|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: en problem...
25.8.2009 16:14:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: levinja83

Mislite,da bi me on klical vekrat na dan, če nebi nekaj čutil do mene?

Ja, zagotovo čuti spodnjo glavo.

Glej, kaj naj ti napišemo? Da je super fajn, njegova žena je popolna budala in da jo bo takoj zaradi tebe zapustil? Da se vrži v zvezo z njim, ker bo on tisti pravi, princ na belem konju, ker zna lepo govorit?
Lepo govorit je znal še vsak. Čisto vsak. In vsak moški zna lepo pocrkljat žensko in ji dat občutek, da je v devetih nebesih, če ima poštene namene ali mu gre samo za zadovoljitev lastnih želja.

Pa te bom tako vprašala: kaj pa ti pričakuješ od njega? Realno, kaj misliš, da bo on naredil čez pol leta, leto? Ali pričakuješ in imaš kakšnokoli osnovo za to, da bo pustil svojo ženo in bil z njo?

Seveda si vsak želi ljubezni, vsak je rad ljubljen, vsakemu paše, če ga nekdo kuje v zvezde. Ampak osnova temu mora biti to, da imaš sebe toliko rad in sebe toliko spoštuješ, da znaš pogledati malček izven tega okvira in videt, koliko je realnih možnosti za uspešno zvezo, da gre za resnično zanimanje, ne zgolj iskanje začasne potešitve (pomanjkanja z njegove strani, tistega, kar ne dobi pri ženi). Te hoče celo - to si tudi zaslužiš - ali si zgolj (trenutni) nadomestek.

To ne pomeni, da za vaju ni prihodnosti. Vendar je zvezo fajn začeti na čisti osnovi. Trenutno pa je ne tič ne miš, veliko čustev, veliko bremena, ki ga je potrebno razrešit. Jaz bi vztrajala (zaradi sebe, ker toliko se pa cenim), da najprej konča z ženo, potem pa me lahko spet pokliče.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 25.8.2009 16:17:00 >

(odgovor članu levinja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
25.8.2009 16:20:11   
mateyka
Mislite,da bi me on klical vekrat na dan, če nebi nekaj čutil do mene?

možno je. mislim, če "čuti", da bi te v prihodnosti lahko "položil" in nima resnih namenov s tabo, je možno. vse je možno. da je resen ali da ni. samo to kaj je možno, ni relevantno v tem primeru; pravim ti - dejanja in ne blebetanje nekaj štejejo. če res hoče bit s tabo, naj premakne rit stran od žene.

Neposredna povezava do sporočila: 27
25.8.2009 16:22:07   
Anonimen

Že na začetku sem vas prosila, da me ne obsojajte,ampak sem vedla,da me boste,sej druzga itak neznate.Hvala pa vsem tistim,ki me niste.Prosim, ne mi govorit, kot,da ve vse veste,ampak ne veste, kako se jaz počutim.Nisem zaljubljena vanj in ne delam si utvar, ker niti ne pričakujem od njega, da bo z mano tudi če se loči.Priznam pa, da mi godi,kako on dela z mano, saj se noben moški do sedaj ni tako potrudil in me razumel.Če ste pozabile tudi seksala še nisem z njim,kar mi prau paše in tudi on me ne sili v to. Mislite,da bi me on klical vekrat na dan, če nebi nekaj čutil do mene?

Jest mislim, da te prav noben ne obsoja. Obsojaš samo sebe.

A zakaj te kliče? To je pa pranagon. Ostarel samec si bo venomer skušal dokazati, da je še vedno v igri. Nekateri flirtajo, drugi si v krizi srednjih let omislijo motor, itd. Ko sam sebi to dokaže, se kot nebogljen kužek vrne v domače zatočišče.

Znašla si se v situaciji, ki ti je nova in ti odgovarja. Seveda ti je njegova pozornost všeč, še več, laska ti. Tako kot njemu laska dejstvo, da si mu naklonjena.

Kako da ne vemo kako se počutiš? A misliš, da si edina, ki se ji je to zgodilo? user posted image  Think again.

Neposredna povezava do sporočila: 28
25.8.2009 17:54:01   
Anonimen

Kaj naj nardim?????????

In kje je problem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 29
25.8.2009 18:02:08   
levinja83
Tok me obsojate,da mi je že skor žal, das em sm gor sploh pisala.Nikoli in nikdar nisem rekla,da bi bila po njegovi ločitvi jaz z njim.Ne nebi bila, mi je pač ušeč zdej tko kt je in mi paše ta najina mala avanturica.Mislim,da jaz z njim nimam prihodnosti,saj je veliko preveliko starejši od mene in jaz iščem moškega svojim letom primernega.Edino kar se bojim je to,da bi se on preveč name navezal oz. da on pričakuje od mene,da bom jaz z njim po "ločitvi".Zame je to sam ena avanturca in še enkrat povdarjam da se nism vanj zaljubila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.8.2009 18:03:50   
Anonimen

Zame je to sam ena avanturca

Torej nimas problema.

Neposredna povezava do sporočila: 31
25.8.2009 18:07:10   
malania
Ne vem kaj ti svetovati, pošiljam pa ti user posted image

Nikoli ne vemo, kdaj bomo lahko tudi sami v takšni ali podobni situaciji, čeprav si lahko sedaj mislimo drugače...
Najbrž smo vsi kdaj poizkusili tudi kakšen zarečen kos kruha.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.8.2009 18:10:13   
ronja
Zame je to sam ena avanturca in še enkrat povdarjam da se nism vanj zaljubila.

To njemu povej, pa je. Vate se lahko zatreska poročen ali neporočen, pa če ti ne boš za, bo trpel, tu nimaš kaj. Če mu poveš, da ti nočeš nič več kot to, je to to.
To, da vara ženo, je njun problem.
To, da se onadva ne zmenita, tudi. Ti nimaš nič s tem - če ne bi bila ti, bi bila pa kakšna druga, on zdaj pač nekoga rabi. Ti pa tudi, saj pač rabiš občutek priznanja in to, da ti nekdo laska. Verjetno je to prav dobro za tvojo samozavest in ko bo gospod to nalogo izpolnil, ga boš zamenjala za mlajši model, s katerim se vidiš v prihodnosti.

ankica, hehe, s tem se pa ne strinjam, da zna vsak lepo govoriti. Če bi me lubi z besedami osvajal, bi pomoje ne prišla kaj dalečuser posted image - so različni, eni ne obljubljajo nič, pa dajo veliko, drugi pa obratno.

< Sporočilo je popravil ronja -- 25.8.2009 18:11:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 33
25.8.2009 18:12:01   
Luskan

Tok me obsojate,da mi je že skor žal, das em sm gor sploh pisala.

Ej, sori, prebrala sem vse poste, pa sem malo zmedena ... kdo te obsoja? Kaj pa pravzaprav hočeš? Če pa želiš, da se kdo postavi v tvojo kožo - to pa je nemogoče ...

Neposredna povezava do sporočila: 34
25.8.2009 18:12:51   
Luskan
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Zame je to sam ena avanturca

Torej nimas problema.

Točno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.8.2009 18:40:28   
Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Jst bi mu rekla da ko razčisti, da naj te pokliče. Na dveh koncih tud ne more  sedet.

tako nekako ja.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.8.2009 18:47:54   
mojamura
mislim draga levinja83, da imaš nataknjena neka rožnata očala skozi katera svet vidiš lep in prijazen.

ne obsojam te, ampak le posvariti te hočem, da nehaj biti naivna in lepo stopi na realna tla. čim prej tem bolje, ker bo manj bolelo.

tip ne čuti ničesar do tebe....mogoče sta z ženo skregana pa rabi le nekoga ki se mu lahko potoži. sexala kot praviš pa ŠE nista....a misliš, da je on sorry na izrazu ''zastonj'' tako radodaren in priliznjen?

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 37
25.8.2009 19:02:21   
Vijoličarka
Meni so fantje povedali, kako je z osvajanjem. Taki dobri fantje, ki so dostikrat izviseli.

Fora je menda v tem, da čim več je fantu do dekleta, bolj 'neroden' je. Ker ga je strah, da ne bi kaj narobe naredil in bi priložnost šla po gobe. Dekleta pa mislijo, da je reva in šleva.

Nasprotno pa tisti, ki zainteresiran samo za eno stvar, teh strahov nima. Če ne bo dala ta, bo dala pa druga. In dekletom se zdi fant krasen, pozoren, čudovit in samozavesten. Sploh takim dekletom, ki jim je strašno všeč, da so v središču pozornosti, da se jim dvori, da se jih rajca.

Tebi je pač všeč ta občutek novosti, občutek pričakovanja, rajcanja in igračkanja. Najbrž ti je še všeč, da je poročen, torej je 'varen' in ko boš z njim odplesala, te čaka nova priložnost, nov začetek in nova vznemirjenja.

V bistvu ju je že krasno šlo, zdaj te pa ves teden ne pokliče in tvoj edini problem, se mi zdi, je zdaj ta, da se bo igrica predčasno končala.

Mogoče se pa ne bo. Mogoče te samo malo medi, ker je precenil, da boš še bolj zagreta, če te malo drži v negotovosti. Najbrž nisi ne prva in ne zadnja. Pa če te veseli, potem kar. Samo kondoma ne pozabi, ker je njegov ptiček gostoval že v marsikaterih tunelčkih in najbrž tudi zbral lepo število virusov in bakterij, ki ti znajo čez leta delati probleme.

Obsojam te ne. Prav nič. Samo standarde imaš res nizke. Sama se s človekom, ki vara svojo ženo, še pogovarjati ne bi mogla, kaj šele kaj drugega. Pri tem je čisto vseeno, kako se z ženo razume. Če je taka katastrofa - zakaj se ne loči? Zakaj ne uredi stvari in potem lovi mlade srnice okoli?

Priporočam tudi, da zaenkrat še ne razmišljaš o otrocih, biološka ura gor ali dol. Ti se še nisi umirila.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.8.2009 19:28:12   
Anonimen
Malo zahajaš v nasprotja glede tega, kaj si želiš od njega. Če si želiš samo avanturico, potem ne razmišljaš zraven še o otrocih in kako si jih oba želita.

Ne, te ne obsojam. To je tvoja interpretacija. Menim, da se vsak lahko znajde v taki situaciji, ali pa se je že. Sem pa malo jezna nate (če lahko sploh temu tako rečem, glede na rto, da te niti ne poznam user posted image ), ker gledaš svet z rožnatimi očali, ker se hočeš zadovoljit z ostanki. Postavi si višje cilje, postavi sebi višjo vrednost.

Če je tebi zgolj avantura, itak nimaš problema. Njemu poveš, da si za seks, nič več in to je to. Seveda, če ti gre res samo za avanturo.

Ronja, hehe, mene tudi moj ni osvajal z lepimi besedami, pravzaprav sva se na začetku zelo grdo gledala (no, vsaj jaz sem se z njim skregala na prvem zmenku user posted image ).

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
25.8.2009 19:29:32   
ursi
Če si resno želiš otroka si poišči moškega za resno zvezo, ne pa za avanturo, kakršno imaš sedaj.

Sama si rekla, da je ta zveza zate le lepa avantura. Torej ti ta moški ne predstavlja problema.

Edino, če si ne lažeš sama sebi...

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
25.8.2009 19:41:05   
Splišni
Ne nebi bila, mi je pač ušeč zdej tko kt je in mi paše ta najina mala avanturica.

A nisi rekla, da imaš slabo vest?

Mislim,da jaz z njim nimam prihodnosti,saj je veliko preveliko starejši od mene in jaz iščem moškega svojim letom primernega.Edino kar se bojim je to,da bi se on preveč name navezal oz. da on pričakuje od mene,da bom jaz z njim po "ločitvi".Zame je to sam ena avanturca in še enkrat povdarjam da se nism vanj zaljubila.

Saj smo vse rekle, da bejži stran, preden se zaljubiš, ker potem ti bo šele hudo. Saj praviš, da ti že zdaj manjka, ker te 1 teden ni poklical. No, čeprav vmes si tudi rekla, da te po parkrat na dan kliče ...

Pa a veš, človek se velikokrat zaljubi, ko najmanj pričakuje. Če bi se vsi v take, ki jih iščemo in se nam zdi, da bili za nas primerni, bi bil svet prelep.

Neposredna povezava do sporočila: 41
25.8.2009 20:04:00   
minki76
Levinja, naredi tako kot čutiš in nikogar ne poslušaj razen sebe in svojih občutkov!!!!
Delaj kar ti paše in ne imej zaradi ničesar slabe vesti, ker nisi čisto nič naredila narobe! Ker življenej je kratko, zato ga uživaj napolno!
Če ne bo iz tega nič, bo pa zate ena velika iskušnja, kar jih ima zelo malo ljudi.
Vendar pozor, ne naredi ničesar, kar ne želiš, da drugi tebi naredijo!!!
Vso srečo!

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 42
25.8.2009 20:07:54   
MLADAMAMICA
Če ste pozabile tudi seksala še nisem z njim,kar mi prau paše in tudi on me ne sili v to.

zato ker tega ne potrebuje, saj se zadovolji doma

Neposredna povezava do sporočila: 43
25.8.2009 20:09:57   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
Glej, kaj naj ti napišemo? Da je super fajn, njegova žena je popolna budala in da jo bo takoj zaradi tebe zapustil? Da se vrži v zvezo z njim, ker bo on tisti pravi, princ na belem konju, ker zna lepo govorit?
Lepo govorit je znal še vsak. Čisto vsak. In vsak moški zna lepo pocrkljat žensko in ji dat občutek, da je v devetih nebesih, če ima poštene namene ali mu gre samo za zadovoljitev lastnih želja.

Pa te bom tako vprašala: kaj pa ti pričakuješ od njega? Realno, kaj misliš, da bo on naredil čez pol leta, leto? Ali pričakuješ in imaš kakšnokoli osnovo za to, da bo pustil svojo ženo in bil z njo?

Seveda si vsak želi ljubezni, vsak je rad ljubljen, vsakemu paše, če ga nekdo kuje v zvezde. Ampak osnova temu mora biti to, da imaš sebe toliko rad in sebe toliko spoštuješ, da znaš pogledati malček izven tega okvira in videt, koliko je realnih možnosti za uspešno zvezo, da gre za resnično zanimanje, ne zgolj iskanje začasne potešitve (pomanjkanja z njegove strani, tistega, kar ne dobi pri ženi). Te hoče celo - to si tudi zaslužiš - ali si zgolj (trenutni) nadomestek.

To ne pomeni, da za vaju ni prihodnosti. Vendar je zvezo fajn začeti na čisti osnovi. Trenutno pa je ne tič ne miš, veliko čustev, veliko bremena, ki ga je potrebno razrešit. Jaz bi vztrajala (zaradi sebe, ker toliko se pa cenim), da najprej konča z ženo, potem pa me lahko spet pokliče.

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 21:43:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MLADAMAMICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
25.8.2009 22:14:52   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: minki76

Če ne bo iz tega nič, bo pa zate ena velika iskušnja, kar jih ima zelo malo ljudi.
Vendar pozor, ne naredi ničesar, kar ne želiš, da drugi tebi naredijo!!!
Vso srečo!

daj minki, priznaj, enega si si zrolala, pa ti tolče v narobe stran....user posted image

zelo malo ljudi? pa kje ti živiš ljuba dušauser posted image

ne naredi ničesar, kar ne želiš, da drugi tebi naredijo!!!

po tem takem ti nimaš nič proti, če se katera vlači s tvojimuser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 25.8.2009 22:15:23 >

...vox populi...

(odgovor članu minki76)
Neposredna povezava do sporočila: 46
25.8.2009 22:15:46   
bodoča
Midva z mojim sma na frisno narazen (ne zaradi druge, no vsaj tako sem mislila) in sem mislila da sem zdaj v teh par tednih prebolela najhujse. Pa sem se zmotila, danes sma se dobila zaradi nekih zadev in mi je povedal, da ima prijteljico, da je z njo hodil na kavo, ko sma bila se skupaj, seksala pa menda nista.
In ti povem, da me je danes to tako prizadelo, da sem cist proc.

Tako, da pazi kaj pocnes in s kom se zapletas, ker bos s tem samo prizadela njegovo zeno.

Mi je pa sele zdaj kapnilo, da bi bilo prav zanimivo, da ti to o mojem mozu govoris.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.8.2009 11:47:03   
ta.nja
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Mi je pa sele zdaj kapnilo, da bi bilo prav zanimivo, da ti to o mojem mozu govoris.

Lahko pa da govori o mojem.

Anejko bejko

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 48
26.8.2009 13:56:38   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja

IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Lahko pa da govori o mojem.

crapola, saj res. telenovela.

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 49
26.8.2009 14:10:21   
ajataja
samo jaz te sploh ne razumem-praviš da si že v takih letih da bi mogla imet otroka on  tudi,ker jih še nima,pol pa pišeš da hočeš samo avanturouser posted image -oprosti ampak meni to ne gre skup,otrok pač ne bi delala na avanturici s poročenim moškim,ki povrh vsega še zaljubljena nisi v njega,kot praviš.Kaj naj narediš?Mislim da je tu odgovor dovolj jasen,pojdi vstran,ne vem kako si sploh lahko z moškim ki nisi zaljubljena vanj-meni tu ni logike-razen pri tistih ki gre samo za sex-to je pa že druga pesem

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?