nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 DAN DAN Joj tole vreme me ubija,ampak sem pa vstala lažje kot prejšnje dni, mogoče zato, ker sem šla spat šele ob 1h (sva imela movie night z dragim), zjutraj pa ob 7h auf.. Sem šla danes v Hofer (po žabice in trenerko), pa sem bila v trgovini 8.05 in nisem NIČ več dobila, ker so vse že pobrali, je trgovka prinesla še od zadaj dve škatli, pa preden sem tja prišla iz enega konca na drug konec trgovine, so nekaterio prav leteli tja, mislim ej ne morem verjet ...NIKOLI več ne grem v ta Hofer.. bi bolo boljše če bi pol ure dlje spala.. Ej, tudi jaz sem bila danes 10 čez 8 v Hoferju in me je skoraj na rit vrglo Ljudje prav nasilni, praktično so se bili pripravljeni za otroške artikle stepsti V glavnem: se sploh nisem šla gužvat za trenirkice, ker sem videla, da je po osmih (!!!) škatlah, ki jih je trgovka prinesla, ostal ob 8:20 tam le en komad! Kupila sem dežne škornje zase in za veliko piko, usnjen pas za in komplet 3 bombažnih pulijev zase. Pri teh artiklih ni bilo navala in sem komot v miru izbrala. za movie night in lahko vstajanje DOBER DAN A je v Hoferju kaka akcija?? Jaz že na splošno ne maram tja hodit oblačila in obutev je v akciji Meni drugače tudi ne odgovarja tja hodit,ker ti blagajničarke dobesedno zmečejo stvari v voziček,pa še čakaš kot budala,ker ne pokličejo še kakšne No,danes sem imela srečo,ker so se vsi samo grebli pri oblačilih,jaz pa hitro nabrala par stvari in gasa.Sedaj sem odkrila ful dober lešnikov jogurt pri njih in sem morala ponj Jaz oz mi pa hodimo kar redno v Hoferja, ampak le v Avstrijo, ker imajo določene stvari ful poceni in dobre (jogurti, tuna, sir za mazanje....) Glede teh akcij pa sem itak že obupala, sem zadnjič šla v Lidl po bodije in ni bilo več nič, pa to isti dan akcije, ki bi naj trajala en teden . Ma naj se grejo solit, sem raje šla v Kik v Avstriji in sem dobila ful lepe trenirkice še za 10 EUR ne, pa ful izbire..