|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
9.9.2009 8:42:26   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Midva sva nazaj iz vrtca in se je Gregor spet fino zabaval user posted image Edino piti noče, pa tudi poje le za vzorec. Jutri bo ostal tam malo dlje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gregi.

Pri nas je pa jokuser posted image pa nič ne spravi vase, protestira cel dopoldne

mafi pri nas je tud jok, sploh ker vsi jokajo, sej bo minil, upam da kmal

jaz tud, sam kaj ko bodo nekateri uvajali kasneje, tako, da se bo jok vlekel še dober mesec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 576
9.9.2009 8:44:44   
mafi
a ja pa Dobro jutro vsemuser posted image in upam da ste imele vse dokaj mirno noč.

Pri nas je kar pestro, ker Filipu rineta 2zobka, 4zgoraj in 2spodajuser posted image , tako, da je tekom dneva kar sitn ponoč pa kar jamra,
mah sej  bo to tud minil.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.9.2009 8:47:06   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Danes sem z Gregorjem kar na zajtrku v vrtcu ostala, da je v miru pojedel. Drugič ga moram pripeljati prej, da ima pred zajtrkom ene 15 minut, da se umiri in prilagodi. Bo treba obrnit vrstni red: najprej v vrtec Gregorja, potem pa malo piko user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutro!

Ja zgodnja sm. Dns sm prej vstala k je Vid kr ke v tri krasne neki jokal. Prou histerično. GROZA!!! Prou iskorišča, k ga po joku poznam. J.e.b.e.m.t.i vrtec. Pred tem je blo vse ok, zdej je ratalo pa OBUPNO. In po dnevi in po noči. V vrtcu vse lepo in prav sam doma pauser posted image user posted image user posted image jok, jok, jok, jok, jok,.....ok po noč še rezumem, ma da pa po dnevi tul za brez veze. Ma upam, da se bo to kej kmal nehalo k to je pa to much. A je še pr keri tako, zdej k so v vrtcu?user posted image
Nč, grem počas jst.
Bye

user posted image user posted image user posted image
Saj bo, enostavno nimaš tu kaj - razen nekako pregurati user posted image

Uf, kako si je luštno v miru privoščit kavo. Tega luksuza prej skoraj 16 mesecev nisem (več) poznala user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 578
9.9.2009 8:48:31   
špelin@
a ja pa Dobro jutro vsemuser posted image in upam da ste imele vse dokaj mirno noč.

Pri nas je kar pestro, ker Filipu rineta 2zobka, 4zgoraj in 2spodajuser posted image , tako, da je tekom dneva kar sitn ponoč pa kar jamra,

Tudi pri vas muke z zobki? user posted image user posted image user posted image
Našemu zdaj rinejo ven istočasno še vsi preostali in je kriiiiizaaaaa user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.9.2009 9:11:42   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

jaz sem pa še kar v službiuser posted image

neki se jebč......ammmmmmmmuser posted image  pa nikakor ne ugotovim, kva za vraga je narobeuser posted image user posted image user posted image

oh kako je meni to znano..user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
9.9.2009 9:11:45   
jana81

Angleščina je moj hobi, ampak ti izpiti stanejo...

moja pa nočna mora ..:(

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 581
9.9.2009 9:14:16   
jana81

Tudi pri vas muke z zobki? user posted image user posted image user posted image
Našemu zdaj rinejo ven istočasno še vsi preostali in je kriiiiizaaaaa user posted image

Pri nas se slinimo,kot bi odprlu pipo ..teče teče, teče... zdej ima še vse 4 štirkice zunaj, pa ne vem al se zato slini ker rinejo ven, al so trojke na pohodu..user posted image

Zjutraj za v vrtec ni bilo take panike, je lepo šel k vzg., ampak ko sem se obrnila da grem , je zajokal..no pa ga je verjetno hrana potolažla..

Spali smo ok, do 4.33 je spal super, pol se je zbudil , se polulal čez in čez, sem ga preoblekla in je spal z nama naprej..user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 582
9.9.2009 9:57:47   
Anonimen
jutrouser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
9.9.2009 9:58:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jaz sem pa še kar v službiuser posted image

neki se jebč......ammmmmmmmuser posted image  pa nikakor ne ugotovim, kva za vraga je narobeuser posted image user posted image user posted image

oh kako je meni to znano..user posted image

user posted image A VEŠ DA SEM SE 2 URI JEB...... potem pa vidim, da je neki čsito očitnegauser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
9.9.2009 10:00:12   
Anonimen

Dobro jutro user posted image

Danes sem z Gregorjem kar na zajtrku v vrtcu ostala, da je v miru pojedel. Drugič ga moram pripeljati prej, da ima pred zajtrkom ene 15 minut, da se umiri in prilagodi. Bo treba obrnit vrstni red: najprej v vrtec Gregorja, potem pa malo piko user posted image

Jutro!

Ja zgodnja sm. Dns sm prej vstala k je Vid kr ke v tri krasne neki jokal. Prou histerično. GROZA!!! Prou iskorišča, k ga po joku poznam. J.e.b.e.m.t.i vrtec. Pred tem je blo vse ok, zdej je ratalo pa OBUPNO. In po dnevi in po noči. V vrtcu vse lepo in prav sam doma pauser posted image user posted image user posted image jok, jok, jok, jok, jok,.....ok po noč še rezumem, ma da pa po dnevi tul za brez veze. Ma upam, da se bo to kej kmal nehalo k to je pa to much. A je še pr keri tako, zdej k so v vrtcu?user posted image
Nč, grem počas jst.
Bye

Saj bo, enostavno nimaš tu kaj - razen nekako pregurati user posted image

Uf, kako si je luštno v miru privoščit kavo. Tega luksuza prej skoraj 16 mesecev nisem (več) poznala user posted image

SG: kot vse pravjo, res nimamo kej, skoraj vse moramo čez touser posted image , tudi mi smo iemli kake 2 mesca kar pestro doma, v vrtcu baje pridna, doma pa polomuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
9.9.2009 10:19:34   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Nč, grem počas jst.
Bye

SG saj bouser posted image user posted image . Naša je ista. V vrtcu je poosebljen angel, doma ji pa naenkrat odpadejo perutničke in ztrastejo rožičkiuser posted image user posted image  Mislim, da je to normalno, ker podzavesno otrok čuti prikrajšanje, ker ni več s teboj cel dan in to pokaže ko pride domov na tak načinuser posted image  Bo pa počasi to minilo in  potem te bo še odrival, pa tebi ne bo pravuser posted image .

ja, Varjo ko pridem iskat k tašči niti malo ne zanimam. Če jo primem, začne jokat, ker bi raje dirkala in norela, kot pa mamo pozdravila. Ne kaže nobenih znakov, da bi me pogrešala. user posted image
Drugače pa zgleda, ko jo moj pripelje domov. Takrat pa opa k mami ni non stop pri mami user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 586
9.9.2009 10:25:40   
Anonimen
Jaz sem pa danes počakala, da je naša vzg. prišla in sem jo vprašala zakaj MOJA MIŠKA KAR OD ENKRAT JOKA KO JE TREBA V VRTEC???? Sem jo vprašala, če z njo ravnajo enako kot z drugimi otroci, glede na to, da jaz kličem ravnateljico, in se pritožujem. Sem jo vprašala, zakaj gre Anja k njej brez joka, mi pomaha in že leti notr, ko jo pa tista KOZA vzame pa jokauser posted image

Mi je rekla, da mi skoraj zagotovo lahko zatrdi, da z mojo miško enako ravnajo, kot z drugimi otroci, samo z mano se drugače menijo kot z drugimi staršiuser posted image , je rekla, da pač ene starše več zanima npr. ali je otrok jedel, ali je spal, ali je kakal - no lahko predvidevate da v to skupino jaz spadamuser posted image , druge pa pač take reči niti ne zanimajouser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
9.9.2009 10:29:24   
mafi

Jaz sem pa danes počakala, da je naša vzg. prišla in sem jo vprašala zakaj MOJA MIŠKA KAR OD ENKRAT JOKA KO JE TREBA V VRTEC???? Sem jo vprašala, če z njo ravnajo enako kot z drugimi otroci, glede na to, da jaz kličem ravnateljico, in se pritožujem. Sem jo vprašala, zakaj gre Anja k njej brez joka, mi pomaha in že leti notr, ko jo pa tista KOZA vzame pa jokauser posted image

Mi je rekla, da mi skoraj zagotovo lahko zatrdi, da z mojo miško enako ravnajo, kot z drugimi otroci, samo z mano se drugače menijo kot z drugimi staršiuser posted image , je rekla, da pač ene starše več zanima npr. ali je otrok jedel, ali je spal, ali je kakal - no lahko predvidevate da v to skupino jaz spadamuser posted image , druge pa pač take reči niti ne zanimajouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 588
9.9.2009 10:44:42   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zaje...... mamiuser posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
9.9.2009 11:29:35   
kasso

očitno je otroci nimajo radi. A tudi drugi jokajo pri njej?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
9.9.2009 11:33:40   
tilči
Dober dan!

se hitro javim,potem pa letim po moja razgrajača v vrtec.S Tilnom se bila danes samo 15 minut,potem pa je vzgojiteljica prinesla ene nove kocke in je šel stolpa zidatuser posted image .Je malo nabiral,ko sem mu pomahala,a so ga hitro zamotile.So bile pa presenečene,ko tako lepo reče hvala,ko je dobil čajuser posted image

Sem pa danes izkoristila dopoldne in letela na banko urediti tisto s kartico.Sedaj so ugotovili,da je bila njihova napaka,da so zablokirali račun in so uredili vse brez mojih stroškovuser posted image

Pa še v lekarno sem letela po Bio gaia kapljice,pa s kolegico-bivšo sodelavko sva poklepetali,pa je šel dopoldne

Edinaos...včeraj sem oddala ograjicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
9.9.2009 11:35:24   
tilči

zaje...... mamiuser posted image

Ampak imaš prav.Kdo se ne bo postavil za svojega otroka,če ne lastna mati?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
9.9.2009 12:21:45   
kasso
suzy, danes v Lesninem prospektu sem videla par otroških sobic, ugodno...poglej si, mogoče ti pride kaj prav.user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 593
9.9.2009 12:52:31   
tilči
Otroka sta vsak v svojem kotu,spita.
Danes Tilen ni hotel nič kosila jesti,malice pa tudi neuser posted image .Tako da je jokal,ko sem prišla,saj je bil lačen in zaspanuser posted image .Drugače se je celo dopoldne dobro držal,glede na to,da je par dni manjkaluser posted image .Samo jesto mora še začeti.Doma se je pa napokal,potem pa v momentu zaspal

Nejc je pa v vrtcu padel zunaj in si je malo podrgnil kožo na roki.In je revček moj mali kot en invalid.Sva namazala z bepantenom,en flajšter gor dala,sem mu polubčkala rano in je bilo takoj boljeuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 594
9.9.2009 12:55:48   
tilči

meni je bilo danes prav čudno,ko sem šla sama po opravkih.Si bom pa en dan,ko bosta v vrtcu, dopoldne privoščila frizerja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 595
9.9.2009 12:57:26   
tilči

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 596
9.9.2009 12:58:42   
tilči

Jutro!

Nč, grem počas jst.
Bye

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 597
9.9.2009 13:11:44   
Anonimen
Punce, a katera gre na OTROŠKI BAZAR-na GR V LJ?

Jaz bom peljala svojo miško, ker bo velikoooo otroških igralnicuser posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
9.9.2009 13:19:46   
kasso

Punce, a katera gre na OTROŠKI BAZAR-na GR V LJ?

Jaz bom peljala svojo miško, ker bo velikoooo otroških igralnicuser posted image

ne vem še

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
9.9.2009 13:21:13   
tilči
Ali katera rabi kakšno spalno vrečo za malčke? Imam tri naprodaj še od Nejca,ker Tilna tudi pod razno ne spravim notri,saj rabi imeti nogice frej,da jih zračiuser posted image

Če katero zanima,naj se mi javi na zs

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?