|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
1.10.2009 22:28:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ajoj, pa jaz vam trenutno sploh ne slidim user posted image user posted image user posted image

Taja je šla z babi se potepat, jaz grem pa še nekaj stvari nardit, pa vas bom pol brala ko se umirite user posted image user posted image user posted image

ti se zorganiziraj pa pridi v soboto v Celje

Pa ne že spet!
Najboljša prijateljica praznuje rojstni dan......user posted image

Škoda user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
1.10.2009 22:29:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Pa kaj user posted image , od devetih zjutraj pospravljam, pucam....in si končno vsedem dol, da malo preberem, pa me taužnt x vrže ven user posted image

Saj nas ima več take probleme user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
1.10.2009 22:29:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Oj!

Jst sm čist aut. Boli me grlo, zanič sm, prej sm spala skor 3huser posted image , da sm se oreng 2x prešvicala, mogoče bom pol ju3 boljše.user posted image Zdej me še grlo spet boli. Zjutraj sm se zbudila vsa premočena pa sm pred šihtom šla pod tuš,......nimam pa ne vročine sam prehlad......z nosa mi ne teče sam kadar se spihujem gre gnojno vn( se čisti). Upam, dabom kmal ok, k mam že poun k.u...ra...cuser posted image .
Vid pa kašlja, mal smrka še in učka mu pa bl malo teče, mu kapljice pomagajouser posted image .
Tko, zdej se grem pa z mojo tečnobico malo ukvarjatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
1.10.2009 22:30:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Suzy...vem ,da bodo rihtali kanalizacijo,pločnike,za plin vlekli,mogoče še kabel za mobiteluser posted image ,pojma nimam.Vglavnem niso normalni s takimi cenamiuser posted image

te stvari pri nas financira občina z evropskimi sredstvi. pa tudi če se odločijo, da bodo to delali, ne morejo pričakovati, da bodo občani sami vse plačali. sej pa niste vi bli pobudniki. user posted image

Pa itak niso časi pravi, da bi se lahko od ljudi pričakovali taki izdatki user posted image Že tako je kriza, potem pa taka nonšalantnost določenih inštitucij...

tudi če ne bi bilo krize, so to veliki denarji. za to mora večina ljudi delati kar nekaj let, brez da bi imeli kakšne stroške!

Ma itak je ogromno denarja, samo še toliko bolj zaboli v takih zaje.banih časih user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
1.10.2009 22:31:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

hej hej

se na hitrco malce javim.

da vam povemkaj se man je nocoj ponoči zgodilo. Manca je šlaspat že ob 8.00 kar je zanjo zelo neverjetno zgodaj, ampak je bila ob 7ih že čisto zmatrana, tako, da smo se samo na hitro skopali, spila je še flašo mleka, potem pa je mrknila v spanec že ob ih.
no in se mi zbudi ob pol 12ih in začne ful jokat, potem pa ene dvakrat ful ful zakašlja in začne bruhat user posted image . Sem jo hitro pograbila ven iz njene posteljice in jo vzela k sebi. Ona pa pravi: ta taj , ta taj, kar pomei, da bi rada spala user posted image .
SEm jo prav s teževo slekla, ker je imela tudi pižamico pobruhano, potem pa sem jo dala v najimo posteljo in je takoj ko sem jo polegla, zaspala kot top in je tako spala do 6.15, ko sem jo mogla zbudit za v vrtec.
No ugalnem pred polnočjo sem že imel čistilno akcijo v spalnici, pa njeno posteljnino sem tudi že dala takrat prat, ostale stvari pa namočit in sem jih dala prat preden sem šla v službo.

Zjutraj pa je bila čisto vredu, tako da sem jo peljala v vrtec. In danes je točno po enem mesecu, moja velika princeska šla prav z veseljem v vrtec in ni niti nakremžila se ob mojem odhodu. Juhuuuuuuu kako sem ponosna na mojo princesko user posted image user posted image user posted image

Boga Manca user posted image
Pa user posted image za pogum v vrtcu!!!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
1.10.2009 22:32:15   
špelin@

Suzy...vem ,da bodo rihtali kanalizacijo,pločnike,za plin vlekli,mogoče še kabel za mobiteluser posted image ,pojma nimam.Vglavnem niso normalni s takimi cenamiuser posted image

te stvari pri nas financira občina z evropskimi sredstvi. pa tudi če se odločijo, da bodo to delali, ne morejo pričakovati, da bodo občani sami vse plačali. sej pa niste vi bli pobudniki. user posted image

Pa itak niso časi pravi, da bi se lahko od ljudi pričakovali taki izdatki user posted image Že tako je kriza, potem pa taka nonšalantnost določenih inštitucij...

župan rabi novega mercedesa,pa svojim prijateljem daje denar,za primer: sosedu so zamenjali streho iz občinskega denarjauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
1.10.2009 22:32:54   
špelin@
Mirno nočko vsem, grem odigrat eno rundo ene ful otročje igrice user posted image , potem pa spat.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
2.10.2009 7:57:16   
Anonimen
jutrouser posted image

spanje: še karuser posted image

vreme: user posted image

šefica: enako vremenuuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
2.10.2009 8:24:51   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

jutrouser posted image

user posted image user posted image user posted image pa dobro jutro tudi tebi!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
2.10.2009 8:39:16   
jana81

Čer user posted image

Jutri grem z veliko piko na pregled k nevrologu in na snemanje EEG, zato ne vem, če se bom utegnila oglasit. Če se boste za v soboto domenile okrog ure, mi naj ena pošlja sms. jana81? Jaz lahko kadarkoli po 16h. V soboto sicer user posted image dela, ampak bo do takrat že doma.

bom poslala če se bomo zmenile za točno uro prej..

katy sem tudi že poslala, pa pravi da komaj čaka..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
2.10.2009 8:43:08   
jana81
Drgač pa guten morgen

Spali smo ok, le ob 3h je hotel nekaj gledat naokrog, pa sva se mal božala in je kr zaspal nazaj po ene 3 minutahuser posted image

V vrtcu je tako šibal v igralnico, da sem skoraj ostala brez poljubčka.. ti ti fakin ..
Popoldne bom verjetno varuška, vzamem iz vrtca še nečakinjo, to bosta spet dirkala okrog user posted image , če le ne bo dež..sicer pa po Nejčkovi sobi..

suzy pridna si..kako bo Eva vesela..

edina a ti mene mal -----------...na ignore daješ?

špelina upam da bosta vredu zrihtale z veliko piko..držimo pestke

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
2.10.2009 8:57:58   
Anonimen

Drgač pa guten morgen

Spali smo ok, le ob 3h je hotel nekaj gledat naokrog, pa sva se mal božala in je kr zaspal nazaj po ene 3 minutahuser posted image

V vrtcu je tako šibal v igralnico, da sem skoraj ostala brez poljubčka.. ti ti fakin ..
Popoldne bom verjetno varuška, vzamem iz vrtca še nečakinjo, to bosta spet dirkala okrog user posted image , če le ne bo dež..sicer pa po Nejčkovi sobi..

ne štekamuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
2.10.2009 9:21:50   
suzy85
mi2 sva danes končno spale skoraj do 8ih user posted image , pa še user posted image pride danes domov... kak bo fajn!

grem zdaj čufte kuhat za kosilo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
2.10.2009 9:26:41   
Anonimen

mi2 sva danes končno spale skoraj do 8ih user posted image , pa še user posted image pride danes domov... kak bo fajn!

a si fraj?

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2189
2.10.2009 9:29:21   
jana81

Drgač pa guten morgen

ne štekamuser posted image user posted image

včeri sem ti poslala sms. ..pol sem te pa še na RR spraševala če GSM doma pozabla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
2.10.2009 9:30:18   
jana81

ž

pridna Eva..user posted image
Nejc se je pa danes sam zbudil ob 7.20-kot bi vedu kdaj more vstat za vrtec user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
2.10.2009 9:37:27   
suzy85

a si fraj?

na bolniški. mi je zdravnik pisal cel teden bolniške, ker imava danes kontrolo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
2.10.2009 9:40:07   
suzy85

Drgač pa guten morgen

ma nič nam ne paše user posted image . če se jočejo nam je hudo, če pa kar odletijo od nas, nam je pa spet hudo user posted image . pa glavno, da se imajo lepo v varstvu user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
2.10.2009 10:13:48   
tilči
Dober dan!

Spanje je bilo danes bolj user posted image ,saj se je Tilen ves čas nekaj premetaval.Ko sem jih oddala v vrtec,sem šla pa malo po nakupih in sem si v miru privoščila ene kavbojke in hlače od trenirkeuser posted image
Sva se pa z user posted image  srečala,da mi je dal 50 kg mesa( drugače je šofer in razvaža meso) in ga bom peljala v vrtec,ko grem po otroke,saj v nedeljo za dan starejših vrtec organizira brezplačno kosilo za starejše in potem je še ena prireditev,ki jo bo vodil Karel Erjavec

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
2.10.2009 10:14:38   
tilči

jutrouser posted image

user posted image user posted image
saj bo bolje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
2.10.2009 10:15:08   
tilči

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
2.10.2009 10:15:46   
tilči

Drgač pa guten morgen

ma nič nam ne paše user posted image . če se jočejo nam je hudo, če pa kar odletijo od nas, nam je pa spet hudo user posted image . pa glavno, da se imajo lepo v varstvu user posted image

podpišem

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
2.10.2009 10:16:51   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Oj!

Jst sm čist aut. Boli me grlo, zanič sm, prej sm spala skor 3huser posted image , da sm se oreng 2x prešvicala, mogoče bom pol ju3 boljše.user posted image Zdej me še grlo spet boli. Zjutraj sm se zbudila vsa premočena pa sm pred šihtom šla pod tuš,......nimam pa ne vročine sam prehlad......z nosa mi ne teče sam kadar se spihujem gre gnojno vn( se čisti). Upam, dabom kmal ok, k mam že poun k.u...ra...cuser posted image .
Vid pa kašlja, mal smrka še in učka mu pa bl malo teče, mu kapljice pomagajouser posted image .
Tko, zdej se grem pa z mojo tečnobico malo ukvarjatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
2.10.2009 10:17:46   
tilči

Čer user posted image

Jutri grem z veliko piko na pregled k nevrologu in na snemanje EEG, zato ne vem, če se bom utegnila oglasit. Če se boste za v soboto domenile okrog ure, mi naj ena pošlja sms. jana81? Jaz lahko kadarkoli po 16h. V soboto sicer user posted image dela, ampak bo do takrat že doma.

dobro opravitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
2.10.2009 10:20:11   
tilči
Danes sem brala v časopisu,.ki izhaja pri nas,da bodo pri nas rihtali vodovod,pločnike,vse kable bodo dali po zemlji...
In piše,da gre 80% iz evropskega sklada,ostalo pa krije občina iz proračuna.Kaj potem hočejo od nas,če imajo svoja sredstva?user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?