Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 7:25:20
|
|
|
|
Onasiss
|
Kolumbo- na slikah manjka še Šime s kako flašo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 7:29:13
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2009 7:29:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 7:33:51
|
|
|
|
Čebel@
|
VESNOZAVER!!! ŽELIM TI SREČO,ZDRAVJA,VELIKO LJUBEZNI IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!!!LEPO PRAZNUJ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 7:46:59
|
|
|
|
baki
|
kolumbo......ta mali si sam drzi flasko.naš pa ne zna al pa se mu ne ljubi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 7:48:51
|
|
|
|
baki
|
jst bom še počakala z dohterju bomo vidli kaj bo jutri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 7:56:08
|
|
|
|
Čebel@
|
GLEDE SEZNAMA.....meni je res popolnoma vseeno katera ga prevzame in kako ga bo uredila.....mislim da je popolnoma isto če bi jaz dobivala na maile ali ZS podatke,kot pa da tukaj iščem obarvane podatke,ker še vedno si je treba vzeti čas za vpisat,ta čas pa raje presedim za knjigo.......morate vedeti,da sem se težko odločila da ga opustim,ampak ne morem celo dopoldne skrbeti za Hano(manj spi),ko spi ji kuham in se probam učiti,popoldne jo moj prevzame da grem jaz na predavanje in ko pridem zvečer domov jo dam samo še spat potem se pa do noči učim-v tak tempo ne morem stlačiti še rr-ja in sedenja pred računalnikom po 1 uro......pač imam omejeno da do novega leta naredim 5 izpitov,potem v februarju pa maturo......sem na razpolago za pomoč(iskat kakšne živalice in podobno),ampak urejala ga pa res ne bom več sem se razpisala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 7:58:07
|
|
|
|
Čebel@
|
zdele enkrat bom mogla Hanči zbuditi,ker sem jo naročila pri p-ima spet vneto rito.....ima še hujše kot takrat-zdaj ima vse rdeče in mehurjasto,revica joka ko jo umijem in ko lula jo peče,tko da greva do zdravnice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:08:02
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 VESNOZAVER!!! ŽELIM TI SREČO,ZDRAVJA,VELIKO LJUBEZNI IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!!!LEPO PRAZNUJ Tud od nas! Poljubčke in obljemčke!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:10:44
|
|
|
|
piskot
|
JUTRO. nasa noc je bila pa kar uredu. ana se je samo 3×zbudila. ursa ojej, revica, no upam da si zdaj bolje. mlea thx. pritece sam voda ven. katjusa saj bo no, ce ne bosta mogla placevat, gresta se vedno lahko nazaj in prodata stanovanje. je pa tako v stanovanje gres lahko takoj, hiska bo pa sele cez par let. predlog: kupita stanovanje, zrihtajta papirje za hisko, prodata stanovavanje, z vselitvijo pol leta po prejemu kupnine, v tem casu sestavite hisko in se vselite. midva sva prejsnje stanovanje kupila s takim planom leta 2003. vlogo za spremembo namembnosti zemljisca sva oddala 2005 se mi zdi. no in se vedno cakava na odgovor. ce nimas vez, se take stvari ful pocasi odvijajo. ce bi cakala pri nasih se mi po mojem ze zmesa.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:13:20
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Evo kavico Pa še čajčka za vse bolane Pa še vitamine, da ostali ne bomo zbolel Kolumbo ful dobra frizurca! Majchy za Hanino rito! Urša uživej! Piškot ja sej me mal stiska, madona samo še en teden sm doma! Grem tamalo mal crklat pa kofetkat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:13:38
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 VESNOZAVER!!! ŽELIM TI SREČO,ZDRAVJA,VELIKO LJUBEZNI IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!!!LEPO PRAZNUJ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:18:50
|
|
|
|
Čebel@
|
Marineli vse najlepše za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:23:00
|
|
|
|
reckova
|
MLEA-hvala ti........za odgovor na ZS. Evo mi2 se greva danes malo potepat...k dediju na obisk, h kolegici na kavico, na pokopališče moji mami svečko prižgat..... Lepo se imejte pa se beremo kaj zvečer. Mlea..upam da bo Eva čimprej ok.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:35:13
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Marineli vse najlepše za obmesečnico Tud od nas!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:37:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Majchy za Hanino rito! ne smej se res se mi smili ker tako joka ko jo peče da ji solze tečejo .....hvala za pikopoke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:39:50
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 VESNOZAVER!!! ŽELIM TI SREČO,ZDRAVJA,VELIKO LJUBEZNI IN NAJ SE TI IZPOLNIJO VSE SKRITE ŽELJE!!!LEPO PRAZNUJ se podpišem...vse lepo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:40:42
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 zdele enkrat bom mogla Hanči zbuditi,ker sem jo naročila pri p-ima spet vneto rito.....ima še hujše kot takrat-zdaj ima vse rdeče in mehurjasto,revica joka ko jo umijem in ko lula jo peče,tko da greva do zdravnice bošček Hana upam da se čim prej znebita te vnete rite joj ko pomislim kako jo more pečit bošček mali...pa od česa naj bi se to ponavljalo???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:41:34
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro! Evo kavico Pa še čajčka za vse bolane Pa še vitamine, da ostali ne bomo zbolel Jaz rabim ajmer čaja sem iz dneva v dan slabša Lia trkam vredu...Hvala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:42:05
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Marineli vse najlepše za obmesečnico Čestitike
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:42:10
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dobro jutro Tudi mi smo odlično spali, Rokso je zbudil šele 6 10, še sreča, ker je Šime pozabil naviti budilko ....pol ure za njim še Majkl in evo naša jutranja procedura: kok sta dobra Rok pa sam drži flaško lepo lepo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:48:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
PUNCE pomoc...prejsnji mesec sem imela 17.8.zdaj jo se ni...test sem delala z baby chek mini in je bil negativen...sem ga prehitro delala,al ni zanesljiv...drugac sem imela pred in po porodu veno tocne ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:50:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 Marineli vse najlepše za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:51:13
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Majchy za Hanino rito! ne smej se res se mi smili ker tako joka ko jo peče da ji solze tečejo .....hvala za pikopoke Majchy sej nism tko mislna
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 23.9.2009 8:52:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 zdele enkrat bom mogla Hanči zbuditi,ker sem jo naročila pri p-ima spet vneto rito.....ima še hujše kot takrat-zdaj ima vse rdeče in mehurjasto,revica joka ko jo umijem in ko lula jo peče,tko da greva do zdravnice bošček Hana upam da se čim prej znebita te vnete rite joj ko pomislim kako jo more pečit bošček mali...pa od česa naj bi se to ponavljalo??? nimam pojma od česa ima sedaj......nazadnje je bilo zaradi plenic....bom videla kaj bo p rekla.......veš,včeraj ko je lulala(bila je brez pleničke9je jokala ko da bi jo en tepel,pa me zraven gledala tko žalostno,češ ,mami pomagaj da me neha bolet sem mislila da ne bo mogla spati,ampak sem ji zvečer namazala z daktarinom in je v trenutku zaspala in(ob 21.00) in do sedajle še glasu ni spustila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?