|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
29.9.2009 22:13:38   
boma2

mamice....

mene zanima kako ste svoje tamlačke naučile plazit, ker mojemu Žigatu to ni preveče všeč... :(

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
29.9.2009 22:17:05   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Evo Mlea, mi mamo en inhalator, kupl smo ga v lekarni na brodu, ta inhalator pa menda dajejo drgač za tiste (ne vem pod kakimi pogoji to dobiš) k jim dohtarji dajo naročilnico in pol sam neki malga doplačajo. Bil je okol 80eur in je vreden svojga denarja. Ni pa to tud za kako aromaterapijo izvajat. Ma masko za otroka in odraslega, pa navaden ustnik.
Pa da ti še povem to: Neli še ni mela v svojem življenju enkrat gor maske al pa česa. Ampak k je vidla k sem tisto masko Kristi na obraz tiščala, je rekla, jst tud in lepo ene pet minut vdihavala. Na konc sem jo jst mogla prost če lahko spusti masko ker je fiziološke zmanjkaluser posted image

A na napotnico si ga dobila in doplačala 80€ al si ga v redni prodaji kupla za 80€? Torej praviš, da je ok???

Vredni prodaji je okol 80. Men je fajn, piha fejst, ne vem, ampak Kristi je v najhujših momentih res ful, ful pomagu. Sprobanga mamo pa tud Pingvina (mr. rino je uradno ime) pa se mi ne zdi nč boljši al pa slabši, sam cena je višja. Pingo je pa okol 100 al pa še mal čez. Mi smo ga sprobal v zdravstvenem domu, no, smo ga bli prisiljeni sprobat, ker je tamala tok težko dihala. Aja, pa pingvin nima maske za odraslega.

birdy... a se še niste pozdravili? bogi...user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi vejrtno dolg ne bomo zdravi. Slabo kaže, treba bi blo dat pomoje Neli iz vrtca, sam... ne morem tega narest neli ker ona v vrtcu uživa. Bomo vidl kaj bo, pripravljam se pa na astmo, mislm da so zelo male šanse da je ne bo mela. Pa to je sam moj mišljenje, dohtarca je bolj pozitivnauser posted image

je en problem, če jo daš iz vrtca, ko jo boš dala nazaj bo ponovno bolna isto, ker baje morajo otroci to preboleti...
Moja hčerka je bila 2 leti tara ko je šla v vrtec od septembra pa do maja je bila vse skupaj dva meseca no tri v vrtcu, ampak ne skupaj.. en teden v vrtcu, dva tedna doma...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
29.9.2009 22:17:28   
Onasiss
BRONHOSKOPIJE poseg, kjer otroku v anasteziji z neko cevko, ki ima na koncu lučko in kamero pregledajo pljučne mešičke oz bronhije. Pri nas so ta poseg opravili ker so sumili na tujek v teh bronhijih in da naj bi torej ta tujek povzročal vnetja. Aja, tujek naj  bi lahko zašel v pljuča, ker si je Vito rad vtikal raznorazne stvari v nos.....user posted image user posted image user posted image  saj zdej mi je smešn ampak takrat sem pa jokala kot dež.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako, da smo bili ene 4x na urgenci oz na orl -ju zaradi tega......

Je pa bronhoskopija čist en tak rutinski poseg, sam mene je blo strah kot hudiča, ker ti otroka pred tabo uspavajo in pred tabo zaspi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj še zdaj se spomnim kako je bilo, kot da bi bilo včeraj. Je bilo pa to lani enkrat konec  avgusta, pa še noseča sem bila in polna čustev.....

< Sporočilo je popravil mlea -- 29.9.2009 22:18:04 >

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
29.9.2009 22:18:34   
Onasiss

mamice....

mene zanima kako ste svoje tamlačke naučile plazit, ker mojemu Žigatu to ni preveče všeč... :(

naša je to sama od sebe....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 22:19:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4530
29.9.2009 22:20:14   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

http://www.ideo.si/a-Inhalator_z_elektromagnetnim_kompresorjem_Me100_MEDIKOEL

mislte da je tole OKuser posted image

kako ste kaj? a ste zdravi?

na našo žalost ne najbolj.... beni spet ful smrka pa je še včeraj jedu antibijotik.... florjan pa malo pokašluje nič resnega za sedaj.... jst mam tud vs ezamašeno no možek je pa kr vredu.........
se mi zdi da bo tale jesen katastrofalna kar se tiče prehladov....... sej bo minlo:)

pa vi kako kej?

mi  kr uredu.,..
moj mož kašlja že en mesec, Žigec je bimel nekaj nosek zamašen, pa je zdaj ok... Pika zdej iam zamašen nos in jo full špricam s fiziološko in dajem olynth,,, Upam, da se bo zmazala... :)  No upam, da ko bomo vsi zdravi bomo šli pa v službo... :) ne sej ne bo, Upam, da bo preje..  hehe

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
29.9.2009 22:20:52   
boma2
denar za stanovanje nikoli v enem kosu... res ni treba, da ne ostaneš brez denarja pa še brez stanovanja... to ni hec danes

IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

punce kje pa je nazadnje prlepljen seznam?

rajš povej kako si ti...seznam nimam pojma pomoje ene 10 strani nazaj

seznam se je zataknu na 164 straniuser posted image user posted image

Katjuša kje si ti? kako si? A ste zdravi?

denar za stanovanje nikoli v enem kosu... res ni treba, da ne ostaneš brez denarja pa še brez stanovanja... to ni hec danes

včeraj smo pojedli zadnji antibijotik in imels mo kontrolo pri zravnici pa je rekla da smo Ok ampak ponoči mu je možek spet noseka pucal k je imel čist zabasanegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

stanovanje so nam pa prodali in ravno ko smo se mi fiksno odločl, da ga vzamemo.eni so dal aro bojda so jo enkrat že dal pa pol niso prnesl denarja zdej mi2 igrama na kocko, da dama vs denar v enem kosu.... dons zvema kako bo se bomo selil al pa ne.....

Bogi beniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da vam uspe tole s stanovanjemuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
29.9.2009 22:22:02   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Nč, jst grem spat....aja pozabla povedat...Majkl je v vrtcu padel ko slon....s poganjalcem je u svojem stilu letu po klancu, d je letel še bolj je še porival in na konc zavil 90 stopinj- k bi potegnu ročno....se je zvrnu in podrajsal 1m tlakovcev....ves je rdeč po čelu in nosu do ustnic...zna met jutr pol ksihta v hrasti....bomo vidl...

lahko noč

A BO KERA NAROČALA PREK KIKI WELTA AL PA O - BABY...JST SE POFOČKAM ZA ROMERJEV ZIC

bogiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
29.9.2009 22:23:47   
Onasiss

Nč, jst grem spat....aja pozabla povedat...Majkl je v vrtcu padel ko slon....s poganjalcem je u svojem stilu letu po klancu, d je letel še bolj je še porival in na konc zavil 90 stopinj- k bi potegnu ročno....se je zvrnu in podrajsal 1m tlakovcev....ves je rdeč po čelu in nosu do ustnic...zna met jutr pol ksihta v hrasti....bomo vidl...

sory... user posted image user posted image  mi je čist znano... to smo imel mi obdobje je vsak mesec tak dam hodu...pol se je pa umiru....user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4534
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 22:23:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4535
29.9.2009 22:24:20   
Katjusa

mamice....

sej to ga nič ne učiš.... daš ga na tla in eni plazijo eni pa ne..... florjan se je plazu pol pa kr na noge no beni je pa malo plazu zdej pa kobaca... ampak si je vse sam pogruntaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
29.9.2009 22:25:13   
Katjusa

lahko noč

A BO KERA NAROČALA PREK KIKI WELTA AL PA O - BABY...JST SE POFOČKAM ZA ROMERJEV ZIC

bogi majuser posted image user posted image user posted image user posted image upam da odrgnine hitro minejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4537
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 22:26:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4538
29.9.2009 22:27:36   
boma2

BOMA KDAJ PRIDEŠ KEJ U ZBILJEuser posted image

ja dejva se kej zment.. verjetno v četrtek, če bi bilo lepo vreme.. :) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4539
29.9.2009 22:27:48   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

sory... user posted image user posted image  mi je čist znano... to smo imel mi obdobje je vsak mesec tak dam hodu...pol se je pa umiru....user posted image

ena študentka se je čist tresla, ko sm prišla je še jokal, ful se mi opravičevala....jst sm sam rekla: Kvaj zdej stari, as odletu?.......sm jo sam uprašala, če je sam podrgnu al je useku...je rekla d je sam podrgnu...no sej če bi odletu bi bla verjetn še buška....sm mu namazala s TEA TREE od Justa, bojda neka čudežna krema za take primere...bomo vidl....

A zobje so celi????? Maži obvezno tud z bepantenom plus!!!!!!! Verjemi-pomaga, se našmu mulcu nč ne pozna.

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4540
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 22:27:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4541
29.9.2009 22:28:03   
boma2

mamice....

sej to ga nič ne učiš.... daš ga na tla in eni plazijo eni pa ne..... florjan se je plazu pol pa kr na noge no beni je pa malo plazu zdej pa kobaca... ampak si je vse sam pogruntaluser posted image user posted image user posted image user posted image

moja Pika ni nikoli kobacala.. :(

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
29.9.2009 22:29:08   
boma2
... punce nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ker mene vsako noč čaka na dve uri bujenje... :(user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
29.9.2009 22:29:12   
Onasiss

A VLAŽILCA POL NIMA NOBENA AL KVA....pri nas kurjava pobere vso vlago in res nujno rabimo enega

Dej mi povej a je bolj priporočljiv če je otrok kaj prehlajen...???

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4544
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 22:29:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4545
29.9.2009 22:30:05   
Onasiss

mam tut bepanten...hvala za nasvete in objemčke

BEPANTEN PLUS

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4546
29.9.2009 22:30:06   
Katjusa

A VLAŽILCA POL NIMA NOBENA AL KVA....pri nas kurjava pobere vso vlago in res nujno rabimo enega

jst dam na radijator vodo pa je čist OK..... smo pa mel neko fontano ampak je nismo nikol uporabljal (poročno darilo, ki sem ga podarila)user posted image user posted image user posted image user posted image
raje bomo kupli inhalator

Neposredna povezava do sporočila: 4547
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 22:30:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4548
29.9.2009 22:30:59   
boma2

na žalost mi ga nimamo... :( Sem pa razmišljala da ga bom kupila pozimi, kakašnega pa še nevem, v glavnem pazi, da dela potihom... Ker eni full ropotajo...

Neposredna povezava do sporočila: 4549
   [Brisano sporočilo]
29.9.2009 22:31:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?