|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
15.9.2009 10:24:55   
*I.am.happy*
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Iamhappy, jaz sem v kratkih rokavi, odprtem oknu. ponoči se pokrivam samo s koco, okno mam odprto. moj pa godrnja ko hudič. user posted image user posted image user posted image

Ironija vsega pa je, da sem še januarja drgetala in zmrzovala in terorizirala druge z dodatnimi pečkami in kaloriferji user posted image skratka sem bila bolj zmrznjene sorte. zdej pa komi diham. me zanima, če to ostane ali gre nazaj na staro?!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 626
15.9.2009 10:28:55   
tassika
Evo super sem tko vesela tega mnenja, ker jaz tudi ne bi bila skos notri, že zdaj mi mori, da sem zaprta med 4 stenami, ne pa še potem. Ma to mi je rekla kolegica, ki je rodila lani, da so ji rekli da naj bi prve 4t bolj bil doma, oz da greš lahko prej če je toplo lepo vreme.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 627
15.9.2009 10:46:48   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: *I.am.happy*

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Iamhappy, jaz sem v kratkih rokavi, odprtem oknu. ponoči se pokrivam samo s koco, okno mam odprto. moj pa godrnja ko hudič. user posted image user posted image user posted image

Ironija vsega pa je, da sem še januarja drgetala in zmrzovala in terorizirala druge z dodatnimi pečkami in kaloriferji user posted image skratka sem bila bolj zmrznjene sorte. zdej pa komi diham. me zanima, če to ostane ali gre nazaj na staro?!

gre nazaj na staro.

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
15.9.2009 10:52:03   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo super sem tko vesela tega mnenja, ker jaz tudi ne bi bila skos notri, že zdaj mi mori, da sem zaprta med 4 stenami, ne pa še potem. Ma to mi je rekla kolegica, ki je rodila lani, da so ji rekli da naj bi prve 4t bolj bil doma, oz da greš lahko prej če je toplo lepo vreme.

tassika, lepo počasi privajaš otroka na zunanji svet. prvi dan greš za 10min, drugi dan za 15min in tako naprej. naše bibe bomo zavili lepo v kombinezončke in šli z njimi na zrakeca. ok, recimo, če gre zunaj sneg in je -20C, še mi ne gremo ven. to je drugo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 629
15.9.2009 10:53:19   
ninka80
Evo, za tiste, ki iamte življenjsko zavarovanje pri ZM

Zavarovalnica Maribor   Če ima oseba sklenjeno življenjsko zavarovanje, zavarovalnica za vsakega rojenega otroka po vsaki aktivni zavarovalni polici izplača nagrado za opremo otroka v tolarski protivrednosti 222 evrov. To velja tudi, če je zavarovanec kolektivno življenjsko zavarovan. Za uveljavitev te pravice mora zavarovanje veljati vsaj leto dni pred rojstvom otroka.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 630
15.9.2009 11:03:12   
rožica13
Ojla!

Jaz bi pa morala včeraj začeti z MŠ pa prideva tja in je ni bilouser posted image . So rekli da ta teden zdravnica ne more da bo drug teden, pa sem petkrat klicala tja in spraševala, pa se itak nobeden ni znal ornk zment. Pa moj je šou zastonj samo za par ur v službo, sem bla ful jezna. Nasledn tedn pa prvi dan ne more it z mano, en dan mam pa jaz pregled, tako da ga bom mogla prestavit na kasnejšo uro.

Spiva pa sedaj v dnevni sobi, ker sva vse ven dala iz sobe ker brusi ladijski pod tako da je vse prašno in nastavljeno po stanovanju, komaj čakam da prelakira in začnemo risat po stenah, pa da lahko končno operem oblekice in jih spravim v čisto omaro.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 631
15.9.2009 11:41:39   
Bojana82
Tassika, jaz mislim da ti bi kombinezonček št.62 kar dobro odslužil čez prvo zimo in ti nebo treba še enega kupovat! Tudi sama sem se odločila za št. 62, kot pri prvem otročku user posted image .......

Kar pa se tiče sprehodov.....tudi moj prvi user posted image , je bil rojen sredi novembra in je babica ( patronažna ) meni strogo prepovedala izhod na mraz tam nekje tri do štiri tedne, tudi za malega je odsvetovala da ga prehitro odpeljemo ven ( dejala mi je, da če bi bilo poletje, jesen ali spomlad je to čisto druga pesem )! Rekla mi je, da sedaj še ne morem vedeti kakšne tegobe mi lahko prinese prehitro "naprezanje" po porodu v malo starejših letih in da dandanes punce čisto prelahko jemljemo obdobje po porodu......no, jaz sem samo povedala svojo izkušnjo, nočem nobeni pametovat kako in kaj user posted image , itak se bo vsaka odločila po svoje! Jaz sem trdno odločena, da se bom po najboljših močeh poskušala prve par tednov po porodu zelo merkat! user posted image

Joj, jaz moram nabavit še vso kozmetiko in te drobnarije za user posted image in zase, pa kar odlašam in odlašam......ker bo to moj drugi user posted image in imam PDP čisto na začetku novembra imam občutek da znam že konec drugega meseca obiskati porodnišnico....

Ma sedaj sem se pa razpisala...aja še to....ali katera ve, če so v Lj porodnišnici sedaj dovoljeni samo obiski očkov?!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 632
15.9.2009 11:46:15   
luan
Čao.
No, da se še jaz malo javim. Zadnji pregled sem imela tako hiter, da sem grozno razočaranauser posted image .Sicer so potrdili, da bo sin, tako da je moj dragi tudi ime že izbraluser posted image .Je obrnjen na glavco, HB.Se je pa že spustil in jaz že dva prsta odprta, tako da so mi napovedali predčasen odhod v Rimuser posted image . Upam, da bo počakal vsaj še kakšen teden. Sem pa že kar vse pripravila.

Ja spanje......Kaj je že touser posted image ?Pa hodim spat ob polnoči ali pa še kasneje pa sem pokonci že ob petih.Me tako kolki bolijo, da je groza.

Sem pa ta mesec totalno zmedenauser posted image in sem pozabila oddati bolniški list.Tako, da sem dobila bolniške za mesec avgusst samo 32 evrovuser posted image .Ja cela štala.Tako, da sem morala zdaj prekiniti bolniško in bom koristila ves letošnji dopust(31 dni), da si malo dvignem povprečje.Pa tako sem računala, da bom oddala papirje 60 dni prej, zdaj pa se mi ne splača.Moram čakat do desetega oktobra.

Za seznam: naslednji pregled imam 29.9. Aja, pa stara sem 32 let.
Lp

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 633
15.9.2009 12:09:40   
tassika
JA boga Luan in kako so ti obračunali, če si pozabila dati bolniški list, ka jto pomeni, da komisija ni povrnila stroškov?
Počakat moraš pa še kar malo več kot kakšen teden, vsaj do 34t zdržita z bebo v trebuhu. Tudi moji zadnji pregledi so vso ekspresni, zgledajo pa tako, pridem una tam gleda kartoteko in se moram slečt, letim na stol da preveri stanje v nožnici, potem še predno me dol spusti že štima vaginalni uz zaradi MV da preveri, pol pa še na hitrco mal kreme na trebuh, da vidim da srček bije tko za sekundo in se že oblačim, ona piše in konc. Sem zadnjič vprašala za papirje je rekla vse vam bo sestra razložila in sem šla. Zato sem se pa odločila za UZ kontrolo rasti, da malo bolje vidim vse stanje tam spodaj.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 634
15.9.2009 12:12:24   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Kar pa se tiče sprehodov.....tudi moj prvi user posted image , je bil rojen sredi novembra in je babica ( patronažna ) meni strogo prepovedala izhod na mraz tam nekje tri do štiri tedne, tudi za malega je odsvetovala da ga prehitro odpeljemo ven ( dejala mi je, da če bi bilo poletje, jesen ali spomlad je to čisto druga pesem )! Rekla mi je, da sedaj še ne morem vedeti kakšne tegobe mi lahko prinese prehitro "naprezanje" po porodu v malo starejših letih in da dandanes punce čisto prelahko jemljemo obdobje po porodu......no, jaz sem samo povedala svojo izkušnjo, nočem nobeni pametovat kako in kaj user posted image , itak se bo vsaka odločila po svoje! Jaz sem trdno odločena, da se bom po najboljših močeh poskušala prve par tednov po porodu zelo merkat! user posted image

Zanimivo, kok so si tut tukaj različni.
Moja babica je rekla, da jst se moram mirkat, ampak sem poslušala svoje telo, nisem se glih preveč naprezala. za malega je pa rekla, da itak mora čimprej na zrak.
ZAnimivo.user posted image user posted image
No, seveda, me povemo vsakoka svojo izkušnjo, odloči se pa vsakdo po svoji izbiri.
Se pa strinjam s tabo, da si večinokrat obdobje po porodu jemljemo preveč samoumnevno in ne pazimo nase dovolj. No, vsaj zase govorim.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 635
15.9.2009 12:14:22   
pikica 28
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Evo, za tiste, ki iamte življenjsko zavarovanje pri ZM

Zavarovalnica Maribor   Če ima oseba sklenjeno življenjsko zavarovanje, zavarovalnica za vsakega rojenega otroka po vsaki aktivni zavarovalni polici izplača nagrado za opremo otroka v tolarski protivrednosti 222 evrov. To velja tudi, če je zavarovanec kolektivno življenjsko zavarovan. Za uveljavitev te pravice mora zavarovanje veljati vsaj leto dni pred rojstvom otroka.

Tudi zavarovalnica triglav ima nek bonus...10% od zavarovalne vsote (to je tista vsota, ki jo na koncu dobiš ven). Je pa ena caka...Če imaš polico sklenjeno pred letom 2002, ti izplačajo teh 10% kot bonus, če pa je zavarovalna polica sklenjena po letu 2002, pa ti teh 10% odštejejo od tvoje zavarovalne vsote....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 636
15.9.2009 12:20:35   
mayamaya
Dober dan user posted image

sem čisto naspidirana danes. sva oddala papirje na CSD, pa očetovstvo sva skoraj zrihtala in zdej čakava. po kolikem času ste že ve dobile odločbe une ki ste že oddale papirje?

IZVIRNO SPOROČILO: petkapet

Mayamaya, že ki sva obe na burji. Skoraj sigurno, da bo zeblo bolj nas v uha in roke, ko bomo vozičkale ob obali z burjo, kot mičkene, ki bodo zabubljeni v košarah. Jaz bom naredila kot pri prvem, v košarici bo ena deka spodaj, vrhu majčke in žabic bom mu dala pajacka obvezno copakte in gor volneno deko, brez kombiezona.

sem vem , da bo mene bolj zeblo kot njega, čeprav mi zdaj ta temperatura ful paše. zjutraj sploh. se mi zdi, da se mi od hormonov tudi temperatura dvignila user posted image , ko bi vsaj potem ostalo tako. sploh me še ne zebe user posted image
v normalnem stanju bi zdaj že hodila spat z nogavicami

giotti ko boš kaj na obali se kar oglasi

glede sprehodov in raznih super mamic, je nam v MŠ tudi rekla, da se moramo mamice na začetku bolj pazit in se ne naprezat preveč, ker vse to ima lahko posledice kasneje. sploh pa dokler traja čišča je treba pazit

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 637
15.9.2009 12:21:40   
petkapet

No, pa sem le odspala eno urouser posted image .

Tassika, hvala za podporo pri kakšnem sprehodku ali nakupu, upam, samo da sodelovka ne bo kaka "špeckahla" user posted image .

Giotti, jaz sem se pa zatipkala zadnjič user posted image . Buh ne daj, spanje v lupinici-avtosedežu, saj mora jenček prve mesece sploh brez naklona ninat. Mislila sem za prvi mesec na košaro, ma če mu ne bo pogodu, bo pa v posteljici ninal.

Luan, a ti je predpisal strogo ležanje?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 638
15.9.2009 12:33:41   
giotti
petkapet, se mi je zdelo, da mora bit pomota, hvala bogu user posted image
Povej mi, kje boš kupila to košarico?
Dajte mi malo nasvete, kje se kupijo te košarice, v katerih spijo dojenčki. Če je na kotače, bi bilo še toliko bolje.

Tudi jaz se mislim močno čuvati prvih 6 tednov!!! To ni za lase prevlečeno in je res.
In dojenček bo kar se da na toplem prve tedne, ker je še "nedonošen" - je bilo v maternici kar 37 stopinj, zato res ni za hitet z "navajanjemn na mraz". O tej teoriji "neodnošenosti" se mi pa zdaj ne da pisati ... lahko si pa marsikje preberete, če vas zanima.

Vsem vse dobro, pa ne bit preveč žalostne, če stvari ne gredo tako, kot pričakujete in če vas kaj boli ali slabo spite. Poglejte trebuščke, kako se v njih nekaj premika in vam sporočajo, da so tam, da vas imajo radi, da vas potrebujejo ... Skoncentrirajte se na to, ostalo je totalno nepomembno.

Vsem user posted image

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 639
15.9.2009 12:35:30   
giotti
Itak vemo, da je tamiflu brez veze za zdravit gripo, ker gripe se ne zdravi z zdravili. Ma, če se da komu še malo brat, en članek na to temo
http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042290006

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 640
15.9.2009 12:45:58   
tassika
petkapet, tudi če je špeckahla v službah zastopijo, da nismo nepokretne in da ne moreš biti ves čas notri, če bi jaz čakala vsak dan da moj pride domov in mi prinese kaj iz trgovine bi sestradalauser posted image . Drugače pa rečeš da si šla v lekarno, kaj jih pa briga. Včasih mi tako dvignejo živce, kaj jih tako moti, kot da same pa nikoli niso in ne bodo imele otrok in to da si doma in noseč je cela katastrofa, ker te eno leto ne bo in si še prej na bolniški in pol morjo kao ful več delat,... brezveze, jaz sem enkrat v službi dobila pod nos od ene starejše da bi moja šefica mogla dobit eno 40 letnico ne pa nas mlade k gremo takoj na porodniško one pa zvesto delajo in niso nikoli na bolniški, no njej se je ta izjava zelo obrestovala, naslednji dan je obležala z 40 vročine in je 14dni ni bilo v službo. Eni so samo pa preporsto žleht in nevoščljivi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 641
15.9.2009 12:49:42   
luan
Čao.
Ja , menda bom naslednji mesec desetega dobila izplačano še za avgust, vsaj upam.Mi pa tako ni jasno zakaj moram še od osebnega zdravnika nosit bolniški list, če pa imajo že iz komisije odločbouser posted image . No ja bo pa naslednji mesec več.Samo ne vem kako bom s krediti uredila, imam dva v vrednosti 500 evrov.

Jaz sem tudi mislila, da bom morala strogo ležati pa mi ni treba. Saj sem bila tudi pri prvem že v 25 tednu odprta in nizko nosil, pa sem rodila samo teden pred rokom.Pa še to so mi umetno sprožili porod, ker sem na pregledu grdo zakrvavela.

LP

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 642
15.9.2009 12:58:29   
tassika

user posted image      

user posted image   Pi82ka 24t1 

user posted image tassika 30t

user posted image   nezy85 29t1d 

user posted image  Valerija77 26t3d 

user posted image sashy 24t 

user posted image  giotti 29t 

user posted image  mashy 21t 

user posted image  Rožica13 26t3d 

user posted image Ellam 22t

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 30t2d

user posted image summer410 25t

user posted image Eva1 25t

user posted image
Lupinica 21t

user posted image Piškagoriška 29t

user posted image  spelap 29t

user posted image luan 24t

user posted image juniorka 27t

user posted image Ninika80 29t2d

user posted image Metuljcica77 30t

user posted image Eva19 29t

user posted image divja 30t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 643
15.9.2009 13:22:19   
Lupinca
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Ma sedaj sem se pa razpisala...aja še to....ali katera ve, če so v Lj porodnišnici sedaj dovoljeni samo obiski očkov?!

Ja nam je babica v MŠ v Lj, rekla da bodo na obisk lahko prišli samo zdravi partnerji. In da naj ne računamo, da se bo kaj spremenilo, torej da bi pa vseeno lahko še kdo prišel, kvečjemu da bo še bolj strogo.

I am happy, ja mi smo tudi včeraj imeli 2. in 3. porodno dobouser posted image a hodiš v Lj? Moram rečt, da sem se ene parkrat kar fajn čudila in spraševala, kako nam to ženskam uspeuser posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 644
15.9.2009 13:30:43   
petkapet
Meni se zdi, da jaz kr malo premalo pijem. Da bi "žlampala" samo vodo, to mi je tko težko, svaka čast tisti, ki to lahko. Jo sicer pijem, ma sem bolj na sokovih, samo nevem če pridem na liter in pol user posted image , Bom mogla kaj seštet!

Mi pa zdej par dni full pašejo pomaranče, kako kilo na dan kr gre, mi še ne dela une grozne kisline.

Giotti, baje so te košarce kr drage, za linke ne vem, ker je mi ne bomo kupovali, ma je od kolegice, ki smo jo imeli že pri prvem. Ampak če imaš slučajno voziček s košaro, za kak mesec bi lahko tudi tam ninal user posted image , ker je dovolj veliko.

Luan, pol pa super. Jaz tudi čakam pregled naslednji teden, malo me skrbi, ker maternica nizko, čeprav je posteljica visoko in z dojenčkom je tudi vse ok.

Glede "naprezanja" je pa boljše,da se pazimo prve tedne in ne dvigujemo težkih stvari. Jaz sem se že malo "opekla" v prvo, prav zaradi tega.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 645
15.9.2009 13:42:21   
tassika
Petkapet, jaz imam kar eno plastenko in dnevno notri natočim vodo in potem pijem, pa gre kar hitro tisti liter in pol

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 646
15.9.2009 15:13:02   
lelyka
pozdravljenje..
pri nas je bil pa do sedaj tako lep sonček..sedaj pa začelo deževati..
ampak me ne moti..paše to meni..
sem pa bila danes na pregledu pa je bila kr hitra no še vedno mam nizko..ampak
MV ostaja isto..se ni nič skrajšal je rekla..tako,da vsaj nekaj pozitivnega danes..
pa srček tud lepo tiktakal..počivat lepo naprej pa bo..
sem pa potem itak mogla še mal po nakupih..tako,da sem danes nabavila kozmetiko..
pa aspirator..sedaj mi sam še torba manjka pa oblekica s katero bo naša punca šla domov..
in seveda ime:)ker še sedaj ne vemo kaj bi dali:)..

pa neki me zanima..od katerega tedna je otrok donošen..ker nekje piše od 37tedna..nekje od 34tedna..
tako,da sem prav zmedena..
aja naslednji pregled pa imam že 30.9..takrat mi bo verjetno delala zadnji UZ..:(

lepo se mejte...

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 647
15.9.2009 15:29:48   
tassika
Načeloma naj bi bil donošen z 37t, samo zdaj so začeli gledati tudi na težo, če se otrok rodi prej in ima baje več kot 2500g baje ni več nedonošen, vsaj tako mi je zadnjič ena razlagala, je pa tako da s 34t naj bi bila tudi pljučka dovolj razvita da otrok diha sam brez kakršnihkoli posledic.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
15.9.2009 20:23:12   
Menta
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Ko ste spraševale, kje bodo naši dojenčki spali na začetku in če bomo kupile zibko ali košaro, je ena napisala, da bo spal kar v lupinici. Zdaj me pa zanima, kaj je s tem mislila?? Upam, da ne misli lupinico, ki gre v avto, ker v tem se dojenček zelo slabo počuti, ker ne more dobro dihati in naj bi bil notri največ pol ure, zato so tudi daljše vožnje z avtom za tako majhnega dojenčka (do treh mesecev) čisto mimo in nasilje nad otrokom.

Nekaj me zanima, a ve boste likale dojenčkove oblekice? Zakaj je to potrebno, če pa se operejo na 90 stopinj user posted image ?

Aja, še to sem želela povedati. Ne kupovat nekih sintetičnih tablet za omega 3 maščobe. Kupite pravo, hladno stiskano in biološko pridelano laneno olje. To je tudi absoluten vir omega 3, pa še popolnoma naravno je. Lahko date na kruh, v solato, kamorkoli, samo kuhat ne z njim. Pa porabite ga v enem mesecu.

Giotti Evo, par stvari sem kar od tebe citirala, ker mi bo tako lažje komentirat.

Lupinica oz jajček Tudi meni se ne zdi primerno, da bi dojenček spal v tem, ker ni dobro za razvoj njegove hrbtenice. Čeprav sem tudi že slišala, da je v maminem trenutku v takem položaju, samo dojenček mora stegniti hrbtenico. Če bi bil tak položaj dober, bi pol mi še vedno spali tako, aliuser posted image
Drugače pa če se gre na daljšo vožnjo, je treba vmes delati postanke in dete "pretegniti".

Likanje cotk Jaz jih bom likala. Zakaj? Nimam pojma. Itak bodo oprane na 90, morda da bodo lepše. user posted image Če mi bo pa zneslo tudi v prihodnje vse to likati, bom pa še videla. (Dvomim, glede na to, da imam že sedaj vedno kup cot. user posted image )

Laneno olje Jaz vsako jutro jem mleto laneno seme z jogurtom. Je tudi to dobro za pridobitev omega3 maščob ali je obvezno olje?

Uživajte, rihtajte, božajte, počivajte .... skratka počnite vse, kar pripomore k boljšemu počutju. Papa.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 649
15.9.2009 22:23:36   
mayamaya
dober večer pupce

bom malo menjala temo.
danes sva bila v šoli na predavanjih za očke user posted image . zelo, ma zelo zelo priporočam vsem, tudi tistim očkom, ki ne mislijo biti zraven pri porodu. moj je bil od samega začetka skoraj prepričan, da ne bo z mano, pa sva se pol zmenila vsaj tako, naj gre na predavanje, da dobi vsaj potrdilo, potem naj se pa odloči. itak ga ne morem prisilit v to.
no, pa si je premislil user posted image in zakaj: ker on je imel do danes fiksno idejo, da bo videl cel porod, pa vse krvavo... (kri mu ni pisana na kožo) in bolj kot sem mu jaz pravila, da ga rabim zgoraj pri sebi in ne spodaj...ga nisem prepričala.

danes pa je videl in slišal še od drugih, kakšna naj bi bila njegova ''naloga'' pri porodu in gre z mano. sem tako vesela user posted image . upam, samo da si ne premisli user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......