|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
22.9.2009 15:23:24   
SURF
ironija...na tako veliki kmetiji,vedno polno ljudi,js se pa počutim osamljeno..zato pa velikokrat smuknem v dolino...ah vedno ko nazaj preberem kakšen tak svoj zjamran post,se zavem da nič ne pomaga če bi takole obupavala,veliko pa pomaga če lohka človk,ko stisne zobe tisti moment se izpove kje drugje..hvala vam ,da ste z mano tisti trenutek.
Saj bom zmogla in to tako da mi bo v veselje.Tako ali drugače.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 15:50:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SURF)
  Neposredna povezava do sporočila: 3902
22.9.2009 15:53:55   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SALT jst te čist zastopim, sm mela podobne "dogodivščine" pred poroko, sm večkrat obupala sama nad sabo in nad Šimetom, no na vso srečo pa je po poroki 10000krat boljše, ker je doma ostal mlajši bratec......pa mi njegova žena večkrat pojamra, ker je ISTO....nimata svojega štuka, vse je skupno. Jst priznam bi mi blo zlo težko, če bi midva ostala doma.....moj je čisti mamin sinko, pa še rak po horoskopu...samo: mami mami mami......glih učeri se mi je skor snel....Rokso že na pol bolan, ura 8 zvečer, uni so pa še kr krompir prekladal....jst sm bla že vsa fuč, Majkl tečen, lačen, na konc mi pa tast prbije, d majo vse, sam kuharce ne (jst sm bla not, ker je bla že noč in bi loh kao kuhala....ni šans.)

Vem d se nočeš kregat, sam včasih je pa treba povedat kar jim gre, še posebej če ti kdo zasika kaj MORAŠ oz BI MOGLA nardit.....jst ponavad rečem.....Sej bi ful, sam mi ni znesluser posted image ......ne zanašaj se na dragega, postavi se zase, ko ti tašča sika....ni treba vpit, probaj z elegantnimi besedami.....če ti tašča oz če ne veš, kdo razbija po vratih NE ODPIRAJ....al pa reč: "Ljubi, kaj je?"....tut če ti nekej UKAŽE d naredi....pusti...povej d boš, ko boš mela cajt....če jo pa moti t pa lahko uslugo nardi, da ji boš ful hvaležna....no sej k ti pa dop..idi jo pa pošl u 3pm, pa reč d nisi tko mislna....želim ti čim več mirnih živcev....dragiju pa reč, d gresta loh kdaj mal na senik pogledat, pa bo boljšuser posted image

SALT - jaz ti bi težko svetovala kaj drugega kot to, da se probaj pogovorit s tvojim dragim, zato je po moje ful dober tale nasvet od Kolumbo, ki te lahko bolje razume. Drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
22.9.2009 15:58:05   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dober dan....evo nas iz bolnice....

Najprej... GROZA IN HUDIČ S TEM PARKIRANJEM......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Matr in Jank...ić

HVALA VSEM ZA PIKE POKE IN DOBRE ŽELJE....... user posted image user posted image user posted image  Si nisem mogla kaj, da ne bi jokala....

No tkole: poseg so delali na živo, torej pri zavesti, sem jo najprej položila na posteljo, potem so jo zavili v rjuho kot mumijo, zraven pa je bila še cela vojska zdravnikov in sester....... Potem so ji očistili učka.... in je zdravnica pritisnila tam kjer je solzni kanal in je ven steklo fulll ampak res fulll gnoja... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj kok je jokala.... no potem ji je dala še ene kapljice... in začelo se.... ma u bistvu sem sam stran gledala, ker res nisem mogla gledat kaj počnejo.... vmes sem jo klicala in ogovarjala, da ni tok jokala... pa me pomoje sploh ni slišala, revica moja.... no vmes sem videla, da je zdravnica najprej vzela neko čudno iglo  in ji neki pri očesnem kanalu ne vem špikala al kaj user posted image ... in potem sem videla, da je vzela injekcijsko iglo, malo zaukrivljeno, pa not je imela neko tekočino in ji zopet vstavila noter verjetno pri tisti luknjici kjer solzice tečejo ven in nekaj špricnila....GROZA..... Še dobro, da je bil moj z menoj, da jo je lahko potolažil medtem, ko sem jaz sprejemala navodila.

Mi je tudi rekla, da smo dejansko zadnji vlak ujeli, ker je imela tok polne te kanale oz vrečico, ki se ni mogla prazniti in je tako pritiskala na nosno votlino, da bi morali imeti že operativni poseg. SKoraj pri vsakem previjanju moram sama pritiskat in iztiskat na to vrečico in ji dat antibiotik. Če žez čas ne bo ok (cca 3m) moram spet poklicati in se naročiti na ponoven pregled in lahko se zgodi, da bo morala celo na operacijo.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer upam, da ne.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
22.9.2009 16:28:11   
simonakr
Evo nas iz pregleda
ZA SEZNAM: 7140 g IN 65.5 cm - to je pri 7 mesecih. Drugače pa punca je zdrava, močna (se je pred P na noge postavla user posted image pa me je čist mirno vprašu če bo kar shodila user posted image ) in tu razvojni test je nardil z odliko!

Grem kolilo za mojga kuhat se vidmo pol!

Aja user posted image user posted image user posted image Žiga za 8 mescev!

Pa še Hani user posted image user posted image user posted image za zobek!

< Sporočilo je popravil simonakr -- 22.9.2009 16:29:02 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
   [Brisano sporočilo]
22.9.2009 16:35:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3906
22.9.2009 17:07:50   
MIHAILO

Mal slik, Rokso in JAzuser posted image

Rokso in "psiho" Pingvin

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

ostale slike u albumu frizura

Ful lepe slike...cool frizura...jaz tvojega albuma ne morem pogledatuser posted image sem te dodala za prijatelja...,ogoce zato ne moremuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
22.9.2009 17:38:58   
Onasiss
KOLUMBO----user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Barva je tud lepa...zgleda bolj naravna.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
22.9.2009 17:43:17   
baki
tk tista k dela seznam......nik dobil 3 zobek.....to pa je brzina.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
22.9.2009 17:44:42   
Kolumbo za frizuro in seveda za vašega Roka...fulll lepo...frizurca ti pa paše...ampak albuma pa nikjer ne vidim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
22.9.2009 17:44:55   
IZVIRNO SPOROČILO: baki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
22.9.2009 17:53:54   
MIHAILO
Sem stokrat poskusila uredit seznam pa me je vednoo Mihailo zmotil tko da ni sans da to vse urejam...MAJCHY res si bila pridnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Meni bi se slo ,ce bi bil seznam nekako taksen...

user posted image
IN
user posted image
FEBRUARCIC 2009

Pikica5-TAJ,MAJ(28.12.2008) user posted image
(pdp 22.02.)
Taj
Rojstvo:2005g; 43,5cm
1 mesec:2875g; 47cm
2 meseca:3850g; 52cm
3 meseci:5130g; 55,5cm
4 meseci:6050g; 60cm
Maj user posted image
Rojstvo:2045g; 44cm
1 mesec:2915g; 46,5cm
2 meseca:3860g; 51,5cm
3 meseci:5195g; 56,5cm
4 meseci:5895g; 61cm

To je samo primer(Taj ni Cebelica ampak to je samo proba)....ker one slikice,prekotalim se,itd... full dela vzamejo...zmenite se kaj boste in mi napisite...Jaz samo vem ,da taksen kot je bil seznam od MAJCHY verjetno ne bo nobena zmogla narediti,ker za to je treba imeti fulllllll casa in volje...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
22.9.2009 18:15:33   
Men je osebno seznam od Majchy fullll všeč...upam da ne bo kake zamere...verjamem pa da je vloženega truda ogromno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
22.9.2009 18:17:38   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo še dokaz smo ga dal ajat in se je spet vstal in jokaluser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

fulll sta si podobna res S Florjanomuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
22.9.2009 19:36:22   
Čebel@

a je tako težko odebelit in pobarvat???če bi se držale tega "pravila" potem bi jaz lahko delala seznam,tko pa jaz ne mislim vsak večer prebirat vsak post

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
22.9.2009 19:39:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Sem stokrat poskusila uredit seznam pa me je vednoo Mihailo zmotil tko da ni sans da to vse urejam...MAJCHY res si bila pridnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Meni bi se slo ,ce bi bil seznam nekako taksen...

user posted image
IN
user posted image
FEBRUARCIC 2009

Pikica5-TAJ,MAJ(28.12.2008) user posted image
(pdp 22.02.)
Taj
Rojstvo:2005g; 43,5cm
1 mesec:2875g; 47cm
2 meseca:3850g; 52cm
3 meseci:5130g; 55,5cm
4 meseci:6050g; 60cm
Maj user posted image
Rojstvo:2045g; 44cm
1 mesec:2915g; 46,5cm
2 meseca:3860g; 51,5cm
3 meseci:5195g; 56,5cm
4 meseci:5895g; 61cm

To je samo primer(Taj ni Cebelica ampak to je samo proba)....ker one slikice,prekotalim se,itd... full dela vzamejo...zmenite se kaj boste in mi napisite...Jaz samo vem ,da taksen kot je bil seznam od MAJCHY verjetno ne bo nobena zmogla narediti,ker za to je treba imeti fulllllll casa in volje...
predvidevam da bi čisto novega sestavila.......lažje ti bo če prejšen seznam citiraš in tam brišeš in dodajaš kar bi pač menjala(copy-paste).....jaz sem si zapisovala na listek podatke(npr:simonakr zobek 20.9.-to je samo primer) in ko sem imela čas sem jih vpisala v seznam

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
22.9.2009 19:40:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Men je osebno seznam od Majchy fullll všeč...upam da ne bo kake zamere...verjamem pa da je vloženega truda ogromno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko ti zalavfa ni panike,samo meni se res ne da več ukvarjat s tem,pa še učenje mi bo vzelo ves proti čas

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
22.9.2009 19:41:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

KOLUMBO----user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Barva je tud lepa...zgleda bolj naravna.....user posted image user posted image user posted image
se popolnoma strinjamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
22.9.2009 19:43:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Mal slik, Rokso in JAzuser posted image

Rokso in "psiho" Pingvin

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

ostale slike u albumu frizura

Ful lepe slike...cool frizura...jaz tvojega albuma ne morem pogledatuser posted image sem te dodala za prijatelja...,ogoce zato ne moremuser posted image
klikni na kolumbin album,potem pa ikonco OD PRIJATELJEV

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
22.9.2009 19:45:42   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
22.9.2009 20:05:08   
baki
srčno upam da bo ta noč boljša kot včeraj.katja je šla spat k babici saj jo je nik ponoči skos zbujal.ta revca se sploh ne naspi več.če je ni strah jo pa nik zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .se bo dons naspala upam.držite pesti da nik čim bolje spi.sem že pri rimah se mi že blede.še pol mogoče kaj napišem.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
22.9.2009 20:07:46   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

a je tako težko odebelit in pobarvat???če bi se držale tega "pravila" potem bi jaz lahko delala seznam,tko pa jaz ne mislim vsak večer prebirat vsak post
povej mi kje se odebeli in kje pobarva.veš da sem bol anti za rač.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
22.9.2009 20:13:45   
baki
aha sem že našla.drugič bo v barvah.pred nosom sem jih imela.sorry

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
22.9.2009 20:20:31   
Urša08
ojla

samo poročam da pakiram za na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Ko uspem spakirati vas preberem user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
22.9.2009 20:33:15   
baki
ursa vemi me sabo sej bom pridna.kam pa greš?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?