|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   en problem...
25.8.2009 11:41:46   
levinja83
Najprej vas bi kar takoj prosila,da me ne obsojat. No pa da grem kar na bistvo. Pred kakim mesecem in pol sem spoznala na eni žurki enga moškega, ki mi je takoj postal zanimiv. Ena pijača, druga pijača, debata in to je blo to...pozabila nanj. Čez kak teden pa zvoni telefon, čudna cifra,se oglasim in evo kliče on.Sprva nisem vedela kaj naj naredim in ker sem samska mi je ugajalo in tako sva se vsak dan slišala,nekega dne pa je predlagal, da se dobiva na pijači in dobila sva se.Bilo je fajn,zato sva se potem še parkrat dobila.Pijača, pogovor,mal cmokanja, kaj več pa nisem hotela oz. ni blo prilike. Do tukaj se zdi vse super in lepo,ampak je en velik problem...on je poročen!!Vsakič, ko sva se dobila mi je govoril,da se z ženo ne štekata in da bosta šla prej ko slej narazen...to so mi povedali tudi kolegi,ki ga bolje poznajo,vendar mene grize vest ko 100 hudičev.Nisem se zaljubila vanj,imam pa ga nekako rada,pač mi samo ugaja njegova bližina, ugaja mi kako dela z mano,nasploh mi godi to kako se on trudi. Vem,da me boste tu obsojali,ampak sploh nevem kaj naj naredim,zdaj se nisva slišala že en teden in mi nekako manjka. Kaj naj nardim?????????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: en problem...
25.8.2009 11:47:06   
pety78
Nisem se zaljubila vanj

Naj te raje malo grize, dokler še nisi zaljubljena vanj, ker potem bo pa res fejst bolelo. Raje ga pozabi.

(odgovor članu levinja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2009 11:48:24   
sobra
Jst bi mu rekla da ko razčisti, da naj te pokliče. Na dveh koncih tud ne more  sedet.
Tko je nrdila moja prijatlca. In fant jo je poklical čez eno leto. Sedaj sta poročena že nekaj let in imata prelepo punčko.

Pa nimam te za kej obsojatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2009 11:58:30   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: levinja83

...on je poročen!!Vsakič, ko sva se dobila mi je govoril,da se z ženo ne štekata in da bosta šla prej ko slej narazen...

Vsi moški tako govorijo, ko si najdejo ljubice. Čisto vsi. In samo 1-2% govorita resnico. Ostalih 98-99% se z ženo ne razume še nadaljnih 20 let, pa kljub temu ostanejo doma.

Gre pa približno takole:
Najprej se ženo ne razume, zato je razumljivo, da išče nekoga(čeprav bi bilo logično, da najprej "pošlihta" doma)-tipičen izgovor
Potem so tu otroci-Naj končajo osnovno šolo, potem se bo ločil, potem naj končajo srednjo šolo, pa se bo ločil, nato fax, pa se bo ločil....nakladanje pač...

In ženska zgubi 20 let, ki bi jih lahko preživela srečno, z drugim patnerjem in skupaj.

DObro premisli, sploh, če nisi zaljubljena, če se splača vlagati energijo in čas v to vezo. Ali je tvoj moški v teh 2% ali ne.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2009 12:13:21   
MLADAMAMICA
Vsakič, ko sva se dobila mi je govoril,da se z ženo ne štekata in da bosta šla prej ko slej narazen...to so mi povedali tudi kolegi,ki ga bolje poznajo,vendar mene grize vest ko 100 hudičev.

nemorem si kaj, da te ne bi obsojala... seveda da ne bo rekel, da se z ženo štekata, vbistvu če bi se, bi bil ob njej... kljub temu, je dejstvo, da je poročen in se vsak večer vrne k njej v objem

Nisem se zaljubila vanj,imam pa ga nekako rada,pač mi samo ugaja njegova bližina, ugaja mi kako dela z mano,nasploh mi godi to kako se on trudi.

s tabo dela kot vsak moški z ljubico... vsi ljubimci so nežni, sej se s teboj ne rabi pogovarjat o prihodnosti, šparanju, položnicah,... ima skuhano, oprano, zlikano,... pri tebi je sproščen - si le ljubica s katero se kratkočasi

Vem,da me boste tu obsojali,ampak sploh nevem kaj naj naredim,zdaj se nisva slišala že en teden in mi nekako manjka. Kaj naj nardim?????????

zakaj se pa nista slišala? ker je z ženo na dopustu? ti manjka in se nisi zaljubila? hmm... si se, le priznati nočeš

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2009 12:15:05   
levinja83
Ja no tole sm še pozabla napisat,da z ženo nimata otrok, zato sem jaz še bolj zbegana.Tudi jaz se z svetlobno hitrostjo približjum 30-im in bi rada imela otročke, si jih pa tudi on želi, je pa skor 15 let starejši od mene.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2009 12:15:54   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: sobra
Tko je nrdila moja prijatlca. In fant jo je poklical čez eno leto. Sedaj sta poročena že nekaj let in imata prelepo punčko.

a je res potrebno drugi speljat moža? se ne da najti prostega moškega?
pa s tem se ne bi hvalila, kajti če je pustu njo, bi se skos bala, da bo pustil tudi mene

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2009 12:17:04   
levinja83
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

Vsakič, ko sva se dobila mi je govoril,da se z ženo ne štekata in da bosta šla prej ko slej narazen...to so mi povedali tudi kolegi,ki ga bolje poznajo,vendar mene grize vest ko 100 hudičev.

nemorem si kaj, da te ne bi obsojala... seveda da ne bo rekel, da se z ženo štekata, vbistvu če bi se, bi bil ob njej... kljub temu, je dejstvo, da je poročen in se vsak večer vrne k njej v objem

Nisem se zaljubila vanj,imam pa ga nekako rada,pač mi samo ugaja njegova bližina, ugaja mi kako dela z mano,nasploh mi godi to kako se on trudi.

s tabo dela kot vsak moški z ljubico... vsi ljubimci so nežni, sej se s teboj ne rabi pogovarjat o prihodnosti, šparanju, položnicah,... ima skuhano, oprano, zlikano,... pri tebi je sproščen - si le ljubica s katero se kratkočasi

Vem,da me boste tu obsojali,ampak sploh nevem kaj naj naredim,zdaj se nisva slišala že en teden in mi nekako manjka. Kaj naj nardim?????????

zakaj se pa nista slišala? ker je z ženo na dopustu? ti manjka in se nisi zaljubila? hmm... si se, le priznati nočeš
Ne ni z ženo na dopustu,ampak sva se mal skregala,ampak ne zaradi naju,ampak zaradi tega,ker ne želim, da mi karkoli kupuje.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2009 12:17:19   
Volga
Lahko rečem samo, da gliha vkup štriha. Prasec.

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.8.2009 12:17:34   
MLADAMAMICA
ne razdiraj zakonov, ker nekoč bo druga razdrla tebi - vse se vrača, vse se plača

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.8.2009 12:17:39   
Anonimen
Osebno bi zadevo po hitrem postopku zaključila.
Naj bo dec in probleme najprej razreši tam, kjer nastajajo - torej doma, šele potem pa naj si najde novo zvezo ali se gre avanturice.

Do tedaj pa ne bi hotela z njim imeti nič, pa če še tako lepo zvenijo njegove besede in dejanja. Preveč tovora nosi s sabo, preveč ljudi in preveč čustev je vpletenih, ne bi hotela sebi oteževat življenja, še manj pa njegovi družini.

Neposredna povezava do sporočila: 11
25.8.2009 12:21:55   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

ne razdiraj zakonov, ker nekoč bo druga razdrla tebi - vse se vrača, vse se plača

se strinjam!

Neposredna povezava do sporočila: 12
25.8.2009 12:26:49   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

...on je poročen!!Vsakič, ko sva se dobila mi je govoril,da se z ženo ne štekata in da bosta šla prej ko slej narazen...

Vsi moški tako govorijo, ko si najdejo ljubice. Čisto vsi. In samo 1-2% govorita resnico. Ostalih 98-99% se z ženo ne razume še nadaljnih 20 let, pa kljub temu ostanejo doma.

Gre pa približno takole:
Najprej se ženo ne razume, zato je razumljivo, da išče nekoga(čeprav bi bilo logično, da najprej "pošlihta" doma)-tipičen izgovor
Potem so tu otroci-Naj končajo osnovno šolo, potem se bo ločil, potem naj končajo srednjo šolo, pa se bo ločil, nato fax, pa se bo ločil....nakladanje pač...

In ženska zgubi 20 let, ki bi jih lahko preživela srečno, z drugim patnerjem in skupaj.

DObro premisli, sploh, če nisi zaljubljena, če se splača vlagati energijo in čas v to vezo. Ali je tvoj moški v teh 2% ali ne.

bi se kar podpisala.

pa tudi pod tisto, da če si se res zaljubila vanj, naj on pač uredi doma, če se ne razume naj se loči in potem ni za vaju nobene ovire več.

ali pa tudi. adrenalina ob skrivanju bo zmanjkalo....

...vox populi...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.8.2009 12:33:32   
Splišni
.Nisem se zaljubila vanj,imam pa ga nekako rada,pač mi samo ugaja njegova bližina, ugaja mi kako dela z mano,nasploh mi godi to kako se on trudi. Vem,da me boste tu obsojali,ampak sploh nevem kaj naj naredim,zdaj se nisva slišala že en teden in mi nekako manjka. Kaj naj nardim?????????

Bejš preč, dokler je tako. Ker sicer boš samo trpela. Reci, naj se najprej loči (ampak res, ne da ti bo obljuba dovolj), potem bosta pa videla,a kako dalje. Res tako naredi, drugače boš še zelo, zelo žalostna.

Sicer lahko pričakuješ en kup "tehtnih razlogov", zakajs e še ne more ločit in mora počakat na ugodno priloko (najbrž kaj v zvezi z delitvijo premožćenja, najbrž mu bo v tem trenuitku uspela vse pobrat ali kaj takega, pa do otrok in še veliko je takih, "res tehtnih razlogov)

< Sporočilo je popravil Splišni -- 25.8.2009 12:34:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 14
25.8.2009 13:07:13   
Anonimen
Dokler ne vidiš ločitvenih papirje, je brez veze. Velik moških se ne razume z ženo in ljubici obljubljajo vse mogoče, kar pa se nikol ne zgodi. Pri še ne 30 ti tega res ni treba. Mej avanturco, če ti paše, samo ne na njega računat.

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.8.2009 13:10:35   
Bojana82
Dokler nebo ločen mu jaz nebi verjela ČISTO NIČ .........No, pa saj so ti punce pred mano že vse povedale!

Jaz mislim, da z njim nimaš neke svetle prihodnosti, ampak to je seveda samo moje mišljenje, lahko da se motimuser posted image ..........

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.8.2009 13:33:06   
pikica99
Ni tako enostavno....sem bila v podobni situsciji...na kratko...oba poročena, jaz z 2 otrokoma on v pričakovanju prvega...poznava se že iz gimnazije, kjer sva bila zaljubljena do ušes in sva zaradi moje preselitve šla narazen...po 6 letih sva se srečala...preveč energije med nama, preveč boleče, da nisva skupaj...zato sva naredila tako....pretrgala vse stike, je kruta, ampak ne morem oz. nisem mogla sprejeti dejstva , da bi zaradi najine sreče uničla življenje 3 otrokom....boli pa presneto fejs:(

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.8.2009 13:38:34   
Anonimen
Veš levinja.

Ne se čudit, da ko bo/če bo s tabo, da ne bo imel ene take na rezervi kot si zdaj ti.

(odgovor članu pikica99)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.8.2009 13:54:34   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Dokler nebo ločen mu jaz nebi verjela ČISTO NIČ .........No, pa saj so ti punce pred mano že vse povedale!

Jaz mislim, da z njim nimaš neke svetle prihodnosti, ampak to je seveda samo moje mišljenje, lahko da se motimuser posted image ..........

Se podpišem!!! Pa tudi ko bo ločen user posted image user posted image ...je krepko za razmisliti, če je res vreden tvojih misli, energije...ljubezni!!!! Nihče ni ločen brez razloga!!!! Vem po lastnih izkušnjah!!!! BEŽI STRAN KOLIKO TE NESEJO NOGE!!!!!

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.8.2009 14:07:40   
kasso
Premisli malo o prihodnosti. Praviš, da si ti želiš otrok, on pa da jih nima in je 15 let starejši. Se pravi, da obstaja možnost, da si jih on sploh ne želi imet. Seveda moraš prej izključit možnost, da sta se z ženo trudila, a jima žal ni uspelo.
Ljubezen je zelo pomembna, a kljub temu se 15 let sakramensko pozna, še posebno takrat, ko boš ti stara 45 let on pa 60 in tako naprej in naprej. Poznam tri poročene pare s tako razliko v letih in ti povem, da dedcem niti ni slabo, žene pa zelo trpijo.
No, skratka jaz ne pozanm srečne zveze s tako razliko v letih oz. še vedno vztrajajo ampak le z ženskim podrejanjem in prilagajanjem.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.8.2009 14:18:43   
slutnja
bezi proc..
sem tud sama spoznala enga porocenega, pa tud govoru.. da se locuje, da ona ubistvu zivi pr njem sam zato k ne najde stanovanja... no pa srecno - nesrecno naklucje spoznjala njegovo zeno ki je mislila da je srecno porocena in je njen moz samo njen -  prepoznala sem ga po slikah ki mi jih je kazala ko so bili na morju... s sinkom..
no sama sem prekinila stike z obema ker se nebi znajdla v situaciji ko bi bli vsi skup na pijaci.. pa bi verjetn kar povedala vse, pa se nisem hotela umesavat.. ce sta skup se nevem, ampak..vem pa.. ona misli da je vse kul on pa ubistvu menda ze z papirji okrog leta,... NE NASEDEM VEC... upam da tud ti nebos...

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.8.2009 14:32:06   
mateyka
ampak sploh nevem kaj naj naredim

reči mu naj te pokliče, ko bo ločen in samski.

Neposredna povezava do sporočila: 22
25.8.2009 15:18:45   
Anonimen
Pozabi nanj in pejdi naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 23
25.8.2009 15:26:08   
felix7
se strinjam s predhodnicami... ne vidim prihodnosti v tem, pa čeprav bi se ločil. Zaslužiš si moškega, ki ga boš resnično imela rada, on pa tebe. Samo naklonjenost do njega je premalo... Glede na to, da je on star okoli 45 let in še brez otrok, si najbrž išče eno, ki mu bo dala potomce.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.8.2009 15:41:42   
levinja83
Že na začetku sem vas prosila, da me ne obsojajte,ampak sem vedla,da me boste,sej druzga itak neznate.Hvala pa vsem tistim,ki me niste.Prosim, ne mi govorit, kot,da ve vse veste,ampak ne veste, kako se jaz počutim.Nisem zaljubljena vanj in ne delam si utvar, ker niti ne pričakujem od njega, da bo z mano tudi če se loči.Priznam pa, da mi godi,kako on dela z mano, saj se noben moški do sedaj ni tako potrudil in me razumel.Če ste pozabile tudi seksala še nisem z njim,kar mi prau paše in tudi on me ne sili v to. Mislite,da bi me on klical vekrat na dan, če nebi nekaj čutil do mene?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?