nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Našo temo sem našla na drugi strani... jutro kako to misliš? A da sem temo našla na drugi strani? Ja, toliko časa ni nobena nič napisala, da so nas druge prehitele in "izrinile" na drugo stran foruma "Čvekamo o naših otrocih" Ej, kako je bilo danes v vrtcu?? aaaaa toooo jah včeraj ko sem šla po miško jo je spet ''tista'' ven prinesla, pa je rekla, če se lahko malo pomenive , in skratka: me je vprašala s čim se mi je tako zamerila , zakaj jo ne maram , sem ji rekla, da mi res ni najbolj simpatična oseba, ampak to je itak nepomembno, da nikakor pa mi ni všeč ta moj otrok, in večina otrok v njem varstvu joka, da me malo skrbi, zakaj AT takoj prične jokat ko jo vidi, pa mi je ženska rekla: ALI VI MENE ČESA OBTOŽUJETE? Halloo sem ji rekla, da če ona mi zdaj mogoče kej priznava , ma skratka adijo pamet, sem ji rekla da ne vem če mi je najbolj primerna oseba za delo v vrtcu, da ali njej res ni bad, da je otroci niso veseli, no takrat se je pa zlomila in omehčala, je rekla da kaj jaz v bistvu pričakujem od nje, ja halllo naj bo malo bolj prijazna in vesela, ma v glavnem pogovor je trajal dobro urco, in rekla sem ji da OK pač razumem, da otroci so bolj vajeni svojih vzg. in pom.vzg., ampak tole pa res ne more trajat v nedogled, mi je rekla, da se bo bolj potrudila, in nekako se zbližala z mojo hčerko, za danes smo se zmenile da bo AT sama potrkala na vrata, v glavnem danes je moja miška šla nasmejana notri brez joka, tudi drugih otročkov nisem slišala jokat Očitno je le skapirala, da sem le malo trši oreh kakor si je predstavljala Saj prav da si zaropotala, kaj drugim mamicam pa ni bilo to nič čudno . Madona, saj pa se gre za njihove otroke