedno samo pri ba-ba-ba-ba.In res čisto nič drugegauser posted image , mi je že malo čudno to, ta večji je bil dosti bolj domiseln in zgovorenuser posted image , Bo že.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
6.10.2009 11:10:51   
Zvezdica
zvezdica kaj pa če mu daš majhne koščke tudi kar pogoltne dol? naš lepo prežveči, tudi če nima zobkov user posted image

ej ne morem verjet, prej se težila kako noče žvečit, zdaj sem mu pa to zelenjavo dala, pa govedino in je žvečil kot ne vem kaj. Torej, če nam kej ne gre napišem na net in potem se točudežno začne dogajatuser posted image

včeraj sem imela namen it na uvodno predavanje na fax.. pa sem zamudila user posted image user posted image

sploh ne namenoma user posted image

Petra - david bravo za kobacanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak zvezdica , ti kar pridiuser posted image user posted image

pridem kmalu, morda že naslednji vikend user posted image

Ploha,bli smo v Turciji,full je blo faj

WB yelci.

Čebljanje., atttttaaaatttattta, bababababababa, brrrrrrrr pa pljuvanje obvezno, pa mamamamamammama, sploh k je lačen ali pa joka takrat je sam mama

Aja moski pa varstvo,moj je ful rad z user posted image ,pa skoz mi mori pejt na kolo,pa pejt mal vn,pa pejt mal se rekreirat,vse ok,sam,ko pa pridm domov,mali pokakan,ja nism ga sploh vohu,po obrazu umazan od hrane,eh sej je kul,sej sva doma,aja pa skoz ga spat dajeuser posted image user posted image ,

to o pokakanosti čist drži. ko stopim skoz vrata pravi, ej lih kaku je. Pogledam, drekci zasušeni, ritka čist boga. Njemu ni problem malega previt, sam če je pokakan je pa bl tko. Sam če me ni doma, ma da je zrihtan.

Vse ostale finte pa tud moj uporablja, sem mislu da je utrujen, halooo kako če je tri ure spal?!?!?!

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
6.10.2009 12:34:05   
sonček33
No vidiš zvezdica, mal pojamrej ap bo Patrik kmal jedel sam user posted image

Lovro spi na balkonu, jaz mal tipkam in cajtnge berem. Spali smo bolj komsi komsa...Spat je šel ob 19.15 ob 22h je imel eno rundo jokcanja in itak oči kot čuk odprte eno urco pol pa spanje do 3h, mleko, spanje do 6h, flaša in nič več spanja, čeprav bi mami še.

Sva bila na sprehodu in na kavici z best frendico, prišla nazaj jedla - juho - korenje,koleraba, brokoli, por+koruzni rezanci. Njami.

Za kosilo bova midva gov. juhco z greosvimi knedlni, pa tašča se je javila, da bi naredila skutne palačinke. Men je pravuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
6.10.2009 12:51:41   
abc123
Berem vas redno, ampak odgovarjat mi pa ne uspe.

Najprej tole z desci. Zgleda da so vsi isti. Oni bi se rekreiral in počel vse k da so brez obveznosti in brez slabe vesti, mame pa to delamo z občutkom slabe vesti. In tko se on zdej 2X na teden rekreira (enkrat popoldne in enkrat ob 21ih tko da je cool), jest se pa z vozičkom sprehajam pa je tut cool .Če bi se še jest 2X na teden rekreirala bi to pomenil 4 dni k n bi bli skupi popoldan in to se mi zdi škoda.

Jaz se moram pa pohvalt, da jemo zelo lepo. Usta odpira kot ptiček in ni skor nič umazana, k ma pa dost pa usta zapre in jest ji pol tut neham dajat. Dejte mi nekaj povedat. Midve pred spanjem (ob 12ih in pred večernim spanjem) pijeva mleko po flaši in se tako uspavava. A se to šteje za obrok al crkljanje? Kolk so otroci stari k se flaša z mlekom opusti?

Mi se tut ponoč full zbujamo pa ne vem al so to zobki al ne, čeprav ima zdele zgori za vse 4 prpravljeno in mislim da bo desna enka v teh dneh zuni. Ponoči še vedno 1X jemo.

Se je pa počasi začela kobacat. Je skoz na vseh štirih in se gunca, občasno naredi kakšen premik in tako doseže vse kar si želi, po stanovanju mi je pa še ni treba lovit, kar tut ni slabo.

Drugače pa vreme je super, da bi blo še dolg tako.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
6.10.2009 12:52:28   
Anonimen
jst bom pa neke testenine dons za kosilo...sam za neota še ne vem kak jih bom spacala...z mleto govedino in mal zelenjaveuser posted image k mi bomo mel paradižnikovo, s slanino....

oba spita....smo bli na kavi prej z eno frendico...pa pol je še en kolega pršu in tko naprej, ma kr usipa se pol folkuser posted image smo komi zgasnli domov...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
6.10.2009 12:53:55   
sonček33
ulla ej en kveščn - a je tole naše nočno hranjenje ne prevč ok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
6.10.2009 12:57:13   
Anonimen
sonček kaj pa vem....to je bl navada, že pol leta (tud mlajši) otrok more bit sposobn prespat noč brez hrane...sam realnost je pa mal drugačnauser posted image sam to glej, da ko boš flašo ukinjala, da ga na kaj drugega ne navadiš, kao namesto tega...na kak čaj, tud na vodo ne....on se pač zbudi in ono mleko ga nazaj, uspava,  mu je neka navada, rutina, paše un topu mlek, itd...sam da bi pa res rabu, to pa ne....

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2920
6.10.2009 12:59:15   
sonček33
joj, sej vem, to ni ok..in on poje kar veliko...a misliš, da bi blo ok, da mu dajem manj, čeprav ...on ne zaspi potem ali ob tem, ko pije. No, včasih že, sicer pa največkrat ne.  Kakšna ideja, kako to uredit. A kar ne mu datt?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
6.10.2009 13:04:21   
Anonimen
a pol najprej spije, pol pa zaspi?
ja probi, kr nič dat, če bo kr tko zaspal....zna bit kriza, je treba bit vztrajen...k se bo zbujal in bo hotu...če si začneš ti ob treh zjutri delat sendvič, boš po enem tednu se ob treh zjutri dejansko zbudila lačnauser posted image sam to še ne pomeni, da pa tist sendvič rabiš....
ni pa zaenkrat še nič narobe, če spije tsto flašo mleka, sej mleko še rabjo, pa če ga čez dan manj zarad ostale hrane...sam če se ti zdi da bi šlo brez in da bi probali, pa dejte....
sej pri dojenju je isto, sam v tolk je bolj, k tam sam mal povleče, pol se pa crklja, ne spije 200 al kolk ml mleka dejansko, kot recimo po flaši....tak da pri dojenju ne gre tolk za tist občutek lakote, pri flaši pa lohk gre.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
6.10.2009 13:43:35   
mimi30
Mimi, farfala, sploh štajerke ko pridemo tja pkl za eno kavo.user posted image

zvezdica, ni problemauser posted image ....mogoče pokličeš, ko greste tja in mi takrat še našega tavelikega peljemouser posted image user posted image

zjutri sem brala mal za nazaj mal za sprotiuser posted image in špela je bila lepo pridna na tleh....potem je pa začela ful jamrat in stokat jaz pa sem še kr gledala in govorila v računalnik, da naj še čist mal počakauser posted image sam ta še tole do konca preberem....in pol se obrnem in ni čudno, da je jamralauser posted image .....je bla tolk pokakana, da ji je vse čez obleke ven vrglouser posted image .....če bi dragi domov prišu, bi ziher rekla, da se je ta hip zgodilouser posted image
špela ima obe zgornji dvojkici zunajuser posted image

kruh...še nismo dali nič kar vsebuje gluten....nimam pa namena dajat belih žemljic

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

jaz polovico stvari, ki jih kuham malim sama nisem nikol jedla al pa ne jem

a zelenjava ti ni dobra?
skor nič od zelenjave ne jem

pa mamamamamammama, sploh k je lačen

pri nas je takrat bol amamamamuser posted image in pa namnam

dopoldan za malico: sadna kašica - ni hotla jestuser posted image
kosilo: juhica brokoli + krompir - ni hotla jestuser posted image .....pol pač namesto tega dojenjeuser posted image

sonček, kaj pa če probaš najprej en obrok ponoči ukinituser posted image ....tistega, ki je bližje jutru, da pol lažje pregurate do jutra....potem pa postopno še ostale
mi smo pri nejcu mleko nadomestili z vodo....potem smo se pa skoz zarad vode vstajal....potem smo poskusli zamenjat flašo z vodo v kozarcu (smo mislili, da se mu ne bo dalo vedno vsest in pit) in ni ratalouser posted image .....dokler nismo potem postopno skor vsega ponoč ukinli.....dobro zdaj mu damo včasih kakšno noč tudi še 1x za pit, če je žejen
ni pa tud meni čist jasno kako nam bo uspelo nočno joško ukinituser posted image user posted image in kdajuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
6.10.2009 13:53:18   
kiara24
No mi začuda spimo in mam cajt, pol grem pa na kosilo k našim, in v Loko ... v lajf.

Ja sem vam hotla povedat da sem se odločila da grem na tečaj kot sem vam v zadnje pravila - peka drobenga peciva... je samo 2 dni in po 4 urice. Pa dobil naj bi certifikatuser posted image .

Fižol- naša ga je že jedla pa ni bilo niča narobe, sedaj ga že sama drži in ga glodauser posted image .

Rumenjak smo tudi že probali pa je bilo vse kul.

Je pa dva dni nazaj jedla kiwi pa ima dve rdeči pikici, na obrazu. seveda sem ji pa peškice ven dal in ga tudi omajla.

Zvezdica- no pri nas je bilo isto skoz je govtala, dol in sem ji že kamlu nehala miksati samo pretlačila pa počasi dajala večje koščke, sedaj je je pa naučila grizti... vendar vačsih še vedno poje kak velik košček...Mislim, da moraš samo vstrajat, pa bo.

Mleko je pri nas še vedno zjutraj in zvečer, kar se meni zdi čisto prav saj je to nekaj najbolješga za otroka.

Petra- Grah, koruza, grozdej, borovnice, fižol.... vse to imajo tako trdo luščino, da jo otroška prebavila naj nebi mogla predelati tam nekje do 2 leta starosti.

Zobke- umivamo 2 krat dnevno zjutraj in zvečer.

No zdej grem pa vse naštimat, da pol lah greva.

uživajte

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
6.10.2009 14:06:10   
Jancci
Ronja vidla slikce. Super ste!! user posted image user posted image

Meta ima po novem 5 zob. Tri zgoraj in dva spodaj. Danes ponoči je samo 1x jedla .. ob 4ih. Baje je zvečre lepo zaspala, jo je oči pedenal, jest sem šla pa na badbinton.

Zdej pa tuki stoji in me za hlačnico vleče in neki momlja... mamamamma, papa, bababa, brrrr, pluva,... moram it, se učiva kako se iz kavča dol pride... user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?