|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
19.9.2009 14:20:14   
tassika
Valerija a tako hitro pošljejo, jaz jih bom nesla v sredo, imam že izpolnjene, čakam samo da jih še moj prinese iz službe, da potem dobim dinarčke že naslednji mesec, bodo prav prišli za omaro, pa še malo bo treba dodatuser posted image . Pa veš kaj tudi jaz sem se zredila 8 kg, sam moja je malo manjša, ali pa ne vem kje se skrivauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 776
19.9.2009 16:15:36   
valerija77
Če katera želi...

http://www.nivea.si/imported_specials/show/16144

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 777
19.9.2009 20:29:55   
luan
Čao.
valerija77 hvala,sem si že naročila vzorčke.Škoda,ker še ostale znamke nimajo vzorčkov.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 778
20.9.2009 9:19:21   
nogavicka80
Pozdravljene souser posted image !

Vem, da je v nosečnosti kao vse normalno, pa vendar me zanima, ali imate tudi ve vse pogostejše slabosti in občutke, da bosta skup zlezle? Mene skrbi, ker se mi to pojavlja skozi ves dan že nekaj dni. Seveda bom o tem povprašala tudi mojo G, ampak me pa vseeno zanima, kako je pri vas. Zraven tega mi telo zavrača večino živil - v smislu, da se potem zelo slabo počutim. Kakšne banane, krompir in košček čokolade še gre, ostalo pa bolj ne kot ja user posted image

Upam, da bo danes kaj bolje in da kmalu dočakam D - dan :).

Trenutno še počivam, ker imam to srečo, da je dragi poprijel za vsa dela, meni pa predpisal strogi počitek - pravi gospod doktor user posted image .

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 779
20.9.2009 9:54:22   
Metuljcica77
dobro jutro, dober dan

včeraj tako lepo sončen dan, danes pa se zbudim v megli user posted image  (pa nisem iz LJ)

divja za tole dekompresijo vem da izvajajo v LJ porodnišnici, glavni vhod in na levo, žal nimam več informacij ...

nogavička80 sem imela v četrtek podobne slabosti ... na koncu ugotovila da premalo pijemuser posted image , svojega gospoda dohtaja pa kar ubogaj, moj je mel učeraj tud tak napad, kr paše a ne?

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 780
20.9.2009 10:16:20   
rožica13
Živjo!

Midva sva se že lotila poslikave sobe, sem narisala tako veliko da še ni vse pobarvano. Mi je pa tako všeč da kar sedim in gledamuser posted image .
Punce poglejte kaj bova dobila od enega izmed daril! http://soncek.si/si/peg-perego-tatamia-paloma-i13069.shtml

nogavicka80 lahko ja da premalo piješ oz. da imaš premalo železa. V vodo čez noč namoči suhe marelice in zjutraj dodaj sok limone in vse spij in pojej. Pa sedaj je veliko rdeče pese, pa si naredi kakšen sok iz surove.

Odločbo za pomoč ob rojstvu sem dobila ravno včeraj, šla pa še nisem na bankomat da vidim ali so že nakazali user posted image ali bom mogla čakati do sredine oktobra user posted image , ker nama gre precej za nohte glede financ, pa rabiva kupiti še pralne plenice pa pralni stroj da jih bom imela kje prati, tako da bi teh skoraj 300€ bilo skoraj za plenice.

< Sporočilo je popravil rožica13 -- 20.9.2009 10:17:44 >

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 781
20.9.2009 14:52:33   
matejc
Živjo,

Bojana in Divja se zmenimo za kakšno kavico v Toskani. user posted image  

Bom kr ostala pri vas novemberkah, če mopje niso tako zgovorne user posted image . Sicer pa res ne vem, če bo mala zdržala v trebuhu do božiča glede na dogajanje z mojim prekratkim matreničnim vratom.

Super ideja za Niveine vzorčke - sem jih ravnokar naročila.

Danes mi je mož odpeljal princesko na izlet, zato da lahko počivam in še kaj za službo naredim. Ko je mala Irena doma res težko počivam - se vam ki morate ležati tudi to dogaja? Potem pa se zvečer sekiram ko mi otrdeva trebuh...

No naslednji ponedeljek imam spet pregled v porodnišnici pa bomo videli kako gre.

Vse - je katera že kdaj dobila injekcijo za razvoj plodovih pljuč?

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 782
20.9.2009 18:55:38   
valerija77
Pozdravljene

Jaz sem se ravno vrnila domov. In sem tolk utrujena da grem pod tuš pol pa počivat. Danes sem bila tako slabe volje pa sploh ne vem zakaj. Pa me je moj pregovoru da greva mal ven in sva se peljala v Logarsko do slapa Rinke. Do Rinke sva šla počasi ampak prišla pa sem tja. user posted image
Pol sem bla pa čist mokra ampak nč hudga. Je blo pa zelo toplo kar sem bila kr presenečena.

Še slikca... 
user posted image

Rožica denar od paketa boš dobila okoli 15. oktobra.

(odgovor članu matejc)
Neposredna povezava do sporočila: 783
20.9.2009 19:57:38   
Zvezdica
Novemberke pozdravljene :)

Sama sem bila januarčica 2009. no potem smo bili februarski:)

Zdaj pa ponudba, če katero zanima prodam vse cotke za fantka (zraven podarim tudi glasbeno škatlico -nočno lučko, ki poje nežno uspavanko in  za posteljico - medo pu -nova stane cca 40 eur in projektorček, ki oddaja zvoke srčka, šumenje reke, ali poje uspavanko, na strop pa sveti z raličnimi vzorčki).  zraven prodam še nov glasbeni vrtiljak, banjico s stojalom (mislim, da 5x uporabljeno), ma kar hočete, vse za 20% cene. Cotkice so rabljene le pri enem otročku. Če katero zanima naj me kontaktira na ZS. Aja poleg podarim nosečniške cunje, bundo, ki je res malo nošena prodam.

Vsem skupaj lepe in zdrave otročke, ter čim lažji porod.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 784
20.9.2009 20:20:06   
NosečkaL
Ojla...jaz pa sem danes skoraj cel dan prespala...izkoristila priložnost, ko se je naše bitjece odpravilo z dedijem na špancir user posted image .

Bojana82 ja morda pa se res srečava v porodnišnici, čeprav jaz mislim (vsevedna nosečka itak), da se bom tam znašla malce prej, ker sem tudi v prvo rodila 14 dni prej. No pa pustimo se presenetit! Moramo pa še počakati, da nam pripeljejo in zmontirajo sobico za našega prvega otročka, ki bo decembra dopolnila 2 leti...da bomo sploh imeli kje spati user posted image  user posted image ...

Pa še to, morda pozna katera koga, ki prodaja globoko košaro, ki paše na voziček jane slalom pro?

Toliko od mene...grem nazaj gledat košarko, sem potrebovala malo odmora, da ne dobim prehitro popadkov user posted image ...

Pa lep pozdravček od mene
NosečkaL

Neposredna povezava do sporočila: 785
21.9.2009 8:16:18   
tassika
user posted image

user posted image   Pi82ka 24t1 

user posted image tassika 30t

user posted image   nezy85 29t1d 

user posted image  Valerija77 32t1d 

user posted image sashy 30t 

user posted image  giotti 29t 

user posted image  mashy 21t 

user posted image  Rožica13 26t3d 

user posted image Ellam 22t

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 30t2d

user posted image summer410 25t

user posted image Eva1 25t

user posted image
Lupinica 21t

user posted image Piškagoriška 29t

user posted image  spelap 29t

user posted image luan 24t

user posted image juniorka 27t

user posted image Ninika80 29t2d

user posted image Metuljcica77 30t

user posted image Eva19 29t

user posted image divja 30t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 786
21.9.2009 9:30:27   
ninka80
Oj,

evo uspela pridit do laboratorija in uredit papirje na CSD. Zdej morm pa likat user posted image user posted image pa se mi tako ne da....

Upam, da ste preživele lep vikend.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 787
21.9.2009 10:25:35   
mayamaya
Dober dan souser posted image

dobrodošle nove user posted image

tako, pa gremo spet v nov teden user posted image . ta vikend sem imela kar pester. smo potrgali vse grozdje, pa posteljico sva prebrusila in prebarvala user posted image in sem bila na koncu dneva samo še za  v posteljo. me je pa že začel bolet hrbet in na trenutke je prav zoprno. sploh ne vem kako bi se namestila user posted image

me pa neki zanima. imena, ki ste jih izbirale ali ki jih izbirate a ste jih komu povedale? to me zanima zato, ker midva imava izbrana imena, ki so nama obema všeč, se pa bojim, da bodo moji starši (bolj moja mami) malo presenečeni user posted image . mislim, moja mami ima neki fiksno idejo, da imena morajo pa biti obvezno neka slovenska, ker smo pač v sloveniji. naj povem še, da imeni nista redki pri nas.
pokomentirajte malo prosim, če ste me sploh razumele user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 788
21.9.2009 10:39:14   
pi82ka
Ojla,

mene pa zanima, če katera ve kakšne so tele povijalne plenice od recinkota ali so tavelike ali tamale? Nekaj stvari bom naročila od njih in me je ena v petek čist zmedla, da če so tavelke povijalke je pol full zamudno povijat in...mah uglavnem mislna sem, da mi bo ženska kej pomagala glede na to da ma dva otroka, ampak mi ni nč kej v pomoč. Kar jo vprašam tko pove da me sam zmede.
A še kera je te tablete ferum lek za železo? In kako se po nijh počutite? Jaz mam mal driske, pa kakam čist črno kot oglje...v soboto mi je blo celo slabo po njih oziroma sem bla tko kt da bom skupi padla. Tko sem se počutla  tud pred jemanjem teh tablet, sam da je blo to vsak dan, zdej pa sam kdaj, tko da mored ni zaradi tablet.

bodite fajn

< Sporočilo je popravil pi82ka -- 21.9.2009 10:40:53 >

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 789
21.9.2009 10:47:12   
tassika

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED         SPOL

30.10.

1.user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image ,?. user posted image )      22.09.              user posted image
31.10. 
2.user posted image rožica13 (24) TRBOVLJE (1.user posted image ,?.user posted image )        
23.09.               user posted image  
3.user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )         ?                      user posted image
4.user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )                                user posted image
01.11.         

5.user posted image piška goriška (34)        (1.user posted image , 1.user posted image )       28.9.                  user posted image
6.user posted image marby (33)                    (?. , ?. )                ?                     user posted image
7.user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )         ?                      user posted image  

8.user posted image  ellam(30)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?                       user posted image
02.11.             
9.user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )         
? 
                      user posted image
10.user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )       29.9.                      user posted image

11.user posted image lucky girl (?)                (1.user posted image , ?.user posted image )       8.9.                     user posted image

12.user posted image stuhica   (30)               (4.user posted image ,?user posted image . )           
?                    user posted image
13.user posted image  sanjacka (34)              (2. user posted image ,?user posted image )             ?                  user posted image
14.user posted image   sunny1980(29)           (2.user posted image ,?user posted image )              ?                  user posted image        

15.user posted image   Zupica (23)                    (1.user posted image ,0.user posted image )         ?                 user posted image             
03.11

16.user posted image   monika985 (26 ) PO    (1.user posted image ,?.user posted image )          30.09.                user posted image
17.user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                 user posted image
18.user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )     4.9.              user posted image
19.user posted image   Nonička (28)                     (2.user posted image ,1.user posted image )   ?                 user posted image
04.11.  
20.user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )            ? 
                     user posted image
21. monika m (32)               (1. ,?. )           ?                     

05.11.

22.user posted image Bojana82 (27) LJ              (2.user posted image ,1.user posted image )       21.09.               user posted image    
23.user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )             
? 
                 user posted image
24.user posted image   juniorka (33)GB              (2.,1. )          23.09.            
25.user posted image   tanja712 (24)                   (1.user posted image ,0. )            ?                  user posted image
26.user posted image  Kajjada (?)                   (3. user posted image ,2.user posted image )         29.9.                 user posted image
27.user posted image   NosečkaL (?)                (2. user posted image ,1.user posted image )         29.9.                 user posted image
06.11. 

28.user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )            ?                    user posted image   
29.user posted image  srecna_zvezda (23)        (2.user posted image , 0.user posted image )       13.10                  user posted image
7.11.     
30.user posted image daisy1980 (28)             (1.user posted image ,0user posted image )    
       06.10.                 user posted image
31.user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                ?                    user posted image    
32.user posted image  cari (30)                      (1.user posted image ,0.user posted image )           ?                       user posted image
08.11.  
33.user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
      ?                      user posted image
34.user posted image zanka (?)                       (2.user posted image ,?.user posted image )                ?                  user posted image
09.11.
35.user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )            
?                        user posted image
36.user posted image  Pecorella (?) LJ             (1.user posted image ,1.user posted image )         11.9.                   user posted image    
37.user posted image   KARNEM (27) LJ            (1.user posted image 0.user posted image )          3.9.                     user posted image  
10.11.  
38.user posted image robikA (?)                       (3.user posted image ,?.user posted image )                ?                 user posted image
39.user posted image
 mayamaya (32)           (1.user posted image ,?.user posted image )            29.9.                 user posted image
40.user posted image   miska73 (36)       RODILA 2.9.09   user posted image user posted image 1420 in 1430
11.11.  
41.user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
?                        user posted image
42.user posted image
divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )          01.09                 user posted image
43.user posted image jj24 (24)                       (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                    user posted image
44.user posted image metuljcica77 (32) LJ/PO (1.user posted image ,0.user posted image )         22.09.                  user posted image          
12.11.    
45.user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image             ?                    user posted image       

46.user posted image  Tula (36)                         (3.user posted image ,3user posted image             ?                  user posted image     
13.11.  
47.user posted image nina68 (41) LJ/CE         (3.user posted image ,user posted image )            
30.09.                  user posted image
48.user posted image valerija77 (32) CE         (3.user posted image ,1.user posted image )      13.10. CTG
               user posted image         
14.11.
49.user posted image Nezy85 (23) MB             (2.user posted image ,?.user posted image )          30.9.                    user posted image   
50.user posted image
 ROZICI (25) RADLJE       (2.user posted image ,?.user posted image )              ?                      user posted image
15.11.        

16.11.

51.user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image         ?                    user posted image
52.user posted image
 Mashy (27) CE                (3.user posted image ,1.user posted image )        22.9.                     user posted image    
53.user posted image   ninka80(29)                  (2.user posted image ,1.user posted image )         29.9.                   user posted image        
54.user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )         30.9.                  user posted image      
55.user posted image    sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )          ?                      user posted image
56.user posted image    spelap1 (21) CE                 (1.user posted image . ,0user posted image . )       22.09            user posted image   

57.user posted image   Eva19 (19) LJ                 (1. user posted image . ,0. user posted image )           01.10.          user posted image
17.11
58.user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image              
?                      user posted image
59.user posted image MC09(32)                         (1.user posted image ,0.user posted image         23.09.               user posted image       

60.user posted image  luan  (32) NM                     (2.user posted image ,1.user posted image      29.09.                user posted image   
61.user posted image   Nogavicka80(29)PO/PT/LJ(1.user posted image ,0.user posted image       21.09.                 user posted image        
18.11. 

62.user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )          29.09.                 user posted image
19.11.
63.user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      
 ?      
                user posted image        
64.user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )           
?                     user posted image      

65.user posted image december06 (30)CE       (2.user posted image , 2.user posted image )             24.9.                user posted image      
66.user posted image  caryn (?) LJ                  (1.user posted image , 0.user posted image )            ?                      user posted image      
67.user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )         13.10                 user posted image                
20.11. 

68.user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image ) 9.10/25.9.UZ KR          user posted image      

69.user posted image  barbchen(31)PO             (2.user posted image ,0.user posted image )         25.9.                   user posted image       

70.user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )              ?                    user posted image
71.user posted image   petkapet (33)IZOLA      (2. user posted image ,1 user posted image )          22.9.                  user posted image  
21.11
72.user posted image summer410 (29) PT/MB (1.user posted image ,?.user posted image )           02.09.                 user posted image         

73.user posted image  krivonoska (32) MB        (2.user posted image ,1.user posted image )           08.09.                user posted image   
74.user posted image   DULCE (?) LJ                (?.user posted image ,?.user posted image )                   ?                 user posted image   
22.11.
75.user posted image nina7 (27) LJ                   (2.user posted image ,2user posted image )         19.9.                    user posted image
76.user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                ?                    user posted image
77.user posted image  giotti  (34)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       
28.09.
                 user posted image
78.user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )            24.9.                 user posted image

79.user posted image  ursa1981 (28)                (2.user posted image ,1user posted image )                  ?
                   user posted image
23.11.
80.user posted image tassika (26)LJ                (2.user posted image ,0.user posted image )           7.10. CTG              user posted image

24.11.
81.user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )               
?                     user posted image

82.user posted image Ikar (32) JESENICE           (3. user posted image ,2.user posted image )           9.9.                     user posted image
25.11.
83.user posted image  karmyka (22)CE          (2.user posted image ,3user posted image )          7.9.                           user posted image   
84.user posted image  pi82ka (26) LJ            (1.user posted image ,1. user posted image )           29.09                     user posted image
85.user posted image  Kepica78 (31) LJ           (1.user posted image ,0.user posted image )          7.10.                      user posted image
27.11.
86.user posted image  Ninaaa (30)                    (2.user posted image ,2.user posted image )            ?                         user posted image            

87.user posted image   Pikapolonica24 (25)MB (2.user posted image ,2.user posted image )               ?                        user posted image            
28.11.
88.user posted image korala (32) KR                 (1.user posted image  ,user posted image )    29.9./7.10. UZ KR        
   user posted image

29.11.
89.user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )             
?                          user posted image

90.user posted image  neni13 (?)                   (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                          user posted image
91.user posted image   Zvezda71 (38) LJ       (2.user posted image ,1.user posted image )              01.09.                   user posted image
30.11.

92.user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )           7.9.                        user posted image
93.user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )       ?                          user posted image       
02.12.
94.user posted image  eva 1(26)TRBOVLJE       (3.user posted image ,3user posted image )          21.09.                      user posted image
XX.XX. 
95.user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )              
? 
                           user posted image
96.user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          

?                         user posted image
97.user posted image špešla (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )                ? 
                       user posted image    

98.user posted image   MatejC (31)                   (2. user posted image ,1.user posted image )             ?                       user posted image

Skupaj: 

user posted image :    33 

user posted image :    26

user posted image  :    40 

user posted image + user posted image + user posted image  = 99

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image zdajšnja januarka 2010 user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image   zdajšnja februarka 2010 user posted image
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

•  
    user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu barbchen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 790
    21.9.2009 10:47:25   
    Bojana82
    Dober dan, punce user posted image ......

mayamaya, vidva dajta vajinemu otročku ime, ki si ga vidva želita! Mogoče bo tvojim staršem res malo čudno, ampak verjemi da bosta ime sprejela takoj, ko bosta videla malo štručko ( takrat jima ime sploh nebo več pomembno user posted image ).....tudi sama sem se ubadala s podobnim vprašanjem, naj dam user posted image ime, ki je všeč nama ali ime, ki ga bo sprejela okolica ( se pravi tradicionalno slovensko ime user posted image )....

Joj, jaz imam danes pregled.....močno upam, da se je moja punca obrnila na glavico, sem namreč že v 34T in nima več prav veliko časa user posted image ! Noja, upam na najboljše, saj baje se le 3% otročkov ne obrne v "pravilno" lego......

(odgovor članu mayamaya)
    Neposredna povezava do sporočila: 791
    21.9.2009 10:52:32   
    tassika

user posted image  

NOVEMBRKE

=======================================================
     NOSEČKA     DATUM ROJ.     PDP      OTROK            MERE
    ======================================================= 
    1.  Miška73     02.09.         10.11    ROK,NEJC         1420 g/1430 g user posted image user posted image

user posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 792
    21.9.2009 11:07:00   
    valerija77
    Mayamaya ime mora biti všeč vama, ne tvoji mami. Tko da se ne obremenjuj prevč. Glede položajev v postelji mi je pa znano ja. Tud men nič ne paše pol se pa kr obračam okol. Komaj čakam da grem rodit, ker sem že prava žoga in se komaj premikam. Še mal pa se bom lahk kr kotalila. user posted image

Glede previjalnih pa tko... jaz jih imam nekaj tavelkih tetra in nekaj malih. Vprašanje pa je če jih bom sploh rabila. Pri prvem jih nisem, pa ima čist vredu kolke. Tko da jih ne kupujte preveč, morda jih sploh ne bote rable.

Kar pa se tiče premikov otročka, me prav čudi da ima moj še toliko prostora ker se mi čez cel dan premetava. Pa se hecam da je tak živc kokr foter. user posted image Upam da je moj tudi že v pravi legi, sicer pa še ima čas. Prvi se mi je obrnil šele v 36. tednu.

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 793
    21.9.2009 11:12:45   
    ninka80
    mayamaya, kot so ti že napisale. izberita ime, ki je vama všeč, ostali se ga hitro navadijo. Drugače pa sva midva pri 1. povedala, kakšno ime bo imel fantek/punčka že prej. Sedaj pa še nimava izbranih, tko da nimava še kej povedat.user posted image

povijalne plenice, nimam nobene, ker jih nisem rabila 1. Če ne bodo kolki v redu, jih bo moj kupil, ko bom v P.

Naše dete je bilo že na prejšnjem pregledu z glavo navzdol, upam samo, da se ni nazaj obrnilo, glede na obrate in premike, ki jih izvaja zadnje dni.

http://nina80.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 794
    21.9.2009 11:15:02   
    Bojana82
    No, jaz sem šla pa v materinsko od prvega user posted image gledat, kdaj se je obrnil na glavico in se je v 34T.....upam, da se bo sestrica zgledovala po njem user posted image .........

(odgovor članu ninka80)
    Neposredna povezava do sporočila: 795
    21.9.2009 11:16:14   
    tassika
    Glede imena se tudi jaz ne sekiram, pač nama je všeč tako kot je, bo moral biti tudi drugim, jim pa ne bom zamerila če jim ne bo, povedala ga bom samo kolegici, ki tudi pričakuje punčko, da ne bo dala enakega, samo kolikor vem itak ni v njenem izboru.

Moja biba se tudi še ful premika, največ popodlne in zvečer manj zjutraj, aja pa še vedno sedi na riti, mi je strahova v soboto v materinsko kar ritko narisalauser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 21.9.2009 11:18:07 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 796
    21.9.2009 12:00:50   
    mayamaya
    ma sej jaz tudi razmišljam tako, da mora biti nama všeč. zato se sprašujem a jim sploh povem prej ali ne? konec koncev je to najin otrok in kot je ena rekla, ko vidiš to štruco ne moreš, da ti ni všeč user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 797
    21.9.2009 12:05:30   
    tassika
    Midva ne bova povedala, sicer že veva ampak sva rekla, da imava ožji izbor in da še ne veva in pol sem jih par kar tako naštela za hec, pa jim niso bila ravno po meri. Nekaj skrivnosti pa mora biti a neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
    Neposredna povezava do sporočila: 798
    21.9.2009 12:05:54   
    Nončika
    valerija, a si dobila obe odločbi naenkrat? tako za paket oz. denar in pa za porodniško? a je bila to ena sama odločba ali sta bili dve?

jaz sem namreč oddala papirje v sredo, nato pa v soboto prejela priporočeno samo odločbo za paket. zaj me pa zanima, kje pa je pol odločba za porodniško ali pa je ženskica kaj zaj....

rožica, nakazilo bo 15.10

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 799
    21.9.2009 12:28:35   
    valerija77
    Nončika jaz sem dobila 2 odločbi. Eno za denar oz. paket, drugo za porodniško za 105 dni. Odločbo za nego oz. 260 dni dobimo pa pozneje. 

(odgovor članu Nončika)
    Neposredna povezava do sporočila: 800
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......