Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 22:28:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ajoj, pa jaz vam trenutno sploh ne slidim Taja je šla z babi se potepat, jaz grem pa še nekaj stvari nardit, pa vas bom pol brala ko se umirite ti se zorganiziraj pa pridi v soboto v Celje Pa ne že spet! Najboljša prijateljica praznuje rojstni dan...... Škoda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 22:29:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa kaj , od devetih zjutraj pospravljam, pucam....in si končno vsedem dol, da malo preberem, pa me taužnt x vrže ven Saj nas ima več take probleme
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 22:29:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Oj! Jst sm čist aut. Boli me grlo, zanič sm, prej sm spala skor 3h , da sm se oreng 2x prešvicala, mogoče bom pol ju3 boljše. Zdej me še grlo spet boli. Zjutraj sm se zbudila vsa premočena pa sm pred šihtom šla pod tuš,......nimam pa ne vročine sam prehlad......z nosa mi ne teče sam kadar se spihujem gre gnojno vn( se čisti). Upam, dabom kmal ok, k mam že poun k.u...ra...c . Vid pa kašlja, mal smrka še in učka mu pa bl malo teče, mu kapljice pomagajo . Tko, zdej se grem pa z mojo tečnobico malo ukvarjat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 22:30:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Suzy...vem ,da bodo rihtali kanalizacijo,pločnike,za plin vlekli,mogoče še kabel za mobitel ,pojma nimam.Vglavnem niso normalni s takimi cenami te stvari pri nas financira občina z evropskimi sredstvi. pa tudi če se odločijo, da bodo to delali, ne morejo pričakovati, da bodo občani sami vse plačali. sej pa niste vi bli pobudniki. Pa itak niso časi pravi, da bi se lahko od ljudi pričakovali taki izdatki Že tako je kriza, potem pa taka nonšalantnost določenih inštitucij... tudi če ne bi bilo krize, so to veliki denarji. za to mora večina ljudi delati kar nekaj let, brez da bi imeli kakšne stroške! Ma itak je ogromno denarja, samo še toliko bolj zaboli v takih zaje.banih časih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 22:31:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej se na hitrco malce javim. da vam povemkaj se man je nocoj ponoči zgodilo. Manca je šlaspat že ob 8.00 kar je zanjo zelo neverjetno zgodaj, ampak je bila ob 7ih že čisto zmatrana, tako, da smo se samo na hitro skopali, spila je še flašo mleka, potem pa je mrknila v spanec že ob ih. no in se mi zbudi ob pol 12ih in začne ful jokat, potem pa ene dvakrat ful ful zakašlja in začne bruhat . Sem jo hitro pograbila ven iz njene posteljice in jo vzela k sebi. Ona pa pravi: ta taj , ta taj, kar pomei, da bi rada spala . SEm jo prav s teževo slekla, ker je imela tudi pižamico pobruhano, potem pa sem jo dala v najimo posteljo in je takoj ko sem jo polegla, zaspala kot top in je tako spala do 6.15, ko sem jo mogla zbudit za v vrtec. No ugalnem pred polnočjo sem že imel čistilno akcijo v spalnici, pa njeno posteljnino sem tudi že dala takrat prat, ostale stvari pa namočit in sem jih dala prat preden sem šla v službo. Zjutraj pa je bila čisto vredu, tako da sem jo peljala v vrtec. In danes je točno po enem mesecu, moja velika princeska šla prav z veseljem v vrtec in ni niti nakremžila se ob mojem odhodu. Juhuuuuuuu kako sem ponosna na mojo princesko Boga Manca Pa za pogum v vrtcu!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 22:32:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Suzy...vem ,da bodo rihtali kanalizacijo,pločnike,za plin vlekli,mogoče še kabel za mobitel ,pojma nimam.Vglavnem niso normalni s takimi cenami te stvari pri nas financira občina z evropskimi sredstvi. pa tudi če se odločijo, da bodo to delali, ne morejo pričakovati, da bodo občani sami vse plačali. sej pa niste vi bli pobudniki. Pa itak niso časi pravi, da bi se lahko od ljudi pričakovali taki izdatki Že tako je kriza, potem pa taka nonšalantnost določenih inštitucij... župan rabi novega mercedesa,pa svojim prijateljem daje denar,za primer: sosedu so zamenjali streho iz občinskega denarja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 22:32:54
|
|
|
|
špelin@
|
Mirno nočko vsem, grem odigrat eno rundo ene ful otročje igrice , potem pa spat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 7:57:16
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro spanje: še kar vreme: šefica: enako vremenu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 8:24:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jutro spanje: še kar vreme: šefica: enako vremenu pa dobro jutro tudi tebi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 8:39:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Jutri grem z veliko piko na pregled k nevrologu in na snemanje EEG, zato ne vem, če se bom utegnila oglasit. Če se boste za v soboto domenile okrog ure, mi naj ena pošlja sms. jana81? Jaz lahko kadarkoli po 16h. V soboto sicer dela, ampak bo do takrat že doma. bom poslala če se bomo zmenile za točno uro prej.. katy sem tudi že poslala, pa pravi da komaj čaka..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 8:43:08
|
|
|
|
jana81
|
Drgač pa guten morgen Spali smo ok, le ob 3h je hotel nekaj gledat naokrog, pa sva se mal božala in je kr zaspal nazaj po ene 3 minutah V vrtcu je tako šibal v igralnico, da sem skoraj ostala brez poljubčka.. ti ti fakin .. Popoldne bom verjetno varuška, vzamem iz vrtca še nečakinjo, to bosta spet dirkala okrog , če le ne bo dež..sicer pa po Nejčkovi sobi.. suzy pridna si..kako bo Eva vesela.. edina a ti mene mal -----------...na ignore daješ? špelina upam da bosta vredu zrihtale z veliko piko..držimo pestke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 8:57:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Drgač pa guten morgen Spali smo ok, le ob 3h je hotel nekaj gledat naokrog, pa sva se mal božala in je kr zaspal nazaj po ene 3 minutah V vrtcu je tako šibal v igralnico, da sem skoraj ostala brez poljubčka.. ti ti fakin .. Popoldne bom verjetno varuška, vzamem iz vrtca še nečakinjo, to bosta spet dirkala okrog , če le ne bo dež..sicer pa po Nejčkovi sobi.. suzy pridna si..kako bo Eva vesela.. edina a ti mene mal -----------...na ignore daješ? špelina upam da bosta vredu zrihtale z veliko piko..držimo pestke ne štekam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 9:21:50
|
|
|
|
suzy85
|
mi2 sva danes končno spale skoraj do 8ih , pa še pride danes domov... kak bo fajn! grem zdaj čufte kuhat za kosilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 9:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi2 sva danes končno spale skoraj do 8ih , pa še pride danes domov... kak bo fajn! grem zdaj čufte kuhat za kosilo. a si fraj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 9:29:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Drgač pa guten morgen Spali smo ok, le ob 3h je hotel nekaj gledat naokrog, pa sva se mal božala in je kr zaspal nazaj po ene 3 minutah V vrtcu je tako šibal v igralnico, da sem skoraj ostala brez poljubčka.. ti ti fakin .. Popoldne bom verjetno varuška, vzamem iz vrtca še nečakinjo, to bosta spet dirkala okrog , če le ne bo dež..sicer pa po Nejčkovi sobi.. suzy pridna si..kako bo Eva vesela.. edina a ti mene mal -----------...na ignore daješ? špelina upam da bosta vredu zrihtale z veliko piko..držimo pestke ne štekam včeri sem ti poslala sms. ..pol sem te pa še na RR spraševala če GSM doma pozabla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 9:30:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi2 sva danes končno spale skoraj do 8ih , pa še pride danes domov... kak bo fajn! grem zdaj čufte kuhat za kosilo. ž pridna Eva.. Nejc se je pa danes sam zbudil ob 7.20-kot bi vedu kdaj more vstat za vrtec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 9:37:27
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi2 sva danes končno spale skoraj do 8ih , pa še pride danes domov... kak bo fajn! grem zdaj čufte kuhat za kosilo. a si fraj? na bolniški. mi je zdravnik pisal cel teden bolniške, ker imava danes kontrolo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 9:40:07
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Drgač pa guten morgen Spali smo ok, le ob 3h je hotel nekaj gledat naokrog, pa sva se mal božala in je kr zaspal nazaj po ene 3 minutah V vrtcu je tako šibal v igralnico, da sem skoraj ostala brez poljubčka.. ti ti fakin .. ma nič nam ne paše . če se jočejo nam je hudo, če pa kar odletijo od nas, nam je pa spet hudo . pa glavno, da se imajo lepo v varstvu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 10:13:48
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Spanje je bilo danes bolj ,saj se je Tilen ves čas nekaj premetaval.Ko sem jih oddala v vrtec,sem šla pa malo po nakupih in sem si v miru privoščila ene kavbojke in hlače od trenirke Sva se pa z srečala,da mi je dal 50 kg mesa( drugače je šofer in razvaža meso) in ga bom peljala v vrtec,ko grem po otroke,saj v nedeljo za dan starejših vrtec organizira brezplačno kosilo za starejše in potem je še ena prireditev,ki jo bo vodil Karel Erjavec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 10:14:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jutro spanje: še kar vreme: šefica: enako vremenu saj bo bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 10:15:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi2 sva danes končno spale skoraj do 8ih , pa še pride danes domov... kak bo fajn! grem zdaj čufte kuhat za kosilo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 10:15:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Drgač pa guten morgen Spali smo ok, le ob 3h je hotel nekaj gledat naokrog, pa sva se mal božala in je kr zaspal nazaj po ene 3 minutah V vrtcu je tako šibal v igralnico, da sem skoraj ostala brez poljubčka.. ti ti fakin .. ma nič nam ne paše . če se jočejo nam je hudo, če pa kar odletijo od nas, nam je pa spet hudo . pa glavno, da se imajo lepo v varstvu podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 10:16:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Oj! Jst sm čist aut. Boli me grlo, zanič sm, prej sm spala skor 3h , da sm se oreng 2x prešvicala, mogoče bom pol ju3 boljše. Zdej me še grlo spet boli. Zjutraj sm se zbudila vsa premočena pa sm pred šihtom šla pod tuš,......nimam pa ne vročine sam prehlad......z nosa mi ne teče sam kadar se spihujem gre gnojno vn( se čisti). Upam, dabom kmal ok, k mam že poun k.u...ra...c . Vid pa kašlja, mal smrka še in učka mu pa bl malo teče, mu kapljice pomagajo . Tko, zdej se grem pa z mojo tečnobico malo ukvarjat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 10:17:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Jutri grem z veliko piko na pregled k nevrologu in na snemanje EEG, zato ne vem, če se bom utegnila oglasit. Če se boste za v soboto domenile okrog ure, mi naj ena pošlja sms. jana81? Jaz lahko kadarkoli po 16h. V soboto sicer dela, ampak bo do takrat že doma. dobro opravita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 10:20:11
|
|
|
|
tilči
|
Danes sem brala v časopisu,.ki izhaja pri nas,da bodo pri nas rihtali vodovod,pločnike,vse kable bodo dali po zemlji... In piše,da gre 80% iz evropskega sklada,ostalo pa krije občina iz proračuna.Kaj potem hočejo od nas,če imajo svoja sredstva?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?