|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
5.12.2009 8:44:06   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Drgač pa JUTRO!

Spanje, počutje,....OKuser posted image ....
Ob 10h greve s taščo k frizerju ( vsaka k svojem, salona sta pa en zdraven druzgauser posted image ). Verjetn se bom bl na kratko ostrigla, bom vidla k pridem tja.

user posted image za super počutje! zvečer pa le uživajta!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
5.12.2009 8:47:34   
suzy85
evo, glih sem zvedla, da je user posted image v bolnici, ker mu vročina ni padla. user posted image zdej mu delajo preiskave, ampak baje da mu gre na boljše. baje! 

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
5.12.2009 9:10:48   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

evo, glih sem zvedla, da je user posted image v bolnici, ker mu vročina ni padla. user posted image zdej mu delajo preiskave, ampak baje da mu gre na boljše. baje! 

ojoj bogi tvoj.. upam da ni ta nova..kje pa sploh je to?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
5.12.2009 9:11:28   
jana81
suzy85 a prideta z Evo?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
5.12.2009 10:36:44   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

naj bi bla nova, ja... trenutno je v nemčiji blizu mesta hohenfels (še naprej gor od Münchna)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
5.12.2009 11:22:57   
špelin@
Dober dan user posted image

Človek komaj pride do računalnika! Ne moreš verjet, user posted image je prilepljen gor...

Ampak zdajle bom spila kavo in prebrala.

Mimogrede: en dodatek k tistemu mojemu ZS-ju, če katero zanima - aktualen mini katalog
http://www.oriflame.si/contentStorage/live/attachments/sl_SI/15200237_7_2_Mini_katalog_16.pdf

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
5.12.2009 11:24:44   
špelin@

naj bi bla nova, ja... trenutno je v nemčiji blizu mesta hohenfels (še naprej gor od Münchna)

Fak, no, suzy85! user posted image user posted image user posted image user posted image
Takole je bil v bolnici možev bratranec, najprej je stoje preboleval gripo, potem pa pljučnica in KC... Zdaj je že doma in bolje.

Ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega user posted image . Fajn močno stiskam pestke!!!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
5.12.2009 11:27:35   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

ma ja sej vem, čeprov full slabšo kot lani za isti promet. Dej naj gre kam drugam prodajat no, a išče kej, ker to je res mal

ja po novem letu začneva aktivno pošiljat prošnje, sam jebe ga ker ima 5.stopnjo in ne 7.

Bomo stiskali pestke zanj user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
5.12.2009 11:28:04   
špelin@

Ju3 mava z mojim žurko s šihtom in bomo spali pr mojih k imamo v naši OŠ in bomo čist blizuuser posted image . Ju3 mam tud frizerja in gruntam, če bi se ostrigla bl na kratko, po en strani mi bi blo pa ful žal. Kljub temu mam pa non stop lase spete v čop, ful malo mam spuščene.

Uživajta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4509
5.12.2009 11:28:31   
špelin@

sem vidla, da ste pri financah...jst bi se najrajeuser posted image ! če bi bil user posted image v pon doma, res ne vem, kaj bi mu nardila, tolk me je razpizdu. aprila je dobu kazen 500eur za prehitro vožnjo in se zmenil za obročno odplačevanje. in ker je do zdaj plačal le 1 obrok, mora v nakrajšem možnem času poravnati vse ostalo, drugače gre v uklonilni zapor! user posted image user posted image user posted image je reku, da je mislil, da bo zastaralo, pa da takrat ni mel denarja... sami izgovori! takrat ni mel 50eur na mesec, zdej bo lahka naenkrat plačal 500eur! pol se pa poberi finančno, če pridejo takšna presenečenja. pa še pogodba se mi izteče v petek in bo 1 dohodek manj!

sem mogla ven dat! še dobro, da ga ni doma! user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
5.12.2009 11:29:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: style

aja BTW: style je po tanovem rdečelastkauser posted image

user posted image user posted image , jst pa že ne mesec temno rjava

a res, dej še ti slikco

a si lahk prvo glavo operem ?? user posted image

a resnoooooooooooo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slikco bom dala naslednjni tedenuser posted image , imamo novoletno žurko v službi, pa ko se spadenam vam pokažemuser posted image , ker zdajle verjamite me ne želite videtiuser posted image

Jana mene tudin firbec matrauser posted image

Uf, si te ne predstavljam user posted image Mora bit pa ful hudo user posted image

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
5.12.2009 11:33:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Danes ponoči sem bila vsa presrana, ker je Gregorju med nočnimi arijami 3x malo piskalo v pljučih. In potem sem vsa napsihirana od novic o pljučnici kot posledici nove gripe in............... user posted image In sem bedela in poslušala, kako mirno diha user posted image Fak, ej, štos je, ker mu je v preteklosti res piskalo in nisem bila prestrašena, tokrat pa niti nisem prepričana, če ni bilo samo iz nosa, ker je imel zabasanega s sluzjo, ampak me je pa čisto "vrglo"... user posted image Moram nehat gledat poročila, sploh kakšen Svet, drugače me bo panika. Naj me nekdo kresne po buči!
Posledično sem vsa neprespana user posted image

Vidim, da imam vsaj nekaj za prebrat, mogoče kasneje, zdajle se zbujata Gregor in user posted image .

Aja, če katero zanima, tule je vsak dan nagradna igra, se splača poskusit:

http://www.mueller.si/unternehmen/content_unternehmen_@si.html?rd=1
Kliknite na Adventni koledar - Začetek. Potem klikneš na tekoči dan (na adventnem koledarju) in odgovoriš na zastavljeno vprašanje. Žrebali bodo igrače.

user posted image user posted image user posted image
Vejamem,da te panika grabi,ker že tudi mene občasno.Sem že razmišljala o cepljenju,pa mi tisti stranski učinki čez pol leta ne grejo iz glave

Sem vprašala našo P glede cepljenja in je rekla, da kot vsako leto priporoča cepljenje proti sezonski gripi, pri temu proti pandemski pa je rahlo skeptična, zato tudi nimajo nalimanega gor obvestila, ampak pač cepijo tistega, ki sam pride s to željo, nič ne vabijo.

Pa vedi potem...

Ma itak smo očitno mi preboleli novo gripo, user posted image se je namreč cepil proti sezonski in je ravno tako zbolel.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
5.12.2009 11:34:06   
špelin@

Dan še od mene po doooolgem časuuser posted image , jaz sem na bolniški tako da bom imela zdaj malo več časa za RR.

Drugače pa je pri nas kar pestro, smo bolani od prejšnjega četrtkauser posted image , miška mi je v 7 dneh že 2x dehidriralauser posted image , tako da smo bili v petek-sob in pon-sredo v infek. kliniki v Ljuser posted image , miška je bila priklopljena na infuzijouser posted image , kar težki dnevi so za nami. Da sploh ne govorim o osebju v tej bolnici- PODEN OD PODNAuser posted image user posted image user posted image user posted image skregala sem se z vsemi po vrsti, z sestrami, zdravniki, negaovalkami, celo z čistilko sem sem počila.

Moram pa se zahvalit  naši KATY za vso podporo-HVALA TI KRASNA OSEBA SI, RADA TE IMAMuser posted image enako tudi velja za NINO7. Punci hvala, ker sta mi stali ob strani.

Ampak zdaj smo doma, in srčno upam, da nam ne bo potrebno nazaj. Miška že pridno, pije in papa, sicer smo na nivoju kar se tiče prehran. kot 6 mesečni otrok, ampak gledamo pozitivno in se trudimo da naš zakladek čim prej ozdravi.

O šit, tole je pa bilo hudo user posted image Milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za princesko.

(odgovor članu style)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
5.12.2009 11:34:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Danes smo pa končno spali brez praskanjauser posted image .Proti jutru,ko se je nekaj prebujal,sem Tilna še 1x namazala in je potem zaspal nazaj.Je pa mene tako križ bolel,da sem se komaj pobrala.sem upala,da mi bo zneslo ponoči brez kosmodiska,pa sem se zmotilauser posted image
Včeraj je pri nas v službi prinesel Miklavž darila za otroke in jih moram pohvaliti,same uporabne stvari: letos je bilo manj sladkarij,pač pa ena velika puščica barvic,plastelin,dežnik,fotoalbum,zobna krtačka in pasta,....user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
5.12.2009 11:35:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Imam tako vnete oči, rdeče, boli me, pa na računalniku delam, uf da ne vem kaj bo iz tega. Za Petjo sem šla danes iskat k P tobrex, varje in ostalih pa se še ni primlo. Me zanima, če je katera od vas kdaj rabila Tobrex tudi zase?

A si kaj bolje? Jaz sem uporabljala zase Bivacyn kapljice in so mi fajn pomagale.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
5.12.2009 11:36:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

Se me še spomnite user posted image

končno spet v svetu telekomunikacij user posted image

KOnčno imam spet računalnik, spet sem doma in posledično seveda brez službe, .... ampak se bo pa vsaj malce časa za RR našlo, da končno spet kakno rečem z vami po dolgem času.

Manca je vredu, je zelo pridna in pohvaljena v vrtcu. Sama je, pomaga drugim otročičkom, ker je najstarejša v skupini, sama gre spat (v vrtcu seveda, da ne bo pomote user posted image ).
Drugače je bila pa ker veliko časa doma v zadnjem mesecu in pol...od vnetih ušes, do obupno močno smrkavega noska in hudega kašlja, do vnetih očkov, ....

NO pa naj bo to za zdajle vse. Grem kaj na štedilnik dat pa se tipkamo še popoldne.

papa

Pogrešala sem te user posted image user posted image
Res te je super brati, saj 20. decembra prideš v LJ, a ne?
user posted image za Manco.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
5.12.2009 11:36:59   
špelin@

Dan.
Punce dejte mi povedat kako je s temi krči ki se naj bi začeli pri treh tednih. Mene je tega tolk strah, da skoz razmišljam o tem. Zaenkrat jih še nima, a se lahko tud kasnej pojavijo? Joj, sej vem da sm smotana k na to mislim.
Gaja je šla dons spet v vrtec, nima več AB, je bla full vesela ko je tja prišlauser posted image . Je mela v sredo kontrolo pa prvič ni nč jokala, ko so ji kri jemal. Se je zgleda že navadla.
Style ma dej nehi kaj se zahvaljuješ, sej nism nč tazga nardila. Sm vesela, da je tvoja miška uredu pa da vsaj mal je. Sej bo, vsak dan bo bolš boš vidla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.

Pri mojemu v službi pa letos ne bo nč z Miklavži, Dedki Mrazi...kao lastniki nimajo dnarja, recesija pa touser posted image . So se pa s šefom pol zmenil, da bo plaču predstavo pa Dedka Mraza darila bomo pa sami dal. Da bo vsaj neki.

Jutr mamo pa fešto jest pa nč za oblečtuser posted image . Sm zdej probavala kavbojke pa so mi ene za silo že prav, mal me še tiščijo, ma bom že potrpela, valda ne morm it v trenerkiuser posted image

Vem, da te psihira tole, ampak vedi, da ni nujno, da bi Taj sploh imel krčke. Zato kar pomiri misli in si fajn razbistri glavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
5.12.2009 11:38:38   
špelin@
Samogovorov konec, grem delat kosilo user posted image

Prijetno soboto želim vsem user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
5.12.2009 12:52:14   
Srčekgirll
Evo me, sm nazaj od frizerja. Nardit sm si dala rjava pramena ( moj mi pravi da sm zdej siva), pa bl na kratko sm se ostrigla. Enkrat ko bom se slikala bom tud slikco gor prpopala. Tko, zdej pa grem mal počivat, vsaj dokler se Vid ne zbudi, kosilo pa danes tašča kuhauser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
5.12.2009 12:52:51   
Srčekgirll
Gresta mož in žena na sodišče kjer sodijo ženi zaradi kraje v trgovini. SODNIK:Gospa zakaj ste danes tukaj ?
GOSPA: G.sodnik, ker sem kradla v trgovoni ?
SODNIK: Kaj ste pa ukradli ?
GOSPA: Kompot breskev.
SODNIK : In koliko kosov je bilo notri ?
GOSPA : šest.
SODNIK: Hm to pomeni šest dni zapora.
Medtem časom pa mož dvigne roko.
SODNIK: Gospod kaj bi pa vi zdaj radi ?
GOSPOD: G.sodnik pa tudi konzervo graha je ukradla.

Neposredna povezava do sporočila: 4520
5.12.2009 12:53:40   
Srčekgirll
Pitaju maloga Ivicu: Ivice, dali voliš ti tatu? Ne volim.
A zašto? Jer je stalno na službenom putu, i nikad ga nema doma! 
A dali voliš ti mamu? Ne volim. A zašto? Pa ona je stalno sa susjedama na kavi i nikad je nije doma. 
Pa koga onda ti voliš, Ivice? Hrvatsku nogometnu reprezentanciju! Oni ne idu nigdje!!!

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 5.12.2009 12:54:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 4521
5.12.2009 18:56:39   
Estrella*

Pitaju maloga Ivicu: Ivice, dali voliš ti tatu? Ne volim.
A zašto? Jer je stalno na službenom putu, i nikad ga nema doma! 
A dali voliš ti mamu? Ne volim. A zašto? Pa ona je stalno sa susjedama na kavi i nikad je nije doma. 
Pa koga onda ti voliš, Ivice? Hrvatsku nogometnu reprezentanciju! Oni ne idu nigdje!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4522
5.12.2009 18:57:35   
Estrella*

jutro!
snoči sem izvedla, da ima user posted image gripo. 2 so že poslali domov, 4 pa še čakajo, da se jim stanje umiri, pol pa tudi šibajo domov. user posted image je mel včeraj vročino in je na opazovanju. če mu vročina naraste čez 40, ga bodo dali v bolnico, drugače pa verjetno v pon domov. bojo počakali, da se jim stanje malo popravi, pol pa pridejo.
me kar stisne, ko pomislim, da bi ga gor dali v bolnico, ko niti do njega ne bi mogla...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
5.12.2009 18:58:15   
Estrella*

Kaj si, rdeča???? Kako to?Dej kakšno slikco na fb, da te vidmo

Iz prve roke lahko povem, da je svetovnauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4524
5.12.2009 18:58:45   
Estrella*

Predogled

var form1 = opener.document.postform
var checkedindex

if (form1.msgIcons){
for (var i=0; i ")
if (form1.subject) document.write (""+form1.subject.value.replace(/\/gi,">")+"
")

user posted image RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))

O SS dobrodošla nazajuser posted image

Podpišem. Sem te tudi jaz pogrešala. Pa barbaw tudiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......