Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla! Kako ste...mi trije vredu... Edino mami je fasala plavo oko, no pod oko...me je taja z igračo maznila Ne vprašat, kako so me ljudje gledali ...boga, s tako malim otrokom, noseča pa pretepena Miška pa zdaj hodi okrog mene, pa pravi moja mami, moja mami, boža boža...pa ji sploh nisem nič komentirala, pa nič, je zgleda sama skapirala, da je ona"kriva" Ej, kako mi je pa fajn, ko že ful ful besed žveka in to ful lepo in razločno, in že kr časa... Kako pa vaši, že tudi verjetno fejst klepetajo?? Grem papat... ja čveka non stop, večino pa v njegovi čeblajščini, lepo reče ati (najlepše), mami, papa, gaga, pil (piu),ama-ama, avion, no pa sej bi se še našl kej, ampak večina pa po svoje čeblja.. čmrlika a kej več zdej ješ? ej moja Taja pa kr preveč že pove, kaj še bo ma po meni, pravijo... veš da nič kaj več ne jem, kot prej edino, zcvečer me bolj mika kot drugače...upam, da tudi tokrat ne bo kroize s težo in kg--ji...če bi blo kot pri Taji samo 13 + podpišem takoj
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|