Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:38:52
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas je polna cena 416eu, jaz plačam 208 Sicer je še ok, saj za Andraža sem plačevala zadnje leto 180eu(7 plačilni razred) Plače pa niso visoke, če imaš povprečno plačo oz. oba zakoca si avtomatsko v 6 plačilnem razredu misliš 280 € ? če imata oba zakonca povprečno plačo ????? ok pol sva midva pod povprečjem... Sploh ne vem kako zgleda če imaš plačo čez 1000€ neto.. Tolk dnarja sem nazadnje mela ko sem bla še študent !! Ah dej nehi no, kaj se sekiraš zarad denarja. Btw, mi za Petjo plačujemo 20% polne cene. Predvidevam, da si pa bila bogat študent se čudno sliši. Tudi jaz sem imela največ denarja kot študentka jaz tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:39:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne 180eu, saj je bil v skupini od 5-6let, ki je kar nekaj cenejša od jasli. Mi2 imava ravno povprečno plačo in ga nasrkava kot žuta na vseh področjih mater te jasli so res drage..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:39:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes mi je poštar rekel, da zgledam stara 40 let , ker mi je tokrat barva udarila na sivo jst se te spomnem od nazadnje ko si bla še rdečkasta,ali oranžna..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:39:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes mi je poštar rekel, da zgledam stara 40 let , ker mi je tokrat barva udarila na sivo ja verjetn 40 let....daj no kakšnega poštarja pa imate?? Meni izgledaš kot kaka frkljica.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:40:04
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes sem dobila odločbo za vrtec in je Tilen oproščen plačila,za Nejca imam pa itak minimalno blagor ti meni je kar slabo ob pomisli na položnico Mi bomo pa letos za Petjo plačevali še enkrat več kot lani, ko sta bila oba otroka v vrtcu. Če bi vpisala še Varjo, bi plačevali manj. kaj torej čakaš????? Potem pa Emilija ne bi dobila placa, ker Varja ga itak ne bi obiskovala. Sem dobričina, a ne. Pa mislim, da take potem skenslajo, ki so le vpisani, pa nikoli ne pridejo v vrtec, ker odžirajo drugim plac. Za naslednje šolsko leto pa jo bom vpisala, ko bo že dovolj stara, da bo v 2. starostni skupini in ne več v jaslih. Pa upam, da bo takrat že iz plenic. Pri nas začno zaračunavat nižjo oskrbnino naslednji mesec, ko otrok dopolni 3 leta. Torej do junija 2011 mi ne uide visoko plačilo a res. K sreči pri nas ni tako.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne 180eu, saj je bil v skupini od 5-6let, ki je kar nekaj cenejša od jasli. Mi2 imava ravno povprečno plačo in ga nasrkava kot žuta na vseh področjih mater te jasli so res drage.. se strinjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:40:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes mi je poštar rekel, da zgledam stara 40 let , ker mi je tokrat barva udarila na sivo jst se te spomnem od nazadnje ko si bla še rdečkasta,ali oranžna.. Pol je pa nisi ža kar nekaj časa vidla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:41:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes mi je poštar rekel, da zgledam stara 40 let , ker mi je tokrat barva udarila na sivo jst se te spomnem od nazadnje ko si bla še rdečkasta,ali oranžna.. tudi jaz, dej kasso kako slikco gor, da te vidmo blondinko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:41:58
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes mi je poštar rekel, da zgledam stara 40 let , ker mi je tokrat barva udarila na sivo ja verjetn 40 let....daj no kakšnega poštarja pa imate?? Meni izgledaš kot kaka frkljica. ja, ampak tokrat mi je res udarlo na sivo, ker sem očitno dala preveč barvila. Eno dozo rabim za 2x in zgleda, da mi je preveč ušlo iz tubice. Včeraj sem gledala po PO ženske, ki imajo kratke in sive, pa sem si milila, če sem taka, se je za
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:42:11
|
|
|
|
Anonimen
|
meni se pa danes nikakor ne da delat , razmišljam da bi kar domov spokala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:42:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne 180eu, saj je bil v skupini od 5-6let, ki je kar nekaj cenejša od jasli. Mi2 imava ravno povprečno plačo in ga nasrkava kot žuta na vseh področjih mater te jasli so res drage.. sicer ne vem kako razmerje je danes, se pa spomim, da je pri Andražu blo 100 000 tolarjev za jasli, za zadnjo skupino pa okoli 63000 tolarjev. Razlika, kajne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:43:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos meni se pa danes nikakor ne da delat , razmišljam da bi kar domov spokala Tud jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:43:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella ti nisi v službi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:43:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos meni se pa danes nikakor ne da delat , razmišljam da bi kar domov spokala Tud jaz pridi greve na kofi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:44:09
|
|
|
|
kasso
|
joj, kako so smešni in ažurni na NLB, ko mi pošiljajo varnostno geslo za KLIK, ko že enih 8 let nisem več na njihovi banki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:45:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes mi je poštar rekel, da zgledam stara 40 let , ker mi je tokrat barva udarila na sivo jst se te spomnem od nazadnje ko si bla še rdečkasta,ali oranžna.. tudi jaz, dej kasso kako slikco gor, da te vidmo blondinko ne, zdej sem pa kratka in siva za slikco pa sem preveč
< Sporočilo je popravil kasso -- 11.9.2009 12:46:57 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes mi je poštar rekel, da zgledam stara 40 let , ker mi je tokrat barva udarila na sivo jst se te spomnem od nazadnje ko si bla še rdečkasta,ali oranžna.. tudi jaz, dej kasso kako slikco gor, da te vidmo blondinko ne, zdej sem pa kratka in siva dej pokaži noooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:47:38
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes mi je poštar rekel, da zgledam stara 40 let , ker mi je tokrat barva udarila na sivo jst se te spomnem od nazadnje ko si bla še rdečkasta,ali oranžna.. tudi jaz, dej kasso kako slikco gor, da te vidmo blondinko ne, zdej sem pa kratka in siva dej pokaži noooooooooooooooooo je prazna baterija na digitalcu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:48:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes mi je poštar rekel, da zgledam stara 40 let , ker mi je tokrat barva udarila na sivo jst se te spomnem od nazadnje ko si bla še rdečkasta,ali oranžna.. Pol je pa nisi ža kar nekaj časa vidla ja mislim da nazadnje na Zbilju oziroma v LJ, ma sej ne vem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:48:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos meni se pa danes nikakor ne da delat , razmišljam da bi kar domov spokala Tud jaz še jst
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:50:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Se javljam na raport po dddoooolllllgggeeeemmmm času. Maja je uspela zbolet 3. dan vrtca. Vnetje ušes na polno. Vročino je tolkla do 39,8, tako da smo imeli vsako jutro ob 2-eh arije. Seveda sem jo mogla k dežurnemu peljat in še za namenček je dobila alergijo na AB in sem jo potem mogla še 1x peljat k dežurnemu, ker je bil vikend. Zdaj je Hb praktično zdrava in gre v ponedeljek spet v vrtec in že vidim, da bo jokala kot dež. Jaka je v ponedeljek fasal vročino, ki HB ni bila visoka, pa še zdaj ne vem zakaj jo je imel. Včeraj je že bil ok in danes je šel v vrtec. Ta teden je bil tako naporen, da sem totalno izžeta, uspelo mi je izgubit 1,5 kg, o podočnjakih pa raje ne bi. Ta dva otroka sta taka živca in imata toliko energije, da enostavno več ne vem, kje se jima jemlje. Ubogata pa nič. Čakam, da malo luna popusti, ker pri nas začne delovat komaj nekaj dni po tem ko je polna. Nekaj malenkosti sem prebrala za nazaj, več pa nisem zmožna, ker me ful oči bolijo ko zijam v računalnik. Upam, da ste dobro in da gurate, če že ne lepo peljete skozi vsakdan. O punca, saj bo. Sicer veš, da bomo še malo morali počakat, da naše frače zrastejo. A to ima alergijo še na kak drug AB al na hikoncil? na summamed Zdaj so začeli spet Ceclor tržit , pa upam da bo ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:50:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos punce kdaj se potem vidmo???? ta vikend je dež, pa mene tud ni v soboto, kaj pa če se zmenimo za 19.9. ? Katera ja za? napišite se Jana81 če ne bomo nič delali okrog hiše, potem sem zraven. Enako jaz bom v službi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:50:46
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos meni se pa danes nikakor ne da delat , razmišljam da bi kar domov spokala Tud jaz še jst meni bi tudi pašala kavica in čvek, samo danes ne gre. Kmalu moram v šolo po sinkota, potem pa v PO na roditeljski v vrtec. drugače pa sem sama doma . za službo sem naredila, kar sem imela v planu.
< Sporočilo je popravil kasso -- 11.9.2009 12:52:09 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:53:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tilči danes sem dobila odločbo za vrtec in je Tilen oproščen plačila,za Nejca imam pa itak minimalno blagor ti meni je kar slabo ob pomisli na položnico meni tudi,v katerm razredu pa si? kolk % ? mah nimam pojma koliko % tokrat sem dobila 220 EUR , pa ti? še nisem dobila, ker avgusta ni bil v vrtcu, zdej sem padla v višji razred, tako da pričakujem okol 180 € ,upam da ne še več.. na odločbi ti piše v katerm plačilnem razredu si.. Ti bom kar jaz odgovorila. 5 plačilni razred oz. polovico cene, isto kot jaz. Hehe ti bolj veš kot edina... pol pa mate kr fajne plače !! Jst plačujem zdej 4 plačilni razred.. joj kak stavek sem napisala Pr nas je polna cena vrtca 409 € Pri nas je polna cena 416eu, jaz plačam 208 Sicer je še ok, saj za Andraža sem plačevala zadnje leto 180eu(7 plačilni razred) Plače pa niso visoke, če imaš povprečno plačo oz. oba zakoca si avtomatsko v 6 plačilnem razredu pol maš pa še 2 avta, pa mogoče stanovanje in plačaš vrtca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.9.2009 12:53:13
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso joj, kako so smešni in ažurni na NLB, ko mi pošiljajo varnostno geslo za KLIK, ko že enih 8 let nisem več na njihovi banki
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......