Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 8:42:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Midva sva nazaj iz vrtca in se je Gregor spet fino zabaval Edino piti noče, pa tudi poje le za vzorec. Jutri bo ostal tam malo dlje. Gregi. Pri nas je pa jok pa nič ne spravi vase, protestira cel dopoldne mafi pri nas je tud jok, sploh ker vsi jokajo, sej bo minil, upam da kmal jaz tud, sam kaj ko bodo nekateri uvajali kasneje, tako, da se bo jok vlekel še dober mesec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 8:44:44
|
|
|
|
mafi
|
a ja pa Dobro jutro vsem in upam da ste imele vse dokaj mirno noč. Pri nas je kar pestro, ker Filipu rineta 2zobka, 4zgoraj in 2spodaj , tako, da je tekom dneva kar sitn ponoč pa kar jamra, mah sej bo to tud minil.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 8:47:06
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Danes sem z Gregorjem kar na zajtrku v vrtcu ostala, da je v miru pojedel. Drugič ga moram pripeljati prej, da ima pred zajtrkom ene 15 minut, da se umiri in prilagodi. Bo treba obrnit vrstni red: najprej v vrtec Gregorja, potem pa malo piko IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Ja zgodnja sm. Dns sm prej vstala k je Vid kr ke v tri krasne neki jokal. Prou histerično. GROZA!!! Prou iskorišča, k ga po joku poznam. J.e.b.e.m.t.i vrtec. Pred tem je blo vse ok, zdej je ratalo pa OBUPNO. In po dnevi in po noči. V vrtcu vse lepo in prav sam doma pa jok, jok, jok, jok, jok,.....ok po noč še rezumem, ma da pa po dnevi tul za brez veze. Ma upam, da se bo to kej kmal nehalo k to je pa to much. A je še pr keri tako, zdej k so v vrtcu? Nč, grem počas jst. Bye Saj bo, enostavno nimaš tu kaj - razen nekako pregurati Uf, kako si je luštno v miru privoščit kavo. Tega luksuza prej skoraj 16 mesecev nisem (več) poznala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 8:48:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja pa Dobro jutro vsem in upam da ste imele vse dokaj mirno noč. Pri nas je kar pestro, ker Filipu rineta 2zobka, 4zgoraj in 2spodaj , tako, da je tekom dneva kar sitn ponoč pa kar jamra, mah sej bo to tud minil. Tudi pri vas muke z zobki? Našemu zdaj rinejo ven istočasno še vsi preostali in je kriiiiizaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 9:11:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz sem pa še kar v službi neki se jebč......ammmmmmmm pa nikakor ne ugotovim, kva za vraga je narobe oh kako je meni to znano..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 9:11:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Angleščina je moj hobi, ampak ti izpiti stanejo... moja pa nočna mora ..:(
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 9:14:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja pa Dobro jutro vsem in upam da ste imele vse dokaj mirno noč. Pri nas je kar pestro, ker Filipu rineta 2zobka, 4zgoraj in 2spodaj , tako, da je tekom dneva kar sitn ponoč pa kar jamra, mah sej bo to tud minil. Tudi pri vas muke z zobki? Našemu zdaj rinejo ven istočasno še vsi preostali in je kriiiiizaaaaa Pri nas se slinimo,kot bi odprlu pipo ..teče teče, teče... zdej ima še vse 4 štirkice zunaj, pa ne vem al se zato slini ker rinejo ven, al so trojke na pohodu.. Zjutraj za v vrtec ni bilo take panike, je lepo šel k vzg., ampak ko sem se obrnila da grem , je zajokal..no pa ga je verjetno hrana potolažla.. Spali smo ok, do 4.33 je spal super, pol se je zbudil , se polulal čez in čez, sem ga preoblekla in je spal z nama naprej..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 9:57:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 9:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jaz sem pa še kar v službi neki se jebč......ammmmmmmm pa nikakor ne ugotovim, kva za vraga je narobe oh kako je meni to znano.. A VEŠ DA SEM SE 2 URI JEB...... potem pa vidim, da je neki čsito očitnega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 10:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Danes sem z Gregorjem kar na zajtrku v vrtcu ostala, da je v miru pojedel. Drugič ga moram pripeljati prej, da ima pred zajtrkom ene 15 minut, da se umiri in prilagodi. Bo treba obrnit vrstni red: najprej v vrtec Gregorja, potem pa malo piko IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Ja zgodnja sm. Dns sm prej vstala k je Vid kr ke v tri krasne neki jokal. Prou histerično. GROZA!!! Prou iskorišča, k ga po joku poznam. J.e.b.e.m.t.i vrtec. Pred tem je blo vse ok, zdej je ratalo pa OBUPNO. In po dnevi in po noči. V vrtcu vse lepo in prav sam doma pa jok, jok, jok, jok, jok,.....ok po noč še rezumem, ma da pa po dnevi tul za brez veze. Ma upam, da se bo to kej kmal nehalo k to je pa to much. A je še pr keri tako, zdej k so v vrtcu? Nč, grem počas jst. Bye Saj bo, enostavno nimaš tu kaj - razen nekako pregurati Uf, kako si je luštno v miru privoščit kavo. Tega luksuza prej skoraj 16 mesecev nisem (več) poznala SG: kot vse pravjo, res nimamo kej, skoraj vse moramo čez to , tudi mi smo iemli kake 2 mesca kar pestro doma, v vrtcu baje pridna, doma pa polom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 10:19:34
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Ja zgodnja sm. Dns sm prej vstala k je Vid kr ke v tri krasne neki jokal. Prou histerično. GROZA!!! Prou iskorišča, k ga po joku poznam. J.e.b.e.m.t.i vrtec. Pred tem je blo vse ok, zdej je ratalo pa OBUPNO. In po dnevi in po noči. V vrtcu vse lepo in prav sam doma pa jok, jok, jok, jok, jok,.....ok po noč še rezumem, ma da pa po dnevi tul za brez veze. Ma upam, da se bo to kej kmal nehalo k to je pa to much. A je še pr keri tako, zdej k so v vrtcu? Nč, grem počas jst. Bye SG saj bo . Naša je ista. V vrtcu je poosebljen angel, doma ji pa naenkrat odpadejo perutničke in ztrastejo rožički Mislim, da je to normalno, ker podzavesno otrok čuti prikrajšanje, ker ni več s teboj cel dan in to pokaže ko pride domov na tak način Bo pa počasi to minilo in potem te bo še odrival, pa tebi ne bo prav . ja, Varjo ko pridem iskat k tašči niti malo ne zanimam. Če jo primem, začne jokat, ker bi raje dirkala in norela, kot pa mamo pozdravila. Ne kaže nobenih znakov, da bi me pogrešala. Drugače pa zgleda, ko jo moj pripelje domov. Takrat pa opa k mami ni non stop pri mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 10:25:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa danes počakala, da je naša vzg. prišla in sem jo vprašala zakaj MOJA MIŠKA KAR OD ENKRAT JOKA KO JE TREBA V VRTEC???? Sem jo vprašala, če z njo ravnajo enako kot z drugimi otroci, glede na to, da jaz kličem ravnateljico, in se pritožujem. Sem jo vprašala, zakaj gre Anja k njej brez joka, mi pomaha in že leti notr, ko jo pa tista KOZA vzame pa joka Mi je rekla, da mi skoraj zagotovo lahko zatrdi, da z mojo miško enako ravnajo, kot z drugimi otroci, samo z mano se drugače menijo kot z drugimi starši , je rekla, da pač ene starše več zanima npr. ali je otrok jedel, ali je spal, ali je kakal - no lahko predvidevate da v to skupino jaz spadam , druge pa pač take reči niti ne zanimajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 10:29:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem pa danes počakala, da je naša vzg. prišla in sem jo vprašala zakaj MOJA MIŠKA KAR OD ENKRAT JOKA KO JE TREBA V VRTEC???? Sem jo vprašala, če z njo ravnajo enako kot z drugimi otroci, glede na to, da jaz kličem ravnateljico, in se pritožujem. Sem jo vprašala, zakaj gre Anja k njej brez joka, mi pomaha in že leti notr, ko jo pa tista KOZA vzame pa joka Mi je rekla, da mi skoraj zagotovo lahko zatrdi, da z mojo miško enako ravnajo, kot z drugimi otroci, samo z mano se drugače menijo kot z drugimi starši , je rekla, da pač ene starše več zanima npr. ali je otrok jedel, ali je spal, ali je kakal - no lahko predvidevate da v to skupino jaz spadam , druge pa pač take reči niti ne zanimajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 10:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem pa danes počakala, da je naša vzg. prišla in sem jo vprašala zakaj MOJA MIŠKA KAR OD ENKRAT JOKA KO JE TREBA V VRTEC???? Sem jo vprašala, če z njo ravnajo enako kot z drugimi otroci, glede na to, da jaz kličem ravnateljico, in se pritožujem. Sem jo vprašala, zakaj gre Anja k njej brez joka, mi pomaha in že leti notr, ko jo pa tista KOZA vzame pa joka Mi je rekla, da mi skoraj zagotovo lahko zatrdi, da z mojo miško enako ravnajo, kot z drugimi otroci, samo z mano se drugače menijo kot z drugimi starši , je rekla, da pač ene starše več zanima npr. ali je otrok jedel, ali je spal, ali je kakal - no lahko predvidevate da v to skupino jaz spadam , druge pa pač take reči niti ne zanimajo zaje...... mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 11:29:35
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem pa danes počakala, da je naša vzg. prišla in sem jo vprašala zakaj MOJA MIŠKA KAR OD ENKRAT JOKA KO JE TREBA V VRTEC???? Sem jo vprašala, če z njo ravnajo enako kot z drugimi otroci, glede na to, da jaz kličem ravnateljico, in se pritožujem. Sem jo vprašala, zakaj gre Anja k njej brez joka, mi pomaha in že leti notr, ko jo pa tista KOZA vzame pa joka Mi je rekla, da mi skoraj zagotovo lahko zatrdi, da z mojo miško enako ravnajo, kot z drugimi otroci, samo z mano se drugače menijo kot z drugimi starši , je rekla, da pač ene starše več zanima npr. ali je otrok jedel, ali je spal, ali je kakal - no lahko predvidevate da v to skupino jaz spadam , druge pa pač take reči niti ne zanimajo očitno je otroci nimajo radi. A tudi drugi jokajo pri njej?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 11:33:40
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! se hitro javim,potem pa letim po moja razgrajača v vrtec.S Tilnom se bila danes samo 15 minut,potem pa je vzgojiteljica prinesla ene nove kocke in je šel stolpa zidat .Je malo nabiral,ko sem mu pomahala,a so ga hitro zamotile.So bile pa presenečene,ko tako lepo reče hvala,ko je dobil čaj Sem pa danes izkoristila dopoldne in letela na banko urediti tisto s kartico.Sedaj so ugotovili,da je bila njihova napaka,da so zablokirali račun in so uredili vse brez mojih stroškov Pa še v lekarno sem letela po Bio gaia kapljice,pa s kolegico-bivšo sodelavko sva poklepetali,pa je šel dopoldne Edinaos...včeraj sem oddala ograjico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 11:35:24
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem pa danes počakala, da je naša vzg. prišla in sem jo vprašala zakaj MOJA MIŠKA KAR OD ENKRAT JOKA KO JE TREBA V VRTEC???? Sem jo vprašala, če z njo ravnajo enako kot z drugimi otroci, glede na to, da jaz kličem ravnateljico, in se pritožujem. Sem jo vprašala, zakaj gre Anja k njej brez joka, mi pomaha in že leti notr, ko jo pa tista KOZA vzame pa joka Mi je rekla, da mi skoraj zagotovo lahko zatrdi, da z mojo miško enako ravnajo, kot z drugimi otroci, samo z mano se drugače menijo kot z drugimi starši , je rekla, da pač ene starše več zanima npr. ali je otrok jedel, ali je spal, ali je kakal - no lahko predvidevate da v to skupino jaz spadam , druge pa pač take reči niti ne zanimajo zaje...... mami Ampak imaš prav.Kdo se ne bo postavil za svojega otroka,če ne lastna mati?!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 12:21:45
|
|
|
|
kasso
|
suzy, danes v Lesninem prospektu sem videla par otroških sobic, ugodno...poglej si, mogoče ti pride kaj prav.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 12:52:31
|
|
|
|
tilči
|
Otroka sta vsak v svojem kotu,spita. Danes Tilen ni hotel nič kosila jesti,malice pa tudi ne .Tako da je jokal,ko sem prišla,saj je bil lačen in zaspan .Drugače se je celo dopoldne dobro držal,glede na to,da je par dni manjkal .Samo jesto mora še začeti.Doma se je pa napokal,potem pa v momentu zaspal Nejc je pa v vrtcu padel zunaj in si je malo podrgnil kožo na roki.In je revček moj mali kot en invalid.Sva namazala z bepantenom,en flajšter gor dala,sem mu polubčkala rano in je bilo takoj bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 12:55:48
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Uf, kako si je luštno v miru privoščit kavo. Tega luksuza prej skoraj 16 mesecev nisem (več) poznala meni je bilo danes prav čudno,ko sem šla sama po opravkih.Si bom pa en dan,ko bosta v vrtcu, dopoldne privoščila frizerja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 12:57:26
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a ja pa Dobro jutro vsem in upam da ste imele vse dokaj mirno noč. Pri nas je kar pestro, ker Filipu rineta 2zobka, 4zgoraj in 2spodaj , tako, da je tekom dneva kar sitn ponoč pa kar jamra, mah sej bo to tud minil.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 12:58:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Ja zgodnja sm. Dns sm prej vstala k je Vid kr ke v tri krasne neki jokal. Prou histerično. GROZA!!! Prou iskorišča, k ga po joku poznam. J.e.b.e.m.t.i vrtec. Pred tem je blo vse ok, zdej je ratalo pa OBUPNO. In po dnevi in po noči. V vrtcu vse lepo in prav sam doma pa jok, jok, jok, jok, jok,.....ok po noč še rezumem, ma da pa po dnevi tul za brez veze. Ma upam, da se bo to kej kmal nehalo k to je pa to much. A je še pr keri tako, zdej k so v vrtcu? Nč, grem počas jst. Bye
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 13:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, a katera gre na OTROŠKI BAZAR-na GR V LJ? Jaz bom peljala svojo miško, ker bo velikoooo otroških igralnic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 13:19:46
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce, a katera gre na OTROŠKI BAZAR-na GR V LJ? Jaz bom peljala svojo miško, ker bo velikoooo otroških igralnic ne vem še
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.9.2009 13:21:13
|
|
|
|
tilči
|
Ali katera rabi kakšno spalno vrečo za malčke? Imam tri naprodaj še od Nejca,ker Tilna tudi pod razno ne spravim notri,saj rabi imeti nogice frej,da jih zrači Če katero zanima,naj se mi javi na zs
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?