Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.9.2009 22:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Nia za pospravljanje, jest sm bla pa včeri pridna, dons sm pa počivala Špelin@ sam da je velika pika uživala, kje so pa bli to? Drugač pa ja, sm bla zravn k so Gaji kri jemal, mi je šlo kr na , sploh ker je trajal ene 5 minut Aja, sam pa je podrta tale bolnica pr vs, lohk bi jo mal porihtal. Morm pa pohvalit zdravnico in sestre, so ble full prijazne. Srčekgirl kako je z Vidom? Mogoče tud jest pridm na srečanje, če bom mela čas, povejte kje se boste doble. Gaja se je že kr lepo privadila na vrtec, joka sam še mal zjutri pol je pa baje pridna. K jo pridm iskat pa kr noče z mano . Včeri je spala več kot dve uri tm, sm jo čakala več kot pol ure, bom zdej hodila ponjo ob pol treh al pa treh. Pridna Gaja, pa to je veliko vredno, da lepo zaspi/spi v vrtcu, itak pa rabijo čas da se navadijo. Prejšni teden, ko je Nio vsak večer dala babi spat (no pri njej je spala ), je tudi rabla dva, tri dni, pol pa je zaspala brez problema in spala lepše (beri ko klada) pri njiju, kot pri nama. Zdaj pa ti vedi ma ja sej navadit se morjo, Gaja je tud prve dva dni tazadnja zaspala v vrtcu, šele ob enih, zdej pa dva dni ob dvanajstih. Naj tko ostane.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.9.2009 22:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ja, košarka je na tv, pa mi grejo trombe na živce zakaj no
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.9.2009 22:17:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 čer jest sm še tuki, gledam košarko A res? Jaz pa po tv-ju od športa gledam le smučanje, druga mi je brezveze uf, jest pa kr velik gledam šport, sploh košarko, fuzbal pa smučanje, pa tud druge športe spremljam. Ko sm bla mlajša sm tud s fotrom dost hodila na tekme košarko gledat, pa pol kasnej fuzbal Ampak športam pa ful rada, le gledam ne rada. Ja, če pa že od malega vse spremljaš, pol pa te valda zanima, taka stvar se ti zakorenini. jest pa nerada športam, sm lena k f.uks
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.9.2009 22:17:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Čer! Nia5 jst sm tud še tuki, sam bom verjetn šla spat. Moj Videk tud že nina, pa ati tud . Jst sm probala ga uspavat, pa sm mal obupala pol sm pa kr mojga poslala in sta oba zaspala. Jst sm se stuširala, zdej pa TV gledam pa mal po netu brskam. Nč, lahko in mirno nočko vam vsem skupaj želim. Pr ns tud že spita obadva, jest sm pa končno en dan mal dalj pokonc, se vid da je mel moj velik Gajo pa nism tolk zmatrana Mene ponavadi tudi zmantra, ko sem cel dan z njo, danes bi me še posebaj moglo dajat, saj sma se cel dan potepale, začuda pa gledam ko sokol. Moj pa je reko, da bo ob desetih doma, pa še ga ni, pol mi raje naj ne govori ure
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.9.2009 22:18:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč, grem dol s compa, mam prazno baterijo pa ga morm dat filat, na stolu se mi pa ne da sedet, najbolš je na kavču lepo nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.9.2009 22:19:51
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 čer jest sm še tuki, gledam košarko A res? Jaz pa po tv-ju od športa gledam le smučanje, druga mi je brezveze uf, jest pa kr velik gledam šport, sploh košarko, fuzbal pa smučanje, pa tud druge športe spremljam. Ko sm bla mlajša sm tud s fotrom dost hodila na tekme košarko gledat, pa pol kasnej fuzbal Ampak športam pa ful rada, le gledam ne rada. Ja, če pa že od malega vse spremljaš, pol pa te valda zanima, taka stvar se ti zakorenini. jest pa nerada športam, sm lena k f.uks Da si ne boš mislila, da se sama kam spravim. Če da kdo pobudo za kako odbojko, aerobiko....z veseljem grem, ker se potem počutim fenomenalno, ampak zdaj ko sma pa se preselila, pa še res nisem kaj dosti migala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.9.2009 22:20:08
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso ja, košarka je na tv, pa mi grejo trombe na živce zakaj no cel dan mi že tri tamale trombe trobijo + motorka + mešalc za beton, zdaj se pa končno ko tamali spijo hočem malo sprostit v miru in tiste trombe res no jaz kar znorim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.9.2009 22:20:55
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ja, košarka je na tv, pa mi grejo trombe na živce A to je vse kaj boš danes čivknila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.9.2009 22:21:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Nč, grem dol s compa, mam prazno baterijo pa ga morm dat filat, na stolu se mi pa ne da sedet, najbolš je na kavču lepo nočko vsem Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.9.2009 22:23:59
|
|
|
|
nia5
|
Mam še le par požirkov piva, grem še enga prižgat pol pa ležat. Bi nekaj jedla, pa ne vem kaj, pa ne da se mi delat, bom se kr mojemu uštulila, če si bo kaj delal Mirno nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.9.2009 22:49:37
|
|
|
|
kasso
|
nočko nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.9.2009 11:05:22
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro, dan Kofi? Danes smo spal super, mal je blo sicer jamranja ampak smo se zbudil ob 9h . Jst sm celo budilok k sm jo mela naštimano za 7:30 ( da bi Vidku dala antibiotike) ugaslna in spala naprej . No, ja sm mu pa pol dala. Kavico smo spil. Zanč k sm pravla, da sm šla k kolegici na obisk k je noseča (rok je mela 15.9.) mi je včeraj zvečer poslala sms, da je ob 20:32, na svet prijokala 2690g težka in 49 cm velika punčka po imenu Elin. Tko, zdej pa grem in mogoče še kej pridem pokukat pol, če ne pa zvečer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.9.2009 11:18:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Nia za pospravljanje, jest sm bla pa včeri pridna, dons sm pa počivala Špelin@ sam da je velika pika uživala, kje so pa bli to? Drugač pa ja, sm bla zravn k so Gaji kri jemal, mi je šlo kr na , sploh ker je trajal ene 5 minut Aja, sam pa je podrta tale bolnica pr vs, lohk bi jo mal porihtal. Morm pa pohvalit zdravnico in sestre, so ble full prijazne. Srčekgirl kako je z Vidom? Mogoče tud jest pridm na srečanje, če bom mela čas, povejte kje se boste doble. Gaja se je že kr lepo privadila na vrtec, joka sam še mal zjutri pol je pa baje pridna. K jo pridm iskat pa kr noče z mano . Včeri je spala več kot dve uri tm, sm jo čakala več kot pol ure, bom zdej hodila ponjo ob pol treh al pa treh. Vid je malce boljši, zaenkrat nima vročine, je pa tečko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.9.2009 12:02:00
|
|
|
|
nia5
|
Dan Mi2 sma bile že na sprehodu, sma mogle izkoristit, ker je pol napovedan dež. Spet sma same cel dan, moram še stuhtat kaj boma počele. Aja pa našla sem eno od manjkajočih dud, sma se martinčkale na dvorišču in jo zagledam sredi dvorišča , ampak po enem tednu , najverjetneje jo je fliknila čez balkon No se še kaj oglasim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.9.2009 12:02:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro, dan Kofi? Danes smo spal super, mal je blo sicer jamranja ampak smo se zbudil ob 9h . Jst sm celo budilok k sm jo mela naštimano za 7:30 ( da bi Vidku dala antibiotike) ugaslna in spala naprej . No, ja sm mu pa pol dala. Kavico smo spil. Zanč k sm pravla, da sm šla k kolegici na obisk k je noseča (rok je mela 15.9.) mi je včeraj zvečer poslala sms, da je ob 20:32, na svet prijokala 2690g težka in 49 cm velika punčka po imenu Elin. Tko, zdej pa grem in mogoče še kej pridem pokukat pol, če ne pa zvečer. za spanje in iskrene čestitke novopečeni mamici
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.9.2009 14:20:47
|
|
|
|
Anitka
|
Dan Odkar sem v službi spolh ni časa za RR-jo. V vrtcu sem okupirana do glave, ko pridem domov pa me seveda okupira še Gal Kaj novega? Mi ob slovesu še vedno malo zajokcamo, pa če me v vrtcu vidi steče k meni in se me drži kot klop, potem pa seveda jok, ko mora mami stran. Sicer pa je Gal v vrtcu postal pravi mali lakotnik in kar naprej prosi "papo". Spimo sicer zelo kratko rundo zato ga moram popoldan obvezno dati spat še za kakšne pol urce, ker sicer ne zdrži do večera.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.9.2009 14:35:17
|
|
|
|
Anitka
|
Pa še nekaj fotk našega blondinčka v vrtcu na morju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.9.2009 15:09:59
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še nekaj fotk našega blondinčka v vrtcu na morju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.9.2009 19:21:09
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan Odkar sem v službi spolh ni časa za RR-jo. V vrtcu sem okupirana do glave, ko pridem domov pa me seveda okupira še Gal Kaj novega? Mi ob slovesu še vedno malo zajokcamo, pa če me v vrtcu vidi steče k meni in se me drži kot klop, potem pa seveda jok, ko mora mami stran. Sicer pa je Gal v vrtcu postal pravi mali lakotnik in kar naprej prosi "papo". Spimo sicer zelo kratko rundo zato ga moram popoldan obvezno dati spat še za kakšne pol urce, ker sicer ne zdrži do večera. Super, da se privaja, še malo pa mu bo čisto vredu. Pa za pridno papanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.9.2009 19:22:35
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še nekaj fotk našega blondinčka v vrtcu na morju Pa res je mali blondinec, kot moja Nia . Pa ful je zraso
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.9.2009 19:27:02
|
|
|
|
nia5
|
No, midve pa sma se spet potepale, sma šle k omi na obisk in smo se imeli super, pa še vreme je bilo pravo, smo uživali zunaj. Zdaj pa sma že obe skopane, Nia se je nabulala, spet s kruhom in pašteto , če bi bilo po njenem, bi skoz to jedla. Tako da čakam, da postane zaspana, saj je danes spala manj kot ponavadi. Danes ste pa čist bojkotirale
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.9.2009 21:28:49
|
|
|
|
nia5
|
Ja nič te, te pa lahko noč . Aja samo to še, danes našla dudo, danes jo spet izgubila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.9.2009 22:12:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še nekaj fotk našega blondinčka v vrtcu na morju Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.9.2009 22:14:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 No, midve pa sma se spet potepale, sma šle k omi na obisk in smo se imeli super, pa še vreme je bilo pravo, smo uživali zunaj. Danes je bilo res lepo vreme. Ko bi vsaj tako ostalo še dva meseca . Zdaj pa sma že obe skopane, Nia se je nabulala, spet s kruhom in pašteto , če bi bilo po njenem, bi skoz to jedla. Tako da čakam, da postane zaspana, saj je danes spala manj kot ponavadi. Upam, da bo ponoči nadoknadila. Danes ste pa čist bojkotirale Ko se pojavi Anitka je vedno bojkot
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 13.9.2009 22:15:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa še nekaj fotk našega blondinčka v vrtcu na morju Pa res je mali blondinec, kot moja Nia . Pa ful je zraso Bo treba zdaj spet kmalu najina blondinčka malo družiti na kakšnem čveku.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......