|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: en problem...
27.8.2009 9:55:26   
levinja83
Evo,da se vam spet mal javim in vam povem,da sva se z tipom pogovorila in sem mu povedala,da je najine avanturice konec.Bilo je velik obljub in prošenj,ampak sem bila tok močna in naredila temu konec.Res, da mi je bilo kar malo hudouser posted image in sem od hudga ruknla ene par pirčkov...ampak,se počutim kar bolje,res,da mi danes kar mal fali,k me noben ne pokliče,ampak sej bo.No,zdej pa veselo na delo in iskat tistega tapravega.user posted image
Upam,da kaj kmalu najdem takega.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 51
27.8.2009 10:04:18   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: levinja83
No,zdej pa veselo na delo in iskat tistega tapravega.user posted image
Upam,da kaj kmalu najdem takega.

user posted image  čestitam... pa ne skrbi, pravi se bo pojavil, ko boš najmanj pričakovala user posted image

(odgovor članu levinja83)
Neposredna povezava do sporočila: 52
27.8.2009 10:21:53   
kalbo

Tok me obsojate,da mi je že skor žal, das em sm gor sploh pisala.Nikoli in nikdar nisem rekla,da bi bila po njegovi ločitvi jaz z njim.Ne nebi bila, mi je pač ušeč zdej tko kt je in mi paše ta najina mala avanturica.Mislim,da jaz z njim nimam prihodnosti,saj je veliko preveliko starejši od mene in jaz iščem moškega svojim letom primernega.Edino kar se bojim je to,da bi se on preveč name navezal oz. da on pričakuje od mene,da bom jaz z njim po "ločitvi".Zame je to sam ena avanturca in še enkrat povdarjam da se nism vanj zaljubila.

Pa kdo te obsoja. Ljudje ti pišejo realne stvari. Morda zdaj nisi zaljubljena vanj, čakaj, da ti pričara nebesa od orgazma....kaj pa pol? Če je to zate le avantura, se daj dol, uživaj. Samo glede na tisto o otrocih ti to ni le avantura in se poigravaš z mislijo na kaj več, to pa ni možno, dokler sedi nekje še na enem stolu.

Če ti je le do avanture uživaj, če ti je do česa globjega, pa preberi še enkrat post od marogice.

Neposredna povezava do sporočila: 53
27.8.2009 10:22:34   
kalbo
No si že rešila. Bolje tako.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.8.2009 12:45:14   
roberta

on je poročen!!Kaj naj nardim?????????

počaki, da se loči. potem pa razmišljal o njem, si telefonari z njim itd. pa še takrat previdno z njim. če je varal 1x, zna tudi 2x user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 55
3.9.2009 15:46:03   
Anonimen
A ni to fajn, kako se take stvari dajo hitro rešit. Super! Si v življenjski dilemi, vprašaš na forum, ti povejo, kaj je za naredit, ti stvari razčistiš, poplakneš par pirov in... kot da se ni nič zgodilo. Iščemo dalje. Mogoče zdaj damo kakšen nasvet, kakšnega tipa se dandanes išče?

(odgovor članu roberta)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
3.9.2009 18:37:06   
Sreča in ljubezen
Nc hudga ce je razlika v letih,moj mozek je 12 let starejsi od mene,pa uzivam v zivljenju...A tvoja aferica LEVINJA nisi kriva,pc nisi vedla da je porocen in prov si nardila ko si mu rekla da je konc!!!!!!! Ni edini moski,poglej mal naokol pa bos vidla da cakajo vrstouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
7.9.2009 1:10:13   
Anonimen

Najprej vas bi kar takoj prosila,da me ne obsojat. No pa da grem kar na bistvo. Pred kakim mesecem in pol sem spoznala na eni žurki enga moškega, ki mi je takoj postal zanimiv. Ena pijača, druga pijača, debata in to je blo to...pozabila nanj. Čez kak teden pa zvoni telefon, čudna cifra,se oglasim in evo kliče on.Sprva nisem vedela kaj naj naredim in ker sem samska mi je ugajalo in tako sva se vsak dan slišala,nekega dne pa je predlagal, da se dobiva na pijači in dobila sva se.Bilo je fajn,zato sva se potem še parkrat dobila.Pijača, pogovor,mal cmokanja, kaj več pa nisem hotela oz. ni blo prilike. Do tukaj se zdi vse super in lepo,ampak je en velik problem...on je poročen!!Vsakič, ko sva se dobila mi je govoril,da se z ženo ne štekata in da bosta šla prej ko slej narazen...to so mi povedali tudi kolegi,ki ga bolje poznajo,vendar mene grize vest ko 100 hudičev.Nisem se zaljubila vanj,imam pa ga nekako rada,pač mi samo ugaja njegova bližina, ugaja mi kako dela z mano,nasploh mi godi to kako se on trudi. Vem,da me boste tu obsojali,ampak sploh nevem kaj naj naredim,zdaj se nisva slišala že en teden in mi nekako manjka. Kaj naj nardim?????????

Sem že napisala post, pa sem ga zbrisala, koer sem vidla, da si že uredila. Bolje tako, kokr si se odločila.

< Sporočilo je popravil Repka -- 7.9.2009 1:11:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?