levinja83
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: levinja83 Vsakič, ko sva se dobila mi je govoril,da se z ženo ne štekata in da bosta šla prej ko slej narazen...to so mi povedali tudi kolegi,ki ga bolje poznajo,vendar mene grize vest ko 100 hudičev. nemorem si kaj, da te ne bi obsojala... seveda da ne bo rekel, da se z ženo štekata, vbistvu če bi se, bi bil ob njej... kljub temu, je dejstvo, da je poročen in se vsak večer vrne k njej v objem Nisem se zaljubila vanj,imam pa ga nekako rada,pač mi samo ugaja njegova bližina, ugaja mi kako dela z mano,nasploh mi godi to kako se on trudi. s tabo dela kot vsak moški z ljubico... vsi ljubimci so nežni, sej se s teboj ne rabi pogovarjat o prihodnosti, šparanju, položnicah,... ima skuhano, oprano, zlikano,... pri tebi je sproščen - si le ljubica s katero se kratkočasi Vem,da me boste tu obsojali,ampak sploh nevem kaj naj naredim,zdaj se nisva slišala že en teden in mi nekako manjka. Kaj naj nardim????????? zakaj se pa nista slišala? ker je z ženo na dopustu? ti manjka in se nisi zaljubila? hmm... si se, le priznati nočeš Ne ni z ženo na dopustu,ampak sva se mal skregala,ampak ne zaradi naju,ampak zaradi tega,ker ne želim, da mi karkoli kupuje.
|