ljupka
|
Ko berem vaše zgodbe se mi zdi moja tako majhna in nepomembna!In si mislim mogoče je bilo vse normalno in nič posebnega kakor je rekla moja mama! Jaz sem imela dve zlorabe spolne ampak hvala bogu bres posilstva in domačo od strani mame,čeprav teško priznam tudi očeta,ker me ni branil pred njo ,ampak vse mirno gledal! Začelo se je pri mojih 7 letih ko me je od strica žena pustila z 15 letnim bratom ,da bi me pazil!Saj me je lepo pazil ,me je božal, poljubljal na vrat.Nisem mela pojma kaj se dogaja povedala nisem nobenemu,vrgla sem v podzavest,vem ko je pri 18 naredil samomor je meni zelo odleglo,bila sem vesela! Ko sem bila stara 10 let sem se vpisala v plesni krožek v OŠ sam bil je ob sobotah!Doma smo bili revni brez avta,tako da sem vedno hodila peš,do šole sem imela 6 km !Ko sem šla nazaj domov me je nekje na začetku ustavil starejši stric okrok 60 let z belim folcvagenom,ne vem kako se napiše! Usela sem se nič slabega sluteč vesela da ne rabim peš!Po par metrih je začel govort si že velika punca,bi lahko že kaj vedela o tem,lahko se ga dotakneš,poskusiš.Jaz sem debelo pogledala,ker nisem razumela kaj govori,kaj bi rad!Ko sem zagledala da ga ima zunaj in ga masera ! Ker smo bili na sredini ene vasi sem zahtevala naj takoj ustav,ker grem k prijateljici.Je rekel saj nisi tle doma,vem kje si doma!Sem rekla da grem k prijateljici!Da mi je vstavil in sem se vsa tresajoča peš primigala domov!Povedala nisem nobenmu,poznala ga tudi nisem! Časovno več ne vem gdaj je sosed na finto ,da se je mojmu bratu nekaj zgodilo zvlekel v nedograjeno hišo,sam ker je bil tolk neumen da je šel noter mene pa pustil na zunanji strani!Začel se je slačit in od mene zahteval naj se še jaz,sem se pa samo obrnila in ušla!Izogibala sem se ga in ko sem mogla v vas zvečer po mleko sem vedno prosila sosedo ,naj gre zmenoj,ker sem se ga bala! Pri trinajstih mi je ušel avtobus ,sem šla tudi peš domov mi je ustavil šofer avtobusa,sem ga poznala saj sem ga videla vsak dan,saj me je vozil v šolo,sem se šla pelat,ko me je začel otipavat,in šlatat,tokrat sem začela kričat ,otepat praskat sem ga orengi spraskala,da je otprl vrata in me porinil ven iz njega sem se fajn udarla sem bila pa navarnem!Začela sem se bat vseh moških,to mi je fajn udarlo na živce,ko smo se učili o spolovilih pri biologiji sem šla bruhat,čudno sem se obnašala,da sta dve sošolke tako dolgo vrtale vame,da sem jim povedala!One pa naprej in me je psihologinja silila da moram povedat gdo je bil,jaz sem se pa bala,saj so verjetno sami ugotovili ker ga ni bilo več! Zgodile so se še manjše stvari do kazanja tiste stvari,ki je še vedno ne morem imenovat! Pri 15 me je mama nagnala v službo ,da mi je 15 v mesecu čakala pred tovarno in mi pobrala plačo!V službi je pa tudi šef začel smukat okrok mene in me na vsak način hotel zvleči v avto in pelat domov,sam ni vedel kakšne izkušnje imam,tako da se nisem dala več na lepe besede! Je pa počakal,da sem bila stara 18 let je pa postal bolj agresiven,da moram iti znjim!Ko mi je pa prekipelo sem mu pa rekla ,da naj mi da že mir,da ne hodim z mladimi fanti,kamor pa s takimi starimi jarci kot je on! Nisem hotla fanta,mama me je zmerjala da sem lezbika,ona bi me poročila za bogataša že pri 15 samo da bi ona lagodni živela!ENKRAT SEM JI POVEDALA KAJ SE MI JE DOGAJALO PA JE REKLA DA KAJ JE TO TAKŠNEGA TO JE ČIST NARAVNA STVAR,KAJ MISLIŠ BIT NUNA!Ne kričim pozabila sem zmanjšat!Tako se ji je zdelo smešno!Saj ko sem bila otrok me je pretepala ,zaničevala,bila sem za deklo,v šoli mi ni šlo nisem imela knjig celo puščico mi je kr učiteljica kupila,ker je nisem imela! Sem že predolga bilo je hudo,ne vem kaj je bilo huje mamina zloraba,zabola mi je tudi škarje v ramo!Ali vsa tista otipavanja! Stara sem trideset let,spoznala sem moškega ,ki mu sex ni na prvem mestu kakor tudi meni ni in me je res čakal dokler nisem bila pripravljena,to je bilo pri 23 letih!Sva poročena in imava dva čudovita otroka,sedaj je tudi tretji na poti! Moram vam pa povedat ko sem svojo nedolžnost branila vsa svoja otroška leta sanjam kako sem še nedolžna,in ko se zbudim sem kr žalostna ,ker nisem več!Je kr bolno mal!Če bi me gdo posilil nebi preživela! Zato ste vsega spoštovanja vredne vse ki se s tem borite!
|