jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro O, suzy85, tale rogljiček bi kar z ekrana utrgala Čmrlika, meni se je pri tej igri dobesedno "usralo", ker pojma nimam o teh zadeva drugače Saj veš, kaj igramo, ne? KLIK Za foro sem šla preizkusit, ker sta bili kasso in jana81 tako uspešni, sem se dolgo upirala skušnjavi Potem sem v petek dopoldne ene 2x poskusila in mi ni šlo nikamor, popoldne pa iz prve - 16600 Ker sem bila ravno v "filingu", sem v slabe 20 minutah priigrala še zase, ker ne bi pustila samega tja Od takrat sem še nekajkrat poskusila, ampak pridem do max. 1800, potem pa gre navzdol. Staviš pač po občutku, kaj vem, jaz sem najprej po 5 EUR, potem po 10 (ko sem šla preko 100), preko 500 po 50, nato pa nad 2000 do konca po 200 EUR. mafi, pa ne morem verjet, da so vam vlomili v avto Kako je bilo na predavanjih? vem, samo meni ne potegne ti imaš itak možnost bit velik na obali,me pa ko nimamo, pa pol špilamo take igrce, da si lahk prvoščmo mal oddiha (mal se hecam) ne potegne sreča, Jana! Sej ste mi lušte nardile, smo se hitro k babici naročli, gremo jutri ,Tajo v varstvo jaz pa lubi pa na free drink pa neke evre porabit, ki so edino kar sem priigrala ma to je super.. itak lahko koristiš 3,4 in 5 nagrado (vsak dan eno), bivanje imaš pa zastonj..super