|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
3.12.2009 13:07:56   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Se me še spomnite user posted image

končno spet v svetu telekomunikacij user posted image

KOnčno imam spet računalnik, spet sem doma in posledično seveda brez službe, .... ampak se bo pa vsaj malce časa za RR našlo, da končno spet kakno rečem z vami po dolgem času.

Manca je vredu, je zelo pridna in pohvaljena v vrtcu. Sama je, pomaga drugim otročičkom, ker je najstarejša v skupini, sama gre spat (v vrtcu seveda, da ne bo pomote user posted image ).
Drugače je bila pa ker veliko časa doma v zadnjem mesecu in pol...od vnetih ušes, do obupno močno smrkavega noska in hudega kašlja, do vnetih očkov, ....

NO pa naj bo to za zdajle vse. Grem kaj na štedilnik dat pa se tipkamo še popoldne.

papa

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
3.12.2009 14:09:16   
kasso
SS, user posted image prav vidim Manco kako pomaga drugim otročkom user posted image . Upam, da se kmalu kaj vidimo.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
3.12.2009 14:11:01   
kasso
srečanje 20.12. to je mišljeno brez otrok, a ne?! Kaj pa z hroščki, se bomo kaj dobile?
Prejšnji vikend sem bila pri Estrelli in sta se najinidve kar dobro ujeli, seveda s parimi incidenti user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
3.12.2009 15:04:48   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

srečanje 20.12. to je mišljeno brez otrok, a ne?! Kaj pa z hroščki, se bomo kaj dobile?
Prejšnji vikend sem bila pri Estrelli in sta se najinidve kar dobro ujeli, seveda s parimi incidenti user posted image

BI BLO TUD LEPO JA.estrello in ostale čveke kar pogrešam

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
3.12.2009 17:45:59   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

SS, user posted image prav vidim Manco kako pomaga drugim otročkom user posted image . Upam, da se kmalu kaj vidimo.

user posted image

tudi jaz upam, da se kmalu kaj vidimo.. mislim, da smo se nazadnje midve videle v živalskem vrtcu sredi julija?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
3.12.2009 20:48:45   
Soncnica Sandra ***
Vidim, da sedaj, ko sem pa jaz zopet končno mobilna, pa ni nobene na RR user posted image

Potem pa NOČKO vsem skupaj

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4431
4.12.2009 8:28:55   
jana81
morgen

SS jst sem bla včeri gor, ampak nisem bla zmožna napisat posta.. drgač pa so kr vse čveke nekam poniknile.

Jst sem včeri spet mal migala,pol sem pa mogla še tamalga dat spat ob 10h, ker ni hotu brez mamice zaspatuser posted image .

zunaj je spet eno mrzlo jutro, pa naj že vrže ta sneg no.

Neposredna povezava do sporočila: 4432
4.12.2009 8:43:16   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Danes ponoči sem bila vsa presrana, ker je Gregorju med nočnimi arijami 3x malo piskalo v pljučih. In potem sem vsa napsihirana od novic o pljučnici kot posledici nove gripe in............... user posted image In sem bedela in poslušala, kako mirno diha user posted image Fak, ej, štos je, ker mu je v preteklosti res piskalo in nisem bila prestrašena, tokrat pa niti nisem prepričana, če ni bilo samo iz nosa, ker je imel zabasanega s sluzjo, ampak me je pa čisto "vrglo"... user posted image Moram nehat gledat poročila, sploh kakšen Svet, drugače me bo panika. Naj me nekdo kresne po buči!
Posledično sem vsa neprespana user posted image

Vidim, da imam vsaj nekaj za prebrat, mogoče kasneje, zdajle se zbujata Gregor in user posted image .

Aja, če katero zanima, tule je vsak dan nagradna igra, se splača poskusit:

http://www.mueller.si/unternehmen/content_unternehmen_@si.html?rd=1
Kliknite na Adventni koledar - Začetek. Potem klikneš na tekoči dan (na adventnem koledarju) in odgovoriš na zastavljeno vprašanje. Žrebali bodo igrače.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
4.12.2009 8:45:34   
tilči
Dobro jutro!user posted image

Danes smo pa končno spali brez praskanjauser posted image .Proti jutru,ko se je nekaj prebujal,sem Tilna še 1x namazala in je potem zaspal nazaj.Je pa mene tako križ bolel,da sem se komaj pobrala.sem upala,da mi bo zneslo ponoči brez kosmodiska,pa sem se zmotilauser posted image
Včeraj je pri nas v službi prinesel Miklavž darila za otroke in jih moram pohvaliti,same uporabne stvari: letos je bilo manj sladkarij,pač pa ena velika puščica barvic,plastelin,dežnik,fotoalbum,zobna krtačka in pasta,....user posted image

SS...user posted image  da si spet priklopljena in user posted image  za Manco? A je možno,da sva se midve kakšne 3 tedne nazaj srečali pred Qlandijo?Nisem sigurna,ker se mi je mudilouser posted image  Če rabiš službo,lahko kar k nam prideš.Pri nas jih vedno rabijouser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
4.12.2009 8:47:51   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Danes ponoči sem bila vsa presrana, ker je Gregorju med nočnimi arijami 3x malo piskalo v pljučih. In potem sem vsa napsihirana od novic o pljučnici kot posledici nove gripe in............... user posted image In sem bedela in poslušala, kako mirno diha user posted image Fak, ej, štos je, ker mu je v preteklosti res piskalo in nisem bila prestrašena, tokrat pa niti nisem prepričana, če ni bilo samo iz nosa, ker je imel zabasanega s sluzjo, ampak me je pa čisto "vrglo"... user posted image Moram nehat gledat poročila, sploh kakšen Svet, drugače me bo panika. Naj me nekdo kresne po buči!

Vidim, da imam vsaj nekaj za prebrat, mogoče kasneje, zdajle se zbujata Gregor in user posted image .

Kliknite na Adventni koledar - Začetek. Potem klikneš na tekoči dan (na adventnem koledarju) in odgovoriš na zastavljeno vprašanje. Žrebali bodo igrače.

user posted image user posted image user posted image
Vejamem,da te panika grabi,ker že tudi mene občasno.Sem že razmišljala o cepljenju,pa mi tisti stranski učinki čez pol leta ne grejo iz glave

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
4.12.2009 9:19:50   
suzy85
jutro, jutro! user posted image
mi2 sva šli včeraj popoldne na prireditev, ki jo je pripravila naša OŠ. so nastopali otroci in sem mislila, da bo evi zanimivo. najprej ji je bilo dolgčas med vsemi govori in zahvalami in recitacijami. ko pa je začela 1. triada plesat, me je zagrabla za roke in sva še midve plesali v dvorani. še dobro, da sva že prej stali ob robu, da sva imeli dovolj prostora user posted image  se mi je ful dopadlo! user posted image

špelin@ user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image user posted image  za gregija. upam, da je blo piskanje samo zaradi nahoda!

jana user posted image  za miganje! za jutri se boma še fiksno zmenle. če boma obe ok, pridema!

tilči user posted image  za miklavža in da ni bilo več praskanja. je krema tolk pomagala?

SS zdej boš pa nadoknadla zamujeno, ne? user posted image

kasso tud men je spreminjanje tradicije zaradi ene slikce za vrtec čist mimo. kaj pa če kdo sploh ne postavlja smrečke? al pa nimajo tako "bogato" okrašene? si lahka otroci še norce drug iz drugega delajo! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
4.12.2009 9:23:02   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

mi2 sva šli včeraj popoldne na prireditev, ki jo je pripravila naša OŠ. so nastopali otroci in sem mislila, da bo evi zanimivo. najprej ji je bilo dolgčas med vsemi govori in zahvalami in recitacijami. ko pa je začela 1. triada plesat, me je zagrabla za roke in sva še midve plesali v dvorani. še dobro, da sva že prej stali ob robu, da sva imeli dovolj prostora user posted image  se mi je ful dopadlo! user posted image

user posted image user posted image user posted image

tilči user posted image  za miklavža in da ni bilo več praskanja. je krema tolk pomagala?

zgleda,da res

kasso tud men je spreminjanje tradicije zaradi ene slikce za vrtec čist mimo. kaj pa če kdo sploh ne postavlja smrečke? al pa nimajo tako "bogato" okrašene? si lahka otroci še norce drug iz drugega delajo! user posted image
pri nas v vrtcu imajo včasih malo čudne ideje.Npr. drug teden je zajtrk s starši.Kaj pa če vsi starši ne morejo priti? Lansko leto je že en fantek razlagal,da njegova starša pa delata,ali npr,delavnica z babicani in dedki.Vsi nimajo več starih staršev

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
4.12.2009 9:38:59   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

morgen

SS jst sem bla včeri gor, ampak nisem bla zmožna napisat posta.. drgač pa so kr vse čveke nekam poniknile.

Jst sem včeri spet mal migala,pol sem pa mogla še tamalga dat spat ob 10h, ker ni hotu brez mamice zaspatuser posted image .

user posted image user posted image user posted image za miganje

pa upam, da ste potem mirno spali, glede na to, da ste bili kar pozni za iti spat?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
4.12.2009 9:43:43   
Soncnica Sandra ***

Špelin: jaz ravni iz tega razloga ne maram več gledati oddaje Svet, ker tko napihujejo stavri, da dobim kar pop**** zaradi kakšne stvari.
Če je nekdo rekel, da bo mogoče konec tedna deževalo, na Svetu že obljubljajo močne nalive, neuraja in glih da ne cunamije user posted image

Pa upam, da bo z Gregijem vse OK, verjamem pa da ti ti ni bilo fino ga gledati in poslušati, da te je bilo strah user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za namig o nagradni igri, jaz sem vedela zanjo, samo sem kar malce pozabila nanjo. Hvala!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
4.12.2009 9:47:13   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Danes smo pa končno spali brez praskanjauser posted image .Proti jutru,ko se je nekaj prebujal,sem Tilna še 1x namazala in je potem zaspal nazaj.Je pa mene tako križ bolel,da sem se komaj pobrala.sem upala,da mi bo zneslo ponoči brez kosmodiska,pa sem se zmotilauser posted image
Včeraj je pri nas v službi prinesel Miklavž darila za otroke in jih moram pohvaliti,same uporabne stvari: letos je bilo manj sladkarij,pač pa ena velika puščica barvic,plastelin,dežnik,fotoalbum,zobna krtačka in pasta,....user posted image

SS...user posted image  da si spet priklopljena in user posted image  za Manco? A je možno,da sva se midve kakšne 3 tedne nazaj srečali pred Qlandijo?Nisem sigurna,ker se mi je mudilouser posted image  Če rabiš službo,lahko kar k nam prideš.Pri nas jih vedno rabijouser posted image

user posted image user posted image user posted image za spanje in user posted image user posted image za tvoj križ

Pa user posted image user posted image user posted image za miklavža, mislim, da je to sdaj bolj poredko še v firmah, da miklavž nosi, tako da vse pohvale za vašo firmo

Ja, mislim, da sva se res srečale, samo si ti tako hitela, da potem nisem vedela ali si prava ali ne. Sem bila pa skupaj z mojim, ti si bila pa sama če se ne motim?

Rade volje pridem tudi k vam, samo se bijim, da bodo takoj rekli, da sem preveč daleč stran user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
4.12.2009 9:48:55   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

špelin@ user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image user posted image  za gregija. upam, da je blo piskanje samo zaradi nahoda!

jana user posted image  za miganje! za jutri se boma še fiksno zmenle. če boma obe ok, pridema!

SS zdej boš pa nadoknadla zamujeno, ne? user posted image

Seveda, da bom nadoknadila vse zamujeno user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za včerajšnje lepo popoldne

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
4.12.2009 10:13:00   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Rade volje pridem tudi k vam, samo se bijim, da bodo takoj rekli, da sem preveč daleč stran user posted image

Pri nas pa to ni ovira.Se vozijo z vseh mogočih koncev.koliko km pa imaš do Lj?

Neposredna povezava do sporočila: 4442
4.12.2009 10:14:34   
jana81

špelin@ preberi si tole :

Namesto da poslušamo nepoučeno blebetanje raznih Borutov Miklavčičev in
podobnih nestrokovnjakov, ki nikoli niti ene sekunde v življenju niso
preučevali novega cepiva – ali kateregakoli cepiva - in njegovih uničujočih
posledic za telo, prisluhnimo raje priznanemu nevrologu, možganskemu
kirurgu in znanstveniku, ki je desetletja zdravil možganske bolezni,
tumorje in nevrodegenerativna obolenja, nastala zaradi vakcin. Priporočam
ogled video posnetka v 4 delih, kjer dr. Russell L. Blaylock (ki je sedaj v
pokoju in opravlja samo še raziskovalno delo) razloži, kako je z novo gripo
in novim cepivom v resnici: Spodaj povzemam nekaj pomembnejših informacij
iz intervjuja:

Prvi del: http://www.youtube.com/watch?v=--nWrqIspnQ
Tretji del: http://www.youtube.com/watch?v=ktcoJW6mj1U&feature=related

Drugi del: http://www.youtube.com/watch?v=nnaiubVJv8E&NR=1
Četrti del: http://www.youtube.com/watch?v=w5E2N4pliXs&feature=related

POVZETKI:
1. Nova gripa je v bistvu zelo blaga, po nobeni lastnosti niti približno
ni tako huda kot navadna gripa v preteklih letih
2. Smrtnost je nizka v primerjavi z navadno gripo, tako pri odraslih
kakor pri otrocih. Tudi nalezljivost je manjša kot pri običajni gripi
3. Stopnja hospitalizacije je izjemno nizka – skratka, nikjer nobenega
razloga za paniko
4. 51 znanstvenih študij je zelo jasno pokazalo, da otroci, mlajši od
dveh let, s cepljenjem proti gripi ne pridobijo popolnoma nobene
zaščite
5. 30-letna študija cepljenj odraslih proti gripi je tudi pokazala, da
cepljenje absolutno NE zmanjša števila hospitalizacij in tudi ne
umrljivosti od gripe – treba se je torej vprašati, ZAKAJ PROMOVIRAJO
VAKCINE?
6. Po drugi strani pa so cepiva kontaminirana z drugimi virusi, delci
mikroplazme, strupenimi dodatki in konzervansi itd. Virologi se tega
dobro zavedajo in za zaprtimi vrati burno diskutirajo o tem, ne
dopustijo pa, da bi ti podatki prodrli v laično javnost. Kajti če bi
ljudje vedeli, da cepiva povzročajo hude bolezni kot so obolenja
možganov, rak itd. TUDI ŠE 20 LET PO CEPLJENJU, pač ne bi tako hiteli
po cepivo!
7. Ljudje imajo zmotne predstave, da se v sterilni viali cepiva skriva
rešitev – in da je ta rešitev varna. V resnici pa viala vsebuje
strupene snovi … in se zato močno odsvetuje, tudi če bi bilo cepivo
učinkovito.
8. Tako zdaj vemo, da vakcina proti otroški paralizi tudi še zdaj, po
treh ali štirih generacijah povzroča možganske tumorje. Zdravniki to
vedo, pred pacienti pa se to prikriva.
9. Javnost tudi ni seznanjena, da obstaja v cepivih na kupe t.i.
prikritih virusov, ki jih je težko prepoznati in izolirati. Ti
povzročajo vrsto hudih degenerativnih možganskih obolenj. Pojav teh
obolenj je v zadnjih 20 letih dobesedno eksplodiral! Prav tako
avtoimunske bolezni, kot so astma, diabetes tipa 1 itd., vse pa je
posledica cepljenj
10. Poleg samih virusov so zelo zaskrbljujoči tudi adjuvansi,
kakršen je skvalen. Ta ima za posledico izbruh drugih avtoimunskih
bolezni – lupes, multipla skleroza, revmatoidni artritis. To so
potrdile tudi številne študije na živalih.
11. Ta najnovejša cepiva so odobrili po hitrem postopku, ne da bi
uporabili običajen pristop k preizkušanju varnosti in učinkovitosti
(ki že itak ni posebno zanesljiv …)
12. Vsi nam zagotavljajo, da so bile opravljene študije o varnosti
vakcin, ne povedo pa tega, da so bile te študije opravljene na
različici cepiv BREZ ADJUVANSOV, medtem ko ljudi pa cepijo z
različico, ki adjuvanse vsebuje.
13. Dr. Blaylock zato napoveduje še precej več smrti zaradi
cepljenja kot kdaj prej ter pojavov Guillain-Barrejeve paralize (
http://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=40406), medtem ko
nosečnice izpostavljajo plod nevarnosti shizofrenije in avtizma.
Velika je tudi nevarnost še za druge nevrološke bolezni. Ker dojenčki
dobijo še druga cepiva, od katerih nekatera zatrejo delovanje
imunskega sistema (n.pr. MMR), to pri njih poveča tveganje za smrt.
14. Cepivo torej ne le da ni učinkovito, ampak ima še nevarne
stranske učinke.
15. Napovedi o visokem odstotku smrtnosti, če se ne cepimo, so
čiste blodnje in niso osnovane prav na nobenem znanstvenem dejstvu.
16. Dr. Blaylock je preveril vse znanstvene študije, ki obstajajo o
skvalenu: le tri študije trdijo, da je varen. Prvo je objavil
Novartis, ki skvalen v svojem cepivu uporablja, drugo je objavil
Tyronne, ki skvalen izdeluje, tretjo pa ameriško Ministrstvo za
obrambo. VSE ostale študije (se pravi, vse tiste, ki so bile
neodvisne), so potrdile nevarnost skvalena in dejstvo, da povzroča
hude avtoimunske bolezni
17. Gre torej za ostudno, načrtovano pobijanje ljudi, zlasti pa
imunsko ogroženih – se pravi otrok, starostnikov, nosečnic in bolnih
ljudi
18. Izdelovalci se izgovarjajo, da se skvalen nahaja v kozmetiki in
mnogih živilih, ter da zato ni nevaren. Toda velika razlika je med
tem in pa med vbrizgavanjem sintetičnega skvalena v mišico. Tak način
ustvarjanja »imunosti« je nenaraven – posledica je možgansko vnetje,
izgub spomina, izguba koordinacije gibov … To se lahko pojavi mnoga
leta pozneje. To je v znanstveni literaturi odlično dokumentirano, a
zagovorniki cepiv si še kar zakrivajo oči.

že tudi v najmanjših koncentracijah poškoduje možgane. Tam se kopiči
in ostane v možganih desetletja, pogosto tudi do konca življenja.
20. Cepiva vsebujejo tudi aluminij - prav tako strup za možgane.
Tudi aluminij se v možganih kopiči, povzroča pa vnetja,
alzheimerjevo, parkinsonovo in lou-gehrigovo bolezen.
21. ALS oz. amiotrofična lateralna skleroza je napredujoča bolezen
motoričnih (gibalnih) živčnih celic v možganski skorji. Pojav ALS se
je pri ameriških vojakih po cepljenju povečal za 200 %.
22. Če sta živo srebro in aluminij prisotna hkrati, škodljivo
delovanje drug drugega še potencirata!
23. V ZDA oblasti trdijo, da bo zaradi nove gripe umrlo nad 90.000
ljudi. To pa je popolna laž. Za navadno gripo tam letno umre ca. 1500
ljudi, nova gripa pa je, kot povedano že na začetku, milejša od
običajne.
24. Ljudje, ki živijo in se prehranjujejo zdravo ter skrbijo za
svoj imunski sistem, niso praktično v nobeni nevarnosti, da bi
zboleli za novo gripo (ali staro gripo).

NASVET DR. BLAYLOCKA: Če ste se zaradi pritiska v službi prisiljeni cepiti,
lahko blokirate sistemske reakcije, če takoj po injekciji pritisnete na
mesto vboda zelo hladno krpo, še bolje pa oblogo z ledom. Nadaljujte z
oblogami par dni. To omili tudi reakcije možganov (ker smo preprečili
sistemsko reakcijo). Še zlasti s tem pomagamo otrokom (pri vsakem
cepljenju, ne le pri tem). Pomaga tudi jemanje turmerika ali kurkume,
kvercetina in vitamina D, v kombinaciji z ribjim oljem (in še z malo
olivnega olja, zaradi boljše absorbcije). Otroci potrebujejo 2.000 IU
vitamina D na dan, odrasli pa 5.000 do 10.000 IU. Ta mešanica ne le ublaži
pretirane reakcije na virus (citokinske nevihte, več o tem preberite tule:
http://www.jana.si/aktualno/vroca-tema/Nova-gripa-ubija-tudi-mlade-in-zdrave.html
), ampak tudi pomaga tvoriti snovi, ki pobijajo viruse, bakterije, glivice
itd. Pomaga tudi jemanje multivitamina, zlasti pri starejših. Z dobrim
multivitaminom se nevarnost za smrt zaradi gripe zmanjša na manj kot
stotinko odstotka.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
4.12.2009 10:14:40   
jana81

morgen

pa upam, da ste potem mirno spali, glede na to, da ste bili kar pozni za iti spat?

ah ja no, spet je bil pol noči naprej pri naju.. sem že navajena..

Neposredna povezava do sporočila: 4444
4.12.2009 11:32:24   
style
Dan še od mene po doooolgem časuuser posted image , jaz sem na bolniški tako da bom imela zdaj malo več časa za RR.

Drugače pa je pri nas kar pestro, smo bolani od prejšnjega četrtkauser posted image , miška mi je v 7 dneh že 2x dehidriralauser posted image , tako da smo bili v petek-sob in pon-sredo v infek. kliniki v Ljuser posted image , miška je bila priklopljena na infuzijouser posted image , kar težki dnevi so za nami. Da sploh ne govorim o osebju v tej bolnici- PODEN OD PODNAuser posted image user posted image user posted image user posted image skregala sem se z vsemi po vrsti, z sestrami, zdravniki, negaovalkami, celo z čistilko sem sem počila.

Moram pa se zahvalit  naši KATY za vso podporo-HVALA TI KRASNA OSEBA SI, RADA TE IMAMuser posted image enako tudi velja za NINO7. Punci hvala, ker sta mi stali ob strani.

Ampak zdaj smo doma, in srčno upam, da nam ne bo potrebno nazaj. Miška že pridno, pije in papa, sicer smo na nivoju kar se tiče prehran. kot 6 mesečni otrok, ampak gledamo pozitivno in se trudimo da naš zakladek čim prej ozdravi.

Da vidim, kaj tu dogaja.

EJ A SE POTEM VIDMO V DECEMBRU?

SS: dobrodošla nazajuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
4.12.2009 11:33:59   
style

morgen

ah ja no, spet je bil pol noči naprej pri naju.. sem že navajena..

Jana moja miška je tako prestrašena zaradi vsega kar se nam trenutno dogaja, da se ne smem premaknjiti od nje niti za sek,-takoj jokuser posted image , tudi ko spi me želi imeti ob sebi.

Nejček je zdrav?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
4.12.2009 11:35:48   
style

v moji firmi dajo bon za 30 EUR za miklavža, pri mojmu v firmi pa so zelo radodarniiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image , tako da oba miklavža imamo naslednji teden, upam da bo miška do takrat že ok

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
4.12.2009 11:37:56   
style

končno mi je uspelo barvo vržt na lase.Včeraj sem se ustrigla,še šminke moram najti,da se malo zrihtam za zvečeruser posted image

Punce,pomoč:kaj naj kupimo tašči in njenemu prijatelju za novo leto?

user posted image za frizuro.

Darilo? Pojma nimam. Kaj ju pa zanima? Imata kakšne hobije, kakšno posebno "žilico" za karkoli?

hvala bogu se pri nas nikoli nismo obdarovali za take praznike, pri nas bo itak samo miška dobila darila, aja pa moram se pohvali tudi jaz sem letos dobila miklavža: ČISTO NOV FENuser posted image , stari je samo še mrzlo pihaluser posted image user posted image

aja BTW: style je po tanovem rdečelastkauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
4.12.2009 11:38:20   
style
Ni nobene?

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
4.12.2009 11:40:37   
style

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Pa dobro jutro user posted image

Danes imam doma tudi user posted image - je na bolniški. Zdajle izkoriščam še zadnjih nelkaj minut, preden se z Gregorjem zbudita, ponoči smo spet feštali user posted image Punci sem spravila od doma, psa peljala na sprehod, zdaj pa pijem kavo.

Eno vprašanje: a zdaj za 20.12. še velja ali kako??

Moj si pa ne more bolniške vzet ker je plačan po prometu pa je bil že zdej dost domauser posted image . Ma sej če bi blo nujno bi jo tko pa raj ne

tvoj ma vsaj ornk plačo..moj pa v isti stroki dela za 600€.. pa delajo tak promet, da se men v glavi blede.Aja pa za dopust je vedn problem..ko je hotu pa bolniško vzet in je bil slučajn na pop. smeni, je mogu pa za dve popoldanske ure hodit delat.user posted image

Jana a M ima tako slabo plačouser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?