Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 9:09:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Sama doma! Če odštejem psa Zdaj bom v miru spila kavo, potem pa generalna po stanovanju, tokrat je res nuja! Spali smo nekako srednje, ampak je bilo tudi že veliko slabše, zato se ne bom pritoževala. Madona, RR pa danes dela kot šus... Že žnj-x me je ven vrglo pri še k meni Čaki, da tu končam Sem komaj začela - pospravljam rač. miz oz. goro papirjev na njej. da ti mogoče ne pospravljaš namizja na ekranu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 9:52:48
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Suzy...vem ,da bodo rihtali kanalizacijo,pločnike,za plin vlekli,mogoče še kabel za mobitel ,pojma nimam.Vglavnem niso normalni s takimi cenami te stvari pri nas financira občina z evropskimi sredstvi. pa tudi če se odločijo, da bodo to delali, ne morejo pričakovati, da bodo občani sami vse plačali. sej pa niste vi bli pobudniki. Pa itak niso časi pravi, da bi se lahko od ljudi pričakovali taki izdatki Že tako je kriza, potem pa taka nonšalantnost določenih inštitucij... tudi če ne bi bilo krize, so to veliki denarji. za to mora večina ljudi delati kar nekaj let, brez da bi imeli kakšne stroške!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 9:53:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Suzy...vem ,da bodo rihtali kanalizacijo,pločnike,za plin vlekli,mogoče še kabel za mobitel ,pojma nimam.Vglavnem niso normalni s takimi cenami te stvari pri nas financira občina z evropskimi sredstvi. pa tudi če se odločijo, da bodo to delali, ne morejo pričakovati, da bodo občani sami vse plačali. sej pa niste vi bli pobudniki. Pa itak niso časi pravi, da bi se lahko od ljudi pričakovali taki izdatki Že tako je kriza, potem pa taka nonšalantnost določenih inštitucij... župan rabi novega mercedesa,pa svojim prijateljem daje denar,za primer: sosedu so zamenjali streho iz občinskega denarja eni si pa privoščijo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 10:02:02
|
|
|
|
suzy85
|
eva že spi! sem jo nesla v posteljo in ni blo šans, da bi zaspala. pred tv-jem pa je takoj mrknila. eno ! tiste, ki uporabljate varnostne ograje za posteljo, katere uporabljate?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 10:05:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva že spi! sem jo nesla v posteljo in ni blo šans, da bi zaspala. pred tv-jem pa je takoj mrknila. eno ! tiste, ki uporabljate varnostne ograje za posteljo, katere uporabljate? mi imamo eno leseno, čeprav zaenkrat spi še v kinderpetu, ker se ponoči vrti kot vrtavka..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 10:25:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 eva že spi! sem jo nesla v posteljo in ni blo šans, da bi zaspala. pred tv-jem pa je takoj mrknila. eno ! tiste, ki uporabljate varnostne ograje za posteljo, katere uporabljate? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158977
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 12:31:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
hej hej se na hitrco malce javim. da vam povemkaj se man je nocoj ponoči zgodilo. Manca je šlaspat že ob 8.00 kar je zanjo zelo neverjetno zgodaj, ampak je bila ob 7ih že čisto zmatrana, tako, da smo se samo na hitro skopali, spila je še flašo mleka, potem pa je mrknila v spanec že ob ih. no in se mi zbudi ob pol 12ih in začne ful jokat, potem pa ene dvakrat ful ful zakašlja in začne bruhat . Sem jo hitro pograbila ven iz njene posteljice in jo vzela k sebi. Ona pa pravi: ta taj , ta taj, kar pomei, da bi rada spala . SEm jo prav s teževo slekla, ker je imela tudi pižamico pobruhano, potem pa sem jo dala v najimo posteljo in je takoj ko sem jo polegla, zaspala kot top in je tako spala do 6.15, ko sem jo mogla zbudit za v vrtec. No ugalnem pred polnočjo sem že imel čistilno akcijo v spalnici, pa njeno posteljnino sem tudi že dala takrat prat, ostale stvari pa namočit in sem jih dala prat preden sem šla v službo. Zjutraj pa je bila čisto vredu, tako da sem jo peljala v vrtec. In danes je točno po enem mesecu, moja velika princeska šla prav z veseljem v vrtec in ni niti nakremžila se ob mojem odhodu. Juhuuuuuuu kako sem ponosna na mojo princesko
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 12:31:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Vas samo na hitro pozdravim potem pa šibam delat, saj me čaka kar nekaj stvari. Pa še sreda je danes, tako da bo kar dolga do 17ih ko se bom končno odpravila prosti domu. No še par stvari pokometitam, potem pa se zapodim v papirje... Pridna si Do kdaj ti pa še traja tole usposabljanje na del. mestu? Pogodbo imam do 09.11.2009, tako da v bistvu še dober mesec oziroma slab mesec in pol, pol bomo pa videli kako in kaj naprej Stiskam pestke!!! hvala Špelin@
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 12:34:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro komaj sem uspela prit na RR.. Danes se je zame dan začel na kolenih.. že navsezgodaj sem plazila po kolenih po dnevni sobi.... zakaj? ker sem včeraj zvečer jedla bučnice za računalnikom, in sem hotela danes vse pospravit v smeti, pa sem obe posodici (bučnice in lušine) stresla po tleh, pa tega ni bilo malo.. drugače pa že pijem kavico in listam cajtnge..pa vidim da sem prva.. tudi meni je na mislem prišlo vse kaj drugega kot to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 12:35:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Sama doma! Če odštejem psa Zdaj bom v miru spila kavo, potem pa generalna po stanovanju, tokrat je res nuja! Spali smo nekako srednje, ampak je bilo tudi že veliko slabše, zato se ne bom pritoževala. Madona, RR pa danes dela kot šus... Že žnj-x me je ven vrglo meni je pa včeraj zvečer RR ful štekala, tako da sem kar obupala generalno bi pa tudi jaz mogla mal naredit, ampak me mopj dragi rešuje, ker mi veliko pospravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 12:36:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 SS za manco, da zobki hitro zrastejo! držim pesti, da po izteku pogodbe najdeš zaposlitev za nedoločen čas! tudi tebi suzy hvala za lepe želje!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 12:37:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tko, zdej sem pa kavico spila in se grem nazaj v delo zakopat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 14:19:51
|
|
|
|
Anonimen
|
dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 14:37:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos dan Ka si mobitel doma pustila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 14:45:36
|
|
|
|
nia5
|
Pa kaj , od devetih zjutraj pospravljam, pucam....in si končno vsedem dol, da malo preberem, pa me taužnt x vrže ven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 14:58:16
|
|
|
|
Čmrlika
|
Jaz sem tud zdaj popizdla, ker sem se po štrih dneh končno znebila tašče in sem vas pogrešala.....grrrrrrrrrrr Sovražim RR,..ko je tak Da se ne menim da je to 4 post, one prej ni objsvlo........
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 15:24:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
Lepo ste miTajo pohvalile...Hvala!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 15:24:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ajoj, pa jaz vam trenutno sploh ne slidim Taja je šla z babi se potepat, jaz grem pa še nekaj stvari nardit, pa vas bom pol brala ko se umirite ti se zorganiziraj pa pridi v soboto v Celje Pa ne že spet! Najboljša prijateljica praznuje rojstni dan......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 15:25:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
Do jutri ne bom prišla skoz s tem rr jem pa še 8 strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 18:17:46
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Oj! Jst sm čist aut. Boli me grlo, zanič sm, prej sm spala skor 3h , da sm se oreng 2x prešvicala, mogoče bom pol ju3 boljše. Zdej me še grlo spet boli. Zjutraj sm se zbudila vsa premočena pa sm pred šihtom šla pod tuš,......nimam pa ne vročine sam prehlad......z nosa mi ne teče sam kadar se spihujem gre gnojno vn( se čisti). Upam, dabom kmal ok, k mam že poun k.u...ra...c . Vid pa kašlja, mal smrka še in učka mu pa bl malo teče, mu kapljice pomagajo . Tko, zdej se grem pa z mojo tečnobico malo ukvarjat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 18:17:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ : IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, pa danes imava z mojim 10 let odkar sva skupaj , BRAVO mi2 Čestitam Bosta kaj praznovala? Ja sva, doma vsak na svojem koncu (TV in računalnik), pol sva pa oba pred TVjem zaspal in nato se ob 23h preselila v sobo in spala dalje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 21:12:18
|
|
|
|
suzy85
|
čer! nikjer nobene? eva že spi od 19.15, jst pa sobico pripravljam, da bom lahko jutri 1x zbelila preden pride domov. upam, da mi bo uspelo! sladke sanje vsem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 22:06:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Čer, čer vidim da je danes mrk na RR, tako da vam bom samo lahko noč zaželela in lepe sanje vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 22:26:39
|
|
|
|
špelin@
|
Čer Jutri grem z veliko piko na pregled k nevrologu in na snemanje EEG, zato ne vem, če se bom utegnila oglasit. Če se boste za v soboto domenile okrog ure, mi naj ena pošlja sms. jana81? Jaz lahko kadarkoli po 16h. V soboto sicer dela, ampak bo do takrat že doma.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 1.10.2009 22:28:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 čer! nikjer nobene? eva že spi od 19.15, jst pa sobico pripravljam, da bom lahko jutri 1x zbelila preden pride domov. upam, da mi bo uspelo! sladke sanje vsem! Obvladaš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?