juniorka
|
mi je kr objavlo, sem pomotoma stisnila potrdi pomoje Midva se se odlocava za ime, imam 2 v ozjem izboru, pa bom pomoje morala malo videt in se pol odlocit. Moj je sicer hotel kr neki sestavit iz zacetkov najinih imen ( tko kot ima Alenka Tetickovic), samo pride pol pomensko malo grozno . Jaz imam tud Angelcare, cetudi bo postlca zravn moje, hocem mirno spat. Je pa tukaj ful cenej, pa na amazon, si mal poglejte, pa se Tommy Tippe ima tudi varusko s senzorjem premikov, stane 50 funtov tu(manj kot 60eur). Edino tiste, ki imate debel jogi 10cm in vec, tem zna lazno piskat, so mele ene mamice probleme. Flaske- sem kupila aventov sterilizator za mikrovalovno in so zravn 2 steklenicki in duda, je ista zadeva pr vas v Leclercu v akciji za 17 eurov, se splaca pomoje. Ceprav prvic nisem mela sterilizatorja, sem obcasno prekuhala, ker tudi nismo vsak dan flase uporabljal. Po porodu- treba pocivat, jaz nisem prvi mesec skor nic pocela, pa mi cez dan mleko ni nastajalo, samo ko sem zaspala, so se mi prsi malo napolnile.. boste same vidle, ene pa lahko vse nardijo pa imajo mleka za izvoz . Pri hrani sem tudi pazla, najhuje se je bilo odpovedat solati (kisu), pa ni nic pomagalo, smo meli grozne krce 4 mesece, ze iz porodnisnice, mu je tako pelo po crevesju, da sem ze tam dobila kapljice... Tako da sem se odlocila, da tokrat, ce res ne bo prehudo, ne spremenim nicesar pri prehrani, vse po malem, kot do zdaj, saj so tako ze 9 mesecev gor rasli, crevesje pa se jim mora navadit! Drugace trebuh raste, skace na vse konce, mami cedalje bolj lena, ampak se mi res NIC ne da, groza, no, jest se se spravim . Se spravljam sesat ze tretji dan, pa nic od tega... Toliko zaenkrat, lepo se mejte!
< Sporočilo je popravil juniorka -- 18.9.2009 12:03:20 >
|