Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 22:15:56
|
|
|
|
Jancci
|
A čmo menjat za kšno noč? Vrsta je za mano, prosim lepo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 22:16:08
|
|
|
|
crtka
|
crtka s kerga konca slo si pa ti?? [/quote] Primorska tm zdravn POS
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 22:16:20
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci A čmo menjat za kšno noč? Vrsta je za mano, prosim lepo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 22:18:11
|
|
|
|
Jancci
|
Ena me je danes , prejle na FB-ju dodala za frendico, pa zdej ne vem kera je to?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 22:19:14
|
|
|
|
crtka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci A čmo menjat za kšno noč? Vrsta je za mano, prosim lepo. Pa dej nej mojga nauči prej tako spančkat, sej tvoja se zbudi sam 2krat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 22:20:24
|
|
|
|
crtka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Ena me je danes , prejle na FB-ju dodala za frendico, pa zdej ne vem kera je to? Moraš bit bolj natančna?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 22:23:01
|
|
|
|
Jancci
|
Moraš bit bolj natančna? Kera ima sina Matija?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 22:26:08
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Moraš bit bolj natančna? Kera ima sina Matija? sem šla na seznam gledat pa nisem našla
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 22:30:14
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Moraš bit bolj natančna? Kera ima sina Matija? sem šla na seznam gledat pa nisem našla to sem pa jst
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 22:32:48
|
|
|
|
Jancci
|
to sem pa jst OOoooo, no fino, samo da vem!! Fletn sinko in mamica
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 22:38:06
|
|
|
|
*x*y*z*
|
tudi jst mam probleme ugotovit kdo spada h komu, ma počasi bom vse razvozlala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 22:58:29
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica draga moja, jast grem takoj na ene čevape, burek, pleskavico s kajmakom...mnjami... ja jest tut, joj zdej sm pa lačna nesramnca
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 23:04:23
|
|
|
|
rubica
|
ploha ta tvoja meta je res carica, le tako naprej!!!! ronja jst bi tut vidla slikce tvojih punc če lahko? ja pa če bova mela še 1 punčko bo ronja al pa zarja ena je na srečanju rekla. da dela v friz. salonu v Lj. kera je bla to k jst se morm pobarvat, pa me zanima s kerimi barvami barvajo, če bi mi povedala , lahk tut na zs.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 23:06:00
|
|
|
|
Ploha
|
ma dej nehite o hrani, jst hujšam, in to že tretji dan ampak mam pa fitnes, aerobiko, pilates, vse v enem in še to zastonj..sm rekla, da bom na sprehode hodila, ma dej sprehodi so softiči, silos žokat, pa me noge tolk bolijo, da komi hodm
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 23:07:09
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Moraš bit bolj natančna? Kera ima sina Matija? sem šla na seznam gledat pa nisem našla to sem pa jst a bi ble midve tud frendice?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.10.2009 23:38:20
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ma dej nehite o hrani, jst hujšam, in to že tretji dan ja jest tut začnem v pondelk!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 7:19:29
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ma dej nehite o hrani, jst hujšam, in to že tretji dan ja jest tut začnem v pondelk! ajd, bom še jast začela hujšat . Oz zdej se bom resno spoprijela z montignacom. Ker načelom tko jemo, sam da povsod kombiniramo kaj pa ti nameravaš rubica? pa ti plohca?
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.10.2009 7:20:05 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 7:46:09
|
|
|
|
Hijacinta
|
Jutro. Dons sem pa jst bol zgodnja. Je moj naštimu budilko in je zbudu celo hišo sam sebe ne Tamalmu smo dal flaško in je zaspal nazaj, upam, da ne bo cel dan siten zdej. Za vse tiste ki jim cukri ne spijo celo noč . Ko se je moj zbujal 2-3x na noč sem kot zombi hodila okrog. Smo ugotovili, da če se je zvečer preveč najedu, al pa če je jedu hipove mlečne kašice zvečer se je pol zbudu. Ko smo jih ukinli, je spet začel spat celo noč. No spat gre okoli 8, potem se pa zbudi med 6 in pol 8, dobi flaško in spi do 9. Tko da mislim, da so mu preveč sladke in se je zato zbudu. Je pa moja prijateljica ugotovila isto pri svoji mali (ko mi je to povedala smo tudi mi probal). Tko da mogoče je za probat. Je pa res da je Erik že od začetka spal celo noč. Konc veselja. Se je zbudu, kar pomeni da bomo ta mank spanja dons še orenk poslušal Lep dan želim vsem skupaj pa eno Papa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 7:48:17
|
|
|
|
Hijacinta
|
Čevape bi pa jst tud
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 7:59:59
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica; jst mam čist enostavno metodo, MANJ ŽRI pa mal sprehodi, pa mal trebušnaki, nič pretresljivga, aja pa po 6 uri ne jem...ma zaenkrat bi rekla, da je uspešno. tale montignac je tud meni fajn...samo sladkarijam se ne bi čist odrekla,..sm pa 1x hujšala po njemu pa sm shujšala mislim da 5 al 6 kil..sam sm mela do konca diete še pa još časa.. pa itak že skor tko jem kokr montignac prav, ker 1x neki ne jem, drugič drugo ne jem..se glih izide
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 8:07:12
|
|
|
|
mimi30
|
Za vse tiste ki jim cukri ne spijo celo noč jutro
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 8:19:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro jst nam pa nč hujšala, klinc gleda se mi ne da ukvarjat s tem, bo že šlo še unih par kil dol...če ne pa tud klinc... ste mi tolk lušte nardile, da grem gledam če majo dons une prave lepinje pa pleskavice in kajmak če ne pa kebab tamala se je tolk drla ponoč dvakrat, prov una histerija, ma groza....me je kr katapultiralo iz postle de si grem pa nohte namazat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 8:33:35
|
|
|
|
krtekxx
|
Vročine ni več, zdej jo zrihtam, pol pa vam te limonade pošljem Cartka, mi moraš sporočit email, ker je limonada v priponkah in ti jo ne morem tle prek rr poslat. Ma nič nisem brala, ker sem še zmeraj bolj negovalka. Zvezdica, oprosti, ampak še zmeraj ti nisem poslala igračk.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 8:57:09
|
|
|
|
mimi30
|
jst nam pa nč hujšala, klinc gledauser posted image se mi ne da ukvarjat s tem, bo že šlo še unih par kil dol...če ne pa tud klinc... še par slabo prespanih noči pa bodo šle kile dol , če ne boš jasno jedla ponoč
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 8:57:47
|
|
|
|
mimi30
|
Vročine ni več, krtekxx, super
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?