|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
22.9.2009 12:47:59   
Onasiss
PATRICIJI OD SURF VSE NAJ ZA OBMESEČJE....

user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
22.9.2009 12:51:21   
BarbaraGS
mlea ojoj ze brat mi je grozno... sam da je mimo in upam, da bo zdaj vse vredu

KREDIT: drzava bo konec oktobra dala ven kredite za mlade druzine in ljudi ki niso zaposleni za nedolocen cas. Kvota bo do 100.000 in bodo imeli najmanjse obresti in ce kaksen mesec pride kaj vmes, da se ne bo moglo placat, bos moral prinesti potrdilo (npr. nakup pralnega stroja, ker se je stari pokvaril) in ti bo ta mesec jamcila drzava, tebi pa se bo za en mesec podaljsala odplacevana doba. Ce pa zgubis sluzbo, se ti odplacevanje kredita zamrzne za nedolocen cas.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
22.9.2009 13:09:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

mlea ojoj ze brat mi je grozno... sam da je mimo in upam, da bo zdaj vse vredu

KREDIT: drzava bo konec oktobra dala ven kredite za mlade druzine in ljudi ki niso zaposleni za nedolocen cas. Kvota bo do 100.000 in bodo imeli najmanjse obresti in ce kaksen mesec pride kaj vmes, da se ne bo moglo placat, bos moral prinesti potrdilo (npr. nakup pralnega stroja, ker se je stari pokvaril) in ti bo ta mesec jamcila drzava, tebi pa se bo za en mesec podaljsala odplacevana doba. Ce pa zgubis sluzbo, se ti odplacevanje kredita zamrzne za nedolocen cas.

kje si to zvedla?
mi2 grema zdle na bankouser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
22.9.2009 13:34:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image
tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
22.9.2009 13:37:56   
TAMIKA3

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
22.9.2009 13:46:55   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image
tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

Tud od nas!!! user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
22.9.2009 13:56:40   
BarbaraGS
katjusa po tv in pol so ene kolegice klicale in so jim potrdili. Sam najprej je bilo receno konec septembra, zdaj je konec oktobra. Pa teto na banki sem vprasala in je rekla, da je res. Zdaj vlada zbira najbolj ugodne banke.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 14:07:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BarbaraGS)
  Neposredna povezava do sporočila: 3883
22.9.2009 14:12:59   
Jutta
Kolumbouser posted image  user posted image za novo frizurco.

Katjuša - držim pesti, da boste čimprej v svojem stanovanju. Bravo Beniuser posted image user posted image user posted image

Mlea - uboga Evita, upam, da bo čimprej pozabila.

Majchy - lepo od tebe, da si se ponudila za pomoč. Žal ne poznam nobenega na intenzivni.

Mihailo - lepo, da si se javila za seznamček, verjamem, da bodo tudi tvoji seznamčki nadvse imenitniuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za vse, ki smrkate in kašljate in kuhateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
22.9.2009 14:19:13   
tanci29
hana vam sporoča da bi imela nekaj na seznamčku...POKUKAL JE PRVI ZOBEK 22.9.user posted image user posted image user posted image

no tako pa se je pridružila druščini vaših zdaj vas bova pa počasi lovile, tiste ki ste že pri 4,5....user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
22.9.2009 14:22:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hana vam sporoča da bi imela nekaj na seznamčku...POKUKAL JE PRVI ZOBEK 22.9.user posted image user posted image user posted image

no tako pa se je pridružila druščini vaših zdaj vas bova pa počasi lovile, tiste ki ste že pri 4,5....user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
22.9.2009 14:31:08   
brkn83

user posted image

tudi od nas vse najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
22.9.2009 14:31:34   
brkn83

super za zobek naš je včeraj dobil že tretjega

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
22.9.2009 14:33:53   
Deja
Evo... jaz sem prispela domov - cela crknjena...

Zdaj pa šibam delat pecivo in večerjo, ker dobimo obisk.... so se sorodniki najavili, da pridejo na obisk, pa našega škrata pogledat,
ker danes naš Žiga praznuje 8 mesecev!!!!!

ne morem verjet da je že tolk minilo...

nič moram it...

papa

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
22.9.2009 14:38:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Zdaj pa šibam delat pecivo in večerjo, ker dobimo obisk.... so se sorodniki najavili, da pridejo na obisk, pa našega škrata pogledat,

nič moram it...

papa

vse najlepše Žigcu za 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
22.9.2009 14:45:29   
SURF
Hvala vam za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo dela čez glavo,počutim se kot samohranilka z dvema nergačema,slednje mislim na taščo in njeno mamo..groza in obup...tok mi je hudo,nisem vas hotela zasipati z mojimi problemi pa je lažje ko se človek spove...včeraj zvečer Patricijo skopam in vedno pustim kopalnico v takem stanju dokler ne zaspi...to pa je kmalu po kopanju...po kopanju jo odnesem v spalnico ,da se tam naprej urediva ,dojima in zaspiva...včeraj pa med previjanjem nekdo močno trka po vratih..sem mislila,da se moj zafrkava,ne bila je njegova stara mama in rekla,veš anja kopalnico pojdi pospravit,ne more biti tako..itd....user posted image pa kaj jo sploh zanima kopalnica katero čistim samo js,pa čeprav še velikokdo serje po njejuser posted image tako sem izmučena od takega življenja,včasih pride tako daleč,da mi je žal da sem prišla sem,venomer se kdo vtika vame,tudi v vzgojo..v vse,vse...moj pa kar obljublja in obljublja..in pri tem ostane...hudo mi je,zelo.
Nevem,kaj naj naredim,selitev skoraj ni možna,ker moj bo prevzel kmetijo,s tastarima vred...ojej,da bi pa kdaj glas dvignil pa tudi ne...tako mi je hudo,včasih se tako osamljeno počutim....moja mami pravi,sj si sama vedla kam greš,sem ti rekla,da preštudiraj ali boš šla na kmetijouser posted image mah težko je ko si zaljubljen in ko ljubiš študirati zakaj nebi bil ob njemuser posted image ker potem to ni ljubezen...
Tako bi rada da bi imeli vsaj svoj zgornji štuk,in s tem vsaj nekaj zasebnosti...a moj nič ne reče in ne zrihta,tašča mi trobi,da smo vsi ena familija(o tem sva že imeli debateuser posted image )stari mami pa paše da ima vpogled nad vsem kar se dogaja in ona menda že nebo šla v spodnji štuk(prostora da te kap)tašča sama v spodnjem štuku)...
Nevem več...

hju..pa sem se malo spovedala...

Mlea-ojoj,da je le za vami in da neo potrbno na operacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Kolumbo-pokaži frizurcouser posted image super.

Katjuša-tako ti prvoščim,da si uredite svoj,čisto vaš domekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tančy-Evo pa je tudi hana dobila "žago"user posted image user posted image

Majchy in Mihailo-Majchy tako si bila pridna,skrbna..in urejala sezname,hvala ti.Vedno so bili superuser posted image Lepo da so med vami takšne,ki žrtvujejo čas in polepšajo našo člnstvouser posted image Verjamem ,da bodo tudi tvoji Mihailo lepiuser posted image .

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
22.9.2009 14:49:17   
brkn83
mi pa zdele odhajamo na pikanogavičko v velenje. Lepo se imejte

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
22.9.2009 14:52:22   
Čebel@
surf......sej ne vem kaj ti naj napišem.....jaz bi moža zagrabila in ga posadila,ter se temeljito pogovorila.....povej mu kako se počutiš,da ne moreš tako naprej......verjamem da ima tvoj dragi toliko soliv glavi da bo dojel da te mame spravljata ob živce.....ti si na porodniški da se posvečaš Patriciji,ne pa da pucaš in skrbiš za ostale riti....ti se kar spovej tukaj,če bomo lahko,ti bomo svetovale........me te imamo rade in KADARKOLI se lahko obneš na nas!!!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
22.9.2009 14:53:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
22.9.2009 15:10:41   
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

nič moram it...

papa

Čestitikeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
22.9.2009 15:11:00   

Bravo za zobekauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
22.9.2009 15:11:12   

user posted image

Čestitikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
22.9.2009 15:12:12   

Dober dan....evo nas iz bolnice....

Najprej... GROZA IN HUDIČ S TEM PARKIRANJEM......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Matr in Jank...ić

HVALA VSEM ZA PIKE POKE IN DOBRE ŽELJE....... user posted image user posted image user posted image  Si nisem mogla kaj, da ne bi jokala....

No tkole: poseg so delali na živo, torej pri zavesti, sem jo najprej položila na posteljo, potem so jo zavili v rjuho kot mumijo, zraven pa je bila še cela vojska zdravnikov in sester....... Potem so ji očistili učka.... in je zdravnica pritisnila tam kjer je solzni kanal in je ven steklo fulll ampak res fulll gnoja... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj kok je jokala.... no potem ji je dala še ene kapljice... in začelo se.... ma u bistvu sem sam stran gledala, ker res nisem mogla gledat kaj počnejo.... vmes sem jo klicala in ogovarjala, da ni tok jokala... pa me pomoje sploh ni slišala, revica moja.... no vmes sem videla, da je zdravnica najprej vzela neko čudno iglo  in ji neki pri očesnem kanalu ne vem špikala al kaj user posted image ... in potem sem videla, da je vzela injekcijsko iglo, malo zaukrivljeno, pa not je imela neko tekočino in ji zopet vstavila noter verjetno pri tisti luknjici kjer solzice tečejo ven in nekaj špricnila....GROZA..... Še dobro, da je bil moj z menoj, da jo je lahko potolažil medtem, ko sem jaz sprejemala navodila.

Mi je tudi rekla, da smo dejansko zadnji vlak ujeli, ker je imela tok polne te kanale oz vrečico, ki se ni mogla prazniti in je tako pritiskala na nosno votlino, da bi morali imeti že operativni poseg. SKoraj pri vsakem previjanju moram sama pritiskat in iztiskat na to vrečico in ji dat antibiotik. Če žez čas ne bo ok (cca 3m) moram spet poklicati in se naročiti na ponoven pregled in lahko se zgodi, da bo morala celo na operacijo.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer upam, da ne.....

Boga Evita upam da bo vsaj sedaj ok ko sem brala sem dobila kar user posted image  v oči kako to da delajo vse to na živo boščki otroci...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
22.9.2009 15:12:32   
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Uživajte...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
22.9.2009 15:13:16   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

surf......sej ne vem kaj ti naj napišem.....jaz bi moža zagrabila in ga posadila,ter se temeljito pogovorila.....povej mu kako se počutiš,da ne moreš tako naprej......verjamem da ima tvoj dragi toliko soliv glavi da bo dojel da te mame spravljata ob živce.....ti si na porodniški da se posvečaš Patriciji,ne pa da pucaš in skrbiš za ostale riti....ti se kar spovej tukaj,če bomo lahko,ti bomo svetovale........me te imamo rade in KADARKOLI se lahko obneš na nas!!!

Se podpišem pod tole...user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?