Menta
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Ko ste spraševale, kje bodo naši dojenčki spali na začetku in če bomo kupile zibko ali košaro, je ena napisala, da bo spal kar v lupinici. Zdaj me pa zanima, kaj je s tem mislila?? Upam, da ne misli lupinico, ki gre v avto, ker v tem se dojenček zelo slabo počuti, ker ne more dobro dihati in naj bi bil notri največ pol ure, zato so tudi daljše vožnje z avtom za tako majhnega dojenčka (do treh mesecev) čisto mimo in nasilje nad otrokom. Nekaj me zanima, a ve boste likale dojenčkove oblekice? Zakaj je to potrebno, če pa se operejo na 90 stopinj ? Aja, še to sem želela povedati. Ne kupovat nekih sintetičnih tablet za omega 3 maščobe. Kupite pravo, hladno stiskano in biološko pridelano laneno olje. To je tudi absoluten vir omega 3, pa še popolnoma naravno je. Lahko date na kruh, v solato, kamorkoli, samo kuhat ne z njim. Pa porabite ga v enem mesecu. Giotti Evo, par stvari sem kar od tebe citirala, ker mi bo tako lažje komentirat. Lupinica oz jajček Tudi meni se ne zdi primerno, da bi dojenček spal v tem, ker ni dobro za razvoj njegove hrbtenice. Čeprav sem tudi že slišala, da je v maminem trenutku v takem položaju, samo dojenček mora stegniti hrbtenico. Če bi bil tak položaj dober, bi pol mi še vedno spali tako, ali Drugače pa če se gre na daljšo vožnjo, je treba vmes delati postanke in dete "pretegniti". Likanje cotk Jaz jih bom likala. Zakaj? Nimam pojma. Itak bodo oprane na 90, morda da bodo lepše. Če mi bo pa zneslo tudi v prihodnje vse to likati, bom pa še videla. (Dvomim, glede na to, da imam že sedaj vedno kup cot. ) Laneno olje Jaz vsako jutro jem mleto laneno seme z jogurtom. Je tudi to dobro za pridobitev omega3 maščob ali je obvezno olje? Uživajte, rihtajte, božajte, počivajte .... skratka počnite vse, kar pripomore k boljšemu počutju. Papa.
|