|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
24.10.2009 16:17:13   
jana81
wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha ratal mi je še za mojga lubija priigrat vikend paket... zdej se grem pa še za fotra potrudit ..se mi kr smeji

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
24.10.2009 16:52:55   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiha ratal mi je še za mojga lubija priigrat vikend paket... zdej se grem pa še za fotra potrudit ..se mi kr smeji

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
24.10.2009 20:09:02   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

dobro jutro!
mi smo pokonci že od 5.10, ko se je eva zbudla, ker je bla lačna, pol pa nazaj ne zaspat user posted image

user posted image
še dobr, da grem zdle v trgovino in na kavico user posted image

Sem kar user posted image  ob pogledu na uro. Upam, da vsaj zvečer hitro zaspi. Povrhu vsega pa ti privoščim, da čimprej mine tale jutranja lakota.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
24.10.2009 20:09:44   
barbaw

tole je pa res pohvalno user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
24.10.2009 20:39:53   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

dobro jutro!
mi smo pokonci že od 5.10, ko se je eva zbudla, ker je bla lačna, pol pa nazaj ne zaspat user posted image

user posted image

Sem kar user posted image  ob pogledu na uro. Upam, da vsaj zvečer hitro zaspi. Povrhu vsega pa ti privoščim, da čimprej mine tale jutranja lakota.

smo ravno prej razmišljali, da če je bla danes pokonci že malo čez 5, bo jutri pokonci že malo čez 4, ker se ura prestavi. resnično upam, da ne! je pa res, da zdle že 1,5 ure spi

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
24.10.2009 21:08:20   
Srčekgirll

dobro jutro!

user posted image

smo ravno prej razmišljali, da če je bla danes pokonci že malo čez 5, bo jutri pokonci že malo čez 4, ker se ura prestavi. resnično upam, da ne! je pa res, da zdle že 1,5 ure spi

Kaaaaaaaaaj, a danes se ura prestavi a ne drugo soboto (zadnjo v mesecu oktobru)??user posted image user posted image user posted image U madonca.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
24.10.2009 22:19:37   
špelin@
Čer user posted image

Kako kaj?

Ja, tudi mene je skoraj kap sunila, ko mi je mami včeraj rekla, da se ta vikend prestavi ura user posted image Joj, meni to vsakič totalno podre bioritem, le zakaj to še vedno počnemo?????

Danes smo bili na obisku pri tašči - sem morala presortirat oblačila za user posted image , ker je tašča rekla, da bi rada podarila oblačila, ki sta jih nosili hčerki njenega starejšega sina (mojega svaka), eni sosedi. Torej sem iz škatel poizbrala nekaj oblačil, ki smo jih kupili mi in jih bom shranila, ostalo (svakovo in preostalo naše) pa sem kar dala. Verjetno bo ženska zelo vesela.
Zamenjali smo tudi kolesa na avtu - platišča z letnimi gumami so šla na podstrešje, tista z zimskimi pa na avto.
Pa še tašči sem nesla Oriflame-ov katalog in jo navdušila za 3 artikle - pregovarjala je nisem, samo ponudila sem ji in povedala, kaj uporabljam sama in mi je všeč. Naročila sem ji tudi testerje 2 krem za obraz, ker nikakor ne najde primerne za svojo kožo, so jo v lekarni in po novem v L'Occitane-u dali že ob lep kup denarja, kreme ji pa ne ustrezajo. Nazadnje se je zafrknila z eno kemo s karitejevim maslom, po kateri se je celo noč praskala in morala vzeti antihistaminik. Saj bi ji lahko naložila, da ji bodo Oriflame-ove kreme fajn, ker so naravne (ona blazno pada na to, jo vsepovsod prepričajo z omembo besede "naravno"), ampak imam rada mirno vest in sem poštena, zato naj ženska preizkusi zadeve.  Jaz sem zadovoljna, ampak ni rečeno, da bo njej ok, čeprav ima podobno občutljivo kožo kot jaz. Kar se naravnega tiče, je pa itak tako, da mene ne bo nihče nasral, da je krema (pa naj bo drag L'Occitane ali cenovno ugodnejše) popolnoma naravna, če "drži" po odprtju na sobni temperaturi nekaj mesecev user posted image Sploh ko preberem deklaracijo user posted image Sem tašči pokazala deklaracijo na L'Occitanovi kremi in je kar "poblendala" user posted image
Recimo Just je meni fajn, ker mi na koži dobro dene, krema materine dušice res lajša probleme pri boleznih dihal, kamilična krema za roke je zakon, ni pa brez kozervansov, zato sem že mamini svetovalki povedala, da pri meni ni treba nakladati o naravnem, ker na deklaraciji piše, kar piše. Kremo bom kupila, ker je uporabna, ne pa mi tupit o naravnem, ker to ni.
Enako je pri meni, kar se prodaje kozmetike Oriflame tiče: je super, izredno kvalitetna in cenovno primerna (zame so poleg kreme posebej odlični šamponi za lase in določena ličila, user posted image pa je navdušen nad enim njihovim deodorantom), ima pa ravno tako kozervanse, ker bi drugače kremo v roku enega tedna od odprtja vzel hudič user posted image Čeprav podjetje uči svetovalce, da je treba poudarjat "naravno".

Ups, cel roman okrog bogih krem
user posted image Ampak sem jezna na prodajalce in lekarnarje, ki ljudi, kot je moja tašča, znajo nasračkati praktično vse.

A sem sama tu gor?
user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
24.10.2009 22:38:19   
špelin@
Ja, sama sem user posted image

Pa ne bom več, ker se grem gret user posted image

Mirno nočko vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
24.10.2009 22:38:45   
špelin@

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
25.10.2009 2:25:15   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

dobro jutro!

user posted image

Kaaaaaaaaaj, a danes se ura prestavi a ne drugo soboto (zadnjo v mesecu oktobru)??user posted image user posted image user posted image U madonca.

ura se po navadi prestavi zadnjo nedeljo v oktobru ob 3eh zjutraj. naslednjo nedeljo pa smo že 1.11.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
25.10.2009 7:51:21   
jana81
dobro jutro

Nejc je bil pokonc že ob 8h po stari uri, v bistu je pa ura bla 7h..me je skor kap..

suzy a si ponočevala ?user posted image

špelin@ jst se čist strinjam s tabo. vsepovsod je kak konzervans zraven, moja bivša teta se ukvarja z iskanjem naravnih krem, no poleg dela išče še katera kozmetika je čist organska, zdej enkrat bo imela predavanje o tem, pa bom šla, da vidim kako je s tem..
glede Justa tud jst vem da ne more bit čist brez vsega, je pa res bolj na bazi naravnega kot ostale kreme (vichy, nivea....)
jst sem se odločila za trženje Justa, ker ga tud sama uporabljam in lahko povem iz svojih izkušenj..

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
25.10.2009 10:31:12   
suzy85

ne, ne. takrat sem vstala, da sem se šla malo učit. mam jutri zagovor user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
25.10.2009 11:20:51   
jana81

ne, ne. takrat sem vstala, da sem se šla malo učit. mam jutri zagovor user posted image user posted image

o svaka čast...

jst sem se pa zdle špilala in še za mojga atija priigrala vikend paket..
sem pa zdle govorila s prijatlejico ki ta vikend koristita nagrado in zvedla da gre vse v dohodnino, pa da lahko samo 2 nagrade koristiš..petek (50E) in nedeljo (50E), v soboto pa ne...mislim kr tak so neki spremenili.
Je pa njen na ruleti iz 100€ priigral 1000€ user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
25.10.2009 13:21:43   
jana81
pa kje ste vse danes??????

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
25.10.2009 13:28:21   
Anonimen
Evo meneuser posted image

sm končno končala z risanjem sobice. Bom mela mogoče zdej več časa za rr, če ne bo Gaja spet kej zbolela al pa če ne grem že rodituser posted image
Je šla v petek po 13 dneh v vrtec pa ni nč jokala. Zgleda ji je blo že dolgčas z manouser posted image . Mi je res fajn , da ni blo nobene panike.
Je pa ratala prava zaspanka. Spat hod že ob sedmih, pa spi do osmih, pol devetih. No zdej jo bomo spet mogl zbujat zjutri. Čez dan pa spi od dvanajstih pa do dveh al pa pol treh. V vrtcu pa manj kot dve uri. Tud ura ni nč vplivala, sm jo včeri pokonc držala, da je šla spat ob 19:45 pa je dons spala do osmih po ta novi uri.
Jest sm pa dons začela s porodniško, še mal pa bo.
Upam, da ste vsi zdravi, tisti ki pa niste pa vam pošiljam velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3140
25.10.2009 13:58:05   
Anonimen
EVo slikce, sm si pomagala z grafoskopom. Roza je od Gaje soba, tm k je pa Nodi pa Mišek k spi pa je od user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3141
25.10.2009 15:36:47   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

EVo slikce, sm si pomagala z grafoskopom. Roza je od Gaje soba, tm k je pa Nodi pa Mišek k spi pa je od user posted image

braaaaaaavo Nina fuuuuuuuul lepa sobica..user posted image
s čem si pa barvala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
25.10.2009 15:37:15   
suzy85

ful si lepo zrihtala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
25.10.2009 15:38:38   
suzy85
jst sem se pa zdle špilala in še za mojga atija priigrala vikend paket..

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
25.10.2009 19:09:39   
Anonimen
hvala, hvala za pohvaleuser posted image . Je blo treba, da ne bo fovšarijeuser posted image . Čeprov zdej moj prav da morm Gaji tud Nodija narisat, sam se mi res ne da. Pol pa hod v sobo pa prav Ani Ani ( tko ona kliče Nodijauser posted image ). Aja pa govorimo mi zadnje čase full. Vsak dan kej novga. Najboljša mi je ko kliče očija, reče prov očiuser posted image
Jana jest sm kr s temperami barvala.

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3145
25.10.2009 19:30:46   
jana81
nina7 jst sem tud kr z temparkami barvala, neki pa z akrilnimi, ker je blo ful velik treba rdeče pobarvat, pa bi mnde 10 tempark porabla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
25.10.2009 19:33:05   
Anonimen

nina7 jst sem tud kr z temparkami barvala, neki pa z akrilnimi, ker je blo ful velik treba rdeče pobarvat, pa bi mnde 10 tempark porabla

ja sej če je full velik z eno barvo za pobarvat je res bolš z unimi.

Sm vidla, da še kr gemblateuser posted image . Kdaj greste spet uživat?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3147
25.10.2009 19:50:11   
jana81
user posted image

ne vem morem poklicat za rezervacijo,bi rada še nočitev priigrala, da greva za 4 dni dol, pa z Nejcem. Itak ga bosta mami in ati pazla, ker tud imata vikend paket.. so čist spremenil sistem zdej..za nas slabšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
25.10.2009 19:56:54   
Anonimen

user posted image

ne vem morem poklicat za rezervacijo,bi rada še nočitev priigrala, da greva za 4 dni dol, pa z Nejcem. Itak ga bosta mami in ati pazla, ker tud imata vikend paket.. so čist spremenil sistem zdej..za nas slabšeuser posted image

uuu a kr za 4 dni, full dobr, pa še varuške bosta melauser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
25.10.2009 20:03:09   
Anonimen
Zgleda da je mene tale ura bl zj.e.bala kot Gajo, se mi uči kr zapirajo, bom verjetn šla kr v pojstlo.
lepo nočko

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?