Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 14:14:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style aja BTW: style je po tanovem rdečelastka , jst pa že ne mesec temno rjava
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 14:14:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Jana a M ima tako slabo plačo ja letošnje leto odkar je prišel z bolniške, še ni imel kulturne plače
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 14:15:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Punce dejte mi povedat kako je s temi krči ki se naj bi začeli pri treh tednih. Mene je tega tolk strah, da skoz razmišljam o tem. Zaenkrat jih še nima, a se lahko tud kasnej pojavijo? Joj, sej vem da sm smotana k na to mislim. Nejc jih sploh ni imel Gaja je šla dons spet v vrtec, nima več AB, je bla full vesela ko je tja prišla . Je mela v sredo kontrolo pa prvič ni nč jokala, ko so ji kri jemal. Se je zgleda že navadla. Style ma dej nehi kaj se zahvaljuješ, sej nism nč tazga nardila. Sm vesela, da je tvoja miška uredu pa da vsaj mal je. Sej bo, vsak dan bo bolš boš vidla. za vas. Pri mojemu v službi pa letos ne bo nč z Miklavži, Dedki Mrazi...kao lastniki nimajo dnarja, recesija pa to . So se pa s šefom pol zmenil, da bo plaču predstavo pa Dedka Mraza darila bomo pa sami dal. Da bo vsaj neki. Jutr mamo pa fešto jest pa nč za oblečt . Sm zdej probavala kavbojke pa so mi ene za silo že prav, mal me še tiščijo, ma bom že potrpela, valda ne morm it v trenerki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 14:15:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 ma ja sej vem, čeprov full slabšo kot lani za isti promet. Dej naj gre kam drugam prodajat no, a išče kej, ker to je res mal ja po novem letu začneva aktivno pošiljat prošnje, sam jebe ga ker ima 5.stopnjo in ne 7.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 14:15:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style [Jaz sem pa taka suhica ratala , nimam niti 60 kg več, v službo sem šla pa z 74 vsaj vprašanja: A SI SPET sem se znebila fak stara kaj ti je ..živci? dobr si vsaj na svojo težo pršla, sam pazi na zdravje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 14:15:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style A mogoče katera uporablja kremco od Justa za za ušeska, jaz sem včeraj miško mazala, pa danes in ji je neki gnoja ven prišlo, AB nimam ker moramo najprej ta virus (BTW: KALICI) pozdravit, pa zdaj spolh ne vem a je to OK, da je gnoj ven prišel al ne? Samo imam občutek da se danes že manj vlečke za ušeska A EStrella se pa ne javlja več? karkoli te zanima mene vpraš za Just..halo ??? ja mi smo Nejcu z oljem pozdravlji ušeska, in tea tree kremo.. ti pošljem mail
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 14:22:06
|
|
|
|
jana81
|
style dej slikco v album na RR, sej lahk sam tvoje prijateljice vidimo sliko...mene ful firbec matra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 14:23:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Nina7, Petji se prehlad kar vleče in vleče, tako a ji je še na učke udarlo. Rdeče ima in malo teče iz njih. A ker si mala noče in noče pucat noska je pač tako. šlo je še name, čeprav stalno šmrcam . Včeraj sem imela desno učko rdeče in motno, danes pa še levo. Zgledam kot da bi bandala celo noč oz. kot da bi ga cukala . tudi boli v ozadnju očesa pri gledanju levo desno v ozadju, kar je pri meni kronično zaradi bolezni. V lekarni pa mi niso hoteli nič dat, ker da kao moram do zdravnika. Če ne bo boljše, bom šla v ponedeljek, do takrat pa se bom pazila. tudi na Andrejev sejem v Gorico najbrž ne bomo šli nič. če imaš doma rastlino materina dušica, ji naredi kopel, ker res ful pomaga..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 14:26:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 ma ja sej vem, čeprov full slabšo kot lani za isti promet. Dej naj gre kam drugam prodajat no, a išče kej, ker to je res mal ja po novem letu začneva aktivno pošiljat prošnje, sam jebe ga ker ima 5.stopnjo in ne 7. želim vama velik sreče. a bo v isti smeri iskal a v drugi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 14:26:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style aja BTW: style je po tanovem rdečelastka , jst pa že ne mesec temno rjava a res, dej še ti slikco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 14:46:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 ma ja sej vem, čeprov full slabšo kot lani za isti promet. Dej naj gre kam drugam prodajat no, a išče kej, ker to je res mal ja po novem letu začneva aktivno pošiljat prošnje, sam jebe ga ker ima 5.stopnjo in ne 7. želim vama velik sreče. a bo v isti smeri iskal a v drugi? karkoli..in hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 14:52:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style aja BTW: style je po tanovem rdečelastka , jst pa že ne mesec temno rjava a res, dej še ti slikco a si lahk prvo glavo operem ??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 15:25:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style aja BTW: style je po tanovem rdečelastka , jst pa že ne mesec temno rjava dej se pokaži, da te bom jutri sploh spoznala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 15:30:23
|
|
|
|
suzy85
|
sem vidla, da ste pri financah...jst bi se najraje ! če bi bil v pon doma, res ne vem, kaj bi mu nardila, tolk me je razpizdu. aprila je dobu kazen 500eur za prehitro vožnjo in se zmenil za obročno odplačevanje. in ker je do zdaj plačal le 1 obrok, mora v nakrajšem možnem času poravnati vse ostalo, drugače gre v uklonilni zapor! je reku, da je mislil, da bo zastaralo, pa da takrat ni mel denarja... sami izgovori! takrat ni mel 50eur na mesec, zdej bo lahka naenkrat plačal 500eur! pol se pa poberi finančno, če pridejo takšna presenečenja. pa še pogodba se mi izteče v petek in bo 1 dohodek manj! sem mogla ven dat! še dobro, da ga ni doma!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 15:41:11
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style aja BTW: style je po tanovem rdečelastka , jst pa že ne mesec temno rjava a res, dej še ti slikco a si lahk prvo glavo operem ?? a resnoooooooooooo? slikco bom dala naslednjni teden , imamo novoletno žurko v službi, pa ko se spadenam vam pokažem , ker zdajle verjamite me ne želite videti Jana mene tudin firbec matra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 15:49:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem vidla, da ste pri financah...jst bi se najraje ! če bi bil v pon doma, res ne vem, kaj bi mu nardila, tolk me je razpizdu. aprila je dobu kazen 500eur za prehitro vožnjo in se zmenil za obročno odplačevanje. in ker je do zdaj plačal le 1 obrok, mora v nakrajšem možnem času poravnati vse ostalo, drugače gre v uklonilni zapor! je reku, da je mislil, da bo zastaralo, pa da takrat ni mel denarja... sami izgovori! takrat ni mel 50eur na mesec, zdej bo lahka naenkrat plačal 500eur! pol se pa poberi finančno, če pridejo takšna presenečenja. pa še pogodba se mi izteče v petek in bo 1 dohodek manj! sem mogla ven dat! še dobro, da ga ni doma! tvoj je isti patron kot moj, je dobu kazen 500€ in 11 pik, pa ni plačal, sva pa vsaj ugovor napisala, ker ga je en idiot prijavu kak se vozi po cesti..dolga zgodba.. in če pride na sodišče pol bo šele zanimivo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 15:49:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style aja BTW: style je po tanovem rdečelastka , jst pa že ne mesec temno rjava a res, dej še ti slikco a si lahk prvo glavo operem ?? a resnoooooooooooo? slikco bom dala naslednjni teden , imamo novoletno žurko v službi, pa ko se spadenam vam pokažem , ker zdajle verjamite me ne želite videti Jana mene tudin firbec matra sej si grem pol glavo oprat, pa dam sliko gor..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 15:52:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style a resnoooooooooooo? slikco bom dala naslednjni teden , imamo novoletno žurko v službi, pa ko se spadenam vam pokažem , ker zdajle verjamite me ne želite videti Jana mene tudin firbec matra pred fešto grem itak še k frizerju, ker se mi je že sprala rjava in si dam na novo še temnejšo in oranžne pramene... mam 18.12 še zaključek z Justom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 17:02:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hojla! Kako smo? Pr nas smo super, zdravi, malo tečni . Ju3 mava z mojim žurko s šihtom in bomo spali pr mojih k imamo v naši OŠ in bomo čist blizu . Ju3 mam tud frizerja in gruntam, če bi se ostrigla bl na kratko, po en strani mi bi blo pa ful žal. Kljub temu mam pa non stop lase spete v čop, ful malo mam spuščene. Nč, grem se z Vidkom zabavat , mogoče pridem še kaj pokukat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 17:02:57
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso srečanje 20.12. to je mišljeno brez otrok, a ne?! Kaj pa z hroščki, se bomo kaj dobile? Prejšnji vikend sem bila pri Estrelli in sta se najinidve kar dobro ujeli, seveda s parimi incidenti Kje pa bo srečanje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.12.2009 18:50:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: kasso srečanje 20.12. to je mišljeno brez otrok, a ne?! Kaj pa z hroščki, se bomo kaj dobile? Prejšnji vikend sem bila pri Estrelli in sta se najinidve kar dobro ujeli, seveda s parimi incidenti Kje pa bo srečanje? v Ljubljani..verjetno bowling
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.12.2009 7:01:20
|
|
|
|
suzy85
|
jutro! snoči sem izvedla, da ima gripo. 2 so že poslali domov, 4 pa še čakajo, da se jim stanje umiri, pol pa tudi šibajo domov. je mel včeraj vročino in je na opazovanju. če mu vročina naraste čez 40, ga bodo dali v bolnico, drugače pa verjetno v pon domov. bojo počakali, da se jim stanje malo popravi, pol pa pridejo. me kar stisne, ko pomislim, da bi ga gor dali v bolnico, ko niti do njega ne bi mogla...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.12.2009 8:17:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jutro! snoči sem izvedla, da ima gripo. 2 so že poslali domov, 4 pa še čakajo, da se jim stanje umiri, pol pa tudi šibajo domov. je mel včeraj vročino in je na opazovanju. če mu vročina naraste čez 40, ga bodo dali v bolnico, drugače pa verjetno v pon domov. bojo počakali, da se jim stanje malo popravi, pol pa pridejo. me kar stisne, ko pomislim, da bi ga gor dali v bolnico, ko niti do njega ne bi mogla... O joj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.12.2009 8:19:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: kasso srečanje 20.12. to je mišljeno brez otrok, a ne?! Kaj pa z hroščki, se bomo kaj dobile? Prejšnji vikend sem bila pri Estrelli in sta se najinidve kar dobro ujeli, seveda s parimi incidenti Kje pa bo srečanje? v Ljubljani..verjetno bowling Aha....ob kateri uri pa in na kerem bowlig placu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.12.2009 8:22:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Drgač pa JUTRO! Spanje, počutje,....OK .... Ob 10h greve s taščo k frizerju ( vsaka k svojem, salona sta pa en zdraven druzga ). Verjetn se bom bl na kratko ostrigla, bom vidla k pridem tja.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?