|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
12.9.2009 22:15:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Nia user posted image user posted image  za pospravljanje, jest sm bla pa včeri pridna, dons sm pa počivalauser posted image

Špelin@ sam da je velika pika uživala, kje so pa bli to?
Drugač pa ja, sm bla zravn k so Gaji kri jemal, mi je šlo kr na user posted image , sploh ker je trajal ene 5 minutuser posted image
Aja, sam pa je podrta tale bolnica pr vs, lohk bi jo mal porihtal. Morm pa pohvalit zdravnico in sestre, so ble full prijazne.
Srčekgirl kako je z Vidom?

Mogoče tud jest pridm na srečanje, če bom mela čas, povejte kje se boste doble.

Gaja se je že kr lepo privadila na vrtec, joka sam še mal zjutri pol je pa baje pridna. K jo pridm iskat pa kr noče z manouser posted image . Včeri je spala več kot dve uri tm, sm jo čakala več kot pol ure, bom zdej hodila ponjo ob pol treh al pa treh.

Pridna Gaja, pa to je veliko vredno, da lepo zaspi/spi v vrtcu, itak pa rabijo čas da se navadijo. Prejšni teden, ko je Nio vsak večer dala babi spat (no pri njej je spalauser posted image ), je tudi rabla dva, tri dni, pol pa je zaspala brez problema in spala lepše (beri ko klada) pri njiju, kot pri nama. Zdaj pa ti vedi user posted image user posted image

ma ja sej navadit se morjo, Gaja je tud prve dva dni tazadnja zaspala v vrtcu, šele ob enih, zdej pa dva dni ob dvanajstih. Naj tko ostane.

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
12.9.2009 22:16:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

ja, košarka je na tv, pa mi grejo trombe na živceuser posted image

user posted image user posted image user posted image zakaj no

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
12.9.2009 22:17:03   
Anonimen

čer
jest sm še tuki, gledam košarkouser posted image

A res? Jaz pa po tv-ju od športa gledam le smučanje, druga mi je brezveze user posted image

uf, jest pa kr velik gledam šport, sploh košarko, fuzbal pa smučanje, pa tud druge športe spremljam.
Ko sm bla mlajša sm tud s fotrom dost hodila na tekme košarko gledat, pa pol kasnej fuzbaluser posted image

Ampak športam pa ful rada, le gledam ne rada. Ja, če pa že od malega vse spremljaš, pol pa te valda zanima, taka stvar se ti zakorenini.

jest pa nerada športam, sm lena k f.uksuser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
12.9.2009 22:17:07   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Čer!

Nia5 jst sm tud še tuki, sam bom verjetn šla spat.
Moj Videk tud že nina, pa ati tuduser posted image . Jst sm probala ga uspavat, pa sm mal obupala pol sm pa kr mojga poslala in sta oba zaspala. Jst sm se stuširala, zdej pa TV gledam pa mal po netu brskam.
Nč, lahko in mirno nočko vam vsem skupaj želim.user posted image

Pr ns tud že spita obadva, jest sm  pa končno en dan mal dalj pokonc, se vid da je mel moj velik Gajo pa nism tolk zmatranauser posted image

Mene ponavadi tudi zmantra, ko sem cel dan z njo, danes bi me še posebaj moglo dajat, saj sma se cel dan potepale, začuda pa gledam ko sokol.
Moj pa je reko, da bo ob desetih doma, pa še ga ni, pol mi raje naj ne govori ure user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 829
12.9.2009 22:18:21   
Anonimen
Nč, grem dol s compa, mam prazno baterijo pa ga morm dat filat, na stolu se mi pa ne da sedet, najbolš je na kavčuuser posted image

lepo nočko vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
12.9.2009 22:19:51   
nia5

čer
jest sm še tuki, gledam košarkouser posted image

A res? Jaz pa po tv-ju od športa gledam le smučanje, druga mi je brezveze user posted image

uf, jest pa kr velik gledam šport, sploh košarko, fuzbal pa smučanje, pa tud druge športe spremljam.
Ko sm bla mlajša sm tud s fotrom dost hodila na tekme košarko gledat, pa pol kasnej fuzbaluser posted image

Ampak športam pa ful rada, le gledam ne rada. Ja, če pa že od malega vse spremljaš, pol pa te valda zanima, taka stvar se ti zakorenini.

jest pa nerada športam, sm lena k f.uksuser posted image

Da si ne boš mislila, da se sama kam spravim. Če da kdo pobudo za kako odbojko, aerobiko....z veseljem grem, ker se potem počutim fenomenalno, ampak zdaj ko sma pa se preselila, pa še res nisem kaj dosti migala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
12.9.2009 22:20:08   
kasso

user posted image user posted image user posted image zakaj no

cel dan mi že tri tamale trombe trobijo + motorka + mešalc za beton, zdaj se pa končno ko tamali spijo hočem malo sprostit v miru in tiste trombe res no jaz kar znorim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 832
12.9.2009 22:20:55   
nia5

A to je vse kaj boš danes čivknila? user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 833
12.9.2009 22:21:29   
nia5

Nč, grem dol s compa, mam prazno baterijo pa ga morm dat filat, na stolu se mi pa ne da sedet, najbolš je na kavčuuser posted image

lepo nočko vsem

Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 834
12.9.2009 22:23:59   
nia5
Mam še le par požirkov piva, grem še enga prižgat pol pa ležat. Bi nekaj jedla, pa ne vem kaj, pa ne da se mi delat, bom se kr mojemu uštulila, če si bo kaj delal user posted image

Mirno nočko user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 835
12.9.2009 22:49:37   
kasso
nočko nočko user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 836
13.9.2009 11:05:22   
Srčekgirll
Jutro, dan

Kofi?user posted image

Danes smo spal super, mal je blo sicer jamranja ampak smo se zbudil ob 9huser posted image user posted image . Jst sm celo budilok k sm jo mela naštimano za 7:30 ( da bi Vidku dala antibiotike) ugaslna in spala naprejuser posted image . No, ja sm mu pa pol dala.user posted image Kavico smo spil. Zanč k sm pravla, da sm šla k kolegici na obisk k je noseča (rok je mela 15.9.) mi je včeraj zvečer poslala sms, da je ob 20:32, na svet prijokala 2690g težka in 49 cm velika punčka po imenu Elin.user posted image user posted image
Tko, zdej pa grem in mogoče še kej pridem pokukat pol, če ne pa zvečer.

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 837
13.9.2009 11:18:21   
Srčekgirll

Nia user posted image user posted image  za pospravljanje, jest sm bla pa včeri pridna, dons sm pa počivalauser posted image

Špelin@ sam da je velika pika uživala, kje so pa bli to?
Drugač pa ja, sm bla zravn k so Gaji kri jemal, mi je šlo kr na user posted image , sploh ker je trajal ene 5 minutuser posted image
Aja, sam pa je podrta tale bolnica pr vs, lohk bi jo mal porihtal. Morm pa pohvalit zdravnico in sestre, so ble full prijazne.
Srčekgirl kako je z Vidom?

Mogoče tud jest pridm na srečanje, če bom mela čas, povejte kje se boste doble.

Gaja se je že kr lepo privadila na vrtec, joka sam še mal zjutri pol je pa baje pridna. K jo pridm iskat pa kr noče z manouser posted image . Včeri je spala več kot dve uri tm, sm jo čakala več kot pol ure, bom zdej hodila ponjo ob pol treh al pa treh.

Vid je malce boljši, zaenkrat nima vročine, je pa tečko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
13.9.2009 12:02:00   
nia5
Dan user posted image
Mi2 sma bile že na sprehodu, sma mogle izkoristit, ker je pol napovedan dež. Spet sma same cel dan, moram še stuhtat kaj boma počele. Aja pa našla sem eno od manjkajočih dud, sma se martinčkale na dvorišču in jo zagledam sredi dvorišča user posted image , ampak po enem tednu user posted image , najverjetneje jo je fliknila čez balkon user posted image
No se še kaj oglasim.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 839
13.9.2009 12:02:46   
nia5

Jutro, dan

Kofi?user posted image

Danes smo spal super, mal je blo sicer jamranja ampak smo se zbudil ob 9huser posted image user posted image . Jst sm celo budilok k sm jo mela naštimano za 7:30 ( da bi Vidku dala antibiotike) ugaslna in spala naprejuser posted image . No, ja sm mu pa pol dala.user posted image Kavico smo spil. Zanč k sm pravla, da sm šla k kolegici na obisk k je noseča (rok je mela 15.9.) mi je včeraj zvečer poslala sms, da je ob 20:32, na svet prijokala 2690g težka in 49 cm velika punčka po imenu Elin.user posted image user posted image
Tko, zdej pa grem in mogoče še kej pridem pokukat pol, če ne pa zvečer.

user posted image

user posted image user posted image user posted image za spanje in iskrene čestitke novopečeni mamici user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 840
13.9.2009 14:20:47   
Anitka
Danuser posted image

Odkar sem v službi spolh ni časa za RR-jo.user posted image V vrtcu sem okupirana do glave, ko pridem domov pa me seveda okupira še Galuser posted image user posted image

Kaj novega?

Mi ob slovesu še vedno malo zajokcamo, pa če me v vrtcu vidi steče k meni in se me drži kot klop, potem pa seveda jok, ko mora mami stran. Sicer pa je Gal v vrtcu postal pravi mali lakotnik in kar naprej prosi "papo". Spimo sicer zelo kratko rundo zato ga moram popoldan obvezno dati spat še za kakšne pol urce, ker sicer ne zdrži do večera.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 841
13.9.2009 14:35:17   
Anitka
Pa še nekaj fotk našega blondinčka

v vrtcu
user posted image

na morju
user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 842
13.9.2009 15:09:59   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

v vrtcu
user posted image

na morju
user posted image

user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 843
13.9.2009 19:21:09   
nia5

Danuser posted image

Odkar sem v službi spolh ni časa za RR-jo.user posted image V vrtcu sem okupirana do glave, ko pridem domov pa me seveda okupira še Galuser posted image user posted image

Kaj novega?

Mi ob slovesu še vedno malo zajokcamo, pa če me v vrtcu vidi steče k meni in se me drži kot klop, potem pa seveda jok, ko mora mami stran. Sicer pa je Gal v vrtcu postal pravi mali lakotnik in kar naprej prosi "papo". Spimo sicer zelo kratko rundo zato ga moram popoldan obvezno dati spat še za kakšne pol urce, ker sicer ne zdrži do večera.

Super, da se privaja, še malo pa mu bo čisto vredu. Pa user posted image user posted image user posted image za pridno papanje.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 844
13.9.2009 19:22:35   
nia5

v vrtcu
user posted image

na morju
user posted image

Pa res je mali blondinec, kot moja Nia user posted image . Pa ful je zraso user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 845
13.9.2009 19:27:02   
nia5
No, midve pa sma se spet potepale, sma šle k omi na obisk in smo se imeli super, pa še vreme je bilo pravo, smo uživali zunaj.
Zdaj pa sma že obe skopane, Nia se je nabulala, spet s kruhom in pašteto user posted image , če bi bilo po njenem, bi skoz to jedla. Tako da čakam, da postane zaspana, saj je danes spala manj kot ponavadi.
Danes ste pa čist bojkotirale user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 846
13.9.2009 21:28:49   
nia5
Ja nič te, te pa lahko noč user posted image . Aja samo to še, danes našla dudo, danes jo spet izgubila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 847
13.9.2009 22:12:41   
Anitka

v vrtcu
user posted image

na morju
user posted image

user posted image

Hvalauser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 848
13.9.2009 22:14:39   
Anitka

No, midve pa sma se spet potepale, sma šle k omi na obisk in smo se imeli super, pa še vreme je bilo pravo, smo uživali zunaj.

Danes je bilo res lepo vreme. Ko bi vsaj tako ostalo še dva mesecauser posted image .

Zdaj pa sma že obe skopane, Nia se je nabulala, spet s kruhom in pašteto user posted image , če bi bilo po njenem, bi skoz to jedla. Tako da čakam, da postane zaspana, saj je danes spala manj kot ponavadi.

Upam, da bo ponoči nadoknadila.

Danes ste pa čist bojkotirale user posted image

Ko se pojavi Anitka je vedno bojkotuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 849
13.9.2009 22:15:27   
Anitka

v vrtcu
user posted image

na morju
user posted image

Pa res je mali blondinec, kot moja Nia user posted image . Pa ful je zraso user posted image

Bo treba zdaj spet kmalu najina blondinčka malo družiti na kakšnem čveku.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......