juniorka
|
Helou! Danes je moj dan, ampak mala tega ne uposteva... veselo brca, se preteguje, vcasih malo pozgecka... o popadkih pa ne duha ne sluha, tud laznih ni, nobenih bolecin nkjer, razen od teze trebuha... lenybaby- sva ze dve, ki sta zaskrbljeni zaradi velikosti, s tem da jaz nimam ND... tassika- ce ponoci na 4 ure potegnes, ne bo nic narobe... jaz sem v porodnisnici pustila, da je enkrat 5 ur spal( drugace se je vedno zbujal na 2 uri ali manj), pa me je sestra nadrla pol, pa se nisem sekirala, saj je pa ponoci prej visel 4 ure na joski.. Pa na 3kg bosta kmal, ce ti lepo je, tako da ne bo vec panike. Previjat sem pa jaz mogla skoz ponoci, ker je bla ob 3h plenica cisto polna zmeraj in tudi zdaj, ko smo podnevi brez, ponoci se pa zmeraj napolni plenico... katyn- za preventivo vzami vitamin c, sumecke raje kot lekadol z vitaminom c, lekadol namrec ne deluje preventivno... razen, ce cutis, da te kaj napada, pol pa. Izcedek imam pa jaz skoz, belo rumen, ne morem bi brez min vlozka, pa je vse ok, bris negativen na vse zadeve! visok krvni tlak- sem pozabila, katera je sprasevala... Je eden izmed znakov preklampsije, zato je potrebna pozornost in ne pomeni, da imas pa zdaj za zmeraj povisan prtisk! Ce bodo uotovili, da je otrok v stiski, bodo sprozili porod. Jaz imam skoz nizkega, da se mi kar vrti vcasih, pa slabo rata.. no, pol moram jest ponavadi, pa je ok ctg- no, zdaj tu ga ne delajo, me pride babica na dom pogledat 11., ce ne bo nic do takrat, bo samo vaginalno pogledala, ampak prvic sem pa imela v petek lep ctg, nic dogajal, v soboto ponoci pa mi je odtekla voda, tako na ctg se glih ne da zanasat! pozdravcek vsem
|