Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO preneta baba , spet sem se spičila v vrtcu jutro! kaj je blo pa danes? Na hodniku smo se srečale in je moja miška začela jokat hallllooooooo , sve se zrihtale in potrkale, in ko je prišla babnca ven je spet začela na polno jokat, valda sej jo vprašala zakaj moj otrok joka samo pri njej , pri drugih pa ne. Je rekla: JA MAMI OTROCI SO PAČ RAZLIČNI ja valda BUČEEE, notri je bilo kakih 7-8 otrok, in vsi so na polno jokali, sem jo vprašala če si si otroci različni, zakaj potem čisto vsi jokajo? Skratka, sem ji rekla, da 1x sem že klicala ravnateljico zaradi nje, in ko jo bom tokrat klicala, ne bo dobro za njo!!! Pa mi baba prav, mami otroka je pač treba na silo odtrgat in dat k njej, ja valda: sem jo vprašala, kako da potem to v pogodbi ali na položnici ne piše, da bodo pač otroci pri tej in tej štud. vzg. pomočnici, ali kateri fuc... faktor sploh že je ona tam, da če so otroci pri drugih tako mirni in gredo z veseljem v vtec pri njej pa ne. Ona pa spet, ja mami kak se bove zmenile: SEM JI REKLA, DA HUDIČA NAJ ŽE KEJ NAREDI DA TE BOGE OTROKE POMIRI , sem ji rekla, da komot pokličem vse starše od teh otrok naj pridejo pogledat kak to zgleda zjutraj, in verjamem da to ne bo najbolje za njeno prihodnost v našem vrtcu. Baba pa čisto tiho, no in skratka sem jaz začela malo bolj na glas peti, in se malo vrteti sem nekako privlekla pozornost otrok, in so vsi začeli z mano plesat, baba pa v jok KVAAAAAAA, v tem pride še naša vzg. in valda JA MAMI KAJ PA JE SPET , sem še njej rekla, da tega več ne bomo prenašali..... SKRATKAAAAA rezfučkala me je na polnooooooooooooooooo sem rekla, da bolje da grem delat, če ne bo iz tega velika štala nastala.
|