piskot
|
cer. pri nas nic posebnega novega. no ana razvija nove tehnike premikanja. plazila se kot kaze ne bo, to tehniko uporablja samo v krogu. vcasih gre malo naokrog po kolenih, sam se ji zdi to kot kaze cisto prepocasi (ce je na blazini, po postelji ji gre), zato zdaj naredi tako streho, dvigne rit in kolena, zraven vresci ko ena operna pevka in se pocasi prestavlja naprej. res je smesna. sam mi ni jasno, ker martin je bil tako "by the book", vse puzanje, na kolena, na vse 4, pa dvignit. ta pa kar nekaj prehiteva. danes sva prvic pojedli tudi GH za vecerjo. bomo videli kako bo ponoci. zadnjic se mi je en dan do 3 zbujala na 20 minut. za popenit. pa se na josk noce pol. se vedno imamo v hodniku en kufer, ki ga se odprla nisem, cel dan sam perem in susim. glih do novega leta bomo fertig . drug teden zacne martin hodit v vrtec, tako da smo mu sli danes po nahrbtnik, pa itak smo pol se ziljon stvari zraven kupil. mlea ej tole je pa ful kruto slisat. sam meni pediatrinja ni nic omenjala tega, da bi lahko prislo pri tem do kakih komplikacij. mater, a ji cem it se enkrat natezit da nas poslje naprej? kolumbo meni je cist fajn frizura, kva bluzis, ne glej se tok v spegu . katjusa super, da sta se odlocila it na svoje. jaz sem zelo zadovoljna, da sva se tako odlocila, sicer bi se z nasima po mojem skregali ze prvi mesec. pogresam pa vrt, to je pa res. tko da poskusita najt stanovanje v pritlicju z atrijem bi bil moj nasvet. seznam je men od majci prou fajn in ne vem zakaj bi ga morali spremenit, ce pa mislite da bi ga blo treba, pa tud prav. vazno da so podatki gor ane. simona huh, ti pa ze naslednji teden. no ja, upam da bos uzivala. ursa luxus.... vam zavidam. lepo se pogrejte! tanci sojin jogurt tudi obstaja, v bistvu jih je ful vrst. ce das v sojino mleko malce limone in prevres, dobis skuto, zraven das sadje... tralaaaa. ostalo sem pa pozabila. vsem bolanckom