|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
10.9.2009 9:08:58   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Ready, steady, go user posted image

Danes sem Gregorja v vrtcu kar na hitro oddala, ga je pomočnica vzg. vzela v naročje in sta šla skozi okno gledat. Malo je potulil, ampak se je zelo hitro umiril user posted image Me prav zanima, kako se je lotil zajtrka, komaj čakam, da izvem.

edinaos, tole pa je bil začetek user posted image dneva, si te kar predstavljam user posted image Žal je tako, da eni ljudje otrokom bolj "potegnejo" kot drugi in je hudo, če v vrtcu dela oseba, ki je otroci ne "začutijo" kot pozitivne in se ob njej ne počutijo varne user posted image Ena takšna je bila pred kar nekaj leti v jaslih v vrtcu, ki ga je obiskovala velika pika. Katastrofa user posted image Zdaj je že v penziji, je pa delala v teamu s pom. vzg., ki so jo otroci oboževali in si že ob vstopu v stavbo točno vedel, katera zjutraj začenja. Ker je: ali cela skupina tulila ali pa je bil mir.
V glavnem: stara, menjaj službo!!! user posted image

resno razmišljam o prekvalifikacijiuser posted image

po novem letu mi slabo kaže v sedanji službi, smo najeli računov. servisuser posted image user posted image

a res ? to pa čudno, vse firme bi raje imele svoje notranje računovodstvo, vaš pa kontra.. sice rte pa jst bolj vidim kot vzgojiteljico..si taka mamica vsem otrokom

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
10.9.2009 9:43:05   
kasso

Ready, steady, go user posted image

Danes sem Gregorja v vrtcu kar na hitro oddala, ga je pomočnica vzg. vzela v naročje in sta šla skozi okno gledat. Malo je potulil, ampak se je zelo hitro umiril user posted image Me prav zanima, kako se je lotil zajtrka, komaj čakam, da izvem.

edinaos, tole pa je bil začetek user posted image dneva, si te kar predstavljam user posted image Žal je tako, da eni ljudje otrokom bolj "potegnejo" kot drugi in je hudo, če v vrtcu dela oseba, ki je otroci ne "začutijo" kot pozitivne in se ob njej ne počutijo varne user posted image Ena takšna je bila pred kar nekaj leti v jaslih v vrtcu, ki ga je obiskovala velika pika. Katastrofa user posted image Zdaj je že v penziji, je pa delala v teamu s pom. vzg., ki so jo otroci oboževali in si že ob vstopu v stavbo točno vedel, katera zjutraj začenja. Ker je: ali cela skupina tulila ali pa je bil mir.
V glavnem: stara, menjaj službo!!! user posted image

resno razmišljam o prekvalifikacijiuser posted image

po novem letu mi slabo kaže v sedanji službi, smo najeli računov. servisuser posted image user posted image

Saj obstaja enoletni poklicni tečaj - to naredi in v vrtec user posted image Katero šolo imaš ti končano, če smem vprašat?

Sr. upravno, 2 letnika fak. za jav. upravouser posted image
Ma naredi prekvalifikacijo in je user posted image

ne vem če me bo ravnateljica želela zaposlitiuser posted image
user posted image user posted image user posted image Vrtcev je dovolj, trenutno tudi ni problem dobiti vsaj začasno zaposlitev - pri nas so prav napraskali skupaj dovolj vzg. in pom. vzg. user posted image

V PO pa je kar problem. Prijateljici so skoraj obljubili, ko ima že skoraj končano izobraževanje za vzgojiteljico. Spomladi in poleti je še delala mislim, da preko študenta. Nekaj so obljubljali, da jo bodo zaposlili, potem pa nič ni bilo iz tega. Tudi tisti, ki imajo veze težko pridejo, če sploh pridejo notri.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 652
10.9.2009 9:51:04   
kasso
Danes pa ima sine športni dan v sosednjo vas gredo malo v hribček. Pa so šli tudi mimo naše hiše, tako da sem otroke pričakala pred vrati s našo psičko. Najprej je šla k njemu, mu dala lupčka in potem so jo še vsi otroci prečohali. Učiteljica in vzgojiteljica pa sta se čudili, kako je prijazna naša novofundlandka. Moj prvošolček pa je najbrž zelo ponosen, ker so jo vsi sošolci videli in božali user posted image .
Z lepim dejanjem in začetkom dneva pa je ratal tudi en majcen problemček. Vhodna vrata sem imela odprta, ponavadi jih nimam nikoli in ko smo prišle nazaj notri, je začela psička noret po hodniku in praskat v kotu. Ja, zgleda da je drobcena miška zbežala notri. Hmmm zdaj pa ne vem, kako jo spravit ven. Sem odprla vrata, samo ne vem, ali bo šla ona ven, ali bo prišla še kakšna notriuser posted image . Mačke pa nimamo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 653
10.9.2009 9:59:05   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

JUTROuser posted image

preneta babauser posted image , spet sem se spičila v vrtcuuser posted image

jutro!
kaj je blo pa danes?

Na hodniku smo se srečale in je moja miška začela jokatuser posted image  hallllooooooouser posted image , sve se zrihtale in potrkale, in ko je prišla babnca ven je spet začela na polno jokat, valda sej jo vprašala zakaj moj otrok joka samo pri njejuser posted image , pri drugih pa ne. Je rekla: JA MAMI OTROCI SO PAČ RAZLIČNI ja valda BUČEEE, notri je bilo kakih 7-8 otrok, in vsi so na polno jokali, sem jo vprašala če si si otroci različni, zakaj potem čisto vsi jokajo? Skratka, sem ji rekla, da 1x sem že klicala ravnateljico zaradi nje, in ko jo bom tokrat klicala, ne bo dobro za njo!!! Pa mi baba prav, mami otroka je pač treba na silo odtrgat in dat k njej, ja valda: sem jo vprašala, kako da potem to v pogodbi ali na položnici ne piše, da bodo pač otroci pri tej in tej štud. vzg. pomočnici, ali kateri fuc... faktor sploh že je ona tam, da če so otroci pri drugih tako mirni in gredo z veseljem v vtec pri njej pa ne. Ona pa spet, ja mami kak se bove zmenile: SEM JI REKLA, DA HUDIČA NAJ ŽE KEJ NAREDI DA TE BOGE OTROKE POMIRIuser posted image , sem ji rekla, da komot pokličem vse starše od teh otrok naj pridejo pogledat kak to zgleda zjutraj, in verjamem da to ne bo najbolje za njeno prihodnost v našem vrtcu. Baba pa čisto tiho, no in skratka sem jaz začela malo bolj na glas peti, in se malo vrteti sem nekako privlekla pozornost otrok, in so vsi začeli z mano plesat, baba pa v jokuser posted image  KVAAAAAAA, v tem pride še naša vzg. in valda JA MAMI KAJ PA JE SPETuser posted image , sem še njej rekla, da tega več ne bomo prenašali.....

SKRATKAAAAA rezfučkala me je na polnooooooooooooooooouser posted image  sem rekla, da bolje da grem delat, če ne bo iz tega velika štala nastala.

včasih je potrebno samo malo dobre volje pokazati, da jo otroci začutijo in je vse ok. eni pač enostavno niso za ta poklic, drugi pa zgleda so za to rojeni

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 654
10.9.2009 10:04:06   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Danes pa ima sine športni dan v sosednjo vas gredo malo v hribček. Pa so šli tudi mimo naše hiše, tako da sem otroke pričakala pred vrati s našo psičko. Najprej je šla k njemu, mu dala lupčka in potem so jo še vsi otroci prečohali. Učiteljica in vzgojiteljica pa sta se čudili, kako je prijazna naša novofundlandka. Moj prvošolček pa je najbrž zelo ponosen, ker so jo vsi sošolci videli in božali user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 655
10.9.2009 14:23:21   
nia5
Ojla user posted image
Malo da se oglasim. Punce rabim vašo pomoč. Nia je zdaj že tri dni čisto drugačna, tečna za znoret, kak pa jo vzamem v roke oz se z njo ukvarjam pa vtihne kot da nič ni user posted image . Ali me preizkuša, če bo dosegla svoje? Zdaj npr. sem lupala krompir in je nisem mogla vzet v naroje in mi je tečnarla 5 minut, tako tečnarsko dretje, pa cukanje za hlače, pa mama...v sekundi ko sem končala in jo vzela gor pa je vtihnila user posted image Verjetno bo kar to preizkušanje kajne? Je pa res da si skoz tišči prste v usta, kot da bi jo dlesni zaj.ebavale, pa ena štirka še ni čist cela zunaj user posted image
Dajte mi pomagat, kako reagirat, ne bi pa je rada razvadila, da bo dosegla vse kaj hoče.
Zdaj pa moram it naprej kuhat user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 656
10.9.2009 14:28:59   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ojla user posted image
Malo da se oglasim. Punce rabim vašo pomoč. Nia je zdaj že tri dni čisto drugačna, tečna za znoret, kak pa jo vzamem v roke oz se z njo ukvarjam pa vtihne kot da nič ni user posted image . Ali me preizkuša, če bo dosegla svoje? Zdaj npr. sem lupala krompir in je nisem mogla vzet v naroje in mi je tečnarla 5 minut, tako tečnarsko dretje, pa cukanje za hlače, pa mama...v sekundi ko sem končala in jo vzela gor pa je vtihnila user posted image Verjetno bo kar to preizkušanje kajne? Je pa res da si skoz tišči prste v usta, kot da bi jo dlesni zaj.ebavale, pa ena štirka še ni čist cela zunaj user posted image
Dajte mi pomagat, kako reagirat, ne bi pa je rada razvadila, da bo dosegla vse kaj hoče.

Varja je na momente popolnoma ista, tako da jo vzamem v roke in poskušam zamotit, ali pa jo otroka ali moj user posted image zabavajo. Včasih pa jo dam v stolček za hranjenje, dam kako igračko ali kaj za grickat. Se kar umiri.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 657
10.9.2009 15:52:21   
katy82
HEJ MAČKICE MOJE STE ME KEJ POGREŠALE?

JAVLJA SE VAM GOSPA KATY,SPOČITA IZ MEDENIH TEDNOV OB NAŠI OBALI.

POROKA JE BILA FUL LEPA,PAR STVARI JE MAL IZVISEL AMPAK SVA Z MOJIM TKO ZAŽURALA,DA SVA SE RES IMELA FENOMENALNO IN TEGA DNEVA NE BOM NIKOLI POZABLA!!!!!!!

GREM MAL STVARI SKUP SPRAVLJAT,MOGOČE KASNEJE PRLETIM GOR PA SLIKCE MORAM OBVEZNO POKAZAT

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 658
10.9.2009 21:33:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Z lepim dejanjem in začetkom dneva pa je ratal tudi en majcen problemček. Vhodna vrata sem imela odprta, ponavadi jih nimam nikoli in ko smo prišle nazaj notri, je začela psička noret po hodniku in praskat v kotu. Ja, zgleda da je drobcena miška zbežala notri. Hmmm zdaj pa ne vem, kako jo spravit ven. Sem odprla vrata, samo ne vem, ali bo šla ona ven, ali bo prišla še kakšna notriuser posted image . Mačke pa nimamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 659
10.9.2009 21:35:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ojla user posted image

user posted image user posted image user posted image
Mogoče jo res mučijo zobki user posted image Saj bo, kar pocrkljajta se. Poskusi ji dati Calpol ali Lekadol ali kaj podobnega. Če Gregi kakšen dan res nenormalno teži, da imam občutek, da ga nekaj boli, mu dam sirup in se umiri ter je spet vesel.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 660
10.9.2009 21:36:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

HEJ MAČKICE MOJE STE ME KEJ POGREŠALE?

JAVLJA SE VAM GOSPA KATY,SPOČITA IZ MEDENIH TEDNOV OB NAŠI OBALI.

POROKA JE BILA FUL LEPA,PAR STVARI JE MAL IZVISEL AMPAK SVA Z MOJIM TKO ZAŽURALA,DA SVA SE RES IMELA FENOMENALNO IN TEGA DNEVA NE BOM NIKOLI POZABLA!!!!!!!

GREM MAL STVARI SKUP SPRAVLJAT,MOGOČE KASNEJE PRLETIM GOR PA SLIKCE MORAM OBVEZNO POKAZAT

Opaaaaaaa, kdo se je našel user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za super poroko in medene tedne!!! Ej, a je treba začet kaj navijat?? user posted image
Fotke pa nestrpno čakam user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 661
10.9.2009 21:58:11   
špelin@
Evo, sladoled (spet user posted image ) požrt, od dolgčasa in ker se mi ne ljubi iti umit, brskam po netu in najdem tole:
http://www.pripolulanemplotu.si/kategorija_Pasje-pivo
Za posrat user posted image user posted image user posted image

In... se bom nehala sama s sabo pogovarjat user posted image , zato vsem želim mirno in fajn prespano noč user posted image

Dobr, dobr, saj grem user posted image , ampak tole si pa le še prej poglejte:
http://bibaleze.si/clanek/starsi/najbolj-nenavadne-pijace-na-svetu.html

Zdej pa res dost user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.9.2009 22:08:31 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 662
11.9.2009 8:56:43   
špelin@

Našo temo sem našla na drugi strani...

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 663
11.9.2009 9:01:14   
Anonimen

user posted image

jutrouser posted image

kako to misliš?user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
11.9.2009 9:03:11   
špelin@

user posted image

jutrouser posted image

A da sem temo našla na drugi strani? Ja, toliko časa ni nobena nič napisala, da so nas druge prehitele in "izrinile" na drugo stran foruma "Čvekamo o naših otrocih" user posted image

Ej, kako je bilo danes v vrtcu??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 665
11.9.2009 9:13:06   
suzy85

Evo, sladoled (spet user posted image ) požrt, od dolgčasa in ker se mi ne ljubi iti umit, brskam po netu in najdem tole:
http://www.pripolulanemplotu.si/kategorija_Pasje-pivo
Za posrat user posted image user posted image user posted image

In... se bom nehala sama s sabo pogovarjat user posted image , zato vsem želim mirno in fajn prespano noč user posted image

Dobr, dobr, saj grem user posted image , ampak tole si pa le še prej poglejte:
http://bibaleze.si/clanek/starsi/najbolj-nenavadne-pijace-na-svetu.html

Zdej pa res dost user posted image

vidim, da ti je res blo dolgčas user posted image user posted image user posted image  kakšne vse neumnosti se najdejo na netu user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 666
11.9.2009 9:18:44   
jana81

user posted image

mmmmmmmm jst bi tud kavico

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 667
11.9.2009 9:20:49   
jana81
Drgač pa dobro jutro..

Mi smo si danes zaspali... ja zbudila sem se ob 7.50... pol pa budnica mojega in Nejca v luft, pa gasa v vrtec..
Krivec da smo si zaspali je pa moj mobitel, oziroma baterija ki se je izpraznala ponoči in ni zvonil zjutraj.. kriva sem pa jst tud ker sem zvečer bila prelena in nisem šla po polnilec v avto.. no sem bla pa tud pridna ker sem vse zlikala...user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 668
11.9.2009 9:21:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image

Izvoli, izberi user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 669
11.9.2009 9:23:35   
špelin@

Drgač pa dobro jutro..

Mi smo si danes zaspali... ja zbudila sem se ob 7.50... pol pa budnica mojega in Nejca v luft, pa gasa v vrtec..
Krivec da smo si zaspali je pa moj mobitel, oziroma baterija ki se je izpraznala ponoči in ni zvonil zjutraj.. kriva sem pa jst tud ker sem zvečer bila prelena in nisem šla po polnilec v avto.. no sem bla pa tud pridna ker sem vse zlikala...user posted image

user posted image Tole je bil pa potem res prisilno ekspresen začetek dneva.
Ko ravno omenjaš likanje, mene čaka zdajle. Itak me zebe in res potrebujem nekaj, da se ogrejem, torej grem kar na delo user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 670
11.9.2009 9:25:37   
suzy85
naša eva že cel teden nekaj jokca zjutraj, ko jo peljem k varuški. ne vem, kaj ji je. pa tud doma bi kar po meni plezala. ati sploh ne vela user posted image

smo šli ta teden v kika in sem ji kupla 3 hlače in 5 majčk z dolgimi rokavi, pa sem dala okrog 35 eur. za toliko stvari bi v pikapolonici ali BC dala user posted image  eurov! zdej pa samo še v interšpar skočim po trenirko, pa bo.

kje kupujete otročkom zokne? jst sem jih zadnjič kupla v leclercu in pikapolonici, pa majo močan rob in se ji prav pozna na nogi.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 671
11.9.2009 9:28:21   
suzy85

Drgač pa dobro jutro..

user posted image Tole je bil pa potem res prisilno ekspresen začetek dneva.
Ko ravno omenjaš likanje, mene čaka zdajle. Itak me zebe in res potrebujem nekaj, da se ogrejem, torej grem kar na delo user posted image

mene tudi čaka likanje. user posted image  ne vem, kdaj se naj zraven spravim. ko eva spi, sem raje za knjigami, kot pa da bi likala. upam, da mi v petek uspe izpit opravit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 672
11.9.2009 9:30:17   
Anonimen

user posted image

jutrouser posted image

A da sem temo našla na drugi strani? Ja, toliko časa ni nobena nič napisala, da so nas druge prehitele in "izrinile" na drugo stran foruma "Čvekamo o naših otrocih" user posted image

aaaaa toooouser posted image

jah včeraj ko sem šla po miško jo je spet ''tista'' ven prinesla, pa je rekla, če se lahko malo pomeniveuser posted image , in skratka: me je vprašala s čim se mi je tako zamerilauser posted image , zakaj jo ne maramuser posted image , sem ji rekla, da mi res ni najbolj simpatična oseba, ampak to je itak nepomembno, da nikakor pa mi ni všeč ta moj otrok, in večina otrok v njem varstvu joka, da me malo skrbi, zakaj AT takoj prične jokat ko jo vidi, pa mi je ženska rekla: ALI VI MENE ČESA OBTOŽUJETE? Halloo sem ji rekla, da če ona mi zdaj mogoče kej priznavauser posted image , ma skratka adijo pamet, sem ji rekla da ne vem če mi je najbolj primerna oseba za delo v vrtcu, da ali njej res ni bad, da je otroci niso veseli, no takrat se je pa zlomila in omehčala, je rekla da kaj jaz v bistvu pričakujem od nje, ja halllo naj bo malo bolj prijazna in vesela, ma v glavnem pogovor je trajal dobro urco, in rekla sem ji da OK pač razumem, da otroci so bolj vajeni svojih vzg. in pom.vzg., ampak tole pa res ne more trajat v nedogled, mi je rekla, da se bo bolj potrudila, in nekako se zbližala z mojo hčerko, za danes smo se zmenile da bo AT sama potrkala na vrata, v glavnem danes je moja miška šla nasmejana notri brez joka, tudi drugih otročkov nisem slišala jokatuser posted image

Očitno je le skapirala, da sem le malo trši oreh kakor si je predstavljalauser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
11.9.2009 9:36:30   
suzy85

user posted image  

jutrouser posted image

aaaaa toooouser posted image

jah včeraj ko sem šla po miško jo je spet ''tista'' ven prinesla, pa je rekla, če se lahko malo pomeniveuser posted image , in skratka: me je vprašala s čim se mi je tako zamerilauser posted image , zakaj jo ne maramuser posted image , sem ji rekla, da mi res ni najbolj simpatična oseba, ampak to je itak nepomembno, da nikakor pa mi ni všeč ta moj otrok, in večina otrok v njem varstvu joka, da me malo skrbi, zakaj AT takoj prične jokat ko jo vidi, pa mi je ženska rekla: ALI VI MENE ČESA OBTOŽUJETE? Halloo sem ji rekla, da če ona mi zdaj mogoče kej priznavauser posted image , ma skratka adijo pamet, sem ji rekla da ne vem če mi je najbolj primerna oseba za delo v vrtcu, da ali njej res ni bad, da je otroci niso veseli, no takrat se je pa zlomila in omehčala, je rekla da kaj jaz v bistvu pričakujem od nje, ja halllo naj bo malo bolj prijazna in vesela, ma v glavnem pogovor je trajal dobro urco, in rekla sem ji da OK pač razumem, da otroci so bolj vajeni svojih vzg. in pom.vzg., ampak tole pa res ne more trajat v nedogled, mi je rekla, da se bo bolj potrudila, in nekako se zbližala z mojo hčerko, za danes smo se zmenile da bo AT sama potrkala na vrata, v glavnem danes je moja miška šla nasmejana notri brez joka, tudi drugih otročkov nisem slišala jokatuser posted image

Očitno je le skapirala, da sem le malo trši oreh kakor si je predstavljalauser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 11.9.2009 9:40:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
11.9.2009 9:49:08   
jana81

user posted image

Izvoli, izberi user posted image

user posted image

user posted image

mmmmmm tele dobre kavice sem pogrešala ja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......