Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 21:43:41
|
|
|
|
tilči
|
Jutri gre pa naša pod injekcijo Jo hrbtenica ne drži več,hodit ne more,je pa tudi že par dni ne,tako da jutri pride veterinar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 21:44:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Saj ne bom več težila, samo eno vprašanje imam. Nia je dobila po nogah, malo po rokah in trupu, ampak največ po bedrah take male rdeče pikice. Enkrat je že imela virozo, ampak takrat je imela tudi vročino in malo je bila driskava, zdaj pa nič od tega. Alergija dvomim da bi bila, saj ni nič takega jedla. Še kaka možnost? lahko je tudi viroza.Pri nas jo je imel Tilen,pa je bil brez vročine in dobre volje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 21:50:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hej! Na hitro se vam javim. Jst sm , bolna. Vse me neki boli, nos še vedno zamašen,....obup. Drgač pa jeeeeeee petek je . Nč gremo spat. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 21:50:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jutri gre pa naša pod injekcijo Jo hrbtenica ne drži več,hodit ne more,je pa tudi že par dni ne,tako da jutri pride veterinar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 7:55:50
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jutri gre pa naša pod injekcijo Jo hrbtenica ne drži več,hodit ne more,je pa tudi že par dni ne,tako da jutri pride veterinar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 7:56:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hej! Na hitro se vam javim. Jst sm , bolna. Vse me neki boli, nos še vedno zamašen,....obup. Drgač pa jeeeeeee petek je . Nč gremo spat. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 7:58:54
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro! spali smo bolj tak tak. vsakih nekaj ur je bil jok in stokanje, zdej pa že risanke gleda. jst moram zdle malo pospravit, zbeli zgornji del sten, pol gremo pa na trgatev. mogoče bom zvečer malo zamudila. boste na bowlingu ali kje drugje? je katera rezervirala? jana, te pokličem prej ko pridem, da dobim točne informacije lep vikend vsem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 8:26:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Spanje: Počutje: Vreme: Vid: tečen ko driska, kr naprej neki sitnari, mal pade a je jok. Pr njem bi mogli vsi po luftu hodit, da se neb spotikal . Drgač pa še mal šmrka pa kašlja, v istvu je ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 8:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro spanje: vreme: še kar služba: norooooooooooo, gužvaaaa šefica: je še nisem vidla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 8:42:22
|
|
|
|
jana81
|
jutro Noč katastrofa, še nikol v letu in pol se ni tolk zbujal, pa od 3h naprej jokal..groza..sem čist neprespana.. Moj je že v službi, midva pa se počas spravljava k sebi..Nejc je sicer čist ok, kot da nič ni bilo, jst pa za en drek.. Čez eno uro dobim v varstvo še nečakinjo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 8:58:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Noč katastrofa, še nikol v letu in pol se ni tolk zbujal, pa od 3h naprej jokal..groza..sem čist neprespana.. Moj je že v službi, midva pa se počas spravljava k sebi..Nejc je sicer čist ok, kot da nič ni bilo, jst pa za en drek.. Čez eno uro dobim v varstvo še nečakinjo.. a ejej ste potem pogledal?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 9:13:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Noč katastrofa, še nikol v letu in pol se ni tolk zbujal, pa od 3h naprej jokal..groza..sem čist neprespana.. Moj je že v službi, midva pa se počas spravljava k sebi..Nejc je sicer čist ok, kot da nič ni bilo, jst pa za en drek.. Čez eno uro dobim v varstvo še nečakinjo.. a ejej ste potem pogledal? edinaos ne čvekaj med službenim časom Da ne boš potem ko bo treba iti proti CE rekla, da si v zaostanku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 9:25:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Noč katastrofa, še nikol v letu in pol se ni tolk zbujal, pa od 3h naprej jokal..groza..sem čist neprespana.. Moj je že v službi, midva pa se počas spravljava k sebi..Nejc je sicer čist ok, kot da nič ni bilo, jst pa za en drek.. Čez eno uro dobim v varstvo še nečakinjo.. a ejej ste potem pogledal? edinaos ne čvekaj med službenim časom Da ne boš potem ko bo treba iti proti CE rekla, da si v zaostanku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 9:57:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Noč katastrofa, še nikol v letu in pol se ni tolk zbujal, pa od 3h naprej jokal..groza..sem čist neprespana.. Moj je že v službi, midva pa se počas spravljava k sebi..Nejc je sicer čist ok, kot da nič ni bilo, jst pa za en drek.. Čez eno uro dobim v varstvo še nečakinjo.. a ejej ste potem pogledal? jup, krava jedna.. mislim kak ji ni nerodno..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 9:59:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Noč katastrofa, še nikol v letu in pol se ni tolk zbujal, pa od 3h naprej jokal..groza..sem čist neprespana.. Moj je že v službi, midva pa se počas spravljava k sebi..Nejc je sicer čist ok, kot da nič ni bilo, jst pa za en drek.. Čez eno uro dobim v varstvo še nečakinjo.. a ejej ste potem pogledal? edinaos ne čvekaj med službenim časom Da ne boš potem ko bo treba iti proti CE rekla, da si v zaostanku edina ej jst bi te neki prosla...a bi mi lahk prnesla iz mullerja 3 pakete new born pampersk ? to so une rumene. Ker so Nemške..če gresta z estrello mimo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 10:35:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Noč katastrofa, še nikol v letu in pol se ni tolk zbujal, pa od 3h naprej jokal..groza..sem čist neprespana.. Moj je že v službi, midva pa se počas spravljava k sebi..Nejc je sicer čist ok, kot da nič ni bilo, jst pa za en drek.. Čez eno uro dobim v varstvo še nečakinjo.. a ejej ste potem pogledal? edinaos ne čvekaj med službenim časom Da ne boš potem ko bo treba iti proti CE rekla, da si v zaostanku edina ej jst bi te neki prosla...a bi mi lahk prnesla iz mullerja 3 pakete new born pampersk ? to so une rumene. Ker so Nemške..če gresta z estrello mimo.. če bo šefica dovolila ona je šofer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 10:37:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro Noč katastrofa, še nikol v letu in pol se ni tolk zbujal, pa od 3h naprej jokal..groza..sem čist neprespana.. Moj je že v službi, midva pa se počas spravljava k sebi..Nejc je sicer čist ok, kot da nič ni bilo, jst pa za en drek.. Čez eno uro dobim v varstvo še nečakinjo.. a ejej ste potem pogledal? jup, krava jedna.. mislim kak ji ni nerodno.. stara saj so bili tako zadeti, da baje sploh niso vedli kaj počnejo , pa vidiš na koncu ko se neki sliši-kao da fotr domov pride pa to so mulci vsi mladoletni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 10:49:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jutri gre pa naša pod injekcijo Jo hrbtenica ne drži več,hodit ne more,je pa tudi že par dni ne,tako da jutri pride veterinar punce brez zamere: eno vprašanje: kaj se potem naredi s temi živalmi? a to ga pustiš pri vet. ali moraš sam za njega poskrbeti?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 10:57:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jutri gre pa naša pod injekcijo Jo hrbtenica ne drži več,hodit ne more,je pa tudi že par dni ne,tako da jutri pride veterinar punce brez zamere: eno vprašanje: kaj se potem naredi s temi živalmi? a to ga pustiš pri vet. ali moraš sam za njega poskrbeti? midva sva najino kužiko tam pustila in so jo potem oni poslali v LJ v krematorij..mislim pa da lahko jo vzameš tudi domov..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 13:58:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Da ne pademo na drugo stran Kam ste vse pobegnile? Jaz sem že kar mal živčna in nič ne morem narediti . Vreme se je popravilo in sije sonček Upam, da bo v CE tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 14:29:36
|
|
|
|
nia5
|
Dan Trgatev v teku, jaz pa sem Nio domov pripeljala spat. Vreme imamo idealno , hb da ni dežja. Berem da ste vsi nekam slabo spali, no se kr pridružujem , po moje je luna kriva. Tako, zdaj pa šibam, lep sončen dan še naprej
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?