|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
18.9.2009 13:09:01   
Nezy85
črpalko to boma šla naknadno kupit, če bo nuja po tem, samo upam da bom imela dovol mlekeca za mojo bibo, ko je naju z bratom mama dojila je rekla da ji je mleko kr samo špricalo ven, tolko ga je melauser posted image upam da bo pri meni enako!!!

Elektronsko varuško pa bom vidla če jo bom sploh kaj rabla, boma se še odločla glede tega

dudice,flaško sem jaz nabavla Nukove(lateksove) sterilizatora tudi ne mislim kupovat, saj jih itak vsake tolko časa prekuhaš in menjaš!Pa tudi aparat za segrevanje pogrevanje ne bom kupovala, mi je tašča kupla mikrovalovkouser posted image , in baj se ne smejo te plastične flaške pogrevat v mikrovalovki da morajo biti steklene!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 751
18.9.2009 13:09:53   
Lupinca
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Lupinica, prilogo S - 1 mora tvoj v službo odnest izpolnit zato, ker mu pol socialna plačuje tistih 15 dni očetovskega dopusta.

Aja?aha hvala za obrazložitev...sam... A to je pri vseh tako a kako? Al zakaj pol ni nobena druga tud rekla, da mora partner kaj v službi izpolnituser posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 752
18.9.2009 13:11:25   
Nezy85
Lupinica tudi jaz sem dobila obrazec, da ga izpolni partner v službi, je pa mi rekla da ga naj prinese vsaj 2 dni preden nastopi očetovski dopust!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 753
18.9.2009 13:19:57   
Bojana82
Prsne črpalke tudi jaz ne mislim kupovati vnaprej, če bo potrebno jo bo šel že potem očka kupit user posted image ......

Kar pa se tiče spalne vreče, sem jo imela pri prvem user posted image , ki je bil tudi novemberček in jo bom imela tudi sedaj + kovtrček! Meni je pri prvem otročku patronažna svetovala spalno vrečo, ker naj bi se dojenček v njej bolje počutil ( bolj domače, bolj varno )......

Glede imena pa tudi midva še nimava pojma, me kar malo skrbi, da nebo zmanjkalo časa user posted image ......mislim pa, da jaz osebno nebi dala svojemu otroku takega imena, ki bi že bil v družini!

Joj, toliko sem še hotela napisati pa mi vse sproti iz glave uide user posted image .....

Aja, jaz sem tko skeptična glede tega Angelcera ( upam, da sem pravilno napisala user posted image ).....po eni strani bi ga ful imela.........po drugi strani pa si mislim, da če pri prvem sploh vedela nisem da to obstaja, zakaj bi se sedaj podajala v ta nakup ( Je kar draga ta zadevca, glede nato, da zidamo in nam vsak evrček prav pride user posted image )......

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 754
18.9.2009 13:21:36   
Lupinca
aha....tko pol...potem je pa verjetno samo za tisti "moj" del, torej obrazec za paket mislila, da naj ga vrnem pred koncem meseca? Mah ja...sej je bila prijazna una delavka tam, ampak mudil se ji je pa tud ful...in ker je vmes še te doklade omenjala, pa da jih bo moj prejemal in da naj to nese v službo izpolnit, sem vse pomešala in narobe razumela.
In zraven tega obrazca za dopust, more tud dat to potrdilo o očetovstvu ane?
No pa sej....bom naslednji teden spet tam in jo bom mal bolj izprašalauser posted image

< Sporočilo je popravil Lupinca -- 18.9.2009 13:33:30 >

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 755
18.9.2009 13:52:34   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85

Drage souser posted image
Kaj ste morale kaki papir poslat svojemu delodajalcu, z katerim dnem nastopite porodniško, in kje bi naj dobila to potrdilo???Zaj mi pa nič ni jasno!!
Zaj vas še moram prebrat, pa malo pokomentirat!

meni je rekla na CSD, da dobim odločbo jaz in moj delodajalec. tako, da itak tam vse piše kdaj greš na porodniško. jaz mojmu šefu nisem nič konkretno omenjala kdaj naj bi šla.

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 756
18.9.2009 13:53:40   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Lupinica, prilogo S - 1 mora tvoj v službo odnest izpolnit zato, ker mu pol socialna plačuje tistih 15 dni očetovskega dopusta.

Aja?aha hvala za obrazložitev...sam... A to je pri vseh tako a kako? Al zakaj pol ni nobena druga tud rekla, da mora partner kaj v službi izpolnituser posted image

nam jo je vrnila na CSD, ker jo morajo tudi njemu izpolnit za zadnjih 12 plač in naj jo prineseva enkrat pred porodom nazaj.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 757
18.9.2009 13:55:00   
mayamaya
od kdaj je pa treba za doklade kaj v službi izpolnit? a ni to samo tisti obrazec, ki so ga že naši starši za nas izpolnjevali user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 758
18.9.2009 15:20:48   
tassika
Lupinica meni ni nič rekla, ker jo nisem vprašala, sem že zadnjič dobila tak ful skeptičen odgovor gled euz kontrole rasti, da ne vem bom pa jutri strahovo vprašala če tudi ona to dela in kolk je pri njej cena.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 759
18.9.2009 15:28:47   
*I.am.happy*
no tako ena je spraševala in naj povem, da je danes prišla odločba od CSD (paket oz. denar + porodniški dopust) in pa v službo obvestilo kdaj začnem s porodniško. se pravi, da jih ne rabiš sama obveščat. zdaj pa še čakam kakšno odločbo za naslednjih 9 mesecev al kako?! ker tole je samo za tistih 105 dni.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 760
18.9.2009 17:35:52   
Metuljcica77
oj souser posted image

vas berem, ste pridne 300 na uro kolk naklofate ...

no pa smo zaključili šolo za starše in danes tudi predavanja o epiduralni ... za seznamček, gremo rodit v Postojno.

zatekanje nog, želim vas sporočit kar sem zvedela pred dvema dnevoma, obstaja dekompresija za nosečnice, ki nam pripada po 30t nosečnosti, naše osnovno zavarovanje krije 10 takšnih obiskov. Vem da se ta zadeva izvaja v ljubljanski porodnišnici ( upam da tudi ostalih ) in uporabnice pravijo da je super, lahko pa to izkoristimo vse, ne samo tiste z zatečenimi nogami.

pa še ena informacija, če kateri prau pride, naslednji teden od četrtka naprej ima Hofer akcijo otroških brisačk s kapuco 100% bombaž za 7,99 €, meni se to zdi ugodna cena ... kaj pravite?

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 761
18.9.2009 20:18:10   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

Ja, js se imam namet in testirat ja...sem mislila zdej na naslednjem pregledu spomnit svojo G, ker je rekla da se dela to zdej v tem času ko smo ja...ampak ni mi pa jasno, da mi je rekla, da stane to pri njej 30€user posted image Tassika, midve imava isto G...kako pa je tebi rekla?
barbchen, kje pa stane 10€?

lupinca, v Postojni, pa kokr vem v Lj. tudi

Carpe Diem!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 762
18.9.2009 20:50:14   
kajjada
Črpalka, dokler si v bolnici ni problem, ker jo imajo tam, doma pa sem si jo jaz že prvič nabavila in mi je prav prišla, res pa da tistega mleka nikoli nisem dala otroku za pit. Prav mi je prišla zjutraj, ko je otrok celo noč prespal (to je 5 do 6 ur skupaj) in sem imela prsi trde, ko kamen in ga je kar zalilo, če sem mu dala takrat dojko, takrat sem si malo mleka ven stisnila in potem je lahko normalno vlekel.

Sem pa danes videla v Šparu, za tiste, ki boste uporabljale pamperske, da imajo do nedelje 25%popust na vse pamperske.

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 763
18.9.2009 21:02:17   
kajjada
Sem še neki pozabila vprašat, a se tiste mrežaste spodnje hlačke, ki jih bomo rabile takoj po porodu kupijo še kje drugje kot v Tosamini prodajalni (meni je le ta malo predaleč)?

(odgovor članu kajjada)
Neposredna povezava do sporočila: 764
18.9.2009 21:41:40   
NosečkaL
No pa da se še jaz pofočkam... tudi novembrka... vas sicer berem že nekaj časa, a še nisem utegnila sodelovati...saj veste..zaposlene nosečke! Za seznamček, rok: 5.11., 2 nosečnostuser posted image , čakamo pa enegauser posted image otročka user posted image (Lovrota). Nameravam pa roditi v Ljubljani, kot prvič... imam lepe spomine (z izjemo ene nočne sestre user posted image , ampak zdaj bom pripravljena tudi nanjo, da ne bom ostala brez besed, kot prvič user posted image )

Mrežaste hlačke sem jaz pri prvi nosečnosti kupila kar v lekarni, sicer pa so bile malo bolj grobe od tistih, ki smo jih dobile v porodnišnici, ampak vseeno bolje to, kot pa da moraš potem zamenjat z novim celotno spodnje perilo :).

Punce zdaj pa lepo navijajte za naše in mirno noč...

Pozdravček vsem
Laura

(odgovor članu kajjada)
Neposredna povezava do sporočila: 765
18.9.2009 22:30:00   
matejc
Zdravo,

tudi jaz sem nova - z eno "napako" - rok imam namreč decembra, pa ne najdem decemberk - moje rač. sposobnostiuser posted image . Videla pa sem, da je v novembru nekaj Kamničank. Zato bi se vam neuradno pridružila, če nimate nič proti.

Stara sem 31 let, drugič noseča. Mala Irena je stara 19 mesecev. Ugotovljen imam skrajšan maternični vrat in moram počivati. Kar pa mi ne uspeva najbolje, zato sem malo oz. precej bojim, da se res ne bo vse skupaj začelo dogajati že prej. user posted image

No upam, da se boste oglasile Kamničanke - za kavo v Toskani.

Pričakujete kakšno srečanje sicer? user posted image

(odgovor članu NosečkaL)
Neposredna povezava do sporočila: 766
19.9.2009 8:31:29   
Bojana82
Dobro jutro drage souser posted image .......in dobrodošli obe novi!

NosečkaL, jaz imam tudi rok 5.11. in bom rodila v Ljubljani, mogoče se pa vidiva tam user posted image .......Pa tudi jaz imam v spominu eno grozno sestro iz nočne izmene od prvega poroda, upam da so jo že kam drugam premestili user posted image ....

matejc, decemberke09 so, mogoče bi morala malo nazaj pobrskati, ker če se ne motim niso preveč zgovorne user posted image .....drugače sem pa jaz tudi iz Kamnika user posted image ....

(odgovor članu matejc)
Neposredna povezava do sporočila: 767
19.9.2009 9:28:09   
divja

zatekanje nog, želim vas sporočit kar sem zvedela pred dvema dnevoma, obstaja dekompresija za nosečnice, ki nam pripada po 30t nosečnosti, naše osnovno zavarovanje krije 10 takšnih obiskov. Vem da se ta zadeva izvaja v ljubljanski porodnišnici ( upam da tudi ostalih ) in uporabnice pravijo da je super, lahko pa to izkoristimo vse, ne samo tiste z zatečenimi nogami.

Dobro jutro so user posted image ,
kako ste preživele nooč....jaz sem se skoz premetavala in se zbujala... mogoče sem spala kakšne 4 ure, ampak nisem nič zaspana :)

Metuljčica ali mogoče veš kako lahko koristiš to dekompresijo, ker meni noge zatekajo že dobra 2 meseca, in dokler je bilo toplo sem imela še dosti obutve na razpolago, zdele jeseni bo pa prav kriza.

dobrodošli novi2, tudi jaz sem iz Kamnika, tako da "kamničanke" če ste za se en dan dobimo v Toskani :) 

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 768
19.9.2009 9:35:07   
tassika
Jutro punce, preživela sem dolgočasno podelitev diplom, da povem da je bilo tako zorganizirano, da sem kot spremstvo sedela v zadnjih dveh vrstah, moj je bil pa čisto posebej, potem pa smo imeli eno odlično vokalistko s spremljavo na klavirju, sam kaj ko je še ona pela same melanholične, od poletne noči naprej in sem potem začela še zehat, moram pa povedat, da je bilo bibi prav všeč, je delala prevale v trebuhu, sploh ko je pevka povzdignila glas na kakšen višji tonuser posted image . Pogostitev par kanapejčkov, en šampanjček, ful dobri rogljički, njami in pol smo šli na picouser posted image . Evo takole sem pa izgledalauser posted image

user posted image

ps. tisto za mano je pa hacienta od našega pikija, ma glede na velikost več kvadratov kot pa midva oba skupaj v stanovanjuuser posted image

Zdaj pa šibam počasi na UZ k strahovi, poročam potem koliko je naša biba že velika. Aja pa izbrala sva ime, končno, saj ne da je ostalo tisto, ki je v mojem izboru že vrsto let in je bilo prvo na seznamu. Povem vam ga pa ko rodim.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 769
19.9.2009 12:08:42   
mashy
tassika: joj kak si bila lepa! prav zadovoljna zgledaš user posted image Čestitke še enkrat!

vidim, da imate veliko kletko (nekaj takega imam tudi jaz, trenutno še v otročki sobici, ker drugje ni prostora user posted image ) Kdo pa je to piki, če sem lahko radovedna? user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 770
19.9.2009 12:10:15   
tassika
evo mene nazaj, moje dete še vedno sedi na ritki, ima malo bolj podolgovato glavo, baje je to znak inteligentnosti, vsaj tako pravi dr.strahovauser posted image , drugače smo pa težki že 1505g in ravno prav veliki, vse ok, srček dela normalno, spet je mela nogice skupaj, ampak pravi, da je punčka. Tako da jaz sem zdaj spet malo pomirjena, zdaj me samo skrbi, da se obrne okoli, slikco pa dobite enkrat tekom dneva.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 771
19.9.2009 12:52:31   
korala
O, super, Tassika, da je vse ok. user posted image  Jaz pa čez pol urce šibam na bratovo poroko. Sem priča in bo danes še pestro. Upam, da ne bo dežja.

Lepo preživite vikend, drage souser posted image !

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 772
19.9.2009 13:07:05   
petkapet
Sem rekla,da se malo javim na tak lep sončen dan!

Oj, tassika, nisem vedela, da so tudi v soboto so pregledi Uz. Saj imam pupika še čas, da se obrne, zdaj je važno, da lepo raste.

A so trebuščki kej navijali včeraj za naše košarkarje user posted image ? Naš fantič je v trebušču dremal, ma proti koncu, se mi je zdelo, da tudi on zabija koše. Bravo fantje user posted image !

Zdej pa grem naprej pomagat. Za razliko med tednom, ko jaz delam kosila, se kako soboto pustim razvajat in sem bolj pomožni kuhar. Moj dragi dela v pečici kovača s prilogo. Komi čakam.

Ale, se slišimo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 773
19.9.2009 13:19:56   
tassika
petkapet, ker je to privat zadeva delajo občasno tudi ob sobotah.

Evo tukaj je pa obljubljena slikica:

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 774
19.9.2009 14:05:55   
valerija77
Tassika čestitke za slikco. Prav lepo se vidi obrazek. In bila si zelo lepa na podelitvi. user posted image user posted image

Jaz sem danes dvignila papirje na pošti za porodniško. Sem kar presenečena kako hitro so poslali, saj sem šele v sredo nesla papirje na csd v petek pa že dobla domov. Tudi nad zneskom sem malo presenečena, ker nisem pričakovala toliko, ker sem že od marca doma. Ampak HB da je tolk.
Mene še kr boli kolk, tak da še komaj kam grem peš. Do sedaj sem se zredila 8 kg, trebušček ah kaj trebušček, lahk kr balon rečem user posted image mam pa tak, da me je že nekaj ljudi vprašalo če imam dva notri. Je pa rekla g da bo večji kakor prvi in da lahk pričakujem da bo težek okoli 4 kg. Bomo vidli ko bom rodila.

Tukaj je moja novejša slikca.
user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......