Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 10:28:53
|
|
|
|
tilči
|
Končno sem se spomnila in se naročila k ortodontu,ker imam vsako leto kontrolo,saj še vedno nosim retencijski lok. Še h G se moram naročiti,samo to sem pa danes prepozna.V ponedeljek,če ne bom spet pozabila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 10:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Drgač pa guten morgen Spali smo ok, le ob 3h je hotel nekaj gledat naokrog, pa sva se mal božala in je kr zaspal nazaj po ene 3 minutah V vrtcu je tako šibal v igralnico, da sem skoraj ostala brez poljubčka.. ti ti fakin .. Popoldne bom verjetno varuška, vzamem iz vrtca še nečakinjo, to bosta spet dirkala okrog , če le ne bo dež..sicer pa po Nejčkovi sobi.. suzy pridna si..kako bo Eva vesela.. edina a ti mene mal -----------...na ignore daješ? špelina upam da bosta vredu zrihtale z veliko piko..držimo pestke ne štekam včeri sem ti poslala sms. ..pol sem te pa še na RR spraševala če GSM doma pozabla oboje šele zdaj vidla ne poznam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 10:46:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Drgač pa guten morgen Spali smo ok, le ob 3h je hotel nekaj gledat naokrog, pa sva se mal božala in je kr zaspal nazaj po ene 3 minutah V vrtcu je tako šibal v igralnico, da sem skoraj ostala brez poljubčka.. ti ti fakin .. Popoldne bom verjetno varuška, vzamem iz vrtca še nečakinjo, to bosta spet dirkala okrog , če le ne bo dež..sicer pa po Nejčkovi sobi.. suzy pridna si..kako bo Eva vesela.. edina a ti mene mal -----------...na ignore daješ? špelina upam da bosta vredu zrihtale z veliko piko..držimo pestke ne štekam včeri sem ti poslala sms. ..pol sem te pa še na RR spraševala če GSM doma pozabla oboje šele zdaj vidla ne poznam SE LAHK NA MSN PRIKLOPIŠ, DA TE NEKAJ VPRAŠAM..SORI ZA ČRKE..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 10:46:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči če katero zanima,kaj vse se da narediti z zobmi: http://www.orto-obrez.si/PrejInPotem.html drug primer sem jaz IN KOLK TOLE STANE?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 10:49:58
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči če katero zanima,kaj vse se da narediti z zobmi: http://www.orto-obrez.si/PrejInPotem.html drug primer sem jaz IN KOLK TOLE STANE? Terapijo imam že 6. leto,sem pa plačala 2.500 eurov.Sedaj pa,ko hodim samo na kontrolo,pa ne plačujem več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 10:52:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči če katero zanima,kaj vse se da narediti z zobmi: http://www.orto-obrez.si/PrejInPotem.html drug primer sem jaz IN KOLK TOLE STANE? Terapijo imam že 6. leto,sem pa plačala 2.500 eurov.Sedaj pa,ko hodim samo na kontrolo,pa ne plačujem več to je pa kar veliko a ne? no HB imam js ravne in zdrave zobe..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 10:55:24
|
|
|
|
tilči
|
Saj ne plačaš vse naenkrat,ampak vsako terapijo posebej.Na začetku je malo več,saj hodiš tja na vsake 14 dni-1 mesca,potem so pa podrobnosti. Jaz sem pa na žalost podedovala tako čeljust,mlečni zobje so bili prepozno izpuljeni in sem si sedaj uredila zobe.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 11:05:57
|
|
|
|
mafi
|
dan Matr je vreme. Kako smo kej a je kej novga na RR, no bom probala kej za nazaj prebrta. No mi smo včeraj dobil 2 spodaj .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 11:11:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan Matr je vreme. Kako smo kej a je kej novga na RR, no bom probala kej za nazaj prebrta. No mi smo včeraj dobil 2 spodaj . o izgubljena duša..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 11:16:57
|
|
|
|
nia5
|
Dan Včeraj sem po mantranju napisala post in mi ga valda ni objavlo in sem obupala, je skoz štekal rr. Bom kasneje še kaj pokomentirala, mi Nia teži
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 11:18:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Drgač pa guten morgen Spali smo ok, le ob 3h je hotel nekaj gledat naokrog, pa sva se mal božala in je kr zaspal nazaj po ene 3 minutah V vrtcu je tako šibal v igralnico, da sem skoraj ostala brez poljubčka.. ti ti fakin .. Popoldne bom verjetno varuška, vzamem iz vrtca še nečakinjo, to bosta spet dirkala okrog , če le ne bo dež..sicer pa po Nejčkovi sobi.. suzy pridna si..kako bo Eva vesela.. edina a ti mene mal -----------...na ignore daješ? špelina upam da bosta vredu zrihtale z veliko piko..držimo pestke ne štekam včeri sem ti poslala sms. ..pol sem te pa še na RR spraševala če GSM doma pozabla oboje šele zdaj vidla ne poznam SE LAHK NA MSN PRIKLOPIŠ, DA TE NEKAJ VPRAŠAM..SORI ZA ČRKE.. nimam ga tu v službi Me boš jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 11:27:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva že spi! sem jo nesla v posteljo in ni blo šans, da bi zaspala. pred tv-jem pa je takoj mrknila. eno ! tiste, ki uporabljate varnostne ograje za posteljo, katere uporabljate? Brevi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 11:30:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hej hej se na hitrco malce javim. da vam povemkaj se man je nocoj ponoči zgodilo. Manca je šlaspat že ob 8.00 kar je zanjo zelo neverjetno zgodaj, ampak je bila ob 7ih že čisto zmatrana, tako, da smo se samo na hitro skopali, spila je še flašo mleka, potem pa je mrknila v spanec že ob ih. no in se mi zbudi ob pol 12ih in začne ful jokat, potem pa ene dvakrat ful ful zakašlja in začne bruhat . Sem jo hitro pograbila ven iz njene posteljice in jo vzela k sebi. Ona pa pravi: ta taj , ta taj, kar pomei, da bi rada spala . SEm jo prav s teževo slekla, ker je imela tudi pižamico pobruhano, potem pa sem jo dala v najimo posteljo in je takoj ko sem jo polegla, zaspala kot top in je tako spala do 6.15, ko sem jo mogla zbudit za v vrtec. No ugalnem pred polnočjo sem že imel čistilno akcijo v spalnici, pa njeno posteljnino sem tudi že dala takrat prat, ostale stvari pa namočit in sem jih dala prat preden sem šla v službo. Zjutraj pa je bila čisto vredu, tako da sem jo peljala v vrtec. In danes je točno po enem mesecu, moja velika princeska šla prav z veseljem v vrtec in ni niti nakremžila se ob mojem odhodu. Juhuuuuuuu kako sem ponosna na mojo princesko Bogica Pa lahko si ponosna nanjo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 11:49:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Drgač pa guten morgen Spali smo ok, le ob 3h je hotel nekaj gledat naokrog, pa sva se mal božala in je kr zaspal nazaj po ene 3 minutah V vrtcu je tako šibal v igralnico, da sem skoraj ostala brez poljubčka.. ti ti fakin .. Popoldne bom verjetno varuška, vzamem iz vrtca še nečakinjo, to bosta spet dirkala okrog , če le ne bo dež..sicer pa po Nejčkovi sobi.. suzy pridna si..kako bo Eva vesela.. edina a ti mene mal -----------...na ignore daješ? špelina upam da bosta vredu zrihtale z veliko piko..držimo pestke ne štekam včeri sem ti poslala sms. ..pol sem te pa še na RR spraševala če GSM doma pozabla oboje šele zdaj vidla ne poznam SE LAHK NA MSN PRIKLOPIŠ, DA TE NEKAJ VPRAŠAM..SORI ZA ČRKE.. nimam ga tu v službi Me boš jutri te pokličem tekom dneva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 11:59:01
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes sem brala v časopisu,.ki izhaja pri nas,da bodo pri nas rihtali vodovod,pločnike,vse kable bodo dali po zemlji... In piše,da gre 80% iz evropskega sklada,ostalo pa krije občina iz proračuna.Kaj potem hočejo od nas,če imajo svoja sredstva? bi verjetno mogli napisat 80% iz evropskega sklada in 20% iz sklada občanov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 11:59:14
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči če katero zanima,kaj vse se da narediti z zobmi: http://www.orto-obrez.si/PrejInPotem.html drug primer sem jaz pa kaj boli?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 11:59:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan Matr je vreme. Kako smo kej a je kej novga na RR, no bom probala kej za nazaj prebrta. No mi smo včeraj dobil 2 spodaj . za zobka!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 12:26:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči če katero zanima,kaj vse se da narediti z zobmi: http://www.orto-obrez.si/PrejInPotem.html drug primer sem jaz pa kaj boli? na začetku kar precej,sploh ko vsak obisk bolj močno zategne,potem pa nič več,saj samo še vzdržuje to linijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 14:41:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi dan Matr je vreme. Kako smo kej a je kej novga na RR, no bom probala kej za nazaj prebrta. No mi smo včeraj dobil 2 spodaj . za zobka!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 14:42:10
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes sem brala v časopisu,.ki izhaja pri nas,da bodo pri nas rihtali vodovod,pločnike,vse kable bodo dali po zemlji... In piše,da gre 80% iz evropskega sklada,ostalo pa krije občina iz proračuna.Kaj potem hočejo od nas,če imajo svoja sredstva? bi verjetno mogli napisat 80% iz evropskega sklada in 20% iz sklada občanov Bi bilo definitivno bolje ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 18:58:11
|
|
|
|
nia5
|
Vidim, da se vam spet ful da
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 19:03:37
|
|
|
|
nia5
|
No, danes pa sma šle po nove čevlje, ker so ji te Addidaske skoraj premale in sma šle za spremembo/probo v Deichmann po Elefantke, ki jih tako hvalijo. So pa ji zmerili št 20 in so ji prav , zgleda da so drugačni modeli kot Ciciban, kjer ima že 22. Bomo videli, če se bojo obnesli, pa še malce cenejši so kot Ciciban.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 20:56:10
|
|
|
|
nia5
|
Saj ne bom več težila, samo eno vprašanje imam. Nia je dobila po nogah, malo po rokah in trupu, ampak največ po bedrah take male rdeče pikice. Enkrat je že imela virozo, ampak takrat je imela tudi vročino in malo je bila driskava, zdaj pa nič od tega. Alergija dvomim da bi bila, saj ni nič takega jedla. Še kaka možnost?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 2.10.2009 21:27:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Saj ne bom več težila, samo eno vprašanje imam. Nia je dobila po nogah, malo po rokah in trupu, ampak največ po bedrah take male rdeče pikice. Enkrat je že imela virozo, ampak takrat je imela tudi vročino in malo je bila driskava, zdaj pa nič od tega. Alergija dvomim da bi bila, saj ni nič takega jedla. Še kaka možnost? si mogoče mehčalec menjala ali pralni prašek? edino to mi pride na misel. upam, da ji izginejo!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?