Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 20:49:53
|
|
|
|
jana81
|
jst pa ne morem verjet da moj otrok spi pred deveto.. sicer je res ura mal kriva.. nina7 mene tud mal jebe tale ura, bom tud šla čez kako uro v postlo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 20:56:13
|
|
|
|
nia5
|
Čer Sem zmantrana danes, včeraj sem cel dan delala, pa še danes do petih, zdaj pa še Nio rihtala...no zdaj že hb spi. Po tv pa absolutno nič za pogledat , 50 kanalov, pa nič pametnega. Še pa vedno govori, da jo prst na nogi buba, ne vem če ji ne bom šla jutri novih copat kupit, ker močno sumim, da jo tiščijo, druga ne mora bit . Pa plenic mi bo zmanjkalo, jaz pametnjakovička pa sem pozabila, da je jutri v Avstriji praznik in jih bom morala pri nas kupit , dražje in slabše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 20:57:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 EVo slikce, sm si pomagala z grafoskopom. Roza je od Gaje soba, tm k je pa Nodi pa Mišek k spi pa je od ful si lepo zrihtala! Res lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:00:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ : IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moja mucika že dva dni, ko ji oblačim štrample govori buba buba, pa ji rečem kje te buba in pokaže prst na nogi in reče prst. Ampak jaz ne vidim nič takega, da bi jo bolelo, kak noht ali kaj podobnega. Edino kaj mi pride na pamet je, da jo copatki žulijo, ker jih že lep čas nosi Čvekica mala, takole ti že vse pove? Ja, čeprav je včasih ne razumem, sem rabila kar nekaj časa, da sem ugotovila kaj pomeni bouta (bomboni) Zdaj pa je aktualno pisanje in risanje, sploh ne da mira in mi skoz barvico v roke tišči in pravi pisa mama, pisa mama
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:01:00
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 EVo slikce, sm si pomagala z grafoskopom. Roza je od Gaje soba, tm k je pa Nodi pa Mišek k spi pa je od iiiiiiiiii kok je lepoooooooo. Jst sm vedno sanjala, da kako bom urejala otroško sobico za mojga Vidka, pa ne bo nč k nimam ga kam dat k nimava placa. Upam da nekega dne bo dobil svojo sobico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:01:02
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 hvala, hvala za pohvale . Je blo treba, da ne bo fovšarije . Čeprov zdej moj prav da morm Gaji tud Nodija narisat, sam se mi res ne da. Pol pa hod v sobo pa prav Ani Ani ( tko ona kliče Nodija ). Aja pa govorimo mi zadnje čase full. Vsak dan kej novga. Najboljša mi je ko kliče očija, reče prov oči Jana jest sm kr s temperami barvala. Ani je ime Vidkovmu medvedku: Iiii kok lepo. Pr nas je tako čebrnjalo ratal, k "raztrgan dohtar". Govori velik - k mami, trmast je tud k mami, pa še kej bi se našlo. Ma čas tko beži in kr ne morem verjet da so ti naši otročki že tolk stari in kok so zrastli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:01:37
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst pa ne morem verjet da moj otrok spi pred deveto.. sicer je res ura mal kriva.. nina7 mene tud mal jebe tale ura, bom tud šla čez kako uro v postlo.. Prav paše a ne, ko tako hitro zaspijo ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:04:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 hvala, hvala za pohvale . Je blo treba, da ne bo fovšarije . Čeprov zdej moj prav da morm Gaji tud Nodija narisat, sam se mi res ne da. Pol pa hod v sobo pa prav Ani Ani ( tko ona kliče Nodija ). Aja pa govorimo mi zadnje čase full. Vsak dan kej novga. Najboljša mi je ko kliče očija, reče prov oči Jana jest sm kr s temperami barvala. Ani je ime Vidkovmu medvedku: Iiii kok lepo. Pr nas je tako čebrnjalo ratal, k "raztrgan dohtar". Govori velik - k mami, trmast je tud k mami, pa še kej bi se našlo. Ma čas tko beži in kr ne morem verjet da so ti naši otročki že tolk stari in kok so zrastli. Tudi jaz ne. Sem včeraj videla čist miceno bebico (kak mesec staro) in sem se čist raznežila, zdaj ko gledam Nio se mi zdi že tako velika, prehitro gre ta čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:05:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ : IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moja mucika že dva dni, ko ji oblačim štrample govori buba buba, pa ji rečem kje te buba in pokaže prst na nogi in reče prst. Ampak jaz ne vidim nič takega, da bi jo bolelo, kak noht ali kaj podobnega. Edino kaj mi pride na pamet je, da jo copatki žulijo, ker jih že lep čas nosi Čvekica mala, takole ti že vse pove? Ja, čeprav je včasih ne razumem, sem rabila kar nekaj časa, da sem ugotovila kaj pomeni bouta (bomboni) Zdaj pa je aktualno pisanje in risanje, sploh ne da mira in mi skoz barvico v roke tišči in pravi pisa mama, pisa mama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:06:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 hvala, hvala za pohvale . Je blo treba, da ne bo fovšarije . Čeprov zdej moj prav da morm Gaji tud Nodija narisat, sam se mi res ne da. Pol pa hod v sobo pa prav Ani Ani ( tko ona kliče Nodija ). Aja pa govorimo mi zadnje čase full. Vsak dan kej novga. Najboljša mi je ko kliče očija, reče prov oči Jana jest sm kr s temperami barvala. Ani je ime Vidkovmu medvedku: Iiii kok lepo. Pr nas je tako čebrnjalo ratal, k "raztrgan dohtar". Govori velik - k mami, trmast je tud k mami, pa še kej bi se našlo. Ma čas tko beži in kr ne morem verjet da so ti naši otročki že tolk stari in kok so zrastli. Pri našemu fantolinu je najbolj aktualna in trenutno največ uporabljana beseda NE. Ki dejansko pomeni ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:07:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čer Sem zmantrana danes, včeraj sem cel dan delala, pa še danes do petih, zdaj pa še Nio rihtala...no zdaj že hb spi. Po tv pa absolutno nič za pogledat , 50 kanalov, pa nič pametnega. Še pa vedno govori, da jo prst na nogi buba, ne vem če ji ne bom šla jutri novih copat kupit, ker močno sumim, da jo tiščijo, druga ne mora bit . Pa plenic mi bo zmanjkalo, jaz pametnjakovička pa sem pozabila, da je jutri v Avstriji praznik in jih bom morala pri nas kupit , dražje in slabše. Pridna si Hja, možno, da jo tiščijo copatki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:07:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst pa ne morem verjet da moj otrok spi pred deveto.. sicer je res ura mal kriva.. nina7 mene tud mal jebe tale ura, bom tud šla čez kako uro v postlo.. Prav paše a ne, ko tako hitro zaspijo ? ah ja, pr ns že ob sedmih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:07:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 hvala, hvala za pohvale . Je blo treba, da ne bo fovšarije . Čeprov zdej moj prav da morm Gaji tud Nodija narisat, sam se mi res ne da. Pol pa hod v sobo pa prav Ani Ani ( tko ona kliče Nodija ). Aja pa govorimo mi zadnje čase full. Vsak dan kej novga. Najboljša mi je ko kliče očija, reče prov oči Jana jest sm kr s temperami barvala. Ani je ime Vidkovmu medvedku: Iiii kok lepo. Pr nas je tako čebrnjalo ratal, k "raztrgan dohtar". Govori velik - k mami, trmast je tud k mami, pa še kej bi se našlo. Ma čas tko beži in kr ne morem verjet da so ti naši otročki že tolk stari in kok so zrastli. ,ja prov face so
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:07:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 EVo slikce, sm si pomagala z grafoskopom. Roza je od Gaje soba, tm k je pa Nodi pa Mišek k spi pa je od iiiiiiiiii kok je lepoooooooo. Jst sm vedno sanjala, da kako bom urejala otroško sobico za mojga Vidka, pa ne bo nč k nimam ga kam dat k nimava placa. Upam da nekega dne bo dobil svojo sobico. itak da bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:07:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čer Sem zmantrana danes, včeraj sem cel dan delala, pa še danes do petih, zdaj pa še Nio rihtala...no zdaj že hb spi. Po tv pa absolutno nič za pogledat , 50 kanalov, pa nič pametnega. Še pa vedno govori, da jo prst na nogi buba, ne vem če ji ne bom šla jutri novih copat kupit, ker močno sumim, da jo tiščijo, druga ne mora bit . Pa plenic mi bo zmanjkalo, jaz pametnjakovička pa sem pozabila, da je jutri v Avstriji praznik in jih bom morala pri nas kupit , dražje in slabše. evo jest še kr nism šla spat No vidš kva ti pomaga tolk programov če ni nč pametnega, mi jih mamo sam 5
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:07:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 EVo slikce, sm si pomagala z grafoskopom. Roza je od Gaje soba, tm k je pa Nodi pa Mišek k spi pa je od Ful je lepo Res si mojstrica.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:08:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 suzy a si ponočevala ? ne, ne. takrat sem vstala, da sem se šla malo učit. mam jutri zagovor o svaka čast... jst sem se pa zdle špilala in še za mojga atija priigrala vikend paket.. sem pa zdle govorila s prijatlejico ki ta vikend koristita nagrado in zvedla da gre vse v dohodnino, pa da lahko samo 2 nagrade koristiš..petek (50E) in nedeljo (50E), v soboto pa ne...mislim kr tak so neki spremenili. Je pa njen na ruleti iz 100€ priigral 1000€ za vse priigrano Ja, itak da gre v dohodnino, je tudi v pogojih igre napisano.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:09:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 hvala, hvala za pohvale . Je blo treba, da ne bo fovšarije . Čeprov zdej moj prav da morm Gaji tud Nodija narisat, sam se mi res ne da. Pol pa hod v sobo pa prav Ani Ani ( tko ona kliče Nodija ). Aja pa govorimo mi zadnje čase full. Vsak dan kej novga. Najboljša mi je ko kliče očija, reče prov oči Jana jest sm kr s temperami barvala. Ani je ime Vidkovmu medvedku: Iiii kok lepo. Pr nas je tako čebrnjalo ratal, k "raztrgan dohtar". Govori velik - k mami, trmast je tud k mami, pa še kej bi se našlo. Ma čas tko beži in kr ne morem verjet da so ti naši otročki že tolk stari in kok so zrastli. Pri našemu fantolinu je najbolj aktualna in trenutno največ uporabljana beseda NE. Ki dejansko pomeni ne pr ns pa oči, pol pa zravn še oko(roko) pa ga vleče sm pa tja Aja mami pa noče rečt, reče Ina(nina), bl k ji govorimo mami slabi je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:09:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene sm končno končala z risanjem sobice. Bom mela mogoče zdej več časa za rr, če ne bo Gaja spet kej zbolela al pa če ne grem že rodit Je šla v petek po 13 dneh v vrtec pa ni nč jokala. Zgleda ji je blo že dolgčas z mano . Mi je res fajn , da ni blo nobene panike. Je pa ratala prava zaspanka. Spat hod že ob sedmih, pa spi do osmih, pol devetih. No zdej jo bomo spet mogl zbujat zjutri. Čez dan pa spi od dvanajstih pa do dveh al pa pol treh. V vrtcu pa manj kot dve uri. Tud ura ni nč vplivala, sm jo včeri pokonc držala, da je šla spat ob 19:45 pa je dons spala do osmih po ta novi uri. Jest sm pa dons začela s porodniško, še mal pa bo. Upam, da ste vsi zdravi, tisti ki pa niste pa vam pošiljam velik za Gajo. Kako pa kaj tvoje počutje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:14:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nina7 hvala, hvala za pohvale . Je blo treba, da ne bo fovšarije . Čeprov zdej moj prav da morm Gaji tud Nodija narisat, sam se mi res ne da. Pol pa hod v sobo pa prav Ani Ani ( tko ona kliče Nodija ). Aja pa govorimo mi zadnje čase full. Vsak dan kej novga. Najboljša mi je ko kliče očija, reče prov oči Jana jest sm kr s temperami barvala. Ani je ime Vidkovmu medvedku: Iiii kok lepo. Pr nas je tako čebrnjalo ratal, k "raztrgan dohtar". Govori velik - k mami, trmast je tud k mami, pa še kej bi se našlo. Ma čas tko beži in kr ne morem verjet da so ti naši otročki že tolk stari in kok so zrastli. Pri našemu fantolinu je najbolj aktualna in trenutno največ uporabljana beseda NE. Ki dejansko pomeni ne , mislim da nisi edina.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene sm končno končala z risanjem sobice. Bom mela mogoče zdej več časa za rr, če ne bo Gaja spet kej zbolela al pa če ne grem že rodit Je šla v petek po 13 dneh v vrtec pa ni nč jokala. Zgleda ji je blo že dolgčas z mano . Mi je res fajn , da ni blo nobene panike. Je pa ratala prava zaspanka. Spat hod že ob sedmih, pa spi do osmih, pol devetih. No zdej jo bomo spet mogl zbujat zjutri. Čez dan pa spi od dvanajstih pa do dveh al pa pol treh. V vrtcu pa manj kot dve uri. Tud ura ni nč vplivala, sm jo včeri pokonc držala, da je šla spat ob 19:45 pa je dons spala do osmih po ta novi uri. Jest sm pa dons začela s porodniško, še mal pa bo. Upam, da ste vsi zdravi, tisti ki pa niste pa vam pošiljam velik za Gajo. Kako pa kaj tvoje počutje? eh jest sm tko tko, dost mam že vsega, vse me boli, sam še jamram. komi čakam da se bom spet lahko normalno premikala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:15:47
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čer Sem zmantrana danes, včeraj sem cel dan delala, pa še danes do petih, zdaj pa še Nio rihtala...no zdaj že hb spi. Po tv pa absolutno nič za pogledat , 50 kanalov, pa nič pametnega. Še pa vedno govori, da jo prst na nogi buba, ne vem če ji ne bom šla jutri novih copat kupit, ker močno sumim, da jo tiščijo, druga ne mora bit . Pa plenic mi bo zmanjkalo, jaz pametnjakovička pa sem pozabila, da je jutri v Avstriji praznik in jih bom morala pri nas kupit , dražje in slabše. evo jest še kr nism šla spat No vidš kva ti pomaga tolk programov če ni nč pametnega, mi jih mamo sam 5 Evo glih toliko jih nekje jaz spremljam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:17:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene sm končno končala z risanjem sobice. Bom mela mogoče zdej več časa za rr, če ne bo Gaja spet kej zbolela al pa če ne grem že rodit Je šla v petek po 13 dneh v vrtec pa ni nč jokala. Zgleda ji je blo že dolgčas z mano . Mi je res fajn , da ni blo nobene panike. Je pa ratala prava zaspanka. Spat hod že ob sedmih, pa spi do osmih, pol devetih. No zdej jo bomo spet mogl zbujat zjutri. Čez dan pa spi od dvanajstih pa do dveh al pa pol treh. V vrtcu pa manj kot dve uri. Tud ura ni nč vplivala, sm jo včeri pokonc držala, da je šla spat ob 19:45 pa je dons spala do osmih po ta novi uri. Jest sm pa dons začela s porodniško, še mal pa bo. Upam, da ste vsi zdravi, tisti ki pa niste pa vam pošiljam velik za Gajo. Kako pa kaj tvoje počutje? eh jest sm tko tko, dost mam že vsega, vse me boli, sam še jamram. komi čakam da se bom spet lahko normalno premikala To pa ti verjamem, pa tudi spiš verjetno bolj slabo ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:18:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo mene sm končno končala z risanjem sobice. Bom mela mogoče zdej več časa za rr, če ne bo Gaja spet kej zbolela al pa če ne grem že rodit Je šla v petek po 13 dneh v vrtec pa ni nč jokala. Zgleda ji je blo že dolgčas z mano . Mi je res fajn , da ni blo nobene panike. Je pa ratala prava zaspanka. Spat hod že ob sedmih, pa spi do osmih, pol devetih. No zdej jo bomo spet mogl zbujat zjutri. Čez dan pa spi od dvanajstih pa do dveh al pa pol treh. V vrtcu pa manj kot dve uri. Tud ura ni nč vplivala, sm jo včeri pokonc držala, da je šla spat ob 19:45 pa je dons spala do osmih po ta novi uri. Jest sm pa dons začela s porodniško, še mal pa bo. Upam, da ste vsi zdravi, tisti ki pa niste pa vam pošiljam velik za Gajo. Kako pa kaj tvoje počutje? eh jest sm tko tko, dost mam že vsega, vse me boli, sam še jamram. komi čakam da se bom spet lahko normalno premikala To pa ti verjamem, pa tudi spiš verjetno bolj slabo ne? ma ja, sploh k grem na WC pol ne morm zaspat nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 25.10.2009 21:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh nč, zdej pa res grem. Mirno nočko vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?