Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Punce dejte mi povedat kako je s temi krči ki se naj bi začeli pri treh tednih. Mene je tega tolk strah, da skoz razmišljam o tem. Zaenkrat jih še nima, a se lahko tud kasnej pojavijo? Joj, sej vem da sm smotana k na to mislim. Gaja je šla dons spet v vrtec, nima več AB, je bla full vesela ko je tja prišla . Je mela v sredo kontrolo pa prvič ni nč jokala, ko so ji kri jemal. Se je zgleda že navadla. Style ma dej nehi kaj se zahvaljuješ, sej nism nč tazga nardila. Sm vesela, da je tvoja miška uredu pa da vsaj mal je. Sej bo, vsak dan bo bolš boš vidla. za vas. Pri mojemu v službi pa letos ne bo nč z Miklavži, Dedki Mrazi...kao lastniki nimajo dnarja, recesija pa to . So se pa s šefom pol zmenil, da bo plaču predstavo pa Dedka Mraza darila bomo pa sami dal. Da bo vsaj neki. Jutr mamo pa fešto jest pa nč za oblečt . Sm zdej probavala kavbojke pa so mi ene za silo že prav, mal me še tiščijo, ma bom že potrpela, valda ne morm it v trenerki jah krči , stara ne misli nato, itak da bodo še prišli, kva čmo tudi to moramo dat skoz. Drugače pa verjami, da mi je pogovor zeeeelo pomagal Vau festa čist vseen kaj boš oblekla, samo da se boste imeli fajn Jaz sem pa taka suhica ratala , nimam niti 60 kg več, v službo sem šla pa z 74 vsaj vprašanja: A SI SPET sem se znebila A vi ste jih mel? Gaja jih ni mela pa kr nekak upam, da jih tud Taj ne bo mel. ma sej vem, da ne smem na to mislit sam si ne morm pomagat. Fešta ja, bomo vidl kako bo, še dobr da majo sobe tm ker drugač ne bi šli.Jah k en klošar pa tud ne morm it . No vidš, brez veze hujšat k tkole kej pride grejo kile kr same dol. Jest jih mam zdej 57, se pa prov silm jest, ker nimam nobenga apetita, mi gre hrana kr na bruhanje Ej stara mi smo do 4 mesca samo jokali, zdaj ali so bili krči, pa nikoli ne bomo vedli aja sej res, sej si govorila ja. A to od vsega začetka?
|