boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: birdy Evo Mlea, mi mamo en inhalator, kupl smo ga v lekarni na brodu, ta inhalator pa menda dajejo drgač za tiste (ne vem pod kakimi pogoji to dobiš) k jim dohtarji dajo naročilnico in pol sam neki malga doplačajo. Bil je okol 80eur in je vreden svojga denarja. Ni pa to tud za kako aromaterapijo izvajat. Ma masko za otroka in odraslega, pa navaden ustnik. Pa da ti še povem to: Neli še ni mela v svojem življenju enkrat gor maske al pa česa. Ampak k je vidla k sem tisto masko Kristi na obraz tiščala, je rekla, jst tud in lepo ene pet minut vdihavala. Na konc sem jo jst mogla prost če lahko spusti masko ker je fiziološke zmanjkal A na napotnico si ga dobila in doplačala 80€ al si ga v redni prodaji kupla za 80€? Torej praviš, da je ok??? Vredni prodaji je okol 80. Men je fajn, piha fejst, ne vem, ampak Kristi je v najhujših momentih res ful, ful pomagu. Sprobanga mamo pa tud Pingvina (mr. rino je uradno ime) pa se mi ne zdi nč boljši al pa slabši, sam cena je višja. Pingo je pa okol 100 al pa še mal čez. Mi smo ga sprobal v zdravstvenem domu, no, smo ga bli prisiljeni sprobat, ker je tamala tok težko dihala. Aja, pa pingvin nima maske za odraslega. birdy... a se še niste pozdravili? bogi... Mi vejrtno dolg ne bomo zdravi. Slabo kaže, treba bi blo dat pomoje Neli iz vrtca, sam... ne morem tega narest neli ker ona v vrtcu uživa. Bomo vidl kaj bo, pripravljam se pa na astmo, mislm da so zelo male šanse da je ne bo mela. Pa to je sam moj mišljenje, dohtarca je bolj pozitivna je en problem, če jo daš iz vrtca, ko jo boš dala nazaj bo ponovno bolna isto, ker baje morajo otroci to preboleti... Moja hčerka je bila 2 leti tara ko je šla v vrtec od septembra pa do maja je bila vse skupaj dva meseca no tri v vrtcu, ampak ne skupaj.. en teden v vrtcu, dva tedna doma...