Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 5:46:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No, midve pa sma se spet potepale, sma šle k omi na obisk in smo se imeli super, pa še vreme je bilo pravo, smo uživali zunaj. Zdaj pa sma že obe skopane, Nia se je nabulala, spet s kruhom in pašteto , če bi bilo po njenem, bi skoz to jedla. Tako da čakam, da postane zaspana, saj je danes spala manj kot ponavadi. Danes ste pa čist bojkotirale za uživanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 5:47:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še nekaj fotk našega blondinčka v vrtcu na morju iiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 5:49:10
|
|
|
|
mafi
|
a ja pa dobro jutro vsem mi smo tud užival med vikendom v soboto smo imeli en RD včeraj pa piknik a ja Estrella:tvojmu vse naj naj za RD .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 10:05:55
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Kaj je zdaj to? Spet na drugi strani Jaz bom popenila, ker zdajle 2 noči spet nismo praktično nič spali - prej je celo 1 noč Gregi prekrasno spal, zdaj pa: here we go again...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 10:08:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja pa dobro jutro vsem mi smo tud užival med vikendom v soboto smo imeli en RD včeraj pa piknik za uživanje. a ja Estrella:tvojmu vse naj naj za RD . Opaaaaaaa, tudi od mene VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 10:09:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še nekaj fotk našega blondinčka v vrtcu na morju Jooooooj, kako je srčkan, sploh na prvi fotki, sem čisto ganjena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 10:09:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan Odkar sem v službi spolh ni časa za RR-jo. V vrtcu sem okupirana do glave, ko pridem domov pa me seveda okupira še Gal Kaj novega? Mi ob slovesu še vedno malo zajokcamo, pa če me v vrtcu vidi steče k meni in se me drži kot klop, potem pa seveda jok, ko mora mami stran. Sicer pa je Gal v vrtcu postal pravi mali lakotnik in kar naprej prosi "papo". Spimo sicer zelo kratko rundo zato ga moram popoldan obvezno dati spat še za kakšne pol urce, ker sicer ne zdrži do večera. za pridnega jedca Gala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 10:10:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Mi2 sma bile že na sprehodu, sma mogle izkoristit, ker je pol napovedan dež. Spet sma same cel dan, moram še stuhtat kaj boma počele. Aja pa našla sem eno od manjkajočih dud, sma se martinčkale na dvorišču in jo zagledam sredi dvorišča , ampak po enem tednu , najverjetneje jo je fliknila čez balkon No se še kaj oglasim. No, nam jo je (dudko) spodnja soseda prinesla, ker jo je mali fliknil čez balkon, ko je ona ravno obešala perilo - jo je šla na travo pobrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 10:11:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Danes smo spal super, mal je blo sicer jamranja ampak smo se zbudil ob 9h . Jst sm celo budilok k sm jo mela naštimano za 7:30 ( da bi Vidku dala antibiotike) ugaslna in spala naprej . No, ja sm mu pa pol dala. Kavico smo spil. Zanč k sm pravla, da sm šla k kolegici na obisk k je noseča (rok je mela 15.9.) mi je včeraj zvečer poslala sms, da je ob 20:32, na svet prijokala 2690g težka in 49 cm velika punčka po imenu Elin. Tko, zdej pa grem in mogoče še kej pridem pokukat pol, če ne pa zvečer. za spanje in ISKRENE ČESTITKE kolegici ob rojstvu male princeske
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 10:11:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ja, košarka je na tv, pa mi grejo trombe na živce Enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 10:13:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Nia za pospravljanje, jest sm bla pa včeri pridna, dons sm pa počivala Špelin@ sam da je velika pika uživala, kje so pa bli to? V Styrassic parku v Avstriji. Drugač pa ja, sm bla zravn k so Gaji kri jemal, mi je šlo kr na , sploh ker je trajal ene 5 minut Aja, sam pa je podrta tale bolnica pr vs, lohk bi jo mal porihtal. Morm pa pohvalit zdravnico in sestre, so ble full prijazne. Katera zdravnica je pa bila? Srčekgirl kako je z Vidom? Mogoče tud jest pridm na srečanje, če bom mela čas, povejte kje se boste doble. Gaja se je že kr lepo privadila na vrtec, joka sam še mal zjutri pol je pa baje pridna. K jo pridm iskat pa kr noče z mano . Včeri je spala več kot dve uri tm, sm jo čakala več kot pol ure, bom zdej hodila ponjo ob pol treh al pa treh. za Gajo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 10:33:57
|
|
|
|
jana81
|
DAN DAN Joj tole vreme me ubija,ampak sem pa vstala lažje kot prejšnje dni, mogoče zato, ker sem šla spat šele ob 1h (sva imela movie night z dragim), zjutraj pa ob 7h auf.. Sem šla danes v Hofer (po žabice in trenerko), pa sem bila v trgovini 8.05 in nisem NIČ več dobila, ker so vse že pobrali, je trgovka prinesla še od zadaj dve škatli, pa preden sem tja prišla iz enega konca na drug konec trgovine, so nekaterio prav leteli tja, mislim ej ne morem verjet ...NIKOLI več ne grem v ta Hofer.. bi bolo boljše če bi pol ure dlje spala..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 10:44:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 DAN DAN Joj tole vreme me ubija,ampak sem pa vstala lažje kot prejšnje dni, mogoče zato, ker sem šla spat šele ob 1h (sva imela movie night z dragim), zjutraj pa ob 7h auf.. Sem šla danes v Hofer (po žabice in trenerko), pa sem bila v trgovini 8.05 in nisem NIČ več dobila, ker so vse že pobrali, je trgovka prinesla še od zadaj dve škatli, pa preden sem tja prišla iz enega konca na drug konec trgovine, so nekaterio prav leteli tja, mislim ej ne morem verjet ...NIKOLI več ne grem v ta Hofer.. bi bolo boljše če bi pol ure dlje spala.. Ej, tudi jaz sem bila danes 10 čez 8 v Hoferju in me je skoraj na rit vrglo Ljudje prav nasilni, praktično so se bili pripravljeni za otroške artikle stepsti V glavnem: se sploh nisem šla gužvat za trenirkice, ker sem videla, da je po osmih (!!!) škatlah, ki jih je trgovka prinesla, ostal ob 8:20 tam le en komad! Kupila sem dežne škornje zase in za veliko piko, usnjen pas za in komplet 3 bombažnih pulijev zase. Pri teh artiklih ni bilo navala in sem komot v miru izbrala. za movie night in lahko vstajanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 10:54:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 DAN DAN Joj tole vreme me ubija,ampak sem pa vstala lažje kot prejšnje dni, mogoče zato, ker sem šla spat šele ob 1h (sva imela movie night z dragim), zjutraj pa ob 7h auf.. Sem šla danes v Hofer (po žabice in trenerko), pa sem bila v trgovini 8.05 in nisem NIČ več dobila, ker so vse že pobrali, je trgovka prinesla še od zadaj dve škatli, pa preden sem tja prišla iz enega konca na drug konec trgovine, so nekaterio prav leteli tja, mislim ej ne morem verjet ...NIKOLI več ne grem v ta Hofer.. bi bolo boljše če bi pol ure dlje spala.. Ej, tudi jaz sem bila danes 10 čez 8 v Hoferju in me je skoraj na rit vrglo Ljudje prav nasilni, praktično so se bili pripravljeni za otroške artikle stepsti V glavnem: se sploh nisem šla gužvat za trenirkice, ker sem videla, da je po osmih (!!!) škatlah, ki jih je trgovka prinesla, ostal ob 8:20 tam le en komad! Kupila sem dežne škornje zase in za veliko piko, usnjen pas za in komplet 3 bombažnih pulijev zase. Pri teh artiklih ni bilo navala in sem komot v miru izbrala. za movie night in lahko vstajanje Tudi jaz sem šla v kranj v Hofer in je bilo noro .Sem šla po avtomobilčke,ki so zelo ugodno,saj sta naša dva nora nanje in dobila zadnjo škatlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 10:56:05
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! še malo pa grem v vrtec,Tilen je zjutraj spet malo pojokcal ,pa se je potem verjetno umiril.Upam! Tašča je prišla z morja .Sedaj je pa uradno že upokojenka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 10:59:04
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še nekaj fotk našega blondinčka v vrtcu na morju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 11:00:50
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Mi2 sma bile že na sprehodu, sma mogle izkoristit, ker je pol napovedan dež. Spet sma same cel dan, moram še stuhtat kaj boma počele. Aja pa našla sem eno od manjkajočih dud, sma se martinčkale na dvorišču in jo zagledam sredi dvorišča , ampak po enem tednu , najverjetneje jo je fliknila čez balkon No se še kaj oglasim. No, nam jo je (dudko) spodnja soseda prinesla, ker jo je mali fliknil čez balkon, ko je ona ravno obešala perilo - jo je šla na travo pobrat naš jo je na morju fliknil na streho kuhinje z balkona.še dobro, da smo imeli rezervo s sabo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 11:03:41
|
|
|
|
tilči
|
Ali ste že imeli roditeljske v vrtcu? Pri nas je v sredo popoldne,pa jaz delam. Zanima me,ali je kaj posebnega na sestanku? Saj bo zunaj visel listek,kaj so obravnavali,pa me vseeno zanima.Pri Nejcu ga nisem imela,saj je začel hodit v vrtec šele oktobra. Bom šla pa naslednji mesec na govorilne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 11:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 DAN DAN Joj tole vreme me ubija,ampak sem pa vstala lažje kot prejšnje dni, mogoče zato, ker sem šla spat šele ob 1h (sva imela movie night z dragim), zjutraj pa ob 7h auf.. Sem šla danes v Hofer (po žabice in trenerko), pa sem bila v trgovini 8.05 in nisem NIČ več dobila, ker so vse že pobrali, je trgovka prinesla še od zadaj dve škatli, pa preden sem tja prišla iz enega konca na drug konec trgovine, so nekaterio prav leteli tja, mislim ej ne morem verjet ...NIKOLI več ne grem v ta Hofer.. bi bolo boljše če bi pol ure dlje spala.. Ej, tudi jaz sem bila danes 10 čez 8 v Hoferju in me je skoraj na rit vrglo Ljudje prav nasilni, praktično so se bili pripravljeni za otroške artikle stepsti V glavnem: se sploh nisem šla gužvat za trenirkice, ker sem videla, da je po osmih (!!!) škatlah, ki jih je trgovka prinesla, ostal ob 8:20 tam le en komad! Kupila sem dežne škornje zase in za veliko piko, usnjen pas za in komplet 3 bombažnih pulijev zase. Pri teh artiklih ni bilo navala in sem komot v miru izbrala. za movie night in lahko vstajanje DOBER DAN A je v Hoferju kaka akcija?? Jaz že na splošno ne maram tja hodit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 11:25:01
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 DAN DAN Joj tole vreme me ubija,ampak sem pa vstala lažje kot prejšnje dni, mogoče zato, ker sem šla spat šele ob 1h (sva imela movie night z dragim), zjutraj pa ob 7h auf.. Sem šla danes v Hofer (po žabice in trenerko), pa sem bila v trgovini 8.05 in nisem NIČ več dobila, ker so vse že pobrali, je trgovka prinesla še od zadaj dve škatli, pa preden sem tja prišla iz enega konca na drug konec trgovine, so nekaterio prav leteli tja, mislim ej ne morem verjet ...NIKOLI več ne grem v ta Hofer.. bi bolo boljše če bi pol ure dlje spala.. Ej, tudi jaz sem bila danes 10 čez 8 v Hoferju in me je skoraj na rit vrglo Ljudje prav nasilni, praktično so se bili pripravljeni za otroške artikle stepsti V glavnem: se sploh nisem šla gužvat za trenirkice, ker sem videla, da je po osmih (!!!) škatlah, ki jih je trgovka prinesla, ostal ob 8:20 tam le en komad! Kupila sem dežne škornje zase in za veliko piko, usnjen pas za in komplet 3 bombažnih pulijev zase. Pri teh artiklih ni bilo navala in sem komot v miru izbrala. za movie night in lahko vstajanje DOBER DAN A je v Hoferju kaka akcija?? Jaz že na splošno ne maram tja hodit oblačila in obutev je v akciji Meni drugače tudi ne odgovarja tja hodit,ker ti blagajničarke dobesedno zmečejo stvari v voziček,pa še čakaš kot budala,ker ne pokličejo še kakšne No,danes sem imela srečo,ker so se vsi samo grebli pri oblačilih,jaz pa hitro nabrala par stvari in gasa.Sedaj sem odkrila ful dober lešnikov jogurt pri njih in sem morala ponj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 11:29:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 DAN DAN Joj tole vreme me ubija,ampak sem pa vstala lažje kot prejšnje dni, mogoče zato, ker sem šla spat šele ob 1h (sva imela movie night z dragim), zjutraj pa ob 7h auf.. Sem šla danes v Hofer (po žabice in trenerko), pa sem bila v trgovini 8.05 in nisem NIČ več dobila, ker so vse že pobrali, je trgovka prinesla še od zadaj dve škatli, pa preden sem tja prišla iz enega konca na drug konec trgovine, so nekaterio prav leteli tja, mislim ej ne morem verjet ...NIKOLI več ne grem v ta Hofer.. bi bolo boljše če bi pol ure dlje spala.. Ej, tudi jaz sem bila danes 10 čez 8 v Hoferju in me je skoraj na rit vrglo Ljudje prav nasilni, praktično so se bili pripravljeni za otroške artikle stepsti V glavnem: se sploh nisem šla gužvat za trenirkice, ker sem videla, da je po osmih (!!!) škatlah, ki jih je trgovka prinesla, ostal ob 8:20 tam le en komad! Kupila sem dežne škornje zase in za veliko piko, usnjen pas za in komplet 3 bombažnih pulijev zase. Pri teh artiklih ni bilo navala in sem komot v miru izbrala. za movie night in lahko vstajanje DOBER DAN A je v Hoferju kaka akcija?? Jaz že na splošno ne maram tja hodit ja imeli so žabice in trenerke v akciji, pa sem rekla ok pa grem, čeprav mi je tako odročna ta trgovina, pa tudi ni mi všeč kako je vse nametano .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 11:31:03
|
|
|
|
jana81
|
meni se je pa pred dobro uro začelo tako vrteti ob vsakem ne ravno počasnem gibu, zdej se mi pa vrti že ko bulim v računalnik..ne vem kaj je zdej to..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 11:42:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce na otroške bazarju, ki je bilo BTW superca, miška je uživala 100 na uro , sem vidla tako mizico in dva stolčka, za take majhne otročke, na sredini mize, pa so tako luknje, in notri so imeli lego kocke zdaj iščem po netu pa nič podobnega ne najdem se kateri kej sanja, kje lahko to najdem. Pa bilo je od Baby centra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 11:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 meni se je pa pred dobro uro začelo tako vrteti ob vsakem ne ravno počasnem gibu, zdej se mi pa vrti že ko bulim v računalnik..ne vem kaj je zdej to.. opa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 14.9.2009 11:43:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 DAN DAN Joj tole vreme me ubija,ampak sem pa vstala lažje kot prejšnje dni, mogoče zato, ker sem šla spat šele ob 1h (sva imela movie night z dragim), zjutraj pa ob 7h auf.. Sem šla danes v Hofer (po žabice in trenerko), pa sem bila v trgovini 8.05 in nisem NIČ več dobila, ker so vse že pobrali, je trgovka prinesla še od zadaj dve škatli, pa preden sem tja prišla iz enega konca na drug konec trgovine, so nekaterio prav leteli tja, mislim ej ne morem verjet ...NIKOLI več ne grem v ta Hofer.. bi bolo boljše če bi pol ure dlje spala.. Ej, tudi jaz sem bila danes 10 čez 8 v Hoferju in me je skoraj na rit vrglo Ljudje prav nasilni, praktično so se bili pripravljeni za otroške artikle stepsti V glavnem: se sploh nisem šla gužvat za trenirkice, ker sem videla, da je po osmih (!!!) škatlah, ki jih je trgovka prinesla, ostal ob 8:20 tam le en komad! Kupila sem dežne škornje zase in za veliko piko, usnjen pas za in komplet 3 bombažnih pulijev zase. Pri teh artiklih ni bilo navala in sem komot v miru izbrala. za movie night in lahko vstajanje DOBER DAN A je v Hoferju kaka akcija?? Jaz že na splošno ne maram tja hodit ja imeli so žabice in trenerke v akciji, pa sem rekla ok pa grem, čeprav mi je tako odročna ta trgovina, pa tudi ni mi všeč kako je vse nametano . a tako , mene tudi akcije ne sprafvijo tja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......