Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 11:21:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm mal na hitr pokukala sm, mava z mojim generalno po bajti, ma dopust, Gaja je pa v vrtcu. Vidm da kr čvekate,pridne. Sva ble z Gajo včer na alergološki pa zaenkrat ni nč pokazal na kakšno alergijo, zdej mava spet februarja. je bla pa prov revca k so jo pikal, pa pol še kri vzel z žile, se mi je prov zasmilila, revca. nč, šibam naprej delat,papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 11:21:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes sem dobila odločbo za vrtec in je Tilen oproščen plačila,za Nejca imam pa itak minimalno blagor ti meni je kar slabo ob pomisli na položnico meni tudi, v katerm razredu pa si? kolk % ? mah nimam pojma koliko % tokrat sem dobila 220 EUR , pa ti? še nisem dobila, ker avgusta ni bil v vrtcu, zdej sem padla v višji razred, tako da pričakujem okol 180 € ,upam da ne še več.. na odločbi ti piše v katerm plačilnem razredu si..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 11:22:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 naša eva že cel teden nekaj jokca zjutraj, ko jo peljem k varuški. ne vem, kaj ji je. pa tud doma bi kar po meni plezala. ati sploh ne vela smo šli ta teden v kika in sem ji kupla 3 hlače in 5 majčk z dolgimi rokavi, pa sem dala okrog 35 eur. za toliko stvari bi v pikapolonici ali BC dala eurov! zdej pa samo še v interšpar skočim po trenirko, pa bo. kje kupujete otročkom zokne? jst sem jih zadnjič kupla v leclercu in pikapolonici, pa majo močan rob in se ji prav pozna na nogi. jst bi mogla v Kik po žabe, čeprav sem se tud z Tilči zmenla, ampak žabic ne bo zdle čez zimo nikol preveč.. v ponedeljek grem še v Hofer po trenerkice, bojo po 6,99€ komplet,pol pa morem še nekje pekerino najdit in škorence.. zoknčke sem kupila v mercatorju-lumpi, pa v cicibanu, pa od polzele.. škorenjčke sem jst kupla v deichmanu. majo ful lepe HVALA ..pa si jih že preizkusila? premočijo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 11:29:44
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Se javljam na raport po dddoooolllllgggeeeemmmm času. Maja je uspela zbolet 3. dan vrtca. Vnetje ušes na polno. Vročino je tolkla do 39,8, tako da smo imeli vsako jutro ob 2-eh arije. Seveda sem jo mogla k dežurnemu peljat in še za namenček je dobila alergijo na AB in sem jo potem mogla še 1x peljat k dežurnemu, ker je bil vikend. Zdaj je Hb praktično zdrava in gre v ponedeljek spet v vrtec in že vidim, da bo jokala kot dež. Jaka je v ponedeljek fasal vročino, ki HB ni bila visoka, pa še zdaj ne vem zakaj jo je imel. Včeraj je že bil ok in danes je šel v vrtec. Ta teden je bil tako naporen, da sem totalno izžeta, uspelo mi je izgubit 1,5 kg, o podočnjakih pa raje ne bi. Ta dva otroka sta taka živca in imata toliko energije, da enostavno več ne vem, kje se jima jemlje. Ubogata pa nič. Čakam, da malo luna popusti, ker pri nas začne delovat komaj nekaj dni po tem ko je polna. Nekaj malenkosti sem prebrala za nazaj, več pa nisem zmožna, ker me ful oči bolijo ko zijam v računalnik. Upam, da ste dobro in da gurate, če že ne lepo peljete skozi vsakdan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 11:37:09
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 naša eva že cel teden nekaj jokca zjutraj, ko jo peljem k varuški. ne vem, kaj ji je. pa tud doma bi kar po meni plezala. ati sploh ne vela smo šli ta teden v kika in sem ji kupla 3 hlače in 5 majčk z dolgimi rokavi, pa sem dala okrog 35 eur. za toliko stvari bi v pikapolonici ali BC dala eurov! zdej pa samo še v interšpar skočim po trenirko, pa bo. kje kupujete otročkom zokne? jst sem jih zadnjič kupla v leclercu in pikapolonici, pa majo močan rob in se ji prav pozna na nogi. jst bi mogla v Kik po žabe, čeprav sem se tud z Tilči zmenla, ampak žabic ne bo zdle čez zimo nikol preveč.. v ponedeljek grem še v Hofer po trenerkice, bojo po 6,99€ komplet,pol pa morem še nekje pekerino najdit in škorence.. zoknčke sem kupila v mercatorju-lumpi, pa v cicibanu, pa od polzele.. škorenjčke sem jst kupla v deichmanu. majo ful lepe HVALA ..pa si jih že preizkusila? premočijo? to bom mogla na varuško vprašat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 11:40:43
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Se javljam na raport po dddoooolllllgggeeeemmmm času. Maja je uspela zbolet 3. dan vrtca. Vnetje ušes na polno. Vročino je tolkla do 39,8, tako da smo imeli vsako jutro ob 2-eh arije. Seveda sem jo mogla k dežurnemu peljat in še za namenček je dobila alergijo na AB in sem jo potem mogla še 1x peljat k dežurnemu, ker je bil vikend. Zdaj je Hb praktično zdrava in gre v ponedeljek spet v vrtec in že vidim, da bo jokala kot dež. Jaka je v ponedeljek fasal vročino, ki HB ni bila visoka, pa še zdaj ne vem zakaj jo je imel. Včeraj je že bil ok in danes je šel v vrtec. Ta teden je bil tako naporen, da sem totalno izžeta, uspelo mi je izgubit 1,5 kg, o podočnjakih pa raje ne bi. Ta dva otroka sta taka živca in imata toliko energije, da enostavno več ne vem, kje se jima jemlje. Ubogata pa nič. Čakam, da malo luna popusti, ker pri nas začne delovat komaj nekaj dni po tem ko je polna. Nekaj malenkosti sem prebrala za nazaj, več pa nisem zmožna, ker me ful oči bolijo ko zijam v računalnik. Upam, da ste dobro in da gurate, če že ne lepo peljete skozi vsakdan. spet ste meli vneta ušesa?! no, super, da je zdaj že boljše! držim pesti, da bosta zdaj oba zdrava! ti pa pazi nase, da ne boš ti zbolela od utrujenosti!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 11:43:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Se javljam na raport po dddoooolllllgggeeeemmmm času. Maja je uspela zbolet 3. dan vrtca. Vnetje ušes na polno. Vročino je tolkla do 39,8, tako da smo imeli vsako jutro ob 2-eh arije. Seveda sem jo mogla k dežurnemu peljat in še za namenček je dobila alergijo na AB in sem jo potem mogla še 1x peljat k dežurnemu, ker je bil vikend. Zdaj je Hb praktično zdrava in gre v ponedeljek spet v vrtec in že vidim, da bo jokala kot dež. Jaka je v ponedeljek fasal vročino, ki HB ni bila visoka, pa še zdaj ne vem zakaj jo je imel. Včeraj je že bil ok in danes je šel v vrtec. Ta teden je bil tako naporen, da sem totalno izžeta, uspelo mi je izgubit 1,5 kg, o podočnjakih pa raje ne bi. Ta dva otroka sta taka živca in imata toliko energije, da enostavno več ne vem, kje se jima jemlje. Ubogata pa nič. Čakam, da malo luna popusti, ker pri nas začne delovat komaj nekaj dni po tem ko je polna. Nekaj malenkosti sem prebrala za nazaj, več pa nisem zmožna, ker me ful oči bolijo ko zijam v računalnik. Upam, da ste dobro in da gurate, če že ne lepo peljete skozi vsakdan. spet ste meli vneta ušesa?! no, super, da je zdaj že boljše! držim pesti, da bosta zdaj oba zdrava! ti pa pazi nase, da ne boš ti zbolela od utrujenosti! Jaz sem na vitaminskih dodatkih in zaenkrat pomagajo. Upam, da tako ostane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:00:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 naša eva že cel teden nekaj jokca zjutraj, ko jo peljem k varuški. ne vem, kaj ji je. pa tud doma bi kar po meni plezala. ati sploh ne vela smo šli ta teden v kika in sem ji kupla 3 hlače in 5 majčk z dolgimi rokavi, pa sem dala okrog 35 eur. za toliko stvari bi v pikapolonici ali BC dala eurov! zdej pa samo še v interšpar skočim po trenirko, pa bo. kje kupujete otročkom zokne? jst sem jih zadnjič kupla v leclercu in pikapolonici, pa majo močan rob in se ji prav pozna na nogi. jst bi mogla v Kik po žabe, čeprav sem se tud z Tilči zmenla, ampak žabic ne bo zdle čez zimo nikol preveč.. v ponedeljek grem še v Hofer po trenerkice, bojo po 6,99€ komplet,pol pa morem še nekje pekerino najdit in škorence.. zoknčke sem kupila v mercatorju-lumpi, pa v cicibanu, pa od polzele.. jaz kjerkoli že kupujem vedno dam v košaro ene štumfke za miško se mi zdi da jih je vedno premalo jaz pa nisem kupila še nobenih za Varjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:00:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes sem dobila odločbo za vrtec in je Tilen oproščen plačila,za Nejca imam pa itak minimalno blagor ti meni je kar slabo ob pomisli na položnico meni tudi, v katerm razredu pa si? kolk % ? mah nimam pojma koliko % tokrat sem dobila 220 EUR , pa ti? še nisem dobila, ker avgusta ni bil v vrtcu, zdej sem padla v višji razred, tako da pričakujem okol 180 € ,upam da ne še več.. na odločbi ti piše v katerm plačilnem razredu si.. Ti bom kar jaz odgovorila. 5 plačilni razred oz. polovico cene, isto kot jaz.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:07:39
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos punce kdaj se potem vidmo???? ta vikend je dež, pa mene tud ni v soboto, kaj pa če se zmenimo za 19.9. ? Katera ja za? napišite se Jana81 če ne bomo nič delali okrog hiše, potem sem zraven.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:07:49
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes sem dobila odločbo za vrtec in je Tilen oproščen plačila,za Nejca imam pa itak minimalno blagor ti meni je kar slabo ob pomisli na položnico Mi bomo pa letos za Petjo plačevali še enkrat več kot lani, ko sta bila oba otroka v vrtcu. Če bi vpisala še Varjo, bi plačevali manj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:09:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes sem dobila odločbo za vrtec in je Tilen oproščen plačila,za Nejca imam pa itak minimalno blagor ti meni je kar slabo ob pomisli na položnico meni tudi,v katerm razredu pa si? kolk % ? mah nimam pojma koliko % tokrat sem dobila 220 EUR , pa ti? še nisem dobila, ker avgusta ni bil v vrtcu, zdej sem padla v višji razred, tako da pričakujem okol 180 € ,upam da ne še več.. na odločbi ti piše v katerm plačilnem razredu si.. Ti bom kar jaz odgovorila. 5 plačilni razred oz. polovico cene, isto kot jaz. Hehe ti bolj veš kot edina... pol pa mate kr fajne plače !! Jst plačujem zdej 4 plačilni razred.. joj kak stavek sem napisala Pr nas je polna cena vrtca 409 €
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:16:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes sem dobila odločbo za vrtec in je Tilen oproščen plačila,za Nejca imam pa itak minimalno blagor ti meni je kar slabo ob pomisli na položnico meni tudi,v katerm razredu pa si? kolk % ? mah nimam pojma koliko % tokrat sem dobila 220 EUR , pa ti? še nisem dobila, ker avgusta ni bil v vrtcu, zdej sem padla v višji razred, tako da pričakujem okol 180 € ,upam da ne še več.. na odločbi ti piše v katerm plačilnem razredu si.. Ti bom kar jaz odgovorila. 5 plačilni razred oz. polovico cene, isto kot jaz. Hehe ti bolj veš kot edina... pol pa mate kr fajne plače !! Jst plačujem zdej 4 plačilni razred.. joj kak stavek sem napisala Pr nas je polna cena vrtca 409 € Pri nas je polna cena 416eu, jaz plačam 208 Sicer je še ok, saj za Andraža sem plačevala zadnje leto 180eu(7 plačilni razred) Plače pa niso visoke, če imaš povprečno plačo oz. oba zakoca si avtomatsko v 6 plačilnem razredu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:17:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes sem dobila odločbo za vrtec in je Tilen oproščen plačila,za Nejca imam pa itak minimalno blagor ti meni je kar slabo ob pomisli na položnico Mi bomo pa letos za Petjo plačevali še enkrat več kot lani, ko sta bila oba otroka v vrtcu. Če bi vpisala še Varjo, bi plačevali manj. kaj torej čakaš?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:20:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Se javljam na raport po dddoooolllllgggeeeemmmm času. Maja je uspela zbolet 3. dan vrtca. Vnetje ušes na polno. Vročino je tolkla do 39,8, tako da smo imeli vsako jutro ob 2-eh arije. Seveda sem jo mogla k dežurnemu peljat in še za namenček je dobila alergijo na AB in sem jo potem mogla še 1x peljat k dežurnemu, ker je bil vikend. Zdaj je Hb praktično zdrava in gre v ponedeljek spet v vrtec in že vidim, da bo jokala kot dež. Jaka je v ponedeljek fasal vročino, ki HB ni bila visoka, pa še zdaj ne vem zakaj jo je imel. Včeraj je že bil ok in danes je šel v vrtec. Ta teden je bil tako naporen, da sem totalno izžeta, uspelo mi je izgubit 1,5 kg, o podočnjakih pa raje ne bi. Ta dva otroka sta taka živca in imata toliko energije, da enostavno več ne vem, kje se jima jemlje. Ubogata pa nič. Čakam, da malo luna popusti, ker pri nas začne delovat komaj nekaj dni po tem ko je polna. Nekaj malenkosti sem prebrala za nazaj, več pa nisem zmožna, ker me ful oči bolijo ko zijam v računalnik. Upam, da ste dobro in da gurate, če že ne lepo peljete skozi vsakdan. O punca, saj bo. Sicer veš, da bomo še malo morali počakat, da naše frače zrastejo. A to ima alergijo še na kak drug AB al na hikoncil?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:23:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas je polna cena 416eu, jaz plačam 208 Sicer je še ok, saj za Andraža sem plačevala zadnje leto 180eu(7 plačilni razred) Plače pa niso visoke, če imaš povprečno plačo oz. oba zakoca si avtomatsko v 6 plačilnem razredu misliš 280 € ? če imata oba zakonca povprečno plačo ????? ok pol sva midva pod povprečjem... Sploh ne vem kako zgleda če imaš plačo čez 1000€ neto.. Tolk dnarja sem nazadnje mela ko sem bla še študent !!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:24:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Se javljam na raport po dddoooolllllgggeeeemmmm času. Maja je uspela zbolet 3. dan vrtca. Vnetje ušes na polno. Vročino je tolkla do 39,8, tako da smo imeli vsako jutro ob 2-eh arije. Seveda sem jo mogla k dežurnemu peljat in še za namenček je dobila alergijo na AB in sem jo potem mogla še 1x peljat k dežurnemu, ker je bil vikend. Zdaj je Hb praktično zdrava in gre v ponedeljek spet v vrtec in že vidim, da bo jokala kot dež. Jaka je v ponedeljek fasal vročino, ki HB ni bila visoka, pa še zdaj ne vem zakaj jo je imel. Včeraj je že bil ok in danes je šel v vrtec. Ta teden je bil tako naporen, da sem totalno izžeta, uspelo mi je izgubit 1,5 kg, o podočnjakih pa raje ne bi. Ta dva otroka sta taka živca in imata toliko energije, da enostavno več ne vem, kje se jima jemlje. Ubogata pa nič. Čakam, da malo luna popusti, ker pri nas začne delovat komaj nekaj dni po tem ko je polna. Nekaj malenkosti sem prebrala za nazaj, več pa nisem zmožna, ker me ful oči bolijo ko zijam v računalnik. Upam, da ste dobro in da gurate, če že ne lepo peljete skozi vsakdan. da ne pregoriš !!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:26:44
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes sem dobila odločbo za vrtec in je Tilen oproščen plačila,za Nejca imam pa itak minimalno blagor ti meni je kar slabo ob pomisli na položnico Mi bomo pa letos za Petjo plačevali še enkrat več kot lani, ko sta bila oba otroka v vrtcu. Če bi vpisala še Varjo, bi plačevali manj. kaj torej čakaš????? Potem pa Emilija ne bi dobila placa, ker Varja ga itak ne bi obiskovala. Sem dobričina, a ne. Pa mislim, da take potem skenslajo, ki so le vpisani, pa nikoli ne pridejo v vrtec, ker odžirajo drugim plac. Za naslednje šolsko leto pa jo bom vpisala, ko bo že dovolj stara, da bo v 2. starostni skupini in ne več v jaslih. Pa upam, da bo takrat že iz plenic.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:29:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos punce kdaj se potem vidmo???? ta vikend je dež, pa mene tud ni v soboto, kaj pa če se zmenimo za 19.9. ? Katera ja za? napišite se Jana81 če ne bomo nič delali okrog hiše, potem sem zraven. Enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:30:12
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas je polna cena 416eu, jaz plačam 208 Sicer je še ok, saj za Andraža sem plačevala zadnje leto 180eu(7 plačilni razred) Plače pa niso visoke, če imaš povprečno plačo oz. oba zakoca si avtomatsko v 6 plačilnem razredu misliš 280 € ? če imata oba zakonca povprečno plačo ????? ok pol sva midva pod povprečjem... Sploh ne vem kako zgleda če imaš plačo čez 1000€ neto.. Tolk dnarja sem nazadnje mela ko sem bla še študent !! Ah dej nehi no, kaj se sekiraš zarad denarja. Btw, mi za Petjo plačujemo 20% polne cene. Predvidevam, da si pa bila bogat študent
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:33:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas je polna cena 416eu, jaz plačam 208 Sicer je še ok, saj za Andraža sem plačevala zadnje leto 180eu(7 plačilni razred) Plače pa niso visoke, če imaš povprečno plačo oz. oba zakoca si avtomatsko v 6 plačilnem razredu misliš 280 € ? če imata oba zakonca povprečno plačo ????? ok pol sva midva pod povprečjem... Sploh ne vem kako zgleda če imaš plačo čez 1000€ neto.. Tolk dnarja sem nazadnje mela ko sem bla še študent !! Ne 180eu, saj je bil v skupini od 5-6let, ki je kar nekaj cenejša od jasli. Mi2 imava ravno povprečno plačo in ga nasrkava kot žuta na vseh področjih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:35:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas je polna cena 416eu, jaz plačam 208 Sicer je še ok, saj za Andraža sem plačevala zadnje leto 180eu(7 plačilni razred) Plače pa niso visoke, če imaš povprečno plačo oz. oba zakoca si avtomatsko v 6 plačilnem razredu misliš 280 € ? če imata oba zakonca povprečno plačo ????? ok pol sva midva pod povprečjem... Sploh ne vem kako zgleda če imaš plačo čez 1000€ neto.. Tolk dnarja sem nazadnje mela ko sem bla še študent !! Ah dej nehi no, kaj se sekiraš zarad denarja. Btw, mi za Petjo plačujemo 20% polne cene. Predvidevam, da si pa bila bogat študent se čudno sliši. Tudi jaz sem imela največ denarja kot študentka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:37:33
|
|
|
|
kasso
|
Danes mi je poštar rekel, da zgledam stara 40 let , ker mi je tokrat barva udarila na sivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:37:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas je polna cena 416eu, jaz plačam 208 Sicer je še ok, saj za Andraža sem plačevala zadnje leto 180eu(7 plačilni razred) Plače pa niso visoke, če imaš povprečno plačo oz. oba zakoca si avtomatsko v 6 plačilnem razredu misliš 280 € ? če imata oba zakonca povprečno plačo ????? ok pol sva midva pod povprečjem... Sploh ne vem kako zgleda če imaš plačo čez 1000€ neto.. Tolk dnarja sem nazadnje mela ko sem bla še študent !! Ah dej nehi no, kaj se sekiraš zarad denarja. Btw, mi za Petjo plačujemo 20% polne cene. Predvidevam, da si pa bila bogat študent ja tolk denarja nisem imela nikol prej in ga verjetno ne bom imela nikoli več.... sem pa res delala na vseh mogočih področjih.. hkrati v pisarni,gostilna na bazenu in promocije med vikendi... kar bi lahko še sedaj,ampak potem ne bi bila nič z Nejcem..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:37:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes sem dobila odločbo za vrtec in je Tilen oproščen plačila,za Nejca imam pa itak minimalno blagor ti meni je kar slabo ob pomisli na položnico Mi bomo pa letos za Petjo plačevali še enkrat več kot lani, ko sta bila oba otroka v vrtcu. Če bi vpisala še Varjo, bi plačevali manj. kaj torej čakaš????? Potem pa Emilija ne bi dobila placa, ker Varja ga itak ne bi obiskovala. Sem dobričina, a ne. Pa mislim, da take potem skenslajo, ki so le vpisani, pa nikoli ne pridejo v vrtec, ker odžirajo drugim plac. Za naslednje šolsko leto pa jo bom vpisala, ko bo že dovolj stara, da bo v 2. starostni skupini in ne več v jaslih. Pa upam, da bo takrat že iz plenic. Pri nas začno zaračunavat nižjo oskrbnino naslednji mesec, ko otrok dopolni 3 leta. Torej do junija 2011 mi ne uide visoko plačilo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......