Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja83 Najprej vas bi kar takoj prosila,da me ne obsojat. No pa da grem kar na bistvo. Pred kakim mesecem in pol sem spoznala na eni žurki enga moškega, ki mi je takoj postal zanimiv. Ena pijača, druga pijača, debata in to je blo to...pozabila nanj. Čez kak teden pa zvoni telefon, čudna cifra,se oglasim in evo kliče on.Sprva nisem vedela kaj naj naredim in ker sem samska mi je ugajalo in tako sva se vsak dan slišala,nekega dne pa je predlagal, da se dobiva na pijači in dobila sva se.Bilo je fajn,zato sva se potem še parkrat dobila.Pijača, pogovor,mal cmokanja, kaj več pa nisem hotela oz. ni blo prilike. Do tukaj se zdi vse super in lepo,ampak je en velik problem...on je poročen!!Vsakič, ko sva se dobila mi je govoril,da se z ženo ne štekata in da bosta šla prej ko slej narazen...to so mi povedali tudi kolegi,ki ga bolje poznajo,vendar mene grize vest ko 100 hudičev.Nisem se zaljubila vanj,imam pa ga nekako rada,pač mi samo ugaja njegova bližina, ugaja mi kako dela z mano,nasploh mi godi to kako se on trudi. Vem,da me boste tu obsojali,ampak sploh nevem kaj naj naredim,zdaj se nisva slišala že en teden in mi nekako manjka. Kaj naj nardim????????? Sem že napisala post, pa sem ga zbrisala, koer sem vidla, da si že uredila. Bolje tako, kokr si se odločila.
< Sporočilo je popravil Repka -- 7.9.2009 1:11:57 >
|