Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SALT jst te čist zastopim, sm mela podobne "dogodivščine" pred poroko, sm večkrat obupala sama nad sabo in nad Šimetom, no na vso srečo pa je po poroki 10000krat boljše, ker je doma ostal mlajši bratec......pa mi njegova žena večkrat pojamra, ker je ISTO....nimata svojega štuka, vse je skupno. Jst priznam bi mi blo zlo težko, če bi midva ostala doma.....moj je čisti mamin sinko, pa še rak po horoskopu...samo: mami mami mami......glih učeri se mi je skor snel....Rokso že na pol bolan, ura 8 zvečer, uni so pa še kr krompir prekladal....jst sm bla že vsa fuč, Majkl tečen, lačen, na konc mi pa tast prbije, d majo vse, sam kuharce ne (jst sm bla not, ker je bla že noč in bi loh kao kuhala....ni šans.) Vem d se nočeš kregat, sam včasih je pa treba povedat kar jim gre, še posebej če ti kdo zasika kaj MORAŠ oz BI MOGLA nardit.....jst ponavad rečem.....Sej bi ful, sam mi ni znesl ......ne zanašaj se na dragega, postavi se zase, ko ti tašča sika....ni treba vpit, probaj z elegantnimi besedami.....če ti tašča oz če ne veš, kdo razbija po vratih NE ODPIRAJ....al pa reč: "Ljubi, kaj je?"....tut če ti nekej UKAŽE d naredi....pusti...povej d boš, ko boš mela cajt....če jo pa moti t pa lahko uslugo nardi, da ji boš ful hvaležna....no sej k ti pa dop..idi jo pa pošl u 3pm, pa reč d nisi tko mislna....želim ti čim več mirnih živcev....dragiju pa reč, d gresta loh kdaj mal na senik pogledat, pa bo boljš SALT - jaz ti bi težko svetovala kaj drugega kot to, da se probaj pogovorit s tvojim dragim, zato je po moje ful dober tale nasvet od Kolumbo, ki te lahko bolje razume. Drži se
|